![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Starosedelac
|
![]()
Ah ...avanturistički duh je nestao sa veličinom ličnog dohotka
![]() Ma šalim se naravno,veće je zadovoljstvo to uraditi sam nego na onaj način,ali je solidna ziheraska kombinacija,ili kombinacija za one bez internet kartice. Za cenu se nisam zeznuo jer je fon 135€ + oko 35 za dazbine ,ostane njegova zarada oko 20+ evra.Sto po meni nije mnogo dati da ne rizikuješ. EDIT Insistiram na punu cenu dažbina iz razloga sto sam primetio da vise retko ko prilazi drugačije. Izuzetno retko se ko pohvali da je prošao bez pune cene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Dobro, ipak nije puno kao što sam mislio.
Ja sam kontao o varijanti na Happy Hour ili nekoj sličnoj akciji + mogućnost da ga carina potpuno zaobiće ili da se podmiti carinik, ali je to kod vas izgleda teže izvodljivo nego ovdje, jbg, drugi su uslovi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Starosedelac
|
![]()
Pa vidi,stvarno nisam siguran kako bi prošao kada bi carina ocarinila uredjaj po zvanicnim cenama kod nas.Da li bi uvazili tvoju žalbu,ili izvode iz banke, ili PP.
Moje mišljenje je da treba zaobići uredjaje koji se prodaju ovde, kao lenovo,ili ići sa punom cenom za namet,sto je po meni sigurnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Starosedelac
|
![]()
A sam nisi poručivao? Ima li neko neka iskustva sa carinom kad su porudžbine sa Pandawii u pitanju da podeli?
Ništa, onda yin-yang model za koji niko nije ni čuo, kao što radi Pfier. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A i ne znam koliko je relevantno s obzirom da je ta stvar sa carinom kod nas drugačija i dosta blaža, a kod vas su baš picajzle i teško je zaobići. Pa nemoj tako, Cubot je jaka kineska marka, ali ozbiljno. ![]() Okej, ti vjerovatno misliš da nije poznat ovdje, pa nemaju osnov da ga carine, ali nemoj misliti da su neki divlji, neprovjereni brendovi u pitanju. ![]() Zapravo je Prief, al' nebitno. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Veteran
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 39 puta na 32 poruka
|
![]()
Jel hoce ovi sa Pandawill-a da napisu nizu cenu proizvoda? Da mi za fon napisu recimo 92$ sto mu dodje ispod 70e za carinjenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, oni standardno napišu nižu cijenu da bi ti pomogli da izbjegneš ili smanjiš troškove na carini, ali možeš tražiti od njih na Live Chat-u da ti napišu tačno koliko hoćeš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Veteran
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 39 puta na 32 poruka
|
![]()
Lepo lepo. Sta si ti napisao za onaj devojcin JK11? Kad treba da ti stigne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam tražio da napišu 20 dolara da bih potpuno izbjegao carinu, a ako im bude sumnjivo i budu tražili PayPal izvod, onda ću otići da ih podmitim, kao i prošli put. Kod nas je to malo lakše.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izabrao sam singapursku poštu i platio 3-4 dolara za slanje sa tracking number-om. Dakle, izabrao sam Singapur, ali je PandaWill promijenio politiku slanja tog tipa pošiljki, i to izgleda juče.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Starosedelac
|
![]()
Pa da to je malo glupo posto recimo sa DHL-om, a nisam siguran za TNT mora da se ocarini paket,tako da mogućnost da se prodje mimo propisa pada u vodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Starosedelac
|
![]()
@Zajchik, Prief(alias Pfier
![]() Uglavnom me brine kvalitet finalne izrade. U SE a pogotovu u Nokiu bih mogao da se zakunem, a recimo neki ZTE modeli su mi delovali flimsy u rukama. Lenovo,pak, solidan. Skoro videh kako nekoj ženi ispada fon iz ruku ali ne vertikalni pad, nego iskliznuće u kosi hitac. Leteo je 3-4 metra i kad se konačno poljubio sa betonom, razleteo se ko vatromet. Tako nešto ne bih pazario pa ne znam koji da je broj jezgara i RAM unutra. Možda je to zbog asocijacija koje inače imam u kontaktu sa kineskom potrošnom robom a i prikazi mi uglavnom ne pružaju dovoljno uverljivu sliku u tom pogledu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E tu si u pravu, većina Kineza nema kvalitet izrade kojim bi se ponosili.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.876
Zahvaljeno 1.068 puta na 592 poruka
|
![]() ![]() Bez silikona i folije su dosta ranjivi. Takodje smetaju im i veliki minusi kao i jako Sunce. Dosta se greju na punjacu. Nekome to ne smeta i zna i zeli da predje preko toga. Lenovo, Huawei su kvalitetnije fizicke izrade.... ZTE pravi sve i svasta. Jeste kinez za sve, al nije svako za kineza. ![]() eto, odgovori i Prief.... kad i ja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Starosedelac
Član od: 18.7.2012.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 238 puta na 210 poruka
|
![]()
Ima i kvalitetnih, kao sto kaze Pfier (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Starosedelac
|
![]()
Sem zopo,oppo,meizu modela kvalitet, ala nokia,sony, nećeš videti u završnoj izradi kineza.Recimo hrvati kažu da od prve klase kineza gde spadaju i 3 gore spomenuta, cubot ima najlosiju zavrsnu izradu od kojih je one najgori.Stavarno ti to ne mogu potvrditi ili demantovati,ali bi Prief na osnovu njegovog modela mogao.
Mada ne vidim zašto bi ti to bio veliki problem,ako se uzme flipcover koji je dosta dobra zaštita.Preko ekrana staviš foliju i uživaš.Ali si dovoljno pažljiv nećeš imati problem. Pre bih rekao da su to predrasuda kad je u pitanja kineski proizvod,koji moram priznati i mene ganja.Medjutim kad se pogleda cena,možda izuzetan kvalitet nije ni primereno očekivati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo da vam Pfier
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |