![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Mesas stvari. CDPR je uvek govorio protiv prakse da se od igraca traze pare za neke bezvezne dlc-ove, poput novih oruzja, oklopa, dodatnog gameplay-a od jedva sat vremena trajanja, itd. Vise puta su napominjali, a u praksi potvrdili (pogledaj koliko je dlc-ova, dopunskog sadrzaja.. izaslo za TW2), da ce takve sadrzaje deliti besplatno za igrace koji su kupili igru. Sa druge strane, rekli su da ce novac traziti samo za sadrzaj koji to zavredjuje, koji ima 'mesa na kostima' i pruza odredjenu vrednost igracu. Tako da je tu lako uociti razliku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 | |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]() Citat:
![]() Kao sto rekoh, nista meni ovde ne bi smetalo, da je najava za ove ekspanzije stigla u ovo vreme 2016.... Dakle, resili ljudi da nas pocaste sa jos sadrzaja i svaka im cast na tome, a ovako... Isekli smo dva dobra dela igre, drzimo ih na ledu par meseci, platite pa cete da igrate, a za to vreme pricacemo vam bajke kako vas volimo, mazimo, pazimo i zovemo Djole.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Atwa013 na korisnoj poruci: | ||
Rainman (8.4.2015) |
![]() |
#2723 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa zato necemo da platimo, mozda kad bude recimo to sve lepo upakovano u jednu celinu. Neko goty ili complete edition a do tad pade mu cena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ovako, CDPR taj sadrzaj nudi vise meseci NAKON izlaska igre. Tako da nikako ne mozes da tvrdis da je taj sadrzaj 'isecen'. A cak i da jeste, sto ja ne verujem, CDPR ima apsolutno pravo da odluci sta ce ciniti osnovnu igru, a sta ce se kasnije ponuditi kao dopuna. To je deo planiranja proizvoda. Mogli su oni da cute pa naknadno to da objave, ali su odlucili da budu transparentni kada vec traze novac za season pass (za razliku od nekih koji uopste ne navode sta ces dobiti), koji je interesantan model zarade. Cak su i apelovali na kupce da ne moraju da zure, vec prvo da vide da li su zadovoljni osnovnom igrom.. Znaci, sve je uradjeno kako treba, cisto i jasno. ![]() PS. Mogao bi malo da smanjis dozivljaj sa tim cinizmom, sarkazmom, jer pocinjes da delujes kao da se stalno svadjas sa nekime.. Poslednja ispravka: nameless1 (8.4.2015 u 2:26) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Da je ovo uradio Ubi, EA, Square Enix ili R* kojim slucajem, ne verujem da bi reakcije bile ovako "objektivne".... Tu se slazem sa Asmodeusom, ako osnovna igra traje, po njima, 200 sati, a dva dodatka po 10-ak (sto opet nista ne znaci i nije merilo kvaliteta) malo mi je preterano to nazvati ekspanzijom.... Elem, na ovaj transparentan model poslovanja ugledace se vremenom i ostali pa cemo uskoro imati i season pass i expansion pass i par DLC-a pride.... PS Ja jesam cinican i volim da se svadjam sa drugima..... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Atwa013 na korisnoj poruci: | ||
Asmodeus (8.4.2015) |
![]() |
#2726 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]() Citat:
Eto za dark souls su rekli da igra traje sto sati, a ja sam već proveo toliko, a nadam se da sam prešao pola, a prošlg leta sam instalirao (popizdeo, deinstalirao pa instalirao ponovo). Sa drugarom sam počeo da igram Borderlands 2 u oktobru 2013, završili u oktobru 2014, i složili smo se da nam je trebalo godinu dana da je pređemo (da ne gledamo sate). Ako CDPR kaže da glavna kampanja traje 50 sati (ili koliko već), ja znam da je neću preći za godinu ili dve (jedino takvo gledanje na prelazak igre za mene ima smisla, s' obzirom na moje raspolaganje vremenom za gejming), tako da Neutrino, hold your horses! ![]() Poslednja ispravka: Marko Radonjic (8.4.2015 u 9:11) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedino sto moze biti problem oko tih sati je da se ti sati svedu na DA III i njegove "sporedne kvestove". Najobicniji fileri. Ja se nadam da W3 nece krenuti tom stazom. Ali sam vrlo optimistican i mislim da to nece biti slucaj. Videcemo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Bas tako. Pitanje koliko dobre zabave imas za te sate. Vestacki nabudzeni sati nisu plus, nego minus.
Radije cu da kraci dobar sadrzaj da predjem dvaput, nego los jedva jednom, na cimanje. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
Dovahkiin (8.4.2015) |
![]() |
#2730 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Skinite ruzicaste naocare, fenbojsi. Ovo su DLC-ovi, isti kao i dlc-ovi za Skyrim, Fallout, Bioshock, itd. koje CDPR ku*vinski naziva ekspanzijama jer ne bi sad da pojedu sve ono sto su s*ali u poslednjih godinu i po dana na racun DLC politike, sto je mnogo vise od kritikovanja kozmetickih DLC-ova jer oni danas i nisu problem. Isti su kao i svi ostali samo sto su snobovi koji misle da su bolji, bar ovi koji su se pojavljivali "u javnosti".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2731 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Poslednja im je igra u serijalu i sad im je tesko verovatno da tek tako odbace zlatnu koku pa udri bice osecam i nekih remakova nakon par meseci tops.
![]() Stekli su poverenje i sad znaju da ljudi imaju dobar prag tolerancije, pre nego sto *shit hits the fan* ko ubisoftu i Ea. Win win situacija ili barem racunaju da je tako . Poslednja ispravka: sale94 (8.4.2015 u 11:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Zato sto nam je muka od evangelistickih komentara kako su CDPR bajni i sjajni i bolji od svih drugih. Nisu, svi su manje vise isti, samo sto su ovi hvalisavci koji prde na sve strane i pride su licemeri, kad mogu na ovakavl ljigav nacin da pokusavaju da proturaju DLC-ove.
Od pocetka ove marketinske (da ne kazem predizborne, jer Witchera jos samo nisam zatekao u frizideru) kampanje za treci deo sve vise su poceli da iritiraju, pocev od raznih parola "bigger than Skyrim" "100+ hours of game", potpuno novi zanr "story driven open world" kao da izmisljaju struju, pa sve do pljuvanja i ismevanja kompanija koje primenjuju politiku DLC-ova. Opet naglasavam, kontekst nisu bili kozmeticki DLC-ovi, nego DLC politika uopste. Popeli su se na onu stvar i razocarali mnoge kojima su bili dragi sa ovakvim javnim ponasanjem. Trenutno igram Demon's Souls na PS3, koliko inovacija i kakvu promenu u pristupu dizajnu je donela, svaka njihova igra je masterpiece (bar se svi oko toga slazu), koje nema potrebe hvaliti, njima je "word of mouth" sasvim dovoljan, sto je vazilo i za Witcher nekad. From Software, istinski inovator u svetu akcionih RPG-ova, nema potrebe da hvali sebe svaki put kad ih neko pita za misljenje. Drugi to rade za njih.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Drugo je sto se vi hvatate za terminologiju pa koristite priliku da opletete po CDPR zato sto su trenutno miljenici publike pa vas nervira...I mene nervira sto im se nekad gleda kroz prste, ali mislim da ovde nema razloga za bilo kakvu pobunu....Jesu se i oni malo izvukli sa nazivom, ali nikada ne bih ocekivao da mi daju besplatno 20 sati novog sadrzaja, apsolutna ludost. A sada odjednom "k*rvinski" potezi ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Dovahkiin (8.4.2015) |
![]() |
#2734 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
A to da ne valja kad ima, a i kad nema DLC-a, mani me tih spinovanja.... Zna se sta su pricali i koliko su hvalili svoju politiku prema fanovima, kako preziru season pass seckanje igara, u bilo kom smislu, a sad.... Evo vam ekspanzija... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Smirite se malo, pa pokusajte da napravite razliku.. |
||||
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
Al Capone (8.4.2015), Dovahkiin (8.4.2015), Leonida (8.4.2015), pentraksil (8.4.2015), ramkens (8.4.2015) |
![]() |
#2736 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]()
Potvrdili su davno jos ako bude nekog "veceg dodatnog sadrzaja" da ce ga naplatiti i da ce "vredeti" jer nece biti obican DLC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Auuuuu.... Kako vas je POJELA gejming industrija kada mozete da pisete i opravdavate takve stvari...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Objasni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Svaka igra do sada je imala gomilu samohvalisanja a sada odjednom CDPR vam se gadi ![]() From Software nema potrebu za reklamiranjem i hvalisanjem? Hahahaha, pa tek sada sam siguran da hejtujete...Isti taj From Software (koji ja obozavam i cijem DS kecu i dvojci divim do imbecilnosti a ozbiljno razmisljam o kupovini PS4 samo zbog Bloodborne-a) je vise puta pominjao kako nece imati DLC-ove jer se isto gade te prakse (i to su rekli i za DS i za DS2) pa je i za DS i za DS2 izaslo dosta DLC-ova. Ocigledno nisi gledao intervjue, hvalili su oni svoju igru poprilicno (sto je naravno normalna stvar) i obecavali dosta stvari sa dvojkom pa na kraju ispalo dosta drugacije. Sajtovi danas puni Bloodborne trejlera, Let's Play, svaki gejming sajt pun pop up reklama za BB....ili mozda sajtovi to rade besplatno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Al Capone (8.4.2015), Dovahkiin (8.4.2015), Leonida (8.4.2015), Marko Radonjic (8.4.2015), nameless1 (8.4.2015) |
![]() |
#2740 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Objasni? Dobro je sve dok se ne ponasaju kao UBIsoft i EA. Al nisu ni oni daleko. Nema opravdanja. Nikad. Samo pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |