![]() |
![]() |
![]() |
#5481 | |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5482 |
Član
Član od: 12.7.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 48 puta na 33 poruka
|
![]()
Znaš šta, prvo rokni generator, pa 2-3 protivnika, pa sledeći generator, pa opet 2-3 protivnika, kol'ko da ih makar malo skines s k... dnevnog reda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5483 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]()
Da podelim jedno "iskustvo" sa forumasima....
Resio moj brat da predje ME trilogiju, kad je dosao red na trojku evo sta se desilo... Imamo disk koji je kupljen u vreme kada je igra izasla, licno sam instalirao i presao igru, a potom odlozio disk na mirovanje.... Kako igre nema na Origin-ovom nalogu, sve smo pregledali, hteo sam da ponovo ukucam kod i registrujem je, ali avaj.... Kaze kod je vec koristen (naravno da jeste, ja sam ga ukucao jos ranije), saljem mail support-u, oni odgovaraju sa pitanjem da nemam mozda vise naloga, ko bi to ocekiv'o, te stoga igra ne radi? -Nemam, odgovaram ja.... Kazu oni sacekajte, moraju da obave proveru, za sedam do deset dana ce mi javiti sta je u pitanju.... A onda sam prelistao net...kukaju ljudi, samo tako, dosta njih ima isti problem... Imas igru, a nemas je....idiotizam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5484 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Za svaki slučaj idi na social.bioware.com, uloguj se sa starim nalogom na koji si registrovao igru, odregistruj je pa iskoristi taj ključ u Originu.
Mada slažem se, prvo transfer Biowareovih igara na EA servise, pa potom transfer na Origin je odrađen krajnje traljavo. Tako sam se s njima natezao oko free DLC-ova za Mass Effect 2, što je kulminiralo bezobraznim savetom da okrenem telefonom tamo neku tehničku podršku u Rusiji pa će mi oni kao rešiti... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
Atwa013 (22.12.2014) |
![]() |
#5485 |
Starosedelac
|
![]()
Heh, ali isti je nalog u pitanju....jedan sam imao.
Video sam jos pre da igre nema u biblioteci...ko bi rekao da je ovo u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5486 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Zato se EA igre ne kupuju, vec samo nabavljaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5487 |
Intel Inside
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Da je Valve kojim slučajem zabrljao ovako nešto mogao bi odmah da se pozdravi sa igrom, ovde još i ima šanse da ovi iz supporta nešto izbunare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5488 |
Starosedelac
|
![]()
Mene brine to sto sam na internetu citao....
![]() Vidim da neki lik vec vise od mesec dana muku muci sa njima oko istog problema sa ME3 i da jos nista nisu resili....po svemu sudeci, izgleda da i ja mogu da se pozdravim sa igrom.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5489 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Poenta price je da ne dodjes do situacije da ti je potreban support. Jednom sam ih cimao valve i to oko spuf profila i u roku od 3-4 dana su mi odgovorili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5490 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]()
Pitaj support da li mozes da uslikas kutiju sa kodom i tako aktiviras igru. EA support je odlican i cesto izlaze u susret korisnicima. Slobodno ih smaraj, a mozes i da im pokusas traziti nadredjenog kako bi ubrzao proces.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Atwa013 (22.12.2014) |
![]() |
#5491 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako moras da molis nekog do iznemoglosti i da smaras da ti pomogne onda to i nije tolko warmy fluffy care.
Al to me ne iznenadjuje svugde je tako . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5492 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5493 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Evo nesto gledam, sada ima ME3 na popustu na Originu, za 5e (puna cena 10e).
Ne izgleda lose. Ali ima jedno ali... EA Bioware i dalje naplacuje sve DLC-ove za punu cenu. From Ashes: 800 BW poena Levithian: 800 BW poena Citadel: 1200 BW poena Omega: 1200 BW poena 100 BW poena je inace 1e. Znaci danas, skoro 3 godine posle izlaska igre, pun story paket DLC-ova za ME3 kosta 40 evra, i koliko znam nikada nije bio na popustu, dok je osnovna igra 10e, i redovno je na popustima. Zbog ovakvih stvari mi je drago sto nikad nisam kupio ME3. Ne zelim da podrzavam ovakav korporativni "lopovluk". Evo skoro su izbacili i Mass Effect Triologiju (50e, 25e trenutni popust), i evo sta poseduje od DLC-ova: Mass Effect (barem je ME1 kompletan) *Bring Down the Sky *Pinnacle Station Mass Effect 2 (inace svi i onako besplatni) *Cerberus Network *Zaeed — The Price of Revenge *The Firewalker Pack *Cerberus Assault Gear *Arc Projector Heavy Weapon *Normandy Crash Site Mass Effect 3 *Online Pass Znaci toliko godina posle igre, i oni se i dalje ciganisu i ocekuju da ce ljudi da kupuju ME2 i ME3 DLC-ove po punoj ceni. Strasno... Poslednja ispravka: player1 (27.12.2014 u 11:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5494 |
Intel Inside
|
![]()
ME3 osnovna igra pre desetak dana je bio ta 2.99€. Ja sam tad uzeo čisto da imam sva tri na Originu, ne verujem da ću je ikada odigrati.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
goranmax (27.12.2014) |
![]() |
#5495 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
I ja bi je uzao, ali sam ukapirao, da cak i da je uzmem, da bi pre ponovo obrnuo pirata.
Tako da mi je dati 3e za inferiorniju veriju igre koju sam vec igrao bacanje para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5496 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Dobio sam dzabe ME3 kada su delili free igre posle Sim City fijaska. Ali sta mi vredi kada za DLC bih morao da iskesiram 60$. Zato nikada nece i izbaciti neki Ultimate/GOTY/Complete edition...
Srecom ne bas legalni DLC-ovi makar rade sa steam verzijom ME2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5497 |
V.I.P. GNU/Linux
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Ja sam nedavno uzeo ME3 u Veru za 800 din (osnovna verzija), a potom na Originu još i Digital Deluxe Upgrade (zbog "From Ashes" DLC-a) i "Genesis 2", da mogu da kastumizujem start a da se ne zezam sa save game editorima. Plus Extended Cut DLC koji je džabe. Reko ajde da imam original kad već imam keca i dvojku...
I naravno, bolje da nisam. Koliko god combat bio utegnut i zabavan, s godinama sve slabije trpim narativni stil koji je BioWare vremenom "izgradio". Toliko je sve usiljeno, toliko patetisanja preko svake mere, GI Joe loženja, dijaloga od kojih mi curi mozak... jedva sam se dokotrljao do kraja da opravdam "investiciju", a pošto sam prvi prolaz napravio pre izlaska Extended Cut DLC-a, mogu reći da je novi kraj još gori. Onaj prvi, onako na vrat na nos sastavljen i nedorečen, makar je bio otvoren za interpretaciju. Ovako kad su ga proširili, ispalo je kao u izreci "bolje ćutati i pustiti da misle da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju". Na primer, scena trčanja ka beam-u u Londonu radi transporta na Citadel. U originalu je bila maltene savršena: trčiš onako u magnovenju, nema HUD-a, ispred tebe Reaper kome si direktno na nišanu, poslednja šansa, nema nikog da ti pomogne, znaš da je kraj. Novi kraj: Trčiš ka beam-u, Reaper roka sve ispred tebe, sleće je*ena Normandija (bez obzira što je Reaper glatko mogao i nju da rokne, pa samim tim niko normalan ne bi sleteo u takvim uslovima) i onda kreće patetični dijalog broj 1234. "hajde molim te povuci se", "ne, ne mogu te ostaviti!", "hajde moooooolim te", "nikad te neću zaboraviti". Ma je*em vam majku kretensku, je l su quality assurance radili dvanaestogodišnjaci ![]() Uglavnom, završio sam s kupovinom BioWareovih igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5498 |
Intel Inside
|
![]()
Hah ja prešao posle 4-5 godina pre možda nekih mesec dana keca ponovo. Mislim i tada mi je smrdeo na "The Independence Day" retoriku, ali sam se sad ponovo uverio koji je to u suštini izmet od igre. Realno nisu ni ranije BW igre (KotORi) imale neku slobodu kretanja, ali realno ovde postoji samo jedan hub (Citadela) i 4 story lokacije i to je sve. Ljudi se žale na DA2 da su lokacije reciklirane, jel` neko od njih igrao ME, jbt svaki rudnik, svaki bunker, hangar... izgleda isto, maltene do u raspored zaklona. Da nema opcionih vožnji Makoom po planetama realno bi mogla za 6-7 sati da se završi. A holivudsku kliše patetoku neću ni da spominjem, voodoo je sve već rekao.
Isto sam ovo napisao u Steam reviewu, dao thumbs down i naravno imam gomilu minusa na to. Možda je u trenutku izlaska bila otkrovenje, ali sagledana sa ove distance je đubre, što aposlutno ne mogu reći za neke ranije BW naslove, dakle nije problem u tome što sam "odrastao". Third person shooter/dating sim kako sam je tagovao na Steamu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5499 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Ja sam stavio pauzu na ME2 prelazak jer me igra smorila sa tapkanjem u mjestu vec 10+ sati. ME1 mi se dopao iako je imao svojih problema ali ME2 je po meni jos gori. Prica tapak u mjestu, jos manje HUB-ova nego u ME1, svaka misija je apsolutno ista od pocetka do kraja (dodji na tu i tu lokaciju, pobij 3-4 vala neprijatelja, obracunaj se sa mini boss-om ako ga ima, obavi diajlog, loading screen). U ME1 me barem prica vukla koliko toliko kao i zelja da nadjem bolje oruzje i odradim upgrade kao bi olaksao borbu. U ME2 apsolutno nema veze koje oruzje nosis do sada mislim da sam samo jednom zaginuo u misiji i to slucajno ne zato sto su protivnici bili tezi. Oh well mozda nastavim ME2 uskoro ali ME3 ce cekati barem par mjeseci nakon prelaska ME2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5500 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Meni ocigledno Bioware nikad nije prijao, evo sad gledam sta su sve izdali i nijednu njihovu igru nisam mogao da igram. BG 1 i 2, Neverwinter nights, KOTOR 1 i 2, Jade Empire, Dragon Age 1,2,3, Mass Effect 1,2,3.
Svaku sam probao (ili barem neki deo iz serijala) i nijedna mi nije legla, ali bukvalno nijedna. Mozda MDK 2 (mada ni njega nisam uspeo da predjem), ali i on je u odnosu na keca (koga nije izdao Bioware) klasu ispod. Nisam ni znao do malo pre da mi se oni i njihove igre bas TOLIKO ne dopadaju ![]() (verujem da ima 90% ljudi koji imaju razlicito misljenje od mene, znamo se, nema potrebe za nekom raspravom "kolko propustam" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |