![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Starosedelac
|
![]()
Kažu hrvati,bolji foto telefon od lumie 1020.
DAKELE MINI COLA http://www.telekineza.com/dakele-min...-foto-mobitel/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
Filip89x (20.2.2014) |
![]() |
#442 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.876
Zahvaljeno 1.068 puta na 592 poruka
|
![]()
*)Vala mogli su u Cubot da gurnu 2GB...
![]() *)Svakako je jeftiniji od 1020 ![]() Jedno sam zakljucio, dak sam u svoje ruke ne uzmesh, nista. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Filip89x na korisnoj poruci: | ||
zajchik (21.2.2014) |
![]() |
#443 |
Član
Član od: 8.6.2011.
Zahvalnice: 631
Zahvaljeno 72 puta na 70 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]()
Kude se dede PL da podeli utiske? Nisu ga valjda ćorkirali?
![]() BTW, ima li iko sa foruma ko je online kupio neki od ovih telefona i kako je prošao na našoj(srpskoj) carini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Starosedelac
|
![]()
Najtanji telefon na svetu.:thumbup:
http://www.telekineza.com/gionee-eli...el-na-svijetu/ ----------------------------------------------------- @PL Živ li si brate-Ili te apsili dušmani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Evo me, tu sam.
![]() ![]() Podigao sam očekivani Jiake JK11 sa carine u ponedjeljak, a za evo vrijeme sam napisao recenziju na odgovarajućem podforumu, evo vam pa pogledajte. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Starosedelac
|
![]()
Hihihihi...ipak te apsili.
Btw hvala za recenziju.Primetio sam da si ovoga puta bolje prošao na carini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa da, Freško me apsio jer sam ga ispravljao za gramatiku, lik je izgleda jako rječit i pismen, ali iz nekog razloga voli pisati "ne" zajedno sa glagolima - ali njegov problem.
![]() Prošao sam dobro na carini jer me potrefio neki mlađi carinik, gotivan lik, malo se ispričali i ja ga častio za kafu, ali izgleda da ne voli to da radi tj. nije podmitljiv ali nekako me je ipak pustio. ![]() A i nije bio neki velik iznos za carinu, stoga ide manji mito. ![]() A ovaj novi Cubot što si okačio je vjerovatno najljepši Kinez kojeg sam vidio. Jedino što su mu mogli staviti 2 GB RAM-a, ili ostaviti 1 GB, ali sa procesorom MTK6582. I tako ne treba više snage, a bio bi malo jeftiniji. ![]() I nije kopija iOcean-a, kao što kažeš, nego ima elemente iOcean, iNew V3 i Sony Ericsson Arc/Arc S. Evo tačno ta tri telefona kad spojiš, dobiješ Cubot X6. ![]() I tako mi je fin da ću razmisliti o njemu. Ovo je Presale cijena, šta misliš kolika će biti redovna cijena poslije? Poslednja ispravka: Prief Lirator (22.2.2014 u 11:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Starosedelac
|
![]()
Uh znači Frankenstain
![]() Za cenu ne znam.Gledajući inew koji je bio čak i dosta jeftiniji u preselu,oko 160$ ako se dobro sečam, ne verujem da će biti ispod 210$.Opet ako mu je izrada kao i dosadašnjim cubotovim telefonima prosek,možda i neće biti vise od 190$.Ima recenzija na gizchina, ali je nisam pročitao jer nisam imao bas vremena ovih dana....drma mi se fotelja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro, najviše liči na iOcean, to je tačno.
![]() Sprijeda malo podsjeća na Sony Ericsson Arc/Arc S, a zaobljene prelaze sa strana je posudio od iNew V3. A sam iOcean je na neki način klon Oppo Find 5. ![]() Zapravo, sad vidim da Cubot X6 i Oppo Find 5 najviše liče sprijeda. ![]() A ne treba više od 1 GB RAM, i tu si u pravu. Još nisam zauzeo više od 600 MB, a i to se brzo očisti kad se pogase aktivne aplikacije. Na kraju krajeva, ni octa-core nije potreban, mogli su uštediti koji dolar da su stavili MTK 6582. Ali poenta je da će se bolje prodavati ako je procesor sa osam jezgara u njemu, marketing je to. A što se tiče kvaliteta, izgleda mi nešto kvalitetniji od ostalih. Poklopac od baterije izgleda fino naliježe i kao da sve čvrsto stoji. I drži se druže, želim sve najbolje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Starosedelac
|
![]()
Pa da moglo se uštedjeti sa mtk6582 jer zapravo cubot ni nema fon iz tog segmenta,valjda.A sa druge strane sa mtk6592 su ušli u klub proizvodjača tih soceva, koji su medju prvima izbacili telefone te vrste i time ugrabili koji yuan više,a pritom ušli u krug ispod 200$ ustedom na Ram-u.Takav potez će im doneti dosta lepu zaradu,pogotovu sto se expanzija tek očekuje u sljedećih par meseci,gde će njihov x6 već biti pozicioniran.Sad koji će uspeh postići ,tek će se videti kad ga korisnici budu ocenili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Od ovih su mi jako privlačni iOcean X7 HD i iNew V3, ali nisam znao za ovaj Doogee Turbo DG2014.
![]() Izgleda se još nije pojavio, u pitanju je Presale, ali telefon je odličan, brz, i tanak, a po dobroj cijeni, pogledajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Starosedelac
|
![]()
Evo ga na antelife DOOGEE TURBO DG2014 $169.99.,s tim sto bih ja dodao i Zopo ZP780
![]() ZOPO 780 ![]() Inew v3 ![]() Iocean x7HD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zopo super izgleda i jaka je marka, ali ipak ima rezoluciju od (samo) 960x540 i zato bih njega lično zaobišao.
![]() A i onaj Cubot X6 mi odlično izgleda, evo sad sam u ozbiljnoj dilemi da naručim neki od ovih za sebe, ali ipak će to morati malo sačekati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Starosedelac
|
![]()
Znao sam da ces spomenuti rezu,ali sam ga postavio zbog cene 130$ koju su spomenuli na gizchina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa da, i ja sam vidio cijenu na drugim sajtovima i skontao da je ipak malo poskup za svoje karakteristike.
Jeste da je Zopo, ali ipak ne bih takvog. ![]() A ovaj Doogee je na 1949deal.com samo 157 dolara (na ostalim sajtovima je skuplji 10-15 dolara). Jako zanimljiv telefon, samo ne znam kakav je sajt 1949deal.com? Na nekim forumima sam našao da je dosta pouzdan. Evo ga: http://www.1949deal.com/doogee-turbo...-3g-white.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Filip89x (17.3.2014) |
![]() |
#458 |
Starosedelac
|
![]()
Video sam da spominju taj sajt na hrvatskim forumima,ali mogu ti reci da ni hrvati ne experimentisu previse.Pandawill,banggod,antelife,i jos poneki od najsigurnijih,sve ostalo zaobilaze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.876
Zahvaljeno 1.068 puta na 592 poruka
|
![]()
Ovaj Doogee Turbo je vrlo pristojan tel, a vrlo dobar dizajn... Svidja mi se, vrlo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve je tačno, samo su cijene postale JOŠ VEĆA bagatela!
![]() Imaju sve više proizvođača koji se bore na pretrpanom tržištu pa su sve povoljniji, a i MTK6582 koji je jeftin za izradu dodatno obara cijene. Ovo može biti samo dobro za nas. I samo da ne dođe do pada kvaliteta, bar kod ovih poznatijih proizvođača i biće odlično. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |