![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel to pricas za vreme kada je prvobitno izasao, ili sada.
![]() Verovatno ovo prvo, ili to ili obavljas nadljudskom brzinom sve radnje. ![]() Secam se da je Postal 2 u klot stanju, dugo imao isti problem sa ocitavanjima, koja su trajala vecno a bila su ucestala na svakih 5min. Poslednja ispravka: sale94 (8.3.2015 u 21:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]()
I kec je bio dosta bagovit dok nije izašla EE verzija. Posle toga nisam uspeo da nađem jedan jedini bag.
Dvojka je s druge strane uvela nove bagove posle EE verzije. Sećam se tokom prvog prelaza u vanila verziji da sam bukvalno ludeo kad sam trebao da iznesem Aryana iz tamnice. Upao sam sa njim u onu sobu za mučenje i sad treba da ga iznesem nazad. Međutim, ako ga nosim ne može da prođe kroz vrata a ako ga spustim i otvorim vrata dok ga podignem vrata se sama zatvore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Član
Član od: 24.11.2014.
Zahvalnice: 449
Zahvaljeno 174 puta na 97 poruka
|
![]()
Drugim recima izmisljas i pricas napamet. Ok. Idemo dalje. Utvrdili smo da dvojka nije bila bagovita, sad za keca. Osim dugih ucitavanja nisam cuo za neke bagove, mada moguce je, kazem igrao sam samo EE (bez ikakvih bagova).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Kec je i u poslednjoj reviziji pun random bagova. Nasumično izletanje na desktop, questovi koji se mogu da se završe pa moram da učitavam raniji save, itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
@DeCoy Pucanja se obično dešavaju kad imaš jako puno sejvova ili recimo na hardveru koji igra ne voli. Za questove ne mogu da tvrdim ništa jer nisam imao problema čak i sa 100% prelazima. Moguće, ne kažem da nije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Član
|
![]()
To vazi za svaku igru koja je ikada napravljena. Stvarno kako sam nedokazan, verujem sopstvenom iskustvu, umesto tvojoj prostoj konstataciji da to nije tako. Se to premijer krije iza tvog nika?
![]() Dzabe se koprcas, cim neko pocne da se gubi i da prica kako je igra bila neigriva od bagova i ti mu kazes da si presao bez problema i odma si il Isus pa su bagovi tebe zaobisli ili si ti zaobiso njih posto si iskulirao 90% igre (ne stvarno koja konstatacija ![]() Super onda ako i treci deo bude "izbagovan" kao drugi , posto cu ga opet preci bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Heh tolko je ocigledno da ste presli u licni sukob oko toga ko je univerzalno u pravu, a random i univerzalno ne mogu da budu u istoj recenici. Jer ono sto nije definitivno utvrdjeno kao neoboriv fakt ne moze da se brani kao fakt.
Jedino sto je sigurno je da bagova ima, a kad ce i koga da pogode se ne moze reci sa sigurnoscu, dal ce nekog u***i da iz prvog uspe da se provuce bug free na jednoj misiji ili ce zaredom da reloaduje istu misiju 6 puta i na kraju da mu se posreci je opet nasumicno. Niste bili jedan kod drugog niti igrali verovatno, u isto vreme tako da ne mozete da predvidite realno ko je iskren ovde a ko ne. Tako da ako se slazete obojica u tom, ne znam cemu dalja svadja osim licnog clasha naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Član
|
![]()
Ako je igra katastrofalno bagovita onda zahvate sve ili skoro sve igrace i to cesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Ja sam presao igru na verziji 2.0, poceo sa v1.3 ili v1.4. Ne secam se bagova vrednih pomena, a presao sam skoro sve sajd kvestove, doduse igrao sam drugi chapter u Vergenu, pa ne znam kakva je situacija na drugoj strani, u kampu. Random bagove, koje ne otkrije QA team u plejtestingu ne treba uzimati u obzir.
Keca sam igrao u EE izdanju, koji je radio savrseno, odlicno optimizovan za jedan naslov zasnovan na (iako modifikovanom) Aurora engine-u. Jedini problem za koji sam cuo je da sejvovi znaju da prave problem, pa sam ih brisao na vreme i uvek drzao poslednja dva-tri sejva, pa nisam imao takvih problema. Cak i da trojka bude "puna bagova" i pored pomeranja release date-a zarad eliminacije tog problema, verujem da cemo dobiti ispeglan naslov, poput prethodnih delova i to sve u relativno kratkom vremenu od izlaska. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci: | ||
Atwa013 (9.3.2015) |
![]() |
#2511 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Član
|
![]()
Ja sam preso dvojku i keca sad pre koji mesec (tim redom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Veteran
Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka
|
![]()
Ja takodje nisam imao nijedan bag vredan pomena ni u kecu ni u dvojci, a prvi prelaz sam obavio u vanila verzijama obe igre. U kecu mi je jedino smetalo dugacko ucitavanje. Mozda je bio koji sitan bag, ali reci da su bile "katastrofalno bagovite" je najobicnije preterivanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 485 puta na 289 poruka
|
![]()
Jedino cega se ja secam a da se moze nazvati katastrofalnim jeste Witcher 2 day one release fail.
Ja nisam mogao registrovati igru, niti pokrenuti igru jer je stalno pucala, a ako se ne varam bila je i neka drm zastita koja je odmah sklonjena prvim patch-em. Ja sam imao (i dalje imam) Namco box verziju igre pa ne znam da li je GOG verzija imala isti problem ali poenta je u tome da kad si onako momacki nahajpovan i napokon ti stigne dugo cekana igra, ti metnes disk u masinu kad ono prc nece da radi. Mislim da se to moze nazvati katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Veteran
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 92 puta na 59 poruka
|
![]()
Ljudi ovo je tema za Witcher 3, ajmo kao ono malo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Starosedelac
|
![]()
Je l' stvarno toliko bitno da se diskutuje o "daungrejdu grafike"? Kao da u svom zivotu niste odigrali tonu naslova na medium ili low podesavanjima kad su izasli pa su vam opet ostale u pamcenju kao nezaboravno iskustvo? 99% vas nema ni odgovarajuci komp koji bi trpeo od tog "sakacenja" da se uopste cimate oko toga, kad ce igra, cak i ako bude graficki skromnija, cediti suvu drenovinu iz kartica od 300+ eura, a samo ce GTX 980-ice i Titani moci da je teraju bez kompromisa.
Dovakhiine, je l' ti imas 980-icu pa se plasis da ces ostati izneveren, sto si pukao 600 eura za graficku, da se nece pojaviti igra koja ce je iscediti 100% na 1080p monitoru? Koliko vidim u profilu, nemas, pa mi nije jasno za cije babe zdravlje se brines. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 | |
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 682 puta na 432 poruka
|
![]() Citat:
Ja se oduševio sinoć kada sam video onaj sedmominutni video sa PAX konferencije. Prvenstveno mi je ekstra weather sistem i baš bih voleo da pokažu kako recimo izgleda neka oluja ili mećava. Dobar je dizajn Geraltovog odela, pomera se "kako treba" na vetru, a i na konju. Ono što mi se ne dopada je to što će witcher senses imati veoma bitnu ulogu u rešavanju kvestova. To nije funkcionisalo kako treba u betmenu, nije funkcionisalo u hitmenu a ne verujem da će funkcionisati i ovde. Čak mi deluje da se neki kvestovi jednostavno neće moći završiti bez njega. Od manje bitnih stvari, čini mi se da su animacije skokova, pentranja i preskakanja malo krute, valjda će to srediti do izlaska. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci: | ||
Srdjan Novitovic (10.3.2015) |
![]() |
#2518 | |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]() Citat:
PS Odakle ti to da PC Master race igra na low ili medium? PPS Salim se malo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]()
Bila je vec diskusija o tome ovde pa da se ne vrtimo u krug.Nista ne preostaje nego da sacekamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Nisam ja nervozan, nego kad god dođem da pročitam nešto novo, uglavnom čitam o daungrejdu grafike, dabogda pet ljudi ima 970-icu, a kamoli neki high-end SLI setup zbog koga bi mogli da kukaju za malo lošijim izgledom igre. Igra će izgledati fenomenalno i na medium podešavanjima i onaj koji je tako bude odigrao će biti isto toliko oduševljen kvalitetom igre koliko i neko na 980 SLI setupu, pod uslovom da igra bude kvalitetna. Ako misliš da je pao preveliki downgrade, koji ne opravdava trošenje 500 eura za grafičku karticu, mnogo pametnije ti je da kupiš neki best buy od 200 eura kao što je GTX 960 (plus dobiješ WItcher 3 kao poklon) i da se izigraš kao čovek i uštediš mnogo para, ili da kupiš konzolu za 350, tamo bar znaš šta dobijaš, taj neki downgradeovani high setting. Da ironije bude veća, ti si odigrao Witcher 2 na grafičkoj kartici koja ne može da izgura Witcher 2 u svom punom sjaju, pa ti je i pored toga Witcher jedna od najboljih igara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |