Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.1.2015, 18:41   #681
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2 - Mapa Srbije

Ovako, ja nisam zlopamtilo i ja sam na momente zaboravio da si ti, Gibanice, pisao malo cudne komentare i provocirao jednog clana naseg tima autora ove mape.

Zasto ovo kazem? Sada cu javno napisati da nam je Gibanica poslao neke svoje radove (sto je i sam spomenuo u prethodnoj poruci), mada to NISU kompletno njegovi radi jer je neko drugi radio jedan deo a on drugi deo, ali ajd... nije to sad ni bitno a nije ni tema ovoga sto hocu da napisem.

Nas dvojica smo imali kracu prepisku preko privatnih poruka i ja tada nisam ni gledao u nick sa kim se dopisujem, ali posle sam pogledao i setio se i sada moram jadno da kazem da cemo DOOOBRO razmisliti da li cemo njegove radove uvrstiti u mapu. Namerno necu da kazem o cemu se radi (o kojim radovima) nemoj neko da navaljuje i pita sta je u pitanju, na kraju krajeva nije ni bitno.

Mi i dalje postujemo naseg kolegu Debelog iako je odlucio da vise ne saradjuje sa nama u izradi ove mape. Moram da kazem da se izmedju nas nije nista desilo i da mi u potpunosti popstujemo njegovu odluku. Ako zeli da se vrati u tim mi cemo ga rado prihvatiti nazad.

A i ja sam, da budem iskren, na momente razmisljao da prekinem rad na mapi jer vidim da ima veoma cudnih ljudi i cudnih komentara i ne zelim da to sve slusam i trpim a da ja nemam nikakve direktne koristi od ovog mog rada. Da se ja tu patim i preznojavam, gubim svoje zivce i vid na pravljenje mape koju ce neko, ko iz njemu poznatih razloga - nece ni da je isproba, zestoko opljuvati. Mislim, vec ima takvih a tek ce ih biti.
Da me ne shvatite pogresno, ja nemam nista protiv onih koji zaigraju ovu mapu pa nadju neke realne zamerke, ali itekako imam protiv onih koji nece ni da je probaju a blate je samo tako...
Ali sam na kraju skontao da me zabole uvce sta ko kaze i ja ovu mapu ne pravim ni za koga posebno vec prvenstveno za sebe. Tj, ajde da kazem i u Coyote-ovo ime jer znam da i on misli isto. Znaci sve neke cake i detalji koji su u ovoj mapi specificni u odnosu na druge su u njoj SAMO zato sto smo nas dvojica (nekad trojica) tako hteli i sto je nama to gust i zelja da imamo u mapi.
Mozda kasnije, kada budemo imali vise podrzavaoca izadjemo u susret zahtevima pa ubacimo i nesto sto nije iskljucivo nasa zamisao i zelja da postoji u mapi.

E sad, sto se konkretno mape tice, vec 10 puta u poslednjih 2 meseca (ili koliko ima da je izasla ona nova verzija u kojoj mapa vise nije kompatibilna) ja pocinjem da radim konverziju mape ali mi uvek nesto iskrsne, ili problem na poslu (posto sam ja uvek dostupan i na raspolaganju firmi, jbg takav mi je posao), ili neka privatna obaveza, ili neki tehnicki problem - kao sada sto imam problema sa drajverima za graficku. Nekako sam uspeo da umiksujem dve verzije drajvera i jbg...

Mapa ce biti prekonvertovana VRLO uskoro i nakon toga cemo jos neke sitnice srediti i dodati i moze da se objavi BETA verzija.

Malo je verovatno ali nije nemoguce da se ta BETA verzija objavi prekosutra, kada udjemo u novu godinu ali ne smem nista da obecam. Danas a ni sutra SIGURNO nece biti objavljena.
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci:
Bujosh (12.1.2015), DusanN (12.1.2015), Sh0m1 (12.1.2015), UE031 (12.1.2015), Wile E. Coyote (12.1.2015)
Stara 12.1.2015, 19:01   #682
DusanN
Član

Član od: 10.1.2014.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 41 puta na 35 poruka

Ja mogu da pohvalim vas autore ove mape jer ne brisem ets samo zato sto je cekam
DusanN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.1.2015, 19:23   #683
Wile E. Coyote
Član

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 339
Zahvaljeno 326 puta na 94 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko AIM-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko MSN-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Yahooa korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Skypea korisniku Wile E. Coyote
Exclamation Re: Euro Truck Simulator 2 - Mapa Srbije

Srele je sve rekao i sa njim se slažem u potpunosti, ali ipak da ja pojasnim još malo.

Debeli je rešio da ne radi više na mapi, ali gomila njegovog rada je ostala u njoj, tako da je on svakako jedan od autora mape, bez obzira što više na njoj ne radi. Takođe, ostala je još gomila posla koji je počeo ali nije stigao da završi, mogu samo da kažem da izgleda fenomenalno, ali to u ovom trenutku neće biti uključeno u mapu. Možda će on to uraditi ako odluči da se vrati u tim (svaku njegovu odluku poštujemo), a možda ću ja to gledati da ubacim, ali u svakom slučaju nemojte se u ovom trenutku iznenaditi ako ugledate brazilske favele usred Novog Beograda.

Da nisu mesec dana pred Novu godinu izbacili dva apdejta, verovatno bi mapa do Nove godine bila gotova. Ovako, sve te verzije igre (što nas je i u ranijem periodu kočilo) su nas prilično usporavale.

Inače, mapa (bar ovaj prvi deo koji će biti objavljen) je završena i peglaju se još neke stvari (borovi i ostale stvari koje su nekima najviše smetale). Da li će to biti gotovo za dva dana ili ne, ostaje još da se istestira, a kada je objavimo, ko god želi, moći će slobodno da se uključi u izradu mape. Ja radim i na drugim modovima, a nemam baš puno slobodnog vremena, tako da u nekom narednom periodu neću moći da se posvetim mapi, već ću je samo raduckati kad stignem (i korigujem greške koje budete primetili igrajući mapu), a tek kad završim i te ostale modove vratiću se na ovaj.
Wile E. Coyote je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Wile E. Coyote na korisnoj poruci:
Bujosh (12.1.2015), ksrele (13.1.2015), Nikola_98 (19.1.2015), Sh0m1 (12.1.2015)
Stara 12.1.2015, 20:10   #684
gibanica
Član

Član od: 1.11.2013.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 67 puta na 24 poruka

ma jasno, samo kako je debeli ruzio mapu hungary tako sam i ja njegovu. opet nista protiv mape vec protiv njegovih reci i dela
posle mi bilo krivo jer ja nisam pravio mapu hungary pa da je branim. al sve jedno mapa je ok. al bar je saznao kakav je filing a. sto je i poenta.

dok god je mapa dzabe treba je ceniti. ako pocne da se naplacuje onda je podlozna kritici.
hungary i srbija su besplatne tako da se ne treba cimati
gibanica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.1.2015, 20:11   #685
Тормунд
Član

Član od: 29.5.2013.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 213 puta na 94 poruka

Сваки пут кад се раде модови за неку игру дође до провокација и смутњи. Игноришите то, као и ове што траже да што пре објавите мапу, и само цепајте по свом. Имате подршку, свака вам част за труд и хвала што чините нешто добро за домаћу модерску заједницу.
Тормунд je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Тормунд na korisnoj poruci:
Wile E. Coyote (12.1.2015)
Stara 12.1.2015, 20:25   #686
Wile E. Coyote
Član

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko AIM-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko MSN-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Yahooa korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Skypea korisniku Wile E. Coyote

Citat:
gibanica kaže: Pregled poruke
ma jasno, samo kako je debeli ruzio mapu hungary tako sam i ja njegovu. opet nista protiv mape vec protiv njegovih reci i dela
posle mi bilo krivo jer ja nisam pravio mapu hungary pa da je branim. al sve jedno mapa je ok. al bar je saznao kakav je filing a. sto je i poenta.

dok god je mapa dzabe treba je ceniti. ako pocne da se naplacuje onda je podlozna kritici.
hungary i srbija su besplatne tako da se ne treba cimati
O tome je trebalo da razmisliš pre nego što si opljuvao po mapi. Nije ti možda palo na pamet da još neko radi na njoj???

Ako si sa nekim nešto imao da raščistiš, onda to možeš da uradiš:

1. preko privatnih poruka (šta nekog boli uvo o vašim privatnim odnosima)
2. ako su te već svrbeli prsti pa si morao u javnosti da izneseš svoj stav o nekome, onda opljuni po njemu, a ne po onome što radi. Možda na tome radi još neko, pa si ga ni krivog ni dužnog opleo.

A vidim posle na drugom mestu (i to na istom na kome si opleo mapu) balaviš nad tom istom mapom koju si opleo. Doktor Džekil i Mister Hajd.

Sad slobodno još reci da sam kauboj, pa da ugođaj bude kompletan. Evo ti i slika, da ti bude lakše.

Stara 16.1.2015, 9:47   #687
Wile E. Coyote
Član

Dok se doteruju zavrsne sitnice pred pustanje mape, evo jednog kviza: gde je ovo slikano?
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	10931694_925832894095318_4712337574692377181_o.jpg
Viđeno:	338 puta
Veličina:	102,3 KB
ID:	51399  
Stara 16.1.2015, 20:16   #688
moravatz
Član

Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka

Skretanje sa obrenovackog puta prema Cukarici i Zarkovu.
moravatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku moravatz na korisnoj poruci:
ton_majstor (13.3.2015), Wile E. Coyote (19.1.2015)
Stara 16.1.2015, 20:31   #689
Wile E. Coyote
Član

Thumbs up Re: Euro Truck Simulator 2 - Mapa Srbije

Jedno pozitivno brojanje za Moravca!
Stara 16.1.2015, 21:23   #690
moravatz
Član

Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka

Kad ce mapa, bre!?
moravatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.1.2015, 21:40   #691
gibanica
Član

Član od: 1.11.2013.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 67 puta na 24 poruka

medju drugovima nema svadje.
mapa izgleda super! jako bih voleo da je vozim. ja volim kamione i vozove. kamione cu voziti po srbiji , i za vozove bi voleo da ako moze neko napravi mapu.

moravac mislim da je ovo iskljucenje kod pazove. odlicno izgleda samo napred
gibanica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.1.2015, 21:46   #692
jeremija69
Novi član

Član od: 9.1.2015.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Gde je ne znam, al da je mapa dobra znam i jedva cekam
jeremija69 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.1.2015, 23:06   #693
choi
Veteran

Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 153 puta na 97 poruka

@ Will

To jeste sto je rekao moravatz?

I meni je palo na pamet jutros da kazem da je to odvajanje od Ade ka Ibarskoj magistrali (nisam Beogradajnin pa ga tako znam u onih par puta sto sam imao priliku da prodjem tuda), ali sam odustao samo iz razloga sto se uopste ne secam da na nadvoznjaku imaju razdvojene trake, pa sam posumjnao u svoju memoriju (sad vec ima 3-4 god kako sam poslednji put tuda prosao)
choi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.1.2015, 23:35   #694
Wile E. Coyote
Član

Talking Re: Euro Truck Simulator 2 - Mapa Srbije

Jeste iskljucenje kod Cukaricke padine, trake jesu razdvojene. Mapa? Bice, bice...

A kao dokaz da ce biti, malo igranja by ksrele:
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	10918915_926204324058175_7258281216655191066_o.jpg
Viđeno:	178 puta
Veličina:	76,4 KB
ID:	51410  
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Wile E. Coyote na korisnoj poruci:
Acahakler (17.1.2015), MARE GSX R (17.1.2015), UE031 (17.1.2015)
Stara 17.1.2015, 0:02   #695
MARE GSX R
Starosedelac

Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka

Hehehe svaka cast, reklamiranje domacih brendova...
MARE GSX R je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.1.2015, 13:32   #696
UE031
Član

Član od: 20.12.2011.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka

Ја имам мод тог трактора, ал мени иде на 2 точка. Прво је ишао на задња 2, а у новијим верзијама је прешао на предње
UE031 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.1.2015, 14:06   #697
Stefan Jovicevic
Član

Član od: 9.3.2013.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 20 puta na 19 poruka

Šta je urađeno u zapadnoj Srbiji? Ima li Zlatibora, Užica, Požege itd.?
Stefan Jovicevic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.1.2015, 14:57   #698
DusanN
Član

Član od: 10.1.2014.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 41 puta na 35 poruka

Bilo bi najbolje jedna slika mape da vidimo koji gradovi nas ocekuju
DusanN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.1.2015, 15:22   #699
Bujosh
Starosedelac

Član od: 4.1.2011.
Zahvalnice: 548
Zahvaljeno 171 puta na 144 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Bujosh

Citat:
DusanN kaže: Pregled poruke
Bilo bi najbolje jedna slika mape da vidimo koji gradovi nas ocekuju
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=161
Trebalo bi da je to.
Bujosh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.1.2015, 15:28   #700
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.659
Zahvaljeno 11.212 puta na 7.170 poruka

Ne nije, to je kako bi mapa trebalo da izgleda jednog lepog dana, mislim da su u ovoj prvoj varijanti radili Beograd i okolinu i dole niz Ibarsku.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
[Android] Offline mapa Srbije (i Evrope)? ZoNi Programi za mobilne telefone 12 28.4.2013 15:31
18 WoS Euro Truck Simulator dallyborr Simulacije vožnje 619 21.3.2012 22:49
Konferencija mladih lidera iz dijaspore i Srbije 2011, Beograd, 15. i 16. jul Dukes Dešavanja i događaji 7 9.7.2011 17:05
GPS mapa Srbije Alek92 Programi za mobilne telefone 52 20.8.2009 22:06
Projekat: GNU/Linux mapa Srbije Eni Slobodni softver 18 20.5.2008 21:54

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:00.