Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.4.2015, 1:12   #2721
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Atwa013 kaže: Pregled poruke
Cek' bre, odakle sad season pass?
Kako, zasto?
Zar CDPR nije ono bese gadljiv na pare i suvise respektuje igrace, da bi im prodavao sezonske propusnice?
Mesas stvari. CDPR je uvek govorio protiv prakse da se od igraca traze pare za neke bezvezne dlc-ove, poput novih oruzja, oklopa, dodatnog gameplay-a od jedva sat vremena trajanja, itd. Vise puta su napominjali, a u praksi potvrdili (pogledaj koliko je dlc-ova, dopunskog sadrzaja.. izaslo za TW2), da ce takve sadrzaje deliti besplatno za igrace koji su kupili igru. Sa druge strane, rekli su da ce novac traziti samo za sadrzaj koji to zavredjuje, koji ima 'mesa na kostima' i pruza odredjenu vrednost igracu. Tako da je tu lako uociti razliku..
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci:
Dovahkiin (8.4.2015), ramkens (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 1:19   #2722
Atwa013
Starosedelac

Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
Mesas stvari. CDPR je uvek govorio protiv prakse da se od igraca traze pare za neke bezvezne dlc-ove, poput novih oruzja, oklopa, dodatnog gameplay-a od jedva sat vremena trajanja, itd. Vise puta su napominjali, a u praksi potvrdili (pogledaj koliko je dlc-ova, dopunjenog sadrzaja.. izaslo za TW2), da ce takve sadrzaje deliti besplatno za igrace koji su kupili igru. Sa druge strane, rekli su da ce novac traziti samo za sadrzaj koji to zavredjuje, koji ima 'mesa na kostima' i pruza odredjenu vrednost igracu. Tako da je tu lako uociti razliku..
Ma sve je to bajno-sjajno, verujem i da u CDPR-u rade sve same Mece Dobrici....

Kao sto rekoh, nista meni ovde ne bi smetalo, da je najava za ove ekspanzije stigla u ovo vreme 2016....

Dakle, resili ljudi da nas pocaste sa jos sadrzaja i svaka im cast na tome, a ovako...

Isekli smo dva dobra dela igre, drzimo ih na ledu par meseci, platite pa cete da igrate, a za to vreme pricacemo vam bajke kako vas volimo, mazimo, pazimo i zovemo Djole....
Atwa013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Atwa013 na korisnoj poruci:
Rainman (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 1:42   #2723
Sakiboj
Deo inventara foruma

Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 380
Zahvaljeno 271 puta na 230 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Sakiboj

Pa zato necemo da platimo, mozda kad bude recimo to sve lepo upakovano u jednu celinu. Neko goty ili complete edition a do tad pade mu cena
Sakiboj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Sakiboj na korisnoj poruci:
Asmodeus (8.4.2015), player1 (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 2:12   #2724
nameless1
Deo inventara foruma

Citat:
Ma sve je to bajno-sjajno, verujem i da u CDPR-u rade sve same Mece Dobrici....

Kao sto rekoh, nista meni ovde ne bi smetalo, da je najava za ove ekspanzije stigla u ovo vreme 2016....

Dakle, resili ljudi da nas pocaste sa jos sadrzaja i svaka im cast na tome, a ovako...

Isekli smo dva dobra dela igre, drzimo ih na ledu par meseci, platite pa cete da igrate, a za to vreme pricacemo vam bajke kako vas volimo, mazimo, pazimo i zovemo Djole....
Meni bi to smetalo kada bi taj sadrzaj bio ponudjen day one, kao deo nekog kolekcionarskog izdanja, kao preorder bonus; kada bi se vec nalazio na disku, medj fajlovima, pa se posle samo 'otkljucalo' kada platis. To je BW uradio sa DA2 i ME3 (Sebastijan i Javik)..

Ovako, CDPR taj sadrzaj nudi vise meseci NAKON izlaska igre. Tako da nikako ne mozes da tvrdis da je taj sadrzaj 'isecen'. A cak i da jeste, sto ja ne verujem, CDPR ima apsolutno pravo da odluci sta ce ciniti osnovnu igru, a sta ce se kasnije ponuditi kao dopuna. To je deo planiranja proizvoda. Mogli su oni da cute pa naknadno to da objave, ali su odlucili da budu transparentni kada vec traze novac za season pass (za razliku od nekih koji uopste ne navode sta ces dobiti), koji je interesantan model zarade. Cak su i apelovali na kupce da ne moraju da zure, vec prvo da vide da li su zadovoljni osnovnom igrom..

Znaci, sve je uradjeno kako treba, cisto i jasno.

PS. Mogao bi malo da smanjis dozivljaj sa tim cinizmom, sarkazmom, jer pocinjes da delujes kao da se stalno svadjas sa nekime..

Poslednja ispravka: nameless1 (8.4.2015 u 2:26)
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci:
Stara 8.4.2015, 6:27   #2725
Atwa013
Starosedelac

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
Meni bi to smetalo kada bi taj sadrzaj bio ponudjen day one, kao deo nekog kolekcionarskog izdanja, kao preorder bonus; kada bi se vec nalazio na disku, medj fajlovima, pa se posle samo 'otkljucalo' kada platis. To je BW uradio sa DA2 i ME3 (Sebastijan i Javik)..

Ovako, CDPR taj sadrzaj nudi vise meseci NAKON izlaska igre. Tako da nikako ne mozes da tvrdis da je taj sadrzaj 'isecen'. A cak i da jeste, sto ja ne verujem, CDPR ima apsolutno pravo da odluci sta ce ciniti osnovnu igru, a sta ce se kasnije ponuditi kao dopuna. To je deo planiranja proizvoda. Mogli su oni da cute pa naknadno to da objave, ali su odlucili da budu transparentni kada vec traze novac za season pass (za razliku od nekih koji uopste ne navode sta ces dobiti), koji je interesantan model zarade. Cak su i apelovali na kupce da ne moraju da zure, vec prvo da vide da li su zadovoljni osnovnom igrom..

Znaci, sve je uradjeno kako treba, cisto i jasno.

PS. Mogao bi malo da smanjis dozivljaj sa tim cinizmom, sarkazmom, jer pocinjes da delujes kao da se stalno svadjas sa nekime..
Mislim da, trenutno, 2k ima dosta nedefinisanu politiku sa season pass i DLC cudima, u smislu da season pass ne pokriva sta su sve isplanirali da ubace, ali meni je vrlo interesantno koliko se ljudi drugacije ponasaju kad je CDPR u pitanju...

Da je ovo uradio Ubi, EA, Square Enix ili R* kojim slucajem, ne verujem da bi reakcije bile ovako "objektivne"....

Tu se slazem sa Asmodeusom, ako osnovna igra traje, po njima, 200 sati, a dva dodatka po 10-ak (sto opet nista ne znaci i nije merilo kvaliteta) malo mi je preterano to nazvati ekspanzijom....

Elem, na ovaj transparentan model poslovanja ugledace se vremenom i ostali pa cemo uskoro imati i season pass i expansion pass i par DLC-a pride....

PS
Ja jesam cinican i volim da se svadjam sa drugima.....
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Atwa013 na korisnoj poruci:
Asmodeus (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 8:18   #2726
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Hoćete li ljudi već jednom prestati da upotrebljavate taj beskoristan parametar koji zovete "broj sati u igri". Šta on uopšte znači? Na osnovu čega ga definišete? Svako ima svoje individualne vremenske potrebe kad su rešavanja zadataka u igrama u pitanju i definisanje nekakvog parametra koji će obuhvatiti kompletnu igračku zajednicu u tom pogledu je apsolutno besmislen.
Mislim da je savrseno jasno sta se misli pod brojem sati u igri...neko uobicajeno vreme potrebno da se igra zavrsi, nije to tacno odredjen broj nego otprilike koliko je potrebno prosecnom igracu da je zavrsi. Ne bih rekao da je potpuno beskoristan iskreno. Sada ispada da je to neki zastareo , neuobicajen izraz.......
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.4.2015, 9:03   #2727
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Hoćete li ljudi već jednom prestati da upotrebljavate taj beskoristan parametar koji zovete "broj sati u igri". Šta on uopšte znači? Na osnovu čega ga definišete? Svako ima svoje individualne vremenske potrebe kad su rešavanja zadataka u igrama u pitanju i definisanje nekakvog parametra koji će obuhvatiti kompletnu igračku zajednicu u tom pogledu je apsolutno besmislen.
Meni lično nije beskoritsan.
Eto za dark souls su rekli da igra traje sto sati, a ja sam već proveo toliko, a nadam se da sam prešao pola, a prošlg leta sam instalirao (popizdeo, deinstalirao pa instalirao ponovo).
Sa drugarom sam počeo da igram Borderlands 2 u oktobru 2013, završili u oktobru 2014, i složili smo se da nam je trebalo godinu dana da je pređemo (da ne gledamo sate).

Ako CDPR kaže da glavna kampanja traje 50 sati (ili koliko već), ja znam da je neću preći za godinu ili dve (jedino takvo gledanje na prelazak igre za mene ima smisla, s' obzirom na moje raspolaganje vremenom za gejming), tako da Neutrino, hold your horses!

Poslednja ispravka: Marko Radonjic (8.4.2015 u 9:11)
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.4.2015, 10:24   #2728
pentraksil
Deo inventara foruma

Jedino sto moze biti problem oko tih sati je da se ti sati svedu na DA III i njegove "sporedne kvestove". Najobicniji fileri. Ja se nadam da W3 nece krenuti tom stazom. Ali sam vrlo optimistican i mislim da to nece biti slucaj. Videcemo.
Stara 8.4.2015, 11:18   #2729
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
Određen forumom The Witcher 3

Bas tako. Pitanje koliko dobre zabave imas za te sate. Vestacki nabudzeni sati nisu plus, nego minus.

Radije cu da kraci dobar sadrzaj da predjem dvaput, nego los jedva jednom, na cimanje.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci:
Dovahkiin (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 11:20   #2730
Asmodeus
Starosedelac

Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka

Skinite ruzicaste naocare, fenbojsi. Ovo su DLC-ovi, isti kao i dlc-ovi za Skyrim, Fallout, Bioshock, itd. koje CDPR ku*vinski naziva ekspanzijama jer ne bi sad da pojedu sve ono sto su s*ali u poslednjih godinu i po dana na racun DLC politike, sto je mnogo vise od kritikovanja kozmetickih DLC-ova jer oni danas i nisu problem. Isti su kao i svi ostali samo sto su snobovi koji misle da su bolji, bar ovi koji su se pojavljivali "u javnosti".
Asmodeus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci:
Andross (8.4.2015), Atwa013 (8.4.2015), bokela (8.4.2015), Rainman (8.4.2015), Sakiboj (8.4.2015), vlacke (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 11:51   #2731
sale94
Deo inventara foruma

Član od: 26.4.2011.
Zahvalnice: 2.080
Zahvaljeno 1.638 puta na 1.357 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku sale94

Poslednja im je igra u serijalu i sad im je tesko verovatno da tek tako odbace zlatnu koku pa udri bice osecam i nekih remakova nakon par meseci tops.

Stekli su poverenje i sad znaju da ljudi imaju dobar prag tolerancije, pre nego sto
*shit hits the fan* ko ubisoftu i Ea.
Win win situacija ili barem racunaju da je tako .

Poslednja ispravka: sale94 (8.4.2015 u 11:58)
sale94 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.4.2015, 12:22   #2732
Asmodeus
Starosedelac

Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka

Zato sto nam je muka od evangelistickih komentara kako su CDPR bajni i sjajni i bolji od svih drugih. Nisu, svi su manje vise isti, samo sto su ovi hvalisavci koji prde na sve strane i pride su licemeri, kad mogu na ovakavl ljigav nacin da pokusavaju da proturaju DLC-ove.
Od pocetka ove marketinske (da ne kazem predizborne, jer Witchera jos samo nisam zatekao u frizideru) kampanje za treci deo sve vise su poceli da iritiraju, pocev od raznih parola "bigger than Skyrim" "100+ hours of game", potpuno novi zanr "story driven open world" kao da izmisljaju struju, pa sve do pljuvanja i ismevanja kompanija koje primenjuju politiku DLC-ova. Opet naglasavam, kontekst nisu bili kozmeticki DLC-ovi, nego DLC politika uopste.
Popeli su se na onu stvar i razocarali mnoge kojima su bili dragi sa ovakvim javnim ponasanjem.
Trenutno igram Demon's Souls na PS3, koliko inovacija i kakvu promenu u pristupu dizajnu je donela, svaka njihova igra je masterpiece (bar se svi oko toga slazu), koje nema potrebe hvaliti, njima je "word of mouth" sasvim dovoljan, sto je vazilo i za Witcher nekad. From Software, istinski inovator u svetu akcionih RPG-ova, nema potrebe da hvali sebe svaki put kad ih neko pita za misljenje. Drugi to rade za njih....
Asmodeus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci:
Atwa013 (8.4.2015), bokela (8.4.2015), Sakiboj (8.4.2015), vlacke (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 12:31   #2733
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
Asmodeus kaže: Pregled poruke
Skinite ruzicaste naocare, fenbojsi. Ovo su DLC-ovi, isti kao i dlc-ovi za Skyrim, Fallout, Bioshock, itd. koje CDPR ku*vinski naziva ekspanzijama jer ne bi sad da pojedu sve ono sto su s*ali u poslednjih godinu i po dana na racun DLC politike, sto je mnogo vise od kritikovanja kozmetickih DLC-ova jer oni danas i nisu problem. Isti su kao i svi ostali samo sto su snobovi koji misle da su bolji, bar ovi koji su se pojavljivali "u javnosti".
Nema veze sa fanbojisanjem vec sa stanjem na terenu....Ne znam gde to ja zvucim kao fanboj? Ja jednostavno ne mogu smatrati istim Fall of the Samurai (iako ga sam CA zove DLC-om) i recimo najobicniji skin pack za Shougun 2 istim. To je za mene eskpanzija vrednija od 99% DLC-ova koji se pojavljuju dana.
Drugo je sto se vi hvatate za terminologiju pa koristite priliku da opletete po CDPR zato sto su trenutno miljenici publike pa vas nervira...I mene nervira sto im se nekad gleda kroz prste, ali mislim da ovde nema razloga za bilo kakvu pobunu....Jesu se i oni malo izvukli sa nazivom, ali nikada ne bih ocekivao da mi daju besplatno 20 sati novog sadrzaja, apsolutna ludost. A sada odjednom "k*rvinski" potezi . Ne valja kada ima DLC-ova, ne valja kada nema itd....u svakom slucaju nema udovoljavanja....Po toj vasoj bukvalnoj logici svaka danasnja igra bi trebala da se zove DLC posto je isto sadrzaj koji se skida preko interneta.....
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
Dovahkiin (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 12:36   #2734
Atwa013
Starosedelac

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Nema veze sa fanbojisanjem vec sa stanjem na terenu....Ne znam gde to ja zvucim kao fanboj? Ja jednostavno ne mogu smatrati istim Fall of the Samurai (iako ga sam CA zove DLC-om) i recimo najobicniji skin pack za Shougun 2 istim. To je za mene eskpanzija vrednija od 99% DLC-ova koji se pojavljuju dana.
A po toj vasoj logici svaka danasnja igra bi trebala da se zove DLC posto je isto sadrzaj koji se skida preko interneta.....Drugo je sto se vi hvatate za terminologiju pa koristite priliku da opletete po CDPR zato sto su trenutno miljenici publike pa vas nervira...I mene nervira sto im se nekad gleda kroz prste, ali mislim da ovde nema razloga za bilo kakvu pobunu....Jesu se i oni malo izvukli sa nazivom, ali nikada ne bih ocekivao da mi daju besplatno 20 sati novog sadrzaja, apsolutna ludost. A sada odjednom "k*rvinski" potezi . Ne valja kada ima DLC-ova, ne valja kada nema itd....u svakom slucaju nema udovoljavanja....
Izvini, ali za terminologiju se hvatate vi, koji ovo opravdavate....

A to da ne valja kad ima, a i kad nema DLC-a, mani me tih spinovanja....
Zna se sta su pricali i koliko su hvalili svoju politiku prema fanovima, kako preziru season pass seckanje igara, u bilo kom smislu, a sad....

Evo vam ekspanzija...
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Atwa013 na korisnoj poruci:
Asmodeus (8.4.2015), bokela (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 12:55   #2735
nameless1
Deo inventara foruma

Citat:
ali meni je vrlo interesantno koliko se ljudi drugacije ponasaju kad je CDPR u pitanju. Da je ovo uradio Ubi, EA, Square Enix ili R* kojim slucajem, ne verujem da bi reakcije bile ovako "objektivne".
Zasto mislis da ne bi? Navedi neki primer gde su se te kompanije pljuvale za nesto slicno poput ovog.

Citat:
Tu se slazem sa Asmodeusom, ako osnovna igra traje, po njima, 200 sati, a dva dodatka po 10-ak (sto opet nista ne znaci i nije merilo kvaliteta) malo mi je preterano to nazvati ekspanzijom.
Prvi dodatak traje oko deset sati, a drugi oko dvadeset, plus se desava u regiji koja nije na mapi osnovne igre (Toussant), tako da se itekako moze nazvati ekspanzijom. Drugo, da li ce TW3 stvarno trajati 200 sati?

Citat:
Elem, na ovaj transparentan model poslovanja ugledace se vremenom i ostali pa cemo uskoro imati i season pass i expansion pass i par DLC-a pride.
A sve to kao nismo imali do sada, u mnogo gorem obliku. CDPR ti barem jasno stavi do znanja sta i kada planiraju da izbace, koliko ce kostati, itd. Male DLC-ove koje drugi naplacuju, davace besplatno, a novac traze za dve poprilicno velike kampanje. U cemu je problem?

Citat:
Asmodeus kaže: Pregled poruke
Skinite ruzicaste naocare, fenbojsi. Ovo su DLC-ovi, isti kao i dlc-ovi za Skyrim, Fallout, Bioshock, itd. koje CDPR ku*vinski naziva ekspanzijama jer ne bi sad da pojedu sve ono sto su s*ali u poslednjih godinu i po dana na racun DLC politike sto je mnogo vise od kritikovanja kozmetickih DLC-ova jer oni danas i nisu problem. Isti su kao i svi ostali samo sto su snobovi koji misle da su bolji, bar ovi koji su se pojavljivali "u javnosti".
Nema ovo veze sa fanbojevima, ruzicastim naocarima.. DLC-ovi za Skyrim, Fallout, Bioshock Infinite, manje vise, ZASLUZUJU da se za njih trazi novac. Ne secam se da je iko, ukljucujuci tu i CDPR, bio protiv njih. Oni obogacuju igru i pojavljuju se u neko dogledno vreme nakon izlaska osnovne kampanje, pa je na igracu da odluci da li zeli da izdvoji novac. Problem su ti kozmeticki dlc-ovi, preorder dlc-ovi, raznorazni pack-ovi koji se nude za razlicite verzije igara, jasno iseceni parcici koji se nude nedelju dana nakon izlaska, izuzetno kratki i precenjeni dlc-ovi, itd. Skorasnji primeri gde se sve ovo praktikovalo su Rome 2, Battlefield naslovi, Destiny, Evolve..

Smirite se malo, pa pokusajte da napravite razliku..
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci:
Al Capone (8.4.2015), Dovahkiin (8.4.2015), Leonida (8.4.2015), pentraksil (8.4.2015), ramkens (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 12:59   #2736
Stenmark
Banned

Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka

Potvrdili su davno jos ako bude nekog "veceg dodatnog sadrzaja" da ce ga naplatiti i da ce "vredeti" jer nece biti obican DLC.
Stenmark je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci:
Stara 8.4.2015, 13:00   #2737
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

Auuuuu.... Kako vas je POJELA gejming industrija kada mozete da pisete i opravdavate takve stvari...
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 7 korisnika se zahvaljuje korisniku Rainman na korisnoj poruci:
Andross (8.4.2015), Asmodeus (8.4.2015), Atwa013 (8.4.2015), JzmA (9.4.2015), Monarh (8.4.2015), sale94 (8.4.2015), Sh0m1 (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 13:01   #2738
nameless1
Deo inventara foruma

Citat:
Stenmark kaže: Pregled poruke
Potvrdili su davno jos ako bude nekog "veceg dodatnog sadrzaja" da ce ga naplatiti i da ce "vredeti" jer nece biti obican DLC.
^ Yep. Cak postoji i obelodanjen poslovni plan gde se potvrdjuje da ce se raditi na dve 'ekspanzije' za neku igru (nisu napomenuli koju, ali mislim da je to svima jasno).

Citat:
Rainman kaže: Pregled poruke
Auuuuu.... Kako vas je POJELA gejming industrija kada mozete da pisete i opravdavate takve stvari...
Objasni.
Stara 8.4.2015, 13:02   #2739
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
Izvini, ali za terminologiju se hvatate vi, koji ovo opravdavate....

A to da ne valja kad ima, a i kad nema DLC-a, mani me tih spinovanja....
Zna se sta su pricali i koliko su hvalili svoju politiku prema fanovima, kako preziru season pass seckanje igara, u bilo kom smislu, a sad....

Evo vam ekspanzija...
Ako cemo iskreno, svi se hvatamo za terminologiju, ali vi uporno idete na ono bukvalno shvatanje iste. Ne znam kakve veze ima ovo sa seckanjem igre sad? Nije svaki DLC seckanje igre, ali vecina na zalost jeste. Ja i dalje ne kapiram sta je toliko kontradiktorno u njihovim izjavam o brizi prema fanovima? Gde su oni to izdali fanove i izneverili ih? Sve sto su obecali doneli su fanovima.
Svaka igra do sada je imala gomilu samohvalisanja a sada odjednom CDPR vam se gadi . Ili ocekujete da kazu da je igra osrednja, da ima 10 sati sadrzaja i ostalo? U vasim postovima se vidi da jednostavno hejtujete deva....sto je jos gora stvar od fanbojisanja. Ponekad je to sa razlogom ali ovo je vec hvatanje za slamku.
From Software nema potrebu za reklamiranjem i hvalisanjem? Hahahaha, pa tek sada sam siguran da hejtujete...Isti taj From Software (koji ja obozavam i cijem DS kecu i dvojci divim do imbecilnosti a ozbiljno razmisljam o kupovini PS4 samo zbog Bloodborne-a) je vise puta pominjao kako nece imati DLC-ove jer se isto gade te prakse (i to su rekli i za DS i za DS2) pa je i za DS i za DS2 izaslo dosta DLC-ova. Ocigledno nisi gledao intervjue, hvalili su oni svoju igru poprilicno (sto je naravno normalna stvar) i obecavali dosta stvari sa dvojkom pa na kraju ispalo dosta drugacije. Sajtovi danas puni Bloodborne trejlera, Let's Play, svaki gejming sajt pun pop up reklama za BB....ili mozda sajtovi to rade besplatno Da li trebam da ti napomene katastrofalno proturanje obicnok DX11 peca kao nove verzije igre? Najobicniji API koj skoro da i nema promena se naplacuje 20 dolara.....Sta je CDPR uradio sa svojim EE izdanjima? Ali neee, From Software je inovator, svetac gejming scene, iskren i nema potrebe za reklamom, CDPR je sljam i mora da se "k*rva" da bi dobio publiku
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
Al Capone (8.4.2015), Dovahkiin (8.4.2015), Leonida (8.4.2015), Marko Radonjic (8.4.2015), nameless1 (8.4.2015)
Stara 8.4.2015, 13:06   #2740
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

Objasni? Dobro je sve dok se ne ponasaju kao UBIsoft i EA. Al nisu ni oni daleko. Nema opravdanja. Nikad. Samo pare.
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fantasy, rpg, witcher

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Witcher 2 - Assassins of Kings Psycho13 Role-Play 4767 21.7.2020 14:23
The Witcher The mighty Boo Role-Play 3333 6.5.2018 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 21:48.