![]() |
![]() |
![]() |
#7181 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Ako koristiš one linkove sa ets2.lt nemoj da koristiš prvi tj. uploaded jer taj servis ograničava brzinu za free korisnike, nego koristi drugi link, tu su fajlovi na cloudzeru koji dopušta veće brzine.
http://bitly.com/bundles/thomastsm/b Takođe je moguće skinuti oba dela jedan za drugim bez čekanja kao na uploaded.to |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
el92 (26.7.2013) |
![]() |
#7182 |
Novi član
Član od: 14.2.2013.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
nista drug i dalje 50 kb/s .. hehe skinut ce se do veceras .. hvala na pomoci uglavnom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7183 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Oooooo... konacno da i ja vidim sta se tu radi i to u HD verziji
![]() Nazalost, ja nisam isao tim putem pa ne znam koliko ste ga realno preneli, ali sam isao Novi Pazar - Sjenica ali jako davno da bi se iceg secao. Ali, bez obzira sto nisam isao tuda i sto ne znam put, ali kada pogledam ovaj snimak nekako bez problema mogu da pogodim da se radi o nekom nasem putu. ![]() ![]() Imam samo jednu malu zamerkicu, ali to cete sigurno na kraju kada bude finalno peglanje da ispravire. Pojedine krivine su nekako previse coskaste. Ajd to sto je krivina ostra i nije neka frka, ima takvih u stvarnosti, ali zasrto izgleda tako coskasto? Ne moze li to lepse? Ako nema u ponudi, ajde da vam ja napravim lepsu krivinu. Edit: necu da menjam poruku, ali sada kada je citam posle objavljivanja tek vidim koliko sam puta napisao rec "ali", ali jbg, sta cu vrucina me izmorila zestoko, odoh na tusiranje da dodjem malo sebi. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci: | ||
Wile E. Coyote (26.7.2013) |
![]() |
#7184 |
Član
|
![]()
Svugde je čekirano High poly road. Kako još može da se to ispegla? Kako bi to radio? Preko prefaba, moda, ili ima još neki način?
Ako si dobar sa prefabovima, trebalo bi da se uradi par komada kojih nema u ponuđenim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7185 |
Veteran
|
![]()
Pa to sam mislio. Ucitam postojeci model u Blender i doradim ga kako vam treba.
Malo sam se ispraksirao sa njim sada i ono... ako imam vremena nije mi problem da pomognem. A i 50keda je doradio plugin da radi i sa 1.4.x verzijom igre ![]() A od mene uskoro ocekujte jos jedno AI vozilo, ovaj put nesto novije i popularnjije. Trazio sam po netu i ne mogu da nadjem da li ga je neko vec ubacio u ETS2 ali ga ima u raznim igricama. Ali sam ja dobio direktno originalni 3D model u originalnom formatu a ne neki iskasapljen iz neke igre. ![]() Sutra, prekosutra ce biti gotov. Sad za sad samo toliko mogu da kazem. Ko hoce moze da proba da pogodi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7186 |
Član
|
![]()
Hm... Ne znam kako to ide za put, da li i on ide kao model, ako može, super. A što se tiče prefabova, ako i njih možeš da odradiš u blenderu (zbog AI putanja), bilo bi fenomenalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7187 |
Veteran
|
![]()
Pogledacu kako su putevi uradjeni, mozda zaista ja nemam tu sta da uradim ako su nekako zakomplikovali (a kad malo bolje razmislim cini mi se da nije prosto kako sam pomislio u prvi mah).
A ako mozes pojasni nam malo sta su ti prefabovi i koja je razlika izmedju prefaba i nekog drugog modela? Jer ako je SCS to razdvojio onda mora da postoji neki razlog zasto. Po meni su to sve modeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7188 |
Član
|
![]()
Prefab je gotov element puta (petlja, most, raskrsnica, suženje itd.) ili firma, sa ucrtanim AI putanjama (zelenim ako prolazi bez zaustavljanja ili crvenim ako stane da propusti drugo vozilo). Ne znam može li i to da se sređuje u Blenderu ili mora u zmodeleru. Svakako možemo na mejl da ti kažem sta bi trebalo uraditi. Ako nije izvodljivo, može se improvizovati sa postojećim prefabovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7189 |
Novi član
Član od: 24.7.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Drugovi ja se izvinjavam moze mala pomoc. Desava mi se da u toku igre izgubim prikolicu,znate li sta je uzrok toga kako da ispravim... Ne mogu uopste da igram.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7190 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Instaliraj poslednji patch 1.4.8 oni pre toga su pravili probleme sa nestajanjem tovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7191 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7192 |
Član
Član od: 26.11.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]()
Колико ја видим, у новом печу месец није свако вече пун. Да ли је то нека измена у закрпи или си ти то ставио неки мод?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7193 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7194 |
Veteran
|
![]() Poslednja ispravka: ksrele (29.7.2013 u 13:03) |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#7196 |
Član
|
![]()
Primećen NLO u Alžiru
![]() Spoiler za NLO:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7197 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
@ksrele
Veoma dobar model,nego vec sam ga video pre nego sto si postavio slike ovde na forumu.Sajt gde sam ga video bio je ETS 2 IT.Da li si ga ti tamo prvo postavio ili neko drugi kao ti se predstavlja ne znam ,znam samo da je model jako dobar svaka cast. ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (29.7.2013 u 22:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7198 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A to sam ja tamo postavio, i prvo sam postavio tamo pa onda posle ovde (cini mi se) ali se tamo nesto kasnije pojavilo (barem meni) trebalo je neko vreme da ga "zaprime". A primetio sam gresku, tj vise gresaka (prevelik sam perfekcionista jbg), osnovna je da je model ispao nekako mali kada se poredi sa ostalim vozilima (na to mi je sugerisao neki lik na SCS forumu ali sam i ja sam primetio) i na nekim mestima se objekti ne spajaju dobro pa se vidi kroz auto a nebi trebalo. Napravicu novu verziju uskoro. Ako primetite jos neke greskice javite mi slobodno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7199 | |
Član
Član od: 26.11.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7200 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 644
Zahvaljeno 326 puta na 216 poruka
|
![]()
Zdravo svima,
Prošlo je već mnogo meseci otkako sam zadnji put igrao ETS2. Nisam bio u mogućnosti da pratim dešavanja na mod sceni pa bih bio zahvalan ako bi mi neko, ukratko, mogao reći koji su modovi trenutno aktuelni. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |