![]() |
![]() |
![]() |
#7221 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]()
Koristite performance verziju od ENB realvision-a i frejmrejt bude ok. Koristio sam ga sa 2k paralax teksturama + brdo grafičkih modova i tvrdim da ne postoji lepši open world od ovoga... Čak ni novije igre ne mogu da se porede sa fully modovanim skyrim-om.
Imam puno očekivanja od dolazećeg Witcher-a. Nadam se da će ga napraviti da bude mod friendly pa da i njega moderi propuste kroz prste ☺. Do sada, za razliku os Skyrima, Witcher nije baš nešto puno modovan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7222 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]() Citat:
![]()
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7223 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Srecan rodjendan Skyrimu. Da jos mnogo godina citamo postove od namelessa kakav je to smor od igre...
Spoiler za ...:
|
![]() |
![]() |
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#7224 |
Starosedelac
|
![]()
Pal nije?! Sve jedno te isto ukrug.
![]() Realno, igra bi trebalo da bude freeware jer bez modova i gamerske zajednice bi bila golo g....! A da ne pominjem to što je ekstremno kruta, tepanje katastrofalno (eej ne može da skačeš i da se biješ npr, debilizam prizemni, pa to je moglo bre oduvek), magije generičke i neinventivne kao i dungeoni, exploiti na svakom koraku, besmisleni op crafting... mogu ja ovako do sutra ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci: | ||
sale94 (18.11.2014) |
![]() |
#7225 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
meni se sviđala, igrao sam je par puta celu jednu zimu.. mada sad da li bih davao pare je druga stvar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7226 |
Član
|
![]()
Realno - jeste. Ima tu i kvestova koji su super ali u globalu jeste jedno te isto.
Međutim, ima nešto u tom TES serijalu toliko zarazno da bez obzira koliko je kudimo, uvek mu se vraćamo ![]() Ok, knjiga je knjiga ali bez obzira, nešto mi nije tu leglo... Nije mi zanimljivo - uopšte. Meni su mnogo zanimljivija dešavanja oko ovih sukoba između kraljevstava nego njegova životna priča. Sa druge strane u TES-u imam nekako osećaj da sam toliko mali-beznačajan jer dedrički lordovi se celo vreme poigravaju sa Tamrielom. Lore je super, pogotovo kad recimo nađete knjigu o Crvenom Orlu pa krenete da nađete njegovu grobnicu. U TES-u finale kvestova umesto da su epski, uvek su tupavo odrađeni. Međutim toliko je zanimljiva sva ta atmosfera, sva ta priča i artefakti da svaki put kad instaliram Skyrim ja odmah jurim da tražim artefakte dedričkih lordova, Okin i Eduj, Red Eagle's fury, Pale sword, Wuuthrad, Shield of Ysgramore, Helm of Yngol ... Lista je zaista duga. Ne samo u Skyrimu već i u Oblivionu i Morrowind-u. (jooooj, jedva čekam da Skywind ![]() ![]() ![]() A, do tada, ima toliko novih avantura na Nexus-u za Skyrim koje zaista ostavljaju bez daha, npr.: Falskaar, Wyrmstooth, Undeath, Moonpath to Elsweyr, Helgen Reborn, Fight against the Thalmor series, Lost colony of Akavir, Death Mountain 1,2... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku madsrdjan na korisnoj poruci: | ||
Smrtonosna Šorka (21.11.2014) |
![]() |
#7227 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7228 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7229 |
Starosedelac
|
![]()
Jeste, ali moja poenta je da Skajrim nije ni u čemu bolji (osim npr grafike) od tog kuđenog Obliviona koji sam više puta igrao a Skajrim tek jednom i još jednom sam pokušao ali mi je, prosto, dosadan. Witchera sam igrao samo keca i ne želim uzaludno da upoređujem Mečku i Jugića.
Tako, umesto da puca i biberi na sve strane, Skajrim ga tek malo soli i to bez zaprške. Mnogo koncepcija i gejmpleja je degradirano (kraftanje magija po želji mi je toliko nedostajalo npr, ili pravi fajt gde skačeš, blokiraš, šljuskaš, pucaš...), ovi prizemni fajtovi su apsolutna nebuloza. Jeste da TES ko TES ima neku vraž, al stvarno ne mogu da kažem ništa drugo za Skajrim osim - onako, nije loše, 6/10 i to modovan. O nemodovnom bagovitom konzolizaču neću ni da komentarišem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7230 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7231 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije ti bas na mestu da poredis sta je bolje izmedju Skyrima i TW2, generalno kao RPG, kad su tematski, koncepcijski i mehanicki razlicite igre.
Kao da poredis Far Cry i CoD i hoces da kazes koji je bolji FPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7232 |
Veteran
Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka
|
![]()
@Dovahkiin
Isto to mislim o TES serijalu, kao da sam ja pisao. S tim što ja nikad nisam ni igrao ništa osim njih, uvek sam mislio da mi ne vredi da igram jer mi se neće po difoltu svideti, pošto meni Morrowind drži čelo na listi igara koje sam do sada u životu igrao, i onda bih upoređivao. Prvi put sam ga igrao pre možda 10-11 godina, mnogo vremena izgubio, prelazio sa raznim rasama, a tada nije bilo neta, pa sve pešaka polako, otkrivaj slučajno. Pa došao taj Oblivion, koji mi nije legao, nervirao me ne znam ni sam zašto, možda jer mi nije lepo radio šta li, star komp bio, tj. isti kojim sam igrao i Morrowind, malo apgrejdovan samo. Sada Skyrim mi je super. Žalim samo što nemam bolji komp pa da uživam. Jeste glupo i deluje kao ono kada hvališ nešto jer ne znaš za bolje, ali šta ću. Witcher nisam nikad probao... Nzm čini mi se da je svet RPG igara mali, da nema nekog velikog izbora. Svi čekamo TES ili Witcher da o njima pričamo. :/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Smrtonosna Šorka na korisnoj poruci: | ||
Dovahkiin (25.11.2014) |
![]() |
#7233 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 73 puta na 56 poruka
|
![]()
Zasto, bladi hel, Witchera nisi probao??
![]() Poslednja ispravka: leka (25.11.2014 u 1:50) Razlog: Zaboravnost |
![]() |
![]() |
![]() |
#7234 |
Veteran
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 645 puta na 322 poruka
|
![]()
Igram i ja Skyrim, iako nikad nisam igrao RPG-ove (vise preferiram TPS i FPS), ali me je stvarno odusevio. Polako odmotavam pricu, ne zurim nigde, vise idem po mapi i otkrivam nove lokacije i poneku i ocistim. A posebno mi se svidjaju detalji kod NPC-ova, npr. kako komentarisu dogadjaje ili opremu koju nosim: prvi put sam imao obican iron sword, a kaze strazar jel to ides da ubijas leptire, ili juce kad sam ubijao zmaja i odradim ja Fus Ro Dah a prilazi strazar i kaze molim te prestani sa tim shoutom, to cini stanovnike nervoznim, a meni opcija se pojavi kao odgovor u smislu ok, necu vise
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7235 |
Veteran
Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka
|
![]()
@leka
Imao sam veliku prazninu u gaming životu ![]() @Žeksonije Što se tiče komentara Erik the slayer kojeg možeš uzeti za followera ima najviše da kaže, i to za skoro svaku situaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7236 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
|
![]()
Skyrim do ponoći može da se kupi za 3.15 € i prebaciti na Steam, planiram ga uzeti, nisam ga igrao (mada jesam jednom počeo) ali vidim da ima dosta veliku ocjenu. Kažu mi da su i ekspanzije dosta dobre ali one su nažalost skuplje, Skyrim: Legendary Edition u ovom trenutku može najmanje da se nađe za 15€ (na istom sajtu). Valjda ću kasnije moći da nađem te ekspanzije povoljnije pa da ih ubacim. Koliko ekspanzije dodaju na igru, jesu li sadržajne i jesu li stvarno dobre?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7237 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.180
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Dobre su, ali nemoj žuriti, biće Legendary na 66% akciji i na Steamu, odnosno za desetak evra. Doduše tokom letošnjeg sale-a to se desilo samo dvaput, tako da prati akcije svaki dan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7238 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala. Tako nešto sam i mislio, sad da uzmem osnovnu igru za malih 3.15 € a kasnije da ubacim ekspanzije kad nalete povoljno. Pretpostavljam da se one mogu igrati i nakon što se igra odigra ili sa nekim prethodnim savegame ih nekako u igri aktiviram?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7239 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.180
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Ne ne, nemoj uzimati sad osnovnu igru, ekspanzije neće biti na tolikom popustu (dakle na 66% će biti samo ceo Legendary paket, tj. osnovna igra + ekspanzije). Samostalna kupovina ekspanzija je uvek skuplja, bude ti jeftinije da kupiš ceo Legendary (sa osnovnom igrom, iako je već imaš) nego da kupuješ ekspanzije naknadno...
Dakle strpi se do kraja sale-a i čekaj da ceo Legendary paket bude na 66% popusta, pa onda uzmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7240 |
Starosedelac
|
![]()
Aha, razumijem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |