![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
Starosedelac
|
![]()
@PL
Ovo za zte je ok,samo ako već čekate,bolje da skupi još koji dinar,tj marku,pa da uzmete nešto do 80-100$.Naravno vrlo dobro znam da je teško skupiti kad nema oklen,ali teško je naći iole nešto zanimljivije ako cena ne ide bar do te 100-ke. Ove francuze sam i ranije posećivao posle sam se sjetio.Inače link sam tada našao na benču.Učinilo mi se kao da bi možda moglo da se prodje jeftinije i brze,medjutim koliko vidim,oni insistiraju na dhl sto je mnogo,ali ipak manje nego ostali,samo 19€ @Rex Mislim da je ipak još skupo za "octacorce".Do proleća-leta biće ih za 200$.Naravno za strpljive,ko ne želi da čeka i 6582 modeli koji su dosta jeftiniji mogu da budu odlična kupovina do 150$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
@zajchik
Izgleda ćemo tako, nema druge. Ovaj Jiake JK11 je best-buy, za samo 110 dolara se dobije MTK6582, 1 GB RAM, 4 GB ROM, displej od 5 inča, a rez. je 540x960. Onaj JK10 se ne ističe posebno, nije baš ni toliko isplativ, jedino što je tanak. A ovaj JK11 je odličan za svoju cijenu. ![]() Nego, da vam preporučim jednu aplikaciju za Android, a zove se Prices in China. Automatski pretražuje NEKOLIKO DESETINA najpoznatijih kineskih shop-ova i pokazuje cijene redom, od najmanje do najveće. Dakle, ne morate ručno pretraživati više shop-ova jedan po jedan da biste saznali cijene nekog proizvoda, nego automatski pretražite veliki broj njih pomoću aplikacije koje je jednostavna i zauzima samo par megabajta. Probajte. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#243 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da se nadovežem na svoj prethodni post, evo i link aplikacije koju sam pomenuo.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
RexGrammer (15.1.2014) |
![]() |
#244 |
Član
Član od: 31.12.2013.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 19 poruka
|
![]()
Vidim da je ovde reč o PRC neetabliranim proizvođačima. Meni su uvek bili interesantni ali se nikad nisam usudio da na Aliexpressu i sličnim sajtovima kupim nešto vrednije od 30ak eura. I sam već 4 meseca koristim Huawei perjanicu P6 i telefon je fenomenalan. Neki reče da telefoni ispod 8-9mm debljine nemaju smisla. Ne slažem se, ovaj moj sa nešto tek iznad 6mm je odličan a voleo bih i da je tanji.
HUAWEI P6 via TT |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Starosedelac
Član od: 18.7.2012.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 238 puta na 210 poruka
|
![]()
Doziva me u poslednje vreme bre, ovaj havajac ascend mate, ali se ipak ne usudjujem na takav potez. Kakve karakteristike ima i po kakvoj ceni se prodaje, pa to prosto greota ne uzeti, telefon je prava sukuba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo sad sam dobio mail od PandaWill-a, imaju VELIKU akciju u iduća dva dana, u nekoliko rundi!
![]() ![]() ![]() ![]() Pogledati link obavezno! ![]() ![]() @RexGrammer Evo ga ovaj koji si pomenuo, Huawei Ascend Mate za samo 200 pišljivih dolara, eto ti prilike! ![]() ![]() Broj telefona je jako ograničen (ispod svakog piše koliko ih ima), ali ipak se vrijedi potruditi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Član
Član od: 18.10.2012.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 52 puta na 43 poruka
|
![]()
O evo ga i telefon kao moj, znaci potpuno isti, samo sto je moj doradjen da pise samsung svuda po njemu, da pokazuje pogresne vrdenosti i cini mi se da mi je baterija 2600Mah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Starosedelac
|
![]()
To je zapravo cifra koju oni placaju,a uvaljuju nama za po 150€.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo našao sam i ja nešto sa gore pomenute akcije, Cubot C11+ za nekih 50 evra. Valjda je on okej telefon, nema baš puno podataka o njemu, kao ni ROM-ova ni rutovanja, ali opet, za žensku osobu je idealan za tu cijenu.
![]() EDIT: Cubot C10+ je u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Starosedelac
|
![]()
BTW bas sam hteo da te pitam da li si nasao nesto.
Obrati paznju,na 3g mrezu.Nesto ne viim da spominju ni wcdma,ni cdma.Cak sta vise ne spominju nista u vezi 3g-a.Ostalo moze da prodje.Mozda je bas losa kamera,ali za 50$ jbg...znas vec.Ali zato ima IPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Deo inventara foruma
|
![]()
3G internet uopšte nije bitan, kod nas je bez pretplate to skupa zanimacija, a i koristiće se najčešće u mjestu gdje nema 3G. I vjerovatno nije u pitanju IPS, nego PandaWill voli malo da slaže.
![]() ![]() Poslednja ispravka: Prief Lirator (15.1.2014 u 14:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.876
Zahvaljeno 1.068 puta na 592 poruka
|
![]()
Jiake JK11 je dosta popularan sad zbog specifikacije, a sto se tice fizickog kvaliteta ne znam posto nisam imao iskustva sa tim brendom ( Gledao sam po YT i sve mi se cini da su kvaliteta kao HTM
![]() Cubot C10(+) C11(+) je pristojan kinez al za ispod 100$ ako ima. Trenutno cekam Android TV box-ove i stick-ove, a porucio sam i nekoliko kamera za auto ( mogu i na kamion, i bus) ... Dash Cam.... Dosta je povoljno i trazeno...Telefone cu porucivati na prolece aku bude sta pametno.... Mozda budem ponovo pravio neki test i opis za Andro. TV p.s Kazem ispod 100$ zato sto recimo za 120e ima da se kupi NOVA Nokia 520 koja ima pravu kameru, odlican zvuk, GPS, dualcore, garanciju i kvalitet i ne mora da se ceka mesec dana itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ponavljam interesantan,ne los,da ne bih navukao gnev onih koji vole wp. Poslednja ispravka: zajchik (15.1.2014 u 20:39) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.876
Zahvaljeno 1.068 puta na 592 poruka
|
![]()
Vala, meni je dosadio Android
![]() ![]() Ono nekad kad promenis telefon, svaki drugacije izglde, ima nesto bolje i vishe. Sad vala menjas, a dobijash promenom samo veci ekran i tanji tel i na papiru jacu specifikaciju, a sve to radi isti posao ![]() Inace ja za rutovanje najvishe koristim Shuame 2 PC program. Jeste na kineskom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Filip89x na korisnoj poruci: | ||
zajchik (15.1.2014) |
![]() |
#255 |
Starosedelac
Član od: 18.7.2012.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 238 puta na 210 poruka
|
![]()
Iz nekog razloga ne mogu da pristupim pandi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja ne mogu cijeli dan, vjerovatno su im zatrpani serveri zbog velike posjećenosti zbog ove akcije.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Starosedelac
|
![]()
Meni otvori home prozorce,ali sve ostalo se uzasno vuce.Stranice sa popustima ne mogu otvarati od podneva.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Deo inventara foruma
|
![]()
(Izvinjavam se zbog duplog posta zaredom.)
Proradila je stranica sa popustima. ![]() Evo, za nekih 5-6 sati ću pokušati kupiti ovaj Cubot C10+, pa ću javiti jesam li uspio. Ali nisam siguran kako ovaj način kupovine funkcioniše? Pretpostavljam da će se, kad se završi odbrojavanje, ukloniti ova sivo ''zatamnjenje'' preko slika telefona? Odnosno, kada dođe do nule, mislim da bi trebalo osvježiti stranicu i brže-bolje kliknuti Buy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
(Izvinjavam se zbog ponovnog posta zaredom)
Nisam kupio Cubot C10+ jer sam prespavao. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kineski telefoni, narucivanje kineskih tel. |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kineski mobilni telefoni -Replike GALAXY S2 | romalion | Aparati i oprema | 48 | 5.5.2012 13:34 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |