![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Dobro si ga prodao.
![]() Imaš sad dobar budžet, možeš naći zmaj-Kineza za te pare. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Član
Član od: 18.10.2012.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 52 puta na 43 poruka
|
![]()
Moracu malo da sacekam nove modele. Moje misljenje je da je mtk6582 sasvim dovoljnjo za sve. 4 jezgra iha... Uzeo bih telefon koji ima 4 jezgra i 2gb rama, mislim da se nista ne dobija sa 8 jezgra i 1gb rama, samo baterija krace traje. Ovaj Cubot x6 je stvarno zver ali fali mu ram. Ali nemam nesto mnogo para 170 evra ne bih vise davao. Mada Priefov cubot bi mi vrsio posao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako bi ti takav telefon vršio posao, a hoćeš da prođeš izrazito jeftino, onda razmisli o ovom modelu.
Jako je sličan Cubotu po specifikacijama, ali dosta jeftiniji i ostalo je još samo nekoliko komada na akciji. JohnnyNT i ja smo ga naručili (on za sebe, a ja za djevojku ili njenu sestru, kako se dogovore ![]() A ako hoćeš da čekaš neki novi model i da dobiješ super telefon za tih 170 evra, i to ti je dobra ideja, pa ti sam skontaj kako ti je bolje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima nekoliko takvih (4 jezgra, 2 GB RAM-a) ispod 200 dolara. Evo link pa vidite, na PandaWill-u možete razvrstati telefone po karakteristikama i poredati po cijeni.
Ali mislim da je isplativije ići na 8 jezgara i 2 GB RAM, ima iOcean X7S za 250 evra (i još je FullHD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Starosedelac
|
![]()
Ima, ali je izbor jako mali.Upravo sam zato i spomenuo x6 kao trenutno najisplatlhiviju varijantu.
Uskoro bi trebalo da se pojave i ostali octacor modeli ispod 200$ u wcdma verziji,pa je ipak možda i bolje sačekati april-maj i kupiti.Sačekati vise gubi na smislu jer će onda već biti i telefona sa mtk6595 čipsetom,pa će oni isplivati i sve u krug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Član
|
![]()
Da da bas su skupi oni sa 2gb rama. Ma cekam jos malo da izadje kopija S5 pa cu da uzmem dobru kopiju Note3
![]() ![]() Vidim ima i kod nas po oglasima dobrih kineza ali kostaju mahom po 200 evra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imaš dobrih kopija Note 3, od 150-ak, do 250-ak dolara. Ove skuplje imaju skoro iste specifikacije i performanse kao i pravi Note.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Baci pogled na orientdeal http://www.orientdeal.com/ tamo ima ubedljivo npajvise kopija notea3 rebrendiranih kao orientphone,ali nisam siguran kojih sve brendova ima,ili nema. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
Filip89x (17.3.2014) |
![]() |
#531 |
Član
|
![]()
Ijao Zajchik kralju!!! Pa to!!!
![]() ![]() ![]() U ovde ima dosta dobrih modela, moracu samo da nadjem neki na kome pise Samsung i gotovo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Starosedelac
|
![]()
Hahaha pa znam igrača.
Hmmm teško na ovim online prodavnicama da ćeš naći baš sa samsung natpisom.Jedino sto ćeš dobiti je android natpis na poledjini telefona i kraj,ali njihov kvalitet je dosta diskutabilan,to jest ima modela koji imaju sindrom "naših" kopija doduše ne na ovom sajtovima,ali obrati pažnju da se ne opečeš. Btw sto mora brend da ima u natpusu - pa nećeš valjda da varaš ljude kad ga prodaješ? Uzmi gofone valjda se tako piše, provereni čajna brend,ali ne mora da piše ništa (ima i takvih) ako ti smetaju kung-fu natpisi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A meni su i dalje odbojni, lakše mi je prstom napraviti mali pokret skrolovanja, nego cijelom šakom mlatarati iznad telefona.
Ali nisam nikad probao, pa samo pretpostavljam kako je. ![]() Jedina mana skrolovanja prstom je prljanje ekrana, onda je alternativa stilus, bar kod Note-a. Ili neki univerzalni. Ili brisanje prsta od odjeću prije upotrebe telefona (ovo radim ponekad, samo kad detaljno očistim telefon, pa da ga ne prljam puno). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Starosedelac
|
![]()
Baci pogled na pandawill i HEPPY HOUER za sledeću nedjelju,imaš svaki dan po jedan note možda nadješ nešto interesantno.Cene odlične.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | ||
Član
Član od: 8.6.2011.
Zahvalnice: 631
Zahvaljeno 72 puta na 70 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Poslednja ispravka: Aibo (17.3.2014 u 2:42) Razlog: ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Starosedelac
|
![]()
@Johnny,@PL
Koji vam je status posiljke,jel su krenuli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovaj moj nije još, i dalje stoji generička poruka koja treba da se promijeni kada telefon krene iz Kine.
Pitao sam na Live Chatu i kažu da je to normalno jer prvo oni dostave do pošte, pa se onda razvrstava, skenira i apdejtuje. A to sve može da potraje i više dana. Evo šta piše kad provjeravam status: 2014-03-14 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@DžoniNT
A tvoj telefon, je li krenuo iz Kine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]()
Molio bih gornje poručioce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |