![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nezahvalno je pričati o best buy grafičkoj koja košta preko 300€... Poznato je da što se dalje ide cenovno odnos cena - performanse "slabi". Ali da, može se reći da je veoma dobra kupovina. Nije overkill, taman je. Ja bih gledao da prođem što jeftinije, a pare bih pre uložio u RAM (ukoliko i dalje teraš 4GB), nego što bih gledao da to bude najjači model ovog GPU-a. Eventualno, ukoliko te nervira coil whine, gledaj neki model na kome ova začkoljica nije prisutna (ili bar ne u toj meri). Isto što je rekao Stefan. Nadam se da to ne važi za CPU jer nema mnogo smisla terati ga na default frekvenciji sa ovakvom grafičkom, pogotovu ako si ga već ranije klokovao. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
|
![]()
Kad sam kupovao nov comp uzeo sam malo jače karakteristike, međutim grafička mi je skoro pregorela pa sam uzeo malo slabiju. Interesuje me da li da mijenjam nešto u konfiguraciji?
http://prntscr.com/5ux75g Graficka je NVIDIA GeForce GT 430 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Laptop...ali ne bilo kakav | nerro7 | ŠDK - Prenosni računari | 18 | 22.10.2010 19:57 |
Pen Tablet - bilo kakav savet | veggen | ŠDK - Ostale komponente | 4 | 24.3.2008 0:59 |