![]() |
![]() |
![]() |
#421 | |
Član
|
![]() Citat:
Tamo ces naci kampanje,samo sto su podeljene na nekoliko mapa tako da ce ti trebati sve mape da bi odigrao kampanju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Član
Član od: 12.12.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ljudi mozeli da se igra battlenet sa dial-up konekcijom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi kaze kako je nastala prica Warcraft3 ? Jesu li je momci iz Blizzarda smislili ili ima neka knjiga ili tako nesto? Ako neko zna gdje na netu moze da se procita/skine prica Warcrafta neka baci link. Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Član
|
![]()
Moj komsija ima 11 god. i pitao je da li znam gde ce biti turnir u Frozen Throne(da li ce uopste i biti).Ja priznajem ne znam gde ali mozda vi znate.Budite detaljni(vreme,datum i da li se tu koristi dota)
![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: holodoc (3.1.2007 u 21:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Član
|
![]()
Skino sam neke magije za Warcraft 3-Frozen Throne ali neznam gde da ih stavim da bi radile,a imam problem takode za dota-u skinem table i stavim ih u maps udem u igricu i nista(skino sam je sa interneta samo table)ako nesto treba jos da se skine napisite adresu i sta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
Te magije su samo da ih importujes u novu mapu koju pravis,takodje i tables.....znai samo za novu mapu koju pravis
u World Editor-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Novi član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ne razumem zasto je nekom tesko da da objasnjeneje? Stotinu puta sam ponovio na forumima detalje oko instalacije Sims2 i ekspanzija, i nikad mi nije bilo tesko, i nisam nikog pravio majmunom zato sto ne zna. Pretrazio sam forum, i nista o potrebnim stvarima za instalaciju i igranje DotE nisam nasao. Ako znate gde ima ostavite link i bicu vam zahvalan i li mi posaljite na jovanwolf@gmail.com Da ponovim, sta mi treba da na osnovnu instalaciju Warcraft-a III i Frozen Throna instaliram DotU da bih je igrao singlplayer, sam kuci protiv racunara, jer mi je veza ocajna. A ovi sto kao znaju a nece da kazu, na cast im.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
![]() Salu na stranu, ukoliko nemas org War3 (a nemas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
I jos nesto, da bi ti taj patch radio, skini mali image za Warcraft 3 na nekom sajtu kao gamecopyworld. Sluzice i za sledece patcheve ako ih bude bilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Veteran
|
![]()
Da bi se Warcraft ili dota igrali na originalnom Battle.netu treba:
1.Kupiti Original Warcraft Reign of Chaos (840 din) i Instalirati ga 2.Kupiti Frozen Throne original (840 din ,ukupno oba 1680 din) instalirati ga 3.Skinuti patch 1.20e sa www.blizzard.com/patches i patchovati Warcraft 4.Skinuti dota-u sa www.dotahomer.com i stavite je u mape Frozen Throne-a 5.Minimalna konekcija mora da bude ja mislim 50 kbps 6.Uci u igru,kliknite na lupu,idite na Notherland,kliknete na battle.net,napravite acount i uzivate i carima dote ili Warcrafta,uvek ima 100000 ljudi, a nekad bude i 500000 ljudi,nadam se da sam pomogao ! Pozz i uzivajte. Nemojte se cuditi ako vas drugi ljudi budu kikovali,za igranje Warcrafta potrebno je uci u igru(prvo instalirati ono sve sto sam napisao),kliknuti na battle.net,ukucati ime i pass ,i otici na "Play Game" ,tu namestite koja ce te rasa da budete i namestite da li hocete da igrate 1v1,2v2,3v3...i kada to namestite kliknete na play game i sacekate dok vam ne ocita ,kada pobedite u nekoj mapi Warcrafta (unistite neprijatelje-a ) dobijate poene.Za igranje Dote ,Footmena,Green TD-A ,Tower defensa i drugih mapa potrebno je uci u igru(instalirati prvo ono se sto sam napisao),kliknuti na battle.net,ukucati pass otici na "Custom Game" i naci neki server ,ovo pravilo vazi i za Battle.net i za Eurobattle.net jer su oba servera ista samo sto na Battle.net-u ima MNOGO, MNOGO , MNOGO vise korisnika,I STA DRUGO DA KAZEM,UZIVAJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!! NADAM SE A SAM POMOGAO !!!!!!!!!!!!! A ko hoce da igra u Singleplayeru dotu ja cu da mu posaljem na mail,i da ponovim,kada skinete(ili kada dobijete dotu od nekog putem maila stavite je u mape Frozen Throne-a i morate imati patch tj verziju Warcrafta 1.20e Poslednja ispravka: Chivan (8.1.2007 u 1:10) Razlog: No-no piraterija |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Starosedelac
|
![]()
Ajde ako neko zna da mi brzo odgovori na pitanje:
"Uzeo sam original RoC od buraza a kupio oruginal TFT,i nismo mogli smo na b-netu da igramo zajedno(zbog key-a naravno),pa sam zato sada resio da uzmem moj RoC,pa me zanima da li mogu nekako da promenim key a da ne reinstaliram igru? unapred fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Veteran
|
![]()
naravno da nemozes legalno.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Veteran
|
![]()
ne mozes...ali sta ti je tesko da obrises igru...pa instalacija traje 10 minuta za sve delove..+ patch 30sekundi ....presnimi negde mape , da ih ne bi opet skidao,i to je to. Ja sam morao 2 da brisem i da instaliram pa mi uopste nije bilo tesko.
p.s evo dok sam odgovorio na ovu poruku mogao si da instaliras war3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
Gospodo, mnogo ste opustili. Da podsetim:
- Na ovom forumu piraterija nije dozvoljena. Pročitajte pravilnik. To znači da nema potražnje za crackovima i sličnim zanimacijama. - Držite se teme Sve poruke koje krše pravila biće brisane, a pošto sam vas i eksplicitno upozorio, autori poruka će snositi malo ozbiljnije posledice od običnih opomena. Hvala na saradnji. Administrator |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, dota, frozen, throne, warcraft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDay warcraft mapa | Gorgoroth | Mrežne igre | 62 | 12.10.2008 10:13 |
Throne of Darkness instal problem | kasapin | Role-Play | 4 | 5.5.2008 13:10 |
World of Warcraft Pre Paid Kartice!!! | mare [bre] | Mrežne igre | 40 | 4.10.2007 21:37 |