![]() |
![]() |
![]() |
#6841 |
Član
Član od: 6.3.2013.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 40 puta na 31 poruka
|
![]()
Ja ipak mislim da je premestio a ne kopirao, jer ne vidim Hanover i njegov rudnik ali je isti takav Curitiba i njegov rudnik a koji se cak jos uvek i zove Hanoverski rudnici, a Paranaqua i njegova luka (cak se jos uvek i zove Harwich sto je ime iz UK) je preneti Felixtove i njegova luka iz UK, jer je tamo nema ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6842 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
Vise ja volim svoju 1.3.1 verziju koja SIGURNO radi nego 1.4 koja nece iza FW-a hteti raditi... Necu detaljisati, toliko o tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6843 | ||
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() Iskreno se nadam za editor. Citat:
A sto se tice brazilske mape, samo sam otvorio profil da bih rasirio mapu, nisam je vozio. Sudeci po ovome sto si rekao, ipak nece biti da "go smoothly", kao sto rece ovaj baja u komentaru. Svejedno, sutra pocinjem nju, odustao sam od Gobine. Malopre sam izabrao neku ludacki dugu turu (suvu, bez snega), krenem - kad covek na svakih 200m nafilovao neke uzasne nabore i neravnine na putu, presao nepunih 100km - ostecenje 11%. Aj cao, bio sam previse strpljiv, idi ti, Goba, prijatelju u tenkiste, posto tvojom mapom prolazi jedino tenk. Za mapu ima devetku, a za to kako ju je us*ao cistu desetku. Sto bi rekao Arsic - ![]() Imam jednu smesnu zelju u vezi nase mape - drvored. Ne znam zasto, ali mi se mnogo svidja. Ne secam se da li ga uopste ima u originalnoj mapi (verovatno ima, ali ja se ne secam da sam ga video), ovo je screenshot uz rumunske. Pa ako bi bili ljubazni da ga ubacite kojekude - "mestimicno do potpuno"... ![]() ![]() Poslednja ispravka: Alchemist (28.6.2013 u 2:51) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6844 |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
Svaki grad cije je ime na mapi ce imati bar jednu firmu i svaki ce moci da se bira kao pocetni grad (odakle se startuje igra), osim Novog Beograda.
I mapa ce raditi na 1.4, kao sto pise na scs blogu, osim ako oni tu nesto ne z..ebu. Onda nece raditi nijedna mapa. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Debeli na korisnoj poruci: | ||
Alchemist (28.6.2013) |
![]() |
#6845 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
Poslednja ispravka: Wile E. Coyote (28.6.2013 u 11:56) |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Wile E. Coyote na korisnoj poruci: | ||
Alchemist (28.6.2013) |
![]() |
#6846 | |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6847 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6848 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6849 |
Starosedelac
|
![]()
Prelozite neku veliku mapu da moze da radi na 1.3.0s, a da nije TSM jer sam nju prevrteo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6850 |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]()
Srele je bio u pravu sto se tice mog golfa 4 ispravio sam te greske.
Dodao sam i lod2 model i u def folder sam dodao country folder. Sada spartaju golfovi ko ludi ![]() Hvala Srele i izvini moja greska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6851 |
Starosedelac
|
![]()
Ubacio sam Truckers V8 mapu, ali me buni to da pored nje ne mogu da imam ni jedan drugi mod. Pokusavam da pored mape imam i mod za motor od Skanije, ali igra ga ne ucitava. Kada stavim samo zip fajl sa imenom scaniaenginemod igra kresuje, a kad stavim zzzzzzzzzzzzzzz_scaniaenginemod onda sve normalno ide samo sto igra ne vidi novi motor. Resio bih problem tako sto bih ubacio te fajlove u .scs fajl od mape, ali ne mogu jer je zasticena passwordom.
I usput da pitam, da li trebaju da budu ovakve postavke za pravljenje .scs fajla: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6853 |
Veteran
|
![]()
@markos807
Prvo, pre svega, vrati naziv moda kakav ti je oduvek bio. Izbrisi taj novi mod "Truckers V8" mapu. Udji u igru, proveri da ti je mod motora stikliran u profilu. Idi kamionom u servis i postavi default motor. Sacuvaj save i idi u editovanje profila i odstikliraj mod motora i izadji iz igre. Onda dodaj "zzzzzzzzz" ispred imena moda, opet prekopiraj mod mape u folder i sortiraj sve modove u folderu po imenu i gledaj gde ti je stavio taj mod za motore. Ako se ispod njega nalazi neki mod koji u sebi potencijalno ima neke motore onda dodaj jos slova "z" sve dok ti taj mod ne bude poslednji u listi koja je sortirana po imenu. Sad udjes u igru i u profilu stikliras mod za motor i onda udjes u igru i kupis ga u servisu. Prosto MORA da postoji. Nema sanse da se ne pojavi. E sad, ako ti treba program za otpakivanje zasticenih modova, javi mi se na PM, ali nema potrebe da se sa tim komplikujes ako si uradio kako sam ti gore objasnio. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci: | ||
markos807 (28.6.2013) |
![]() |
#6854 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Malo skrecem s teme ali probajte.
Ko ima dzojstik za letenje nek proba ovo da napravi i javi dal radi evo link ka YT videu a link za program ako neko hoce da proba nek mi kaze pa cu da postavim ovde.. http://youtu.be/C8VbPd3C_UQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6855 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A ima i jednostavnije resenje za H shifter. Potrebno je da imate bilo kakav dzojstik/pad sa nekoliko dugmica. Onda vam cak ni ne treba nikakav poseban softver jer igra vec sama prepoznaje dugmice dzojstika. Nego, ne znam, mogu li dva dzojstika da se koriste u ovoj igri? Imam neki utisak da ne moze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6856 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6857 | |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Nije to uopste tesko napraviti, tj ovako teorijski ali prakticno ti treba dobar alat i dobar material (drvo, metal, limovi, opruge, lezajevi, kvalitetni potenciometri...) i vreme i uslovi za rad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6859 |
Starosedelac
|
![]()
Samo da javim Sreletu, jer kontam da ce pre ovde pogledati nego u inbox, da sam namestio mapu i mod za Skaniju, problem je bio izuzetno glup i osecam se ko kreten deluks sto sam te uopste davio za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6860 |
Veteran
|
![]()
Eto super.
Mada, imas neku korist od cele situacije, dobio si program za otpakivanje zakljucanih modova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |