![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Kasno Marko na kosovo stize -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2322 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Nije, nego si ti poranio sa kupovinom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vala taman sam na vreme, jos mesec dana i poludeo bi s onim lg l5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajd dobro, sve u svemu si fino prošao.
![]() Čak i sa plaćenim dažbibama prema državi, Kinezi su ekstra izbor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Starosedelac
|
![]()
Ako se sećaš već smo videli na jednom sajtu ovako nešto i složili smo se da je odličan potez. Samo da vidimo kako funkcioniše u stvarnosti. Boga mi, lepo se uštedi ako stvarno refundiraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Zar im se to isplati? U svakom slučaju, ako zaista radi, to je odlična vest. Planirao sam da kupim novi touch za UMI X1S (25-30$), ali možda padne novi kinez umesto toga
![]() Poslednja ispravka: JohnnyNT (25.9.2014 u 22:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Zajčik
Da, ovo već neko vrijeme radi To2c.com. Iako sam kupio THL 4400 kod njih, Panda mi je ipak draži sajt, pa sam zato ovo podijelio. ![]() @DžoniNT Naravno da se isplati, kao što kaže @GospodinPatka, 5% je bolje od 30%. ![]() Čak i kod mene, 5% je manje od standardne tarife "čašćenja" carinika. ![]() Ali i njima se isplati, vjerovatno će morati refundirati samo u malom broju slučajeva. Znam da je carina u istočnoj Evropi i Rusiji, kao i Južnoj Americi dosta blaga tj. imaju visoke limite. A oni najčešće kupuju ovakve telefone, pa samim tim će imati malo refunda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 | |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Aj malo da napišem utiske o telefonu.
Nisam pisao do sada recenzije, niti sam menjao telefone često, tako da nemam neku referencu za poređenje osim prethodnog telefona (LG l5), tako da ću pisati opšte utiske: Telefon: THL t6s Procesor: 1.3GHz quad core RAM: 1GB ROM: 8GB Ekran: 5 inča IPS panel Rezolucija: 854x480 Izrada je na jako visokom nivou. Očekivao sam mnogo lošiji kvalitet i ovo me je baš prijatno iznenadilo. Sve je utegnuto, ništa ne škripi, prekidači sa strane su dobri (videćemo test vremena), ne moraju da se stiskaju jako i nemam osećaj da će da se pokvare svakog trenutka. Kad se ovako pogleda telefon i uzme u ruku ne daje utisak "kineza" nego kvalitetnog proizvoda ozbiljnog proizvođača. Iskreno kad sam probao galaksiju s3 izgledao mi je više kao plastikaner nego t6s Što se tiče rada, hardver koji ima i kitkat koji je (kolko sam razumeo) optimizovan za slabije telefone čine da radi tečno, što je nešto što nisam doživeo na dosadašnjim telefonima. Nema seckanja kad se prelazi između aplikacija, sve se otvara brzo, ma milina ga je koristiti. Sad, to je moje viđenje jer bolji telefon nisam imao prilike da koristim, a nisam se nešto ni zanimao da isprobavam tuđe telefone koji su hardverski jači. Za moje potrebe je ovo više nego dovoljno, ali ni ne mogu da zamislim da prosečan korisnik ima više potreba od mene. Slušam muziku i idem na net, kad mi stigne poruka odgovorim na nju, kad stigne mail pogledam ga i vratim se na prethodno, i sve to radi glatko (za razliku od LG l5 gde je bilo bolno odgovarati na poruke na brzaka jer mu je trebalo vremena da se opasulji od prelaska sa internet pretraživača na SMS aplikaciju ili ne daj bože Viber). Opet, ovo je možda normalno sada ali moja prethodna iskustva nisu bila glatka. Ekran je lep, gustina piksela je po meni sasvim dovoljna, ali to je opšta mera i nema veze sa specifičnim telefonom. Boje su lepe, dovoljno jako svetli da se vidi sve na suncu i uglovi vidljivosti su odlični zahvaljujući IPS panelu. Od jednog telefona ne bi više ni tražio. Za osetljivost dodira nisam siguran dal je dobra, loša, ili normalna. Čini mi se da mu treba malo više kontakta nego kod LG-a, ali dok nemam problem u korišćenju telefona ne vidim manu. Ima dve tačke dodira, više od toga mi ne treba, samo da mogu da zumiram i eto ako ikad skinem neku igru da mogu da je igram. Kamera je nikakva, kao što je i bilo očekivano. Po danu pravi polu pristojne slike, u kući pod sijalicom bolje i da se ne koristi. Nebitan faktor kod mene i nešto što se očekuje od kineza. Bar se slike brzo sačuvaju dok sam na LG l5 čekao po 10 sekundi da je sačuva ![]() Verovatno će biti korisna za slikanje dokumenata, a to je i jedino za šta koristim kameru na telefonu. Zvuk je jedini problem koji me je malo pogodio. Dosta je tih zvučnik i često je nedovoljan da se npr gleda neki snimak sa Youtube-a osim u zatvorenoj sobi u kojoj nema buke. Ali to nije problem, problem je što je primetno tiši na slušalicama od prethodnog telefona koji sam imao. Kvalitet zvuka na slušalicama takođe nije nešto, ali je dobar kad se ne pojača do kraja. Testirao sam generatorom tonova. Sinusni ton se čuje dobro sve dok se ne pojača na maksimalni stepen. Onda dobije gadnu distorziju, što se oseća i pri slušanju muzike. Dakle zvuk može da prođe sve dok se ne pojačava do maksimuma, ali mislim da će mi faliti glasnoće. Vreme će reći. Što se tiče zvuka pri razgovoru, ok je, nije previše tih al nije ni nešto glasan. Jedna osoba mi se žalila da me ne čuje dobro, ali to još nisam testirao. Baterija me je u početku uplašila da će da potraje pola dana, ali kada sam počeo da ga koristim normalno potrajala je ceo dan, tj. nisam uspeo da je potrošim već sam je stavio na punjenje jer sam legao da spavam. Poslednjih 20% je držalo duže nego prvih 40%, al kontam da je to normalno ![]() Jedna napomena, jer nigde ne piše, donja tri tač tastera nemaju osvetljenje, al ko da je bitno, nije teško zapamtiti raspored ![]() Došao je sa nalepljenom zaštitnom folijom preko ekrana, još jednom folijom u kutiji i plastičnim štitnikom (maskom), što nisam očekivao. Punjač mi ne uliva poverenje tako da koristim idalje LG punjač, pre svega zbog duplo više deklarisane struje. Kablić za punjenje deluje krhko pa takođe koristim LG kabl. Slušalice koje sam dobio nisu vredne vađenja iz kesice u kojoj su došle tako da ih nisam ni probao. Takođe, pakovanje je kvalitetno, od čvrstog kartona, podseća na kutiju od ajfona ![]() Eto tako malo detaljnije, nemam slike jer nemam čime da slikam. Ako treba nešto da dodam recite mi. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
ColdBoot (26.9.2014), JohnnyNT (26.9.2014), madscientist (26.9.2014), Prief Lirator (26.9.2014), zajchik (26.9.2014), zakzizu (26.9.2014) |
![]() |
#2331 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo tebi jedna zahvalnica, fino si to opisao, drago mi je da si zadovoljan i srećno sa upotrebom telefona.
![]() A mogu misliti koji je LG L5 krš u odnosu na ovo, jednojezgarni procesor od pišljivih 800 Mhz i 512 MB RAM. Fin si skok napravio, sada nećeš više imati štopanja i sporih prelazaka između aplikacija. ![]() Što se tiče zvuka, THL ima tih zvučnik i slušalicu za razgovor. Probaj ove linkove za podešavanje glasnoće: http://www.thlmobilestore.com/news/t...the-thl-phone/ http://www.thlmobilestore.com/news/h...ne-the-volume/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Najsmešnije od svega je što l5 idalje košta 110 eura u srbiji ![]() Probao sam ovo, ali kad ukucam broj ne desi se ništa, pozove i kaže "telekom srbija, birate nepostojeći broj" x) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala za recenziju druze.
Btw KK modifikovan za slabiji hardver? Mozda MTK 6582 nije rekorder u brzini i snazi, ali da se modifikuje KK zbog slabosti tog soca je glupost koju je neko nehotice pogresno napisao. Pre bih rekao da je to modifikacija koju su iz THL napravili tek da androidu daju neku svoju crtu, a ne zbog nemoći hdw. Moj alcatel deli potpuno isti hdw i mogu ti reći da ga jos nisam naterao da se zakoči. Doduse igrice ne igram sem jedno vreme hungry shark ,pa mozda je i to razlog, ali veruj mi da je hdw dovoljan za odličan multitasking ,a to si već osetio kao sto si rekao, u prva dva-tri dana. Prief moze da ptvrdi ovo sto sam napisao, pošto je on i najvise slicnih modela promenio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Dakle KitKat je napravljen da bolje radi na slabijem hardveru. ![]() EDIT: da dodam, dakle time će na jačem hardveru da lati ![]() Poslednja ispravka: SirDuck (26.9.2014 u 19:22) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Starosedelac
|
![]()
Ma znam na sta si mislio, ali malo mi je čudno jer ovo uopste nije slab hdw. No bilo kako bilo ,bitno je da ti telefon lepo sluzi i dugo traje. Čak sta vise nije ni bitno je li modifikovan ili optimizovan, vec da je KK, i da si obezbedjen bar jos jednog ili dva update-peča, sto moze da znači samo da će ti fon jos bolje raditi. Recimo ja jos čekam KK update, ali mi se čini slaba vajda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ga jedan velik, jak, brz, lijep i tanak telefon, dobra ponuda.
![]() http://www.to2c.com/elephone-p2000-basic.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Veteran
Član od: 29.6.2007.
Zahvalnice: 216
Zahvaljeno 421 puta na 229 poruka
|
![]()
Ma velike baterije su zakon ! Moze da kaze ko sta hoce, ali ja sam mog unuka sa time spasila
![]() ![]() ![]() Salu na stranu, 10 sati gps, dan i po wifi, 3g jedno 2-3 sata, muzike par sati, video jedno sat vremena, igrice, ekran ukupno 5 sati i 10 minuta. Ukupno online 2 dana i 3,5 sata a ostalo jos 12% baterije, sto je oko pola dana koristenja i jace ... ![]() Poslednja ispravka: rellik (27.9.2014 u 14:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste, jake baterije su stvarno zakon.
To govoriš za svoj Lenovo S660? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
|
![]()
Verovatno ću i ja uskoro da naručim jedan Lenovo S660, ne za sebe već za kolegu ako mu se svidi (takav je dil), ako ne igraću se malo sa njim pa ću već videti da li se možda meni svidi ili da mu tražim drugi dom. Sve u svemu, više me vuče da isprobam tu kupovinu sa pandawill-a nego što mi je stvarno potrebno. Ovih dana idem da nabacim neku Visu elektron ili nešto slično. Usput ću sigurno da zgrabim i jedne Xiaomi Piston slušalice, čisto testa radi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 |
Veteran
Član od: 29.6.2007.
Zahvalnice: 216
Zahvaljeno 421 puta na 229 poruka
|
![]()
Da to je za moj lenovo, slucajno mi ostao gps upaljen, pa eto taman ga istestiralo, igo me zezno
![]() Edit: citam da su poceli update na kitkat, meni jos nije se pojavilo, ali valjda hoce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |