![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Starosedelac
|
![]()
Ali ce ti trebati jos jedan dan da je registrujes na PP. Tako da racunaj namanje da ce ti u sredu biti operativna. Pod uslovom da vec imas online banking u intesi, jer ce ti odande terebati zavrsni kod za registraciju kartice. Ako ne, tek cetvrtak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Ne mora su uopšte verifikovati kartica na PayPal za kupovinu.
Ako misliš da ono da skine par dolara, pa onda tražiš kod od banke (ili dobiješ na SMS kao ja), pa ga uneseš pri verifikaciji. Dakle, samo je registruj i možeš odmah kupovati. Verifikacija samo skida neke limite na plaćanje i dozvoljava podizanje novca. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
zajchik (6.4.2014) |
![]() |
#683 |
Veteran
Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 87 puta na 85 poruka
|
![]()
'ebala me kola.
Koliko je ovaj N2 bolji od Elephona? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dzajo5 na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (7.4.2014) |
![]() |
#684 |
Starosedelac
|
![]()
To nisam znao. Znaci ako se ne verifikuje kodom iz SMS ili online bankinga, kartica radi, ali ima limite?
Ja svoju još nisam registrovao pa ne znam. @Džajo Ako misliš na elephone mini, nije mnogo bolji, skoro da su isti,ali ima bolju rezoluciju, sto je sasvim dovoljno da prevagne u njegovu korist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Dzajo5
Newman je izrazito bolji, zaboravi na pomenuti Elephone. ![]() Ima veću rezoluciju i bolje performanse, a i malo je veći, pa ako ti se sviđa fizički, kupuj odmah. @zajchik Da, ne moraš verifikovati, samo imaš limit za kupovinu do 2000 dolara. Ako sam dobro skontao, računaju sve transakcije, pa ne možeš potrošiti više od 2000 dolara. Kad dostigneš taj limit, onda moraš verifikovati. I verifikacija je dobra za prodavce, jer tako podižu povjerenje. Ali ja sam ipak verifikovao, nešto mi ljepše da sam verifikovan. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (7.4.2014), zajchik (6.4.2014) |
![]() |
#686 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam znao za ovo,ali znam da po verifikaciji opet ima limit,ali je 11000 dolara ili ojra.
Zašto misliš da je izrazito bolji? Ok rezolucija, ali ima manji ekran ne veći,no opet bolje jer je veća gustina puksela. ![]() Ovaj MTK SOC nije los uopste,pogotovu u potrošnji baterije sto je dosta bitno.Možda mu je najveća mana to sto ne podržava fhd snimanje videa,ali jbg, i hd je dosta dobro. Nisam siguran za exinos kako stoji sa potrošnjom, ali iz iskustva drugih to mu jeste mana. Jel piše na pandi ili ostalim prodavnicama da li kamera na N2 snima fhd? Ja sam na fonu,pa nisam bas operativan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izvinjavam se, lapsus sam napravio.
![]() Ali Newman ima veću rezoluciju i gustinu piksela. A što se tiče veličine, možda je manji displej zapravo prednost. I takođe ima bolje performanse. Ali nisam našao podatak da li snima Full HD. I onda se nameće pitanje potrošnje baterije. Ne znam, potražite detaljne testove i review-e, ali ovako mi je Newman malo bolji. Ipak ne izrazito, ali malo bolji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Starosedelac
|
![]()
Evo jednog videa koji dokazuje fhd snimanje NEWMANA n2. Malo mi boja vuce na neku trkizno plavu, ali obratite paznju kako kamera ne gubi fokus ni u jednom trenutku t j nema nikakvog izoblicenja slike.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9Hy2tPzQFEs |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Norveška, zima.....
![]() Odlično snima, zaista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Starosedelac
|
![]()
Jos, ovaj baja sto je snimao video, kaze da prednja moze da snima 720p. Malo ga pretera sa 2mp. U svakom slučaju fantasticno. Ovaj fon me je odusevio u svakom smislu te reci.
"The front camera can record video. you can choose between HD 720p, SD 480p and QCIF. 720p is 1280x720." Sta kazes Prief, jel moze 2mp da snima 720p, Ili je to marketinski trik, ono sa interpolacijom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Veteran
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 39 puta na 32 poruka
|
![]()
Cek pa jel ne mogu da kupujem na Pandi direkt sa kartice vec moram d aotvaram Paypal?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ako pomnožimo, 1280 x 720 = 921600 piksela, odnosno 0,92 megapiksela (zaokruženo na dvije decimale). Znači da kamera koja slika u 2mp, može da snima u 0,92mp teoretski. Ali je pitanje kako to radi, odnosno kvalitet sigurno nije impresivan. Dakle, snimak vjerovatno JESTE rezolucije 1280x720, ali nije ni približno dobar kao kod zadnje kamere boljih telefona. Za takvo nešto treba imati dobru optiku, senzore, odnosno kamera treba biti velika i ozbiljna. A to ne može da postigne mala prednja kineska kamerica. Citat:
Ali pošto je Panda provjerena prodavnica, možeš i bez PP ako hoćeš. |
||
![]() |
![]() |
zajchik (6.4.2014) |
![]() |
#693 |
Starosedelac
|
![]()
Pa da, ova teorija i matis su mi poznati, nego upravo to sto si rekao "kako to radi,i koji je kvalitet prednje optike", verovatno ne odlican, ali sasvim dovoljan za dobar strim videa na skype.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa da, teško je nagađati bez nekog primjera, ali vjerovatno nije loš, odnosno može poslužiti za solidno Skype snimanje.
Naravno ne treba ni previše očekivati. Kako sam ja vidio do sada, kineske prednje kamere su loše na vještačkom i na slabom svjetlu. Ali na dnevnom svjetlu je druga priča. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Veteran
|
![]()
Rasprodat Newman N2 bem ti Intezu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Veteran
|
![]()
Ostao ipak crni po toj ceni a beli rasprodat. Posto drugar ima paypal jel moze neko d ami kaze kako da nadjem post u kome neki clan objasnjava ono podesavanje za Paypal da vam obracunava promenu valute na bolji nacin tj kako racuna sajt sa koga kupujete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Starosedelac
|
![]()
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (za kreditnu karticu za koju hocete da promenite opciju)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit
Umi X1 Pro MTK6582 129$ DOOGEE Pixels DG350 119$ JIAYU G2F 126$ Ne ocajavaj,ima jos dobrih i jeftinih telefona.Ovo je sa antelife,pa mozes i tamo da pogledas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Veteran
|
![]()
Sad sam se cuo sa drugarom sutra idemo do banke da uplatimo novac pa onda u kupovinu nadam se da ce izdrzati do sutra na stanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Član
Član od: 8.6.2011.
Zahvalnice: 631
Zahvaljeno 72 puta na 70 poruka
|
![]()
Ljudi vredi li kupovati ovaj Newman N2 ili da kupim nesto u Srbiji? Mislim posto nemam iskustva sa narucivanjem iz PRC-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Itekako vrijedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |