Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.2.2015, 21:39   #5601
Feferedon
Veteran

Član od: 19.12.2012.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 531 puta na 223 poruka
Određen forumom Re: Mass Effect 3

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
I onda ljudi odgledaju film i vide kako na kraju glavni lik mora da izabere jedanu od tri ponuđene boje?
Fixed
Feferedon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Feferedon na korisnoj poruci:
Atwa013 (7.2.2015)
Stara 7.2.2015, 21:59   #5602
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka

Citat:
Feferedon kaže: Pregled poruke
Fixed
Nisam namerno stavio "boje" jerbo međ rajom možda ima daltonista.
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
Feferedon (7.2.2015)
Stara 7.2.2015, 22:06   #5603
Feferedon
Veteran

Član od: 19.12.2012.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 531 puta na 223 poruka

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Nisam namerno stavio "boje" jerbo međ rajom možda ima daltonista.
Ok, onda ti je oprosteno
Feferedon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2015, 2:07   #5604
weljko94
Član

Član od: 8.7.2008.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Trazio sam aktivni forum za ME3 po netu i nigde nisam nasao nikoga ko je aktivan. I evo sad se setih da pogledam po nasim forumima i gle cuda uspeh da nadjem ovo.

Naime u velikim sam go*nima i nadam se da mi neko moze pomoci. Igrao sam ME3 i odigrao priority Rannoch misiju gde sam spasao i Kvarijance i Gethove. Vratio sam se na brod da pozovem Tali ljubav mog zivota u kapetanovu kabinu hehe, medjutim te opcije vise nema. Posle sam video da je lock-in romance sa Tali mission sensitive i da treba da se odradi pre priority Rannoch misije, sto ja nisam uradio. Prethodni sejv gejm mi je 20 sati igre unazad.

Moje pitanje vama je da li je moguce da ja sa Xbox-a (igram igru na xboxu ne na kompu) prebacim sejv gejm na PC, da ga nekako editujem (checkujem box za tali romance npr) i da ga opet vratim na xbox tako izmenjenog da nastavim igru, a da mi se pritom ne izgubi gejm progress i nikakve druge odluke da se ne promene? Downloadovao sam onaj Gibbedov editor za ME3 i svestan sam sajta masseffectsaves ali koliko ja vidim gejm progres bih izgubio kada bih probao ista od ta dva ako se ne varam?

Imate li neku alternativu i znate li da li je to uopste moguce?

Hvala unapred
weljko94 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2015, 15:02   #5605
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka

Sto ne potrazis/postavis pitanje na zvanicnom BioWare forumu, tamo je ME3 odeljak sigurno aktivan. Ovde je velika vecina ljudi PC master race, tako da je malo verovatno da je neko pokusavao istu stvar. Ali srecno

Jel mozes uopste na XBoxu lako da dohvatis taj save fajl? Ja bih probao normalno da editujem to, kao da je na kompu, a sacuvaj BCKup pre editovanja za svaki slucaj, pa ako radi - radi, ako ne radi, overwriteuj sa BCKup-om. Ne bi trebalo da izgubis game progres nakon takve izmene
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2015, 16:31   #5606
weljko94
Član

Zato sto sam ubogi student i nemam para za originalnu kopiju igrice

Pa ne vidim kako bih sejv fajl mogao da editujem na xboxu, cak stavise mislim da je tako nesto nemoguce. Uostalom nadao sam se da cu odgovor na to pitanje dobiti ovde
Stara 15.2.2015, 16:36   #5607
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka

Citat:
weljko94 kaže: Pregled poruke
Trazio sam aktivni forum za ME3 po netu i nigde nisam nasao nikoga ko je aktivan. I evo sad se setih da pogledam po nasim forumima i gle cuda uspeh da nadjem ovo.

Naime u velikim sam go*nima i nadam se da mi neko moze pomoci. Igrao sam ME3 i odigrao priority Rannoch misiju gde sam spasao i Kvarijance i Gethove. Vratio sam se na brod da pozovem Tali ljubav mog zivota u kapetanovu kabinu hehe, medjutim te opcije vise nema. Posle sam video da je lock-in romance sa Tali mission sensitive i da treba da se odradi pre priority Rannoch misije, sto ja nisam uradio. Prethodni sejv gejm mi je 20 sati igre unazad.

Moje pitanje vama je da li je moguce da ja sa Xbox-a (igram igru na xboxu ne na kompu) prebacim sejv gejm na PC, da ga nekako editujem (checkujem box za tali romance npr) i da ga opet vratim na xbox tako izmenjenog da nastavim igru, a da mi se pritom ne izgubi gejm progress i nikakve druge odluke da se ne promene? Downloadovao sam onaj Gibbedov editor za ME3 i svestan sam sajta masseffectsaves ali koliko ja vidim gejm progres bih izgubio kada bih probao ista od ta dva ako se ne varam?

Imate li neku alternativu i znate li da li je to uopste moguce?

Hvala unapred
Imam samo ovo da ti kazem

Spoiler za .:
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci:
LoshMeeBre (15.2.2015), Snipe (16.2.2015)
Stara 15.2.2015, 16:52   #5608
weljko94
Član

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke
Imam samo ovo da ti kazem

Spoiler za .:
haha, doduse nije to sto posto tacno. Ostaju mi Esli i Liara.

Ajte vi koji ste presli igricu, ako mozete bez spojlovanja samog kraja da mi kazete koja je romansa bolja od ove dve, posto vidim da su slabe vajde od mog prvobitnog plana?
I ME1 sam romanceovao samo Esli a u drugom delu Mirandu i Tali, Liaru nisam ni u jednom delu smuvao(ne znam na koju foru). Koja je dakle od te dve romanse bolja za pricu? Ili je to samo pitanje ukusa na kraju krajeva?
Stara 15.2.2015, 16:58   #5609
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Citat:
haha, doduse nije to sto posto tacno. Ostaju mi Esli i Liara.

Ajte vi koji ste presli igricu, ako mozete bez spojlovanja samog kraja da mi kazete koja je romansa bolja od ove dve, posto vidim da su slabe vajde od mog prvobitnog plana?
I ME1 sam romanceovao samo Esli a u drugom delu Mirandu i Tali, Liaru nisam ni u jednom delu smuvao(ne znam na koju foru). Koja je dakle od te dve romanse bolja za pricu? Ili je to samo pitanje ukusa na kraju krajeva?
Ja sam u drugom delu jurio Mirandu, a zavrsio sa Liarom sa kojom sam ostao do kraja trilogije. Ispostavilo se da sam u pravu jer je Miranda ispala ku*ka
Stara 15.2.2015, 16:59   #5610
Atwa013
Starosedelac

Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka

^Ja ti savetujem celibat, do daljnjeg.......
Atwa013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2015, 17:04   #5611
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Citat:
Atwa013 kaže: Pregled poruke
^Ja ti savetujem celibat, do daljnjeg.......
To cu sa FemShepom da praktikujem
Stara 15.2.2015, 17:45   #5612
goranmax
Veteran

Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka

A ja mislio da je ova tema vec dostigla dno dna
goranmax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2015, 17:47   #5613
weljko94
Član

Ajte ljudi trebaju mi ozbiljni ljubavni saveti. Ne mogu da nastavim igru dok ne izaberem jedan lock-in na citadeli. Ili Esli, ili Liara. Esli me podseca na svaku bivsu koju sam ikad imao (mozda su zato sve i bivse) a Liara mi je ona dusa od devojke koja uvek ostane neprimecena a iz potaje se lozi na tebe(kad sam pokrenuo ME3 nisam mogao da se setim ko je ona u pocetku). Friendzone forever.

Da li je uopste ta romansa toliko bitna ili da nastavim dalje sa kojom god?
Stara 15.2.2015, 17:48   #5614
Atwa013
Starosedelac

Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka

Citat:
Ajte ljudi trebaju mi ozbiljni ljubavni saveti. Ne mogu da nastavim igru dok ne izaberem jedan lock-in na citadeli. Ili Esli, ili Liara. Esli me podseca na svaku bivsu koju sam ikad imao (mozda su zato sve i bivse) a Liara mi je ona dusa od devojke koja uvek ostane neprimecena a iz potaje se lozi na tebe(kad sam pokrenuo ME3 nisam mogao da se setim ko je ona u pocetku). Friendzone forever.

Je l' se ti zavitlavas ili si stvarno stvarno stvarno ozbiljan?
Atwa013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Atwa013 na korisnoj poruci:
Asmodeus (16.2.2015), goranmax (15.2.2015), JzmA (16.2.2015), Leonida (15.2.2015), nexexcalibur (15.2.2015), Sh0m1 (16.2.2015)
Stara 15.2.2015, 18:58   #5615
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Citat:

Veljko ti li si?
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci:
Asmodeus (16.2.2015), NaraYan (15.12.2015), Rainman (15.2.2015), Sh0m1 (16.2.2015)
Stara 15.2.2015, 19:03   #5616
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka

Citat:

Ja bi ti savetovao da sve držiš na "friends with benefits" nivou Ne moraš lepšoj (a da li je?) polovini da pamtiš rođendane, da ideš nedeljom kod njenih roditelja na ručak ("oćemo zete da zalijemo podvarak sa's jedan beton"), da je vodiš u bioskop da gledate "Prohujalo sa mass-relay jumpom" itd.
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.2.2015, 19:34   #5617
Leonida
Deo inventara foruma

Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka

Covek trazi savete za sajber piksel romanse. Sta sve jos necu procitati ovde...
Leonida je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci:
voodoo_ (15.2.2015)
Stara 15.2.2015, 23:28   #5618
weljko94
Član

Citat:
Atwa013 kaže: Pregled poruke
Je l' se ti zavitlavas ili si stvarno stvarno stvarno ozbiljan?
Ozbiljan sam sto se tice pitanja, sprdnja je bila ovo poredjenje ocigledno. Gomilu sati igre sam utrosio na ovaj naslov i zelim da mi onaj extended cut bude zadovoljavajuci. Romanse u ovoj igrici su, koliko sam citao po netu jako veliki deo epiloga. Kao sto je Wrex bolji izbor od Wreava, tako zelim da znam da li je neka od ove dve bolji izbor jedna od druge, ne iz razloga da bih setao piksele kao ribu pored sebe, kao sto se neki veliki iebaci ovde sale vec da bih upotpunio igracko iskustvo. Ne vidim zasto je pitanje naislo na ovakve reakcije.
Stara 16.2.2015, 0:09   #5619
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Citat:
Ozbiljan sam sto se tice pitanja, sprdnja je bila ovo poredjenje ocigledno. Gomilu sati igre sam utrosio na ovaj naslov i zelim da mi onaj extended cut bude zadovoljavajuci. Romanse u ovoj igrici su, koliko sam citao po netu jako veliki deo epiloga. Kao sto je Wrex bolji izbor od Wreava, tako zelim da znam da li je neka od ove dve bolji izbor jedna od druge, ne iz razloga da bih setao piksele kao ribu pored sebe, kao sto se neki veliki iebaci ovde sale vec da bih upotpunio igracko iskustvo. Ne vidim zasto je pitanje naislo na ovakve reakcije.
Zato sto ovde dveluju veliki rpg igraci, krem de la krem elita koja se kune u prvi deo, a prezire sve kojima se celokupna trilogija svidela. Ljubitelji treceg dela su pogotovo na tapeti, tako da kad predjes savetujem ti da ne kazes da ti se svidela igra. Mnogo lako uvredljivih ljudi...

A za te romanse, ima hiljadu stvari, ne verujem da je iko isprobao sve te mogucnosti i jos popamtio. Tako da vidi ovde sta ti treba http://masseffect.wikia.com/wiki/Romance
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci:
Marko Radonjic (16.2.2015), maxiMD (16.2.2015), Vladimirus86 (16.2.2015), weljko94 (16.2.2015)
Stara 16.2.2015, 1:12   #5620
weljko94
Član

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke
Zato sto ovde dveluju veliki rpg igraci, krem de la krem elita koja se kune u prvi deo, a prezire sve kojima se celokupna trilogija svidela. Ljubitelji treceg dela su pogotovo na tapeti, tako da kad predjes savetujem ti da ne kazes da ti se svidela igra. Mnogo lako uvredljivih ljudi...

A za te romanse, ima hiljadu stvari, ne verujem da je iko isprobao sve te mogucnosti i jos popamtio. Tako da vidi ovde sta ti treba http://masseffect.wikia.com/wiki/Romance
Ma meni je samo bilo bitno da li je neka od tih love opcija OP sto se tice radnje. Hocu da uklopim celu pricu u jednu celinu, kao da sam gledao film, pa rekoh da se ne za*****. Jer logicno je da nisu svi love interesti podjednako kvalitetno napravljeni. Pa sam mislio da nadjem taj OP love interest koji ima bolje dijaloge, bolju pricu itd... No nebitno, hvala na konkretnom odgovoru za promenu.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
mass effect, multiplayer, rpg, srbija

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Mass Effect PC version WU TANG CLAN Role-Play 1545 2.7.2023 19:33
Problem sa Mass effect igrom Vestax Kvarovi 6 24.6.2009 14:00
Mass effect Bozidar Konzole 33 11.3.2009 21:26
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) Vladimiros Šta da kupim? 8 30.5.2008 19:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:33.