![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Vidim da sam izazvao različita mišljenja u vezi Gorilla Glassa. Znam da je to itekako dobra zaštita i protiv grebanja, i protiv lomljenja stakla, ali sam samo htio reći da je pažnja korisnika najbitnija i da Gorilla Glass nije stopostotna zaštita.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]()
^ Puka (ne)sreća... a jednom mom drugaru, "propevao" HTC. Pošto nije mogao da ga resetuje nikako(nešto crklo) on ga, ali stvarno lagano za probu, zavrljači u zid probe radi i puče ekran.
![]() ^Nego, instaliraj ubuduće Tell Me The Time pa nećeš morati da ga vadiš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobra ideja, ali još bolje je da ga i ne vadim kad popijem 15 piva, izgleda mi malo otupe refleksi.
![]() Ali glavni razlog je što je ovo ipak velik telefon i teže ga je kontrolisati jednom rukom. Sada bih htio nešto kompaktno, otprilike 4,5 do 4,7 inča, a ovaj bih prodao kada ga popravim. Juče sam mislio kupiti nešto na onoj rasprodaji, ali sam se kasno sjetio i nisam imao para na kartici. Onda sam otišao do banke i u povratku je počelo jako nevrijeme i nije bilo struje par sati. I tako se rasprodalo sve što valja, vidjeću šta će biti na Happy Hour iduće sedmice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]() Citat:
![]() Relativno malo je kineza ispod 5'', trenutno. Svi bi da furaju nešto kao onaj S20. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Starosedelac
|
![]()
Alkoholičari! ! !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne pijem inače puno, a i ovo sam sporo pio, nekih 8-9 sati u pivnici, i ne ženim se.
![]() Nego, da kažem da sam naručio maloprije ovaj telefon. ![]() Našao sam jedan detaljan review i odlučio sam se za njega najviše zbog niske cijene od samo 80 dolara. A i specifikacije su solidne, uz nekoliko kompromisa (loš GPS, slaba kamera po noći, prosječna baterija i rezolucija displeja). Izgled mi se takođe sviđa, postoji i u crvenoj boji, koja baš moćno izgleda, ali je možda ipak previše "drečava" i teže bih ga kasnije prodao. I ovo nije Kinez, nego Filipinac, da tako kažem. ![]() Cloudfone je neki filipinski proizvođač, ali izgleda da imaju solidne proizvode i dosta prodaju po Aziji. Ovo je najjeftiniji telefon koji sam do sad naručio, baš me zanima kakav je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Starosedelac
|
![]()
Hehehe, ja planiram taj za ženu u crvenoj boji, ali još nisam načisto. Pokušavam da je ubedim da uzmemo nešto drugo da bih joj uvalio c7, a ja da maznem taj.
Za oko mi je zapao leagoo-lead vrlo i teresantan telefon. Pogledao sam par revewa i jako sam zadovoljan. Čak mu je kamera koliko sam video vrlo upotrebljiva. http://www.pandawill.com/leagoo-lead...ck-p90087.html Btw jesi pronašao neki ekran za cubota, i koliko je to para. Pretpostavljam da nemaš papire za carinu, ali bi bilo možda pametno da ga posaljes nazad da ga oni odrade, naravno uz odredjenu dolarsku nadoknadu. Poslednja ispravka: zajchik (19.7.2014 u 8:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Veteran
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 410
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
jel zna možda neko što mi izbaci u prodavnici kad hoću da instaliram neku veću aplikaciju:
Greška Nije dostupno dovoljno memorije Inače telefon mi je prazan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1891 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
I meni je palo na pamet da im pošaljem da zamijene, ali sam kupio na PandaWill-u, a oni nemaju ekran. Još provjeravam da li je to LCD zajedno sa tač skrinom i staklom (valjda treba da je u komadu). Mislim da ću sam moći da zamijenim, samo da provjerim šta sve dođe uz njega jer mi ne rade ni tasteri ispod displeja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Starosedelac
|
![]()
Aha, video sam par revewa gde su ti dugmići zapravo samo senzori, a pravi kontakti su ispod njega, tako da to ne bi trebalo da problem. Možda je pre problem to sto možda za 50$ možeš samo digitajzer da dobiješ bez ekrana ili obrnuto. Nešto mi malo to za komplet ekran... Mada kod njih je to dosta jeftinije.
Vidi na YT da nadjes revew menjanja ekrana sa senzorskim komandama, i kako ide to. @zakzizu Pokušaj da obrises podatke iz same play apk, mada mi to liči na problem sa prenosom velikih datoteka u internu memoriju sto je teško rešivo bez roota. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
zakzizu (19.7.2014) |
![]() |
#1893 |
Veteran
|
![]()
Da li je moguće da su mi kinezi uvalili tel da ne mogu instalirati aplikacije?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Starosedelac
|
![]()
Ne verujem, ali je moguće da PS nije sastavni deo roma, već rootom to postigli ali nisu proverili da li radi. Dakle ako je rootovan fon probaj da nadjes rom za evropsko tržište i da ga flešnes, a ako nije bojim se da je root i flesovanje roma neminovnost. Samo me potseti koji model imaš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Veteran
|
![]()
Šta to ona znači? Ako moram flesovati i rootovati? Slabo sam upućen u materiju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Starosedelac
|
![]()
Jel imaš apk koja se zove super user?
Edit Btw root je do dobijanje administratorskog pristupa sistemu telefona bez koga flesovanje roma nije moguće. Sem toga potrebna je i instalacije nekog CWM preko koga ide flesovanje. Zvuči komplikovano,ali nije. Samo mi reci koji je model pa ti mogu pomoći. Poslednja ispravka: zajchik (19.7.2014 u 11:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Veteran
|
![]()
Nemam
![]() edit: Lenovo s920s, to je neka kao prilagođena verzija. Ja bi rekao nabudzena. Jel mogu npr preko kompa da skinem aplikacije pa prebacim na telefon i instaliram? Ili će i tad praviti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Starosedelac
|
![]()
Ne, to je sistemska apk i zahteva root. Ali prvo i osnovno otvori padesvanja /apk/sve apk/ pa pronadji PS.Onda obrisi podatke tj možda i azuriranja, pa je azuriraj ponovo. Možda je neka datoteka oštećena. Onda ponovo probaj da instaliras ono sto nije htelo.
Ili jednostavno instaliras mobo genije pa preko nje probaj da instaliras isto tu apk koja nije htela, pa ako neće ipak mora root i flesovanje,a ako hoće znači da je do PS. Koliko se sećam tvoj fon je dosta popularan pa nadjemo nešto lakše za manevraciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Veteran
|
![]()
A šta je to PS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |