![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Čini mi se da je konačno vreme da se i ja umešam malo u ovu priču.
Kao prvo, nemojte da preterujete! Pod time podrazumevam da posle svih gledanja kroz prste na postove koji su postavljani u "Freelancer" temama trebate malo da zastanete i zapitate se gde je granica ![]() Da ne dužim. Zamolio bih vas da posle svega čega je bilo u ovoj temi (na šta se uglavnom zažmurelo) ne započinjete i bespotrebnu raspravu. Ovo se posebno odnosi na vas dvojicu "Doncha" i "BabaRoga" pošto mi se čini po vašoj raspravi da bi ste bez problema imali materijal za jednu duže prepucavanje. Ukoliko imate nešto da raspravite što može da se učini i preko privatnih poruka (a poslednjih par poruka je moglo) zamolio bih vas da to tako i činite ubuduće. Nema potrebe za svađom i ovakvim offtopic-om.. Dakle, koristite ovu temu za ono čemu je i namenjena tj. širenju dobrog duha i atmosfere među igračima. Neće smetati čak ni da okačite po koji skalp ili trofej iz vaših dvoboja po Alexandri-ji ili Kaliforniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Član
|
![]()
@Holodoc
Hehe, e jel mozemo otvorit jos jednu temu u vezi FL, zvala bi se "Freelancer svadje i prepirke" jer toga ima dosta, ali nebrini to prodje brzo! @Ghost SRY sto nisam odgovorio, bio je fight veliki, trebo si reci da trebas pomoc!!!(ako si trebo ![]() @Doncha eh, vidim da si i ti dobio PM od Bake, jer sam ga dobio i ja!! Necu da stavljam sta pise, nije ni bitno!!! Nije dobro sto off Topisemo( ![]() @BabaRoga Lista Diplomacy stvarno treba pravi refresh od nas par koji su u akciji SVAKI dan (i koji razbijaju(da se nehvalim ![]() @mmn E stigo je onaj sto ti se javio preko SK, sredili smo ga, covjek trejda!! Sad ce rijesit 30 mill i pravit ce karakter!!! Moram reci da je Eskort Nenadyus-a bio odlican, zahvaljujem Stuki i LIMANU, koji su cistili put do Baby, sve je bilo za 5!!! Onda mu je LIMAN pokazao rutu i proveo ga par puta dok smo Stuka ja i decki iz n*o razbijali(ali doslovno) pirate i 666, Ziky i Mo su pobjegli ko mravi!!! Svaka cast DECKI, po meni odlicno napravljeno!!!! CARRY ON 4S!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Član
|
![]() Citat:
Ko je i dalje zainteresovan za "retoricko-argumentacioni okrsaj" tj. konstruktivnu borbu misljenja Doncha vs BabaRoga neka se nakaci na Void. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Član
|
![]()
nemoze!!!!
A JA, ako se nestavi i mene, opet cu pravit sra** ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Samo vas posmatram. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Član
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]()
@holodoc
Pozdravljam! Mislim da nije bilo offtopic jer sam postovao kao odgovor na temu "Obaveštenja", a s obzirom da se trudimo da tamo ne vodimo polemiku prebacili smo ovde. Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 | |
Starosedelac
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ala sam sklepao.Mrzilo me da trgujem pa sam malo rokao NPC-eve i otisao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Veteran
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 170 puta na 149 poruka
|
![]()
Eh ti parati,sve ce mo mi njih
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Član
Član od: 26.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi ja se izvinjavam sto nisam bio u prilici da se zahvalim na vase divne cestite stoga koristim ovaj post da to ucinim!!!!
HVALA VAM PUNO!!! A sto se tice rasprave necu nista da kazem posto smatram da sam malo zakasnio! Hvala jos jednom ppl! POZZZZZZZZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Član
|
![]()
@Stuka
AL cu te izrostiljat na Vidu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1531 |
Član
|
![]()
Ej ljudi jel ste zaboravili na mene?
Jeste? ![]() Grrr E pa sad cu da zapalim banku! ![]() ![]() Evo samo da se javim da cu danas da skinem novi mod, i da mi od ponedeljka pochinje neki mini "raspust" (kao da sam u osnovnoj ![]() tako da cu sledece 2 nedelje biti vishe sa vama. SCREAM ON! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Novi član
|
![]()
E ljudi ja vam pristupam ovih dana!
Potrazicu vas na voidu u vecernjim casovima! Znam sve kako ide i sta treba, sve sam proucio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Član
|
![]()
@Coca
pa jesi ti mozda jedan od ona dva nova clana sto smo sinoc skrpali, ili jos neki noviji???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 | |
Član
|
![]() Citat:
Bas juce pitam ekipicu gde je ona baraba. Ja na trenutak pomislio da imas mini "raspust" na faksu,al" za malo... ![]() Vidis kako ti je devojka osecajna,ej bre 2 nedelje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Nenadyus i Coca-NiCola su nasi novi clanovi (ne zvanicno, ali kad zavrse trade i killing). Hocu da im pozelim dobrodoslicu u ime svih nas (nemojte da spamujete sa dobrodosli)!!! Iz mail-a koji su mi poslali vidim da vec imaju iskustva sa FL-om, a takvi piloti su uvek dobrodosli!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 | |
Starosedelac
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]() Citat:
![]() Dobrodosli! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Veteran
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 170 puta na 149 poruka
|
![]()
Meni je nenadyus juce rekao da nije do sada igrao na netu FL.
Mozda ga nisam dobro razumeo ![]() Bilo kako bilo zelim im dobrodoslicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Član
|
![]()
Svakako dobro dosli decki!!!!!
Nadajmo se da semo dobit jos 2 nova clana, iskusni, i aktivni, i jedni od starijih igraca na Voidu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Novi član
Član od: 4.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vidis kako ti je devojka osecajna,hehehe
rekni dvojci da se okupa pa da se vise ne oseca. pozdrav ljudi mene odvaljuju na poslu radim i danju i nocu bem ti novu godinu vidimo se uskoro nadam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | |
Član
|
![]() Citat:
evo ti LINK koji poblize objasnjava modeliranje u odnosu na uklapanje u sam FL-Void-mod od strane admina, mozda ti bude od koristi ![]() @Lala 'ajde bre zemo, nije ti valjda zence nalozilo dvorac da zidas.. ![]() @Purposemaker ej brate, Nova ce godina a ti nam jos "radnju " ne otvaras, btw hoce li biti nekih praznicnih "viskova", znas na cega mislim.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
4s squad, freelancer |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |