Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 4.9.2014, 19:43   #1721
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Dovahkiin kaže: Pregled poruke
Šta je fora sa Geraltovom ženom Yennifer, osim što mu je valjda spasila život? Zar ona nije mrtva? Ajmo Witcher Story eksperti, malo nas edukujte.
Je si li ti odigrao drugu igru? Kako mozes da pitas ovako nesto?
player1 je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci:
Krilce (4.9.2014)
Stara 4.9.2014, 20:07   #1722
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.923 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
Feferedon kaže: Pregled poruke
Spoiler za Yennefer pic:

Yennefer u onom zadnjem trejleru meni nekako lepse izgleda.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.9.2014, 20:37   #1723
Vladimirus86
Starosedelac

Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka

Koji su carevi ovi cdredovci! Znaci u detalj su je napravili kao sto je opisana u knjizi. Iskljucivo crno-belo odelo, ljubicaste oci, medaljon na grudima (koji treperi u prisustvu magije).
Cisto da znate, bice ovo totalno drugacija koka od male Tris Merigold. I po stilu i po jeziku (koji je dug i ostar).
Vladimirus86 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.9.2014, 21:15   #1724
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka

Citat:
Vladimirus86 kaže: Pregled poruke
Koji su carevi ovi cdredovci! Znaci u detalj su je napravili kao sto je opisana u knjizi. Iskljucivo crno-belo odelo, ljubicaste oci, medaljon na grudima (koji treperi u prisustvu magije).
Cisto da znate, bice ovo totalno drugacija koka od male Tris Merigold. I po stilu i po jeziku (koji je dug i ostar).
Nema pojma da Yennefer izgleda tako mlado. Yennefer ima 94 godine i lepo je na par mesta ("Mač sudbine", "Lastavičja kula") napisano da iako čarobnice uspevaju donekle da sakriju svoje nesavršenosti (koja skoro svaka čarobnica dobije rođenjem) magija nikada ne uspe da potpuno sakrije sve nedostatke.

Plus njeno nadobudno ponašanje i ogorčen pogled na svet prosto ne ide uz lice koje kao da nije napunilo ni osamnaest. Mislim da je naslovna za "Mač sudbine" domaćih izdavača veoma lepo dočarala njen izgled (doduše samo iz profila).

Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
Dovahkiin (4.9.2014)
Stara 4.9.2014, 22:29   #1725
Srdjan Novitovic
Veteran

Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 92 puta na 59 poruka
Određen forumom Одг: The Witcher 3

E sad je to subjektivno misljenje, u svakom slucaju meni se svidja kako su je zamislili, ne bih bas voleo no da izgleda mnogo matoro, ovako mi je ok, mozda da su joj dodali 5-10 godina eventualno. Ovako sam je i ja nesto slicno zamisljao
Srdjan Novitovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.9.2014, 22:45   #1726
Srdjan Novitovic
Veteran

Ima sigurno, nisam siguran gde sam nasao, proguglaj malo
Stara 4.9.2014, 22:47   #1727
Neutrino
Deo inventara foruma

Određen forumom Re: Одг: The Witcher 3

Citat:
Srdjan Novitovic kaže: Pregled poruke
E sad je to subjektivno misljenje, u svakom slucaju meni se svidja kako su je zamislili, ne bih bas voleo no da izgleda mnogo matoro, ovako mi je ok, mozda da su joj dodali 5-10 godina eventualno. Ovako sam je i ja nesto slicno zamisljao
Pa u tome i jeste problem. Developeri sve više udovoljavaju nekakvim seksualnim fantazijama igrača umesto da se drže koliko-toliko zdravog razuma i kanona. Može li iko da zamisli Geralta zaljubljenog u lice onog devojčeta od "osamnaest ljeta"? Ja ne mogu.

Citat:
Hvala svima ljudi! Samo ovako nastavite... Nego jel može neko da mi kaže, dal postoje sve te knjige u PDF formatu negde na netu a na Srpskom jeziku? Da to uzmem da čitam.
Možeš da potražiš skenove srpskog izdanja ali to nikad neće biti kao kad držiš papir u rukama sa oštrim i čitljivim slovima. Uzmi u obzir da je srpsko izdanje štampano isključivo u paperback varijanti tako da bi bilo kakav sken bio očajan zbog presavijanja papira. Preskoči grad jedno veče i naruči knjige od Čarobne knjige. To je oko 3500 din. svih sedam tomova.

http://www.carobnaknjiga.rs/autori/andzej-sapkovski
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
Dovahkiin (4.9.2014)
Stara 4.9.2014, 22:55   #1728
Srdjan Novitovic
Veteran

E brt, stigo sam do cetvrte knjige, mojne mi spojlujes, kaka zaljubljivanja kaki bakraci Za to si donekle u pravu, al opet sa druge strane, bilo bi malo bzvz da je prikazu kao babu jbg, jel bi se ti ljubio sa babom npr Salim se, ali uglavnom, licno sam je zamisljao tako nekako, kao sto rekoh, mozda par godina stariju
Stara 4.9.2014, 23:15   #1729
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Može li iko da zamisli Geralta zaljubljenog u lice onog devojčeta od "osamnaest ljeta"? Ja ne mogu.
Pre mogu to da zamislim nego da bude zaljubljen u babu od 94 godine.
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.9.2014, 23:32   #1730
Neutrino
Deo inventara foruma

Citat:
E brt, stigo sam do cetvrte knjige, mojne mi spojlujes, kaka zaljubljivanja kaki bakraci Za to si donekle u pravu, al opet sa druge strane, bilo bi malo bzvz da je prikazu kao babu jbg, jel bi se ti ljubio sa babom npr Salim se, ali uglavnom, licno sam je zamisljao tako nekako, kao sto rekoh, mozda par godina stariju
Pa ne može to da ti bude spoiler kad je cela priča o njihovoj vezi začeta u prvoj knjizi, "Poslednja želja" i onda se nastavlja kroz ostale tomove. Ako si stigao do "Vremena prezira" (četvrti tom) onda imaš već poprilično dobru predstavu kakav je njihov odnos

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
Nije poenta u njenom izgledu ili starosti već u činjenici da je u knjigama krajnje zrela i izgrađena ličnost. Nekome ko recimo nje čitao knjige ovo CDPR čeljade verovatno ne smeta jer se prvi put sreće sa njenim likom ali smem da se kladim da bi ogromna većina onih koji su pročitali knjige negodovalo na njeno previše mladalačko lice.
Stara 5.9.2014, 6:18   #1731
Vladimirus86
Starosedelac

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Nije poenta u njenom izgledu ili starosti već u činjenici da je u knjigama krajnje zrela i izgrađena ličnost. Nekome ko recimo nje čitao knjige ovo CDPR čeljade verovatno ne smeta jer se prvi put sreće sa njenim likom ali smem da se kladim da bi ogromna većina onih koji su pročitali knjige negodovalo na njeno previše mladalačko lice.
Meni neće smetati njeno mladalačko lice ako su joj "uboli" karakter i glas. Mada u trejleru deluje malo starije nego na slici, po meni.

I Jenefer je imala 94 godine u lastavičjoj kuli, sad je dobrano prešla preko stotke.
Stara 5.9.2014, 6:23   #1732
Vladimirus86
Starosedelac

Citat:
Hvala svima ljudi! Samo ovako nastavite... Nego jel može neko da mi kaže, dal postoje sve te knjige u PDF formatu negde na netu a na Srpskom jeziku? Da to uzmem da čitam.
Pogledaj pp.
Stara 5.9.2014, 6:32   #1733
Dreamfall
Banned

Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
To nema nikakve veze, carobnice su nepovratno usporile starenje, njeno telo je u boljem stanju od neke mnogo mladje seljanke iz Temerije Koliko sam shvatio iz knjiga to je magija koja nepovratno promeni starenje celija iz korena, a jedan od nezeljenih efekata petljanja sa magijom je i taj sto carobnice ne mogu da imaju decu, znaci u tom procesu neke se celije ipak ostete. Sa druge strane, nije ni Geralt toliko mlad pa da ga zalite Cini mi se i da vesci usporeno stare, ali da se to vidi samo spolja (bore, seda kosa itd. ), a da su inace u odlicnoj formi, sto zbog stalnog treninga, sto zbog toga sto se drukaju mutagenima i pecurkama

Jos nesto iz knjiga u spojleru:

Spoiler za da:
Druga stvar je prikrivanje nedostataka iluzijama, kao ona likusa iz knjiga koja je imala razvaljeno pola face Tu kada onaj koji je bacio madjuju ugine, efekat se prekida i moze doci do WTF momenata
Dreamfall je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2014, 11:29   #1734
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka

Citat:
Dreamfall kaže: Pregled poruke
To nema nikakve veze, carobnice su nepovratno usporile starenje, njeno telo je u boljem stanju od neke mnogo mladje seljanke iz Temerije
Znam, samo se malo zafrkavam.
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2014, 12:57   #1735
Laserstorm
Veteran

Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka

Samo malo da pojasnim neke stvari oko Geralta, Jenefer i Wild Hunt:

Spoiler za mala dopuna:

Geralt i Jenefer su smrtno ranjeni prilikom pogroma u Riviji, Ciri ih pomocu moci spasi i teleportuje oboje na skriveno ostrvo da se oporavljaju. (neki kazu Avalon iz legendi gde je u arturijanskoj legendi doveden Artur da se oporavlja posle smrtne povrede u boju protiv Mordreda)

Wild Hunt i njihovog Kralja interesuje samo Ciri. A Ciri je stalo do Geralta i Jenefer koje oboje smatra za roditelje. Napadom i zarobljavanjem oboje bi naterali Ciri da pokusa da ih spase i naprave joj klopku.

Problem je sto nisu mogli da zarobe Geralta, pa su otisli samo sa Jenefer, nakon cega krece cela prica koje se priseca Geralt u Witcher 2.

Laserstorm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laserstorm na korisnoj poruci:
Dovahkiin (5.9.2014)
Stara 6.9.2014, 20:05   #1736
vladmer
Član

Član od: 2.3.2012.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 28 puta na 19 poruka
Određen forumom The Witcher 3

Procitao sam sve knjige,pa onda ponovo obrnuo W1 i W2,i mogu reci da sam se jos vise odusevio igrama.
vladmer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.9.2014, 3:14   #1737
Feferedon
Veteran

Član od: 19.12.2012.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 531 puta na 223 poruka

Novi witcher OST-ovi!

Udjite u kanal - da ne postavljam svaki OST posebno.
Feferedon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Feferedon na korisnoj poruci:
Skenderevo (10.9.2014), Slavisa14 (10.9.2014), Stenmark (9.9.2014), Vladimirus86 (9.9.2014)
Stara 9.9.2014, 3:22   #1738
Vladimirus86
Starosedelac

Fenomenalna je muzika koju si postavio, neka varijacija na temu ost-a iz prvog dela. Mogu samo misliti kakvu ce ovo atmosferu napraviti u igri.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci:
Feferedon (9.9.2014)
Stara 9.9.2014, 3:54   #1739
Feferedon
Veteran

Član od: 19.12.2012.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 531 puta na 223 poruka

^ Slazem se. A odslusaj 'Kaer Morhen Valley'. On najvise zraci tom witcher 1 atmosferom.
Feferedon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.9.2014, 9:28   #1740
M@xim
Član

Član od: 25.10.2010.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 12 puta na 12 poruka

Citat:
Aj da probam malo da ti pojasnim
Spoiler za Witcher:
E ovako, ne znam da li ti je poznato ali na kraju sedme, odnosno zadnje knjige o Vescu, Geralt gine, odnosno cela ta situacija nije najjasnija,uglavnom, posle svih nedaca sa kraljevima, imperatorom, raznim cudovistima i spodobama koje su opisane u 7 knjiga Geralt, sto je veoma ironicno, gine od obicnog seljaka-pobunjenika, a da ironija bude jos veca biva proburazen najobicnijim vilama Nakon toga Ciri(ne znam dal ti je poznata) prebacuje Geralta i Jenefer na pusto ostrvo u neku drugu dimenziju gde se Geralt oporavlja, i on i Jenefer pocinju najzad u miru da zive zajedno, daleko od svih problema. E, a sad da djavo ne miruje ce nam dokazati cinjenica da taman kad su Vestac i Jenefer poceli da zive srecno i dugovecno u tom trenutku dolazi niotkuda King of Wild Hunt i otima Jenefer iz nepoznatih razloga(moguce zbog izvora moci koji se nalazi u samoj Jen, nisam siguran) Nakon toga Geralt krece u potragu i dozivljava jos avantura gde upoznaje Lethoa i spasava mu zivot itd. Na kraju nalazi Jen i Wajld Hanta i trazi od njega zamenu Vestac za Jen. Tu Hant navatava Geralta i pusta Jen. Tu malo mrcvare Geralta, a nakon nekog vremena Geralt nekim cudom uspeva da pobegne, i tu pocinje prvi deo igre. Al sam mu ga dao po uvodu E sto se tice kraja prvog dela i Wild Hunta, Geralt nije ubio samog Wilda vec njegovu astralnu projekciju koliko sam ja skontao, dok ce se pravi, punokrvni Wild Hunt pojaviti u trecem delu kao jedan od glavnih antagonista, pored, ako mogu da predpostavim, i imperatora Emhira var Emreisa. Sto se tice Jen, ona i Geralt su ljubavnici i imaju dugu istoriju zajedno, i ona mu je u vise navrata spasavala zivot kao i on njoj. Ako ti se svidja citav ovaj univerzum koji si video u W i W2, toplo ti preporucujem da procitas knjige (7 komata) i uzivas u fanfaziji pre izlaska treceg dela. Evo ja sam upravo na cetvrtoj knjizi i ostale 3 me cekaju na polici, da obnovim gradivo pre izlaska trojke koja ce po meni biti bezmalo epska
Molim te za pojašnjenje. Odakle znaš za dešavanja posle sedme knjige? Ja sam odigrao samo keca. Jel to u dvojci ili kako...
M@xim je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fantasy, rpg, witcher

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Witcher 2 - Assassins of Kings Psycho13 Role-Play 4767 21.7.2020 14:23
The Witcher The mighty Boo Role-Play 3333 6.5.2018 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 20:13.