![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Član
Član od: 4.7.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 15 puta na 7 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
Veteran
Član od: 29.6.2007.
Zahvalnice: 216
Zahvaljeno 421 puta na 229 poruka
|
![]()
A da sacekas, pa vidis kolika je carina. Pa onda odlucis da li si lucky ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Član
|
![]()
Zato sam i napisao ovo
![]() ,,Sad samo još carina i telefon da budu kako treba i eto pozitivnog iskustva." Sve do realne cene carine & PDV meni je ok - nije mi problem da platim državi ono što je njeno, ali neću da ih čašćavam ![]() Javljam se sutra ako stigne i u narednim danima ide review ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 | |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nisam platio ništa dodatno, ali sam čekao preko mjesec (išle bez tracking number-a, a sve pošiljke su kasnile zbog nekih promjena u kineskim poštama). Još ih isprobavam, ali za sada sam jako zadovoljan, kvalitet izrade, pakovanje, zvuk - sve je odlično. Nego i moje pakovanje miriše na čokoladu, je li tako i treba da miriše, šta sam propustio? ![]() Slušalice i pakovanje su u nijansama braon boje, liči na čokoladu, ali nisam nigdje vidio da su inspirisane istom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Da, pakovanje zaista treba da miriše na čokoladu. Zašto, ne znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo izguglao sam da stvarno tako treba da mirišu, ali nigdje ne piše zašto tačno.
Očigledno je da su inspirisane čokoladom, zato su i braon boje. Odnosno piše da je miris čokolade zaštitni znak i može poslužiti da se razlikuje od lažnjaka. Simpatičan detalj, u svakom slučaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]()
Pa to i nije mnogo dobro za tebe Prief. Znas kakav si... Koje pivo vise i ti pojede dve cokoladice :P
Izbegavaj alkohol od sad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | |
Član
Član od: 29.4.2009.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 148 puta na 97 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Ozborn
Da ti pravo kažem, stvarno bih ih gricnuo, kako fino mirišu. ![]() A od sad ne pijem više od 2-3-4-5 piva i djevojka me kontroliše. ![]() @SlobaL Imam jednu nejasnoću u vezi slušalica, dobro se čuju na kompu, a na telefonu (Galaxy S GT-I9000 sa Power Amp) se čuju loše. Pod tim mislim - zaglušeno, tiho, kao iz daljine, potpuno drugačije nego što bi trebale. A kada držim pritisnuto srednje dugme na slušalicama (pored mikrofona), onda se čuje onako kako bi trebalo, odlično. Znaš li u čemu je problem? Na kojem uređaju ih ti koristiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Koristim ih na Zopo ZP780, Asus MemoPad HD7, Asus MemoPad 7, desktopu i laptopu i nigde nisam imao sličnih problema, zvuk je svugde odličan. Mislim da je nešto do tog Samsunga.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SlobaL na korisnoj poruci: | ||
Prief Lirator (24.7.2014) |
![]() |
#1971 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala na odgovoru i svaka čast na brzini, na obje moje današnje poruke u vezi slušalica si odgovorio u roku od jedne do dvije minute.
![]() Probao sam sad na dva telefona, na laptopu i na desktopu i normalno radi, ipak je do telefona. A na njemu sam probao i na Stock 2.3.6 Androidu i na CyanogenMod 10.2 i isto je stanje. Eto, pravi problem baš na telefonu sa fantastičnim audio izlazom, jbg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Starosedelac
|
![]()
Nije do fona druže no do sluski. Nije raspored onih polja na dzeku isti kod svakog telefona. Kod telefona starije proizvodnje čak postoje i oni sa samo tri polja, a kod ovih novijih jesu sa četiri,ali raspored na sluskama nije kompatibolan sa fonom. Ovo je onako bas laički objašnjeno, a za strucnije objašnjenje sacekaj još nekog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Našao sam i ja sad da je u tome nekompatibilnost.
Nisam ni mislio da je telefon oštećen ili nešto, nego sam i mislim da mu nešto ne odgovara. I kako stvari stoje, novim telefonima odgovaraju ovakve slušalice, a Galaxy S je star oko 4 godine. Nema veze, on mi je svejedno privremeno rješenje, ja koristim Kineze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 |
Starosedelac
|
![]()
Hehehe tu nećeš imati problema. Ja trenutno koristim ženine sluske sa smsunga na svom alcatelu i stvari su se promenile drastično sa njima i poverampom,ali da pohvalim stock player na njemu koji radi odlično, a jedina mana mu je tisi zvuk ,i za malu nijansu slabiji bas od powerampa. Narano razlika je uocljivija na glasnijem nivou, ali na nekoj srednjoj glasnoci tu su negdje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Član
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 29 puta na 20 poruka
|
![]()
Lep komad telefona http://www.to2c.com/elephone-p6i-tf-...martphone.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Član
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 29 puta na 20 poruka
|
![]()
ajmo ljudi jel stigao nekom neki telefon ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Novi član
Član od: 12.5.2014.
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Meni je od 22.07 na carini... oteglo se nesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Veteran
Član od: 18.10.2009.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 254 puta na 157 poruka
|
![]()
Meni je upravo danas stigao Coolpad 7320. O utiscima ću da pišem kada budem imao malo više vremena da ga istestiram. Samo mogu da za sada da napomenem da uživo izgleda bolje nego na slici i da odaje utisak veoma kvalitetne izrade. Iako je plastičan, ne deluje jeftino, ništa ne krcka ili se ugiba.
I meni je od 22. 7. bio na carini. Stiglo mi je pre nekoliko dana preporučeno pismo od carinarnice Niš da im dostavim dokaze o plaćanju, tj. vrednosti telefona. Poslao sam sliku ekrana sa AliExpressa gde se vidi moja kupovina, a poslao sam i izvod iz banke gde se vidi transakcija. Na osnovu toga su mi carinici sasvim realno ocarinili telefon. Sa jedne strane mi se sviđa što ne procenjuju odoka nego realno i prema dokazima o plaćanju, ali sa druge strane mi se nije dopalo da nedelju dana telefon stoji na carini (dok oni meni pošalju pismo, ja njima dokumentaciju, pa dok je telefon krenuo...). Ipak sam zadovoljan kako je sve ispalo, bar za sada. Ukupno od naručivanja do dolaska telefona na moja vrata prošlo je 22 dana. I mislim da za ukupnu cenu telefona (sa svim dodatnim troškovima) od jedva nešto više od 15 hiljada dinara - ovo predstavlja odličnu kupovinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Član
|
![]()
Telefon koji sam ja porucio je stigao danas - Xiaomi Redmi 1S. Rekao sam da cu pisati detaljan review, i to ostaje, samo da ga lepo testiram, a za to mi treba malo vremena :-D Plus prosao godisnji odmor :-D Najkasnije za vikend review, a prvi utisci - za pare koje je kupljen, ovako nesto u Srbiji nije moguce naci :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Novi član
Član od: 29.7.2014.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moje iskustvo sa kupovinom telefona u Kini:
Naručio sam na Pandi Mlais mx59 koji se agresivno reklamirao po veoma povoljnoj ceni u odnosu na specifikacije. Nakon 7 dana mi je javljeno da ga nema (više) na stanju. Zamoljen sam da sačekam još 5 dana ili da uzmem neki drugi model. Pitao sam za drugi model koji se takođe sve vreme agresivno reklamirao (i prikazivao kao da je na stanju). Obavestili su me da i taj telefon nije na stanju pa ako bih sačekao na njega još 5 dana. Odgovorio sam da ako treba da čekam onda bih radije prvobitno naručeni model. Nakon ukupno 14 dana nude mi Neken N6 što ja prihvatam i doplaćujem razliku. Nakon još 5 dana javljaju mi da ni ovog telefona više nema i traže da sačekam još nedelju dana, gde ja konačno gubim živce i upućujem besno pismo. Napominjem da su samnom paralelno komunicirali sa dve mejl adrese (imaju specijalnu "službu" za zamene) gde sam dobijao oprečne informacije. Imam razumevanja za probleme u poslovanju, ali ne mogu nikako da opravdam ponudu zamenskog modela koji takođe nije na stanju. Nakon mog ljutitog pisma sutradan su me obavestili da je Neken N6 poslat. To se desilo nakon 20 dana od prvog naručivanja. Dalje je sve regularno teklo, štaviše vrlo dobro, obzirom da sam platio sve dažbine ukupno 3.400 dinara. Cena je bila oko 150$ na popustu, ali je do trenutka carinjenja bila već 200$ pa sam očekivao dažbine preko 5.000. Telefonom sam veoma zadovoljan, mada sam pri prvom uključivanju ušao u "inženjerski mod" (držeći on dugme malo duže nego što treba), koji je, naravno, na kineskom pa sam se malo uspaničio. ![]() Glavni adut je 2GB rama što omogućava potpuno tečan rad. Takođe, pored ostalih kvaliteta telefona, ako se uzme u obzir koliko bi koštala kartica od 32 GB pa se ta cifra oduzme od cene onda se stvarno radi o bagateli za ovakav uređaj. tl;dr Bilo je peripetija i sumnji, nešto više čekanja, ali konačan utisak je da se radi o ozbiljnom sajtu koji se trudi da obavi posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |