![]() |
![]() |
![]() |
#2521 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Odgledao sam danas Needless
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: 'iljaditi post FTW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | |||
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
Najavljen SAO II
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Banned
|
![]()
Jel pogledao neko sta od anime-a ima u zimskoj sezoni? Jel ima neceg vrednog paznje? Ja sam podgledao samo prvu epizodu Nobunaga the fool i deluje OK, videcemo da li ce se poboljsati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Starosedelac
|
![]()
Gin no Saji 2 ko je pratio prvu sezonu
Tonari no Seki-kun, kratko i prilično zabavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Odgledah Casshern Sins teska i depresivna anima sa izvanrednom pricom definitvno preporuka za svakog da je odgleda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Starosedelac
|
![]()
Ja vise ne znam gde da pitam, guglao svuda. Elem>
http://www.youtube.com/watch?v=SR8rgbY-3T8 ako neko znak koja je numera od 15. minuta, molim vas neka mi kaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Starosedelac
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 438 puta na 328 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
|
![]()
Posle dužeg vremena sam nastavio da gledam Naruto Shippuden. Trentno sam na 200 i nekoj epizodi, tamo posle Nagata... Po mom mišljenju se drže strašno dobro i uspevaju da me vuku da stalno gledam još jednu epizodu. Ok je priča, likovi i borbe... Čak mi se čini da ima manje filera i hoda u prazno nego ranije. Po mom mišljenju ubedljivo najbolja među ovim mainstream/dinastija dugim animama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Banned
|
![]()
Posle duzeg vremena sam zavrsio gledanje par anime serija ( u jednom trenutku sam gledao 10 odjednom, pa sam batalio zbog obaveza i danas konacno zavrsih par komada
![]() Gundam seed destiny Nakon sjajne prve sezone, ova me je razocarala. Najveci problem ove sezone je sto se lose nastavila na pricu iz prve sezone,zbrzan kraj sa raspalom poslednjom epizodom, koja je kasnije preradjena da lici na nesto, je jos jedan minus. Medjutim ako se serija pogleda bez znanja o prethodnim desavanjima, moze da se kaze da je sasvim OK, ali nakon odgledane sjajne prve sezone, deluje zbrzano, usiljeno i providno. Dok ne pogledam Unicorn, po mom misljenju, Gundam 00 ostaje najbolja Gundam serija ![]() Machine-Doll wa Kizutsukanai sasvim OK serija, mnogo toga natrpano u premali broj epizoda, likova nerazradjenih licnosti pun kamion, zanimljiva ideja i dobra realizacija, moze da se pogleda. Najveci plus je najotkaceniji ED koji sam skorije cuo ![]() Kakumeiki Valvrave II dosta bolje od prve sezone koja je davila pomalo,mnogo mracnije od prve sezone sa par krvavih plot twist-ova i poprilicno neocekivanim krajem ![]() Samurai Champloo sjajna serija, ne znam kako je do sada nisam pogledao...nekako sve funkcionise sjajno, sve je odlicno uklopljeno, imao sam pomalo osecaj kao da gledam dokumentarac, naucio sam dosta stvari o Japanu koje nisam znao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() Citat:
SEED i SEED Destiny su smeće ako ćeš iskreno (tipičan primjer fanservice-a), a boljka 00 je fanservice u prvoj sezoni i vile u drugoj. Da je imao više epizoda i ove mane uklonjene meni bi bio odličan. Prije gledanja Unicorna preporučio bih ti da pogledaš ostale originalne Gundam anime (sem F91 i Victory) jer dosta stvari tokom gledanja Unicorna nećeš razumjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Anyways, pogledao sam danas do kraja Isekai no Seikishi Monogatari , ili kako ga moj ortak zove 'Ero sa onoga svijeta' ![]() ![]() ![]() EDIT: planirao sam da krenem da gledam Shinsekai yori , i zanima me u kojoj meri je ovo horor, a u kojoj drama sa elementima horora? Inace ne volim horore, ali o ovoj seriji cujem hvalospeve na sve strane, pa bih voleo da je pogledam ![]() Poslednja ispravka: Dreamfall (4.2.2014 u 12:25) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 | |
V.I.P. Zaštita
|
![]() Citat:
Čini ti se boljom jer SEED i SEED Destiny koristi stil crtanja koji se inače koristi u mangama i animama čija su ciljna grupa tinejdžerke. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sass Drake na korisnoj poruci: | ||
Dreamfall (5.2.2014) |
![]() |
#2533 | |
Član
Član od: 27.10.2011.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 32 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wladymir na korisnoj poruci: | ||
Dreamfall (5.2.2014) |
![]() |
#2534 | ||
Banned
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Meni je ogromna razlika izmedju SEED i Destiny-a koliko mi se svideo Seed toliko mi je Destiny bio ugh...jedino je OST ostao na vrhunskom nivou
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mogu ni da počnem da objašnjavam koliko ovo nema veze sa vezom. Dizajn karaktera je radio Hirai Hisashi, poprilično je unikatan i svojstven samo njemu. Pored Gundam SEED-a, radio je još na Infinite Ryvius, s-CRY-ed, Stellvia, Fafner, Heroic Age. Svi pomenuti naslovi dele isti karakterističan dizajn karaktera i nijedan ne pripada žanru "čija su ciljna grupa tinejdžerke", naprotiv, većinom su shounen žanr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
V.I.P. Zaštita
|
![]() Citat:
SEED mi djeluje isuviše feminizirano da bi na njega gledao kao shounen. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
V.I.P. Zaštita
|
![]()
Protagonista i antagonista. Em što zbog stila animacije mi zgledaju kao feminizirani muškarci, a ni i njihovo ponašanje im ne ide u korist. Kao da su na srednjoškolskoj utakcmici, a ne u ratu plus što kukaju kao žene kakve oko smrti njihovih prijatelja međusobno se optužujući i pritom zaboravljajući da su u ratu, a ne u ličnom sukobu
Spoiler za ona scena:
Spoiler za detalj:
Niti jedne borbe pesnicama niti jednog pravog dog fight-a, samo press button and fire all weapons kao da je u pitanju super-robot, a ne real-robot. Da li zbog toga što anime trebalo približiti ženskoj publici ili ne, nisam siguran. ![]() Na kraju gledanja ove serije sam imao utisak da je Puru veće muško od Kire i Athruna zajedno. ![]() EDIT: Da ne ispadnem cjepidlaka, Pustinjski Tigar diže prosjek SEED-u. Poslednja ispravka: Iris (7.2.2014 u 12:33) Razlog: 'ajmo spojlere sledeci put... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Starosedelac
|
![]()
^ To feminiziranje i sl. je trend koji traje već 10 godina pa i više ne računajući shojo i druge naslove striktno namenjene ženskoj publici. SEED nije nikakav izuzetak. I novi JoJo koji je 100% shounen/mačo naslov (makar manga jeste) pati od toga. Prethodne ekranizacije JoJo-a su bile "ozbiljnije", u nedostatku bolje reči.
Zato ja fino uzmem da gledam nešto iz 80-ih i 90-ih i milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
animacija, anime, japan, serije |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |