![]() |
![]() |
![]() |
#6681 |
Član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6682 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
Nije to nista ja vozim 17.744km.nedelju dana jednu rutu,licno kamioni kao ovaj na slici mi se ne svidja ni zbog skina ni zbog stvarcica koje si mu nabudzio.
v.boba89 - ako si vec radio model uradi ga da bude temreljan a ne da mu brises stvari i postavis ga za download. Trece mislim da preterujete sa tim AI vozilima,ne pravite mapu u doba ranih devedesetih,dovoljan je samo Yugo i taj golf sto ga je pravio v.boba89 golf 2 nevalja isuvise je mator kao i stojadin a tek fica jos gore. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6683 | |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6684 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
A to za starost vozila, pogledaj ti koliko su popularni stari kamioni. Ljudi se oduseve kada vide da je neko napravio mod da se vozi neki stari kamion. Kako hoces, ali sto vise AI vozila to bolje, nebitno koje godiste. Problem je sto ne mozes bas lako naci free modele nekih lepih i novih automobila. Ima to sto ima pa ili si zadovoljan ili nisi. Znam ja da ti postujes tudji rad i sve i da je ovo samo tvoje misljenje ali... Pusti nas da mi pravimo, nemoj na ubijati volju, a ti sebi ubacuj sta ti je volja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6685 |
Veteran
|
![]()
Nesto se novo krcka kod mene...
![]() Evo samo mali preview ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6686 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Koji su must have modovi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6687 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6688 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6689 | |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Koja je to ruta?
![]() Citat:
Sa druge strane, ne vidim zasto vi ne bi pravili sve sto mozete. Sto vise, to bolje, pa neka svako ubacuje sta zeli. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alchemist na korisnoj poruci: | ||
soneje (18.6.2013) |
![]() |
#6690 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6691 |
Veteran
|
![]()
Model je neverovatno dobro uradjen. Znaci ima i neverovatno dobru unutrasnjost. Prosto mi dodje da ga napravim da moze da se vozi. Znaci, fenomenalan je mode. Kao da je neko ukrao model direktno iz racunara fabrike. Doduse, ovo je neka sportska varijanta.
Vidi, ja ovaj model kasapim samo tako i VERUJ mi 100x je manje kompleksan od one Lade. Negde sam na pola puta priprema za konverziju. Ima jos objekata na kojima treba da se radi odvajanje po materijalu itd... I da, teksture za svetla pa ovo-ono... bice jaaaaako dobar. A to za Golfa i Yugica, i ja sam prvo bio za to da ubacimo Yuga u mapu, ali sta fali i da ubacimo Golfa2? Doduse, ovo nije verzija koja se najcesce vidja kod nas ali ko ga to zanima. Nego, ja mislim da ja licno vise vidjam Golfove nego Yugice po ulici. Mozda gresim... Ma nije to ni bitno, ja sam zadovoljan kako je Golf ispao a za Yuga manje-vise, ni on nije jako los. A Mechka sto ce biti urnebes nemate pojma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6692 |
Veteran
|
![]()
Превише се одужи та тема о АИ возилима, ја предлажем да свако ко прави неко АИ возило лепо приложи слике, напише пар реченица о истом и да се на томе заврши. Кад избаце момци одавде мапу, ви узмите па прелистајте тему, "Аха, овај је правио Југа", нађете линк и скинете. Није мени проблем да читам, али кад год уђем на форум иста тема.
Успут, код мене се крчка ДАФ Тандем, успео сам да експортујем, али морам да га направим да буде "standalone" тј комплетно нови камион, што значи све испочетка са деф фајловима (део који највише мрзим). Слике - кад сконтам како да померим поглед камере лево-десно у Блендеру. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6693 |
Veteran
|
![]()
Ja to radim ovako, ali verovatno ima mnooooogo bolji i laksi nacin:
odes u neki drugi view (top, left, itd) i selektujes kameru i rotiras je i pomeras kako hoces i svaki cas ides na render sa F12 pogledas da li ti valja pa ako ne oda se vratis sa F11 pa pomeris kameru opet pa opet F12 itd. Ima metod kada podesis user view kako ti odgovara i pritisnes CTRL + ALT + NUM 0 i onda bi trebalo da ti kamera "skoci" na mesto pogleda i podesi se isto kao sto vidis u pogledu i onda ti je u renderu isti ugao gledanja samo lepo izrenderovano. Ako si na ovo upste mislio ![]() Edit: Evo, bicu dobrica pa cu podeliti svoje otkrice sa svima. Da bi mogli da pomerate kameru i renderujete sliku mnoooogo lakse u Blenderu uradite sledece. Selektujete kameru (samo nju) i pritisnete slovo N da se otvori levi meni (ako vec nije otvoren) i tamo trazite opciju "Lock camera to View" i onda pritisnete NUM 0 (nulu na numerickoj) i onda mozete misem da podesavate pogled kamere kao sto to radite i u bilo kom pogledu. @Prief Lirator (iz ociglednih razloga nemam originalnu poruku da citiram) Imam "drugaciji" nacin pisanja mozda zato sto sam tehnicar (u svakom smislu te reci) pa volim da imam tacne i precizne informacije o necem. To znaci da i ja dajem detaljne i kompletne informacije drugima, cak i kada to nije preko potrebno - u nekom normalnom razgovoru. Iskreno, nervira me kada mi se neko obrati za pomoc ili slicno i kaze nesto tipa "Ej ma samo to pomeri malo u desno i zarotiraj malo levo i to je to" a ja nemam pojma za koliko piksela da pomerim i za koliko stepeni da zarotiram. ![]() ![]() Izvinjavam se na Offtop-icu. ![]() Poslednja ispravka: ksrele (19.6.2013 u 1:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6694 |
Član
|
![]()
Da se ponovo ne bi razvijala polemika oko toga koja će AI vozila biti u mapi, ukusi su različiti. Neka svako vozilo bude standalone (da ne menja neko drugo), ako je to izvodljivo. Onda neka svako dodaje vozila koja hoće. Eventualno će Jugić da bude sastavni deo mape, jer to je ipak naše karakteristično vozilo i još uvek se kod nas vozi. Tako će valjda svi biti zadovoljni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6695 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Слике вечерас, после пријемног! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6696 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
@soneje koja to ruta i koja mapa?
OFF: Laxi, ako bude tog prijemnog uopste :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6697 |
Član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
|
![]()
@ soneje
koja tura ima 17000+ ? a sto se kamionceta tice ,ja ga pravio da se svidja meni a ne drugima ![]() @Laxi Srecno na ispitu ,evo i moja cera se priprema (opet) da krene ![]() jos to da zavrsis pa ce modovi samo da izlecu iz radionice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6698 |
Veteran
|
![]()
E ovo se zove mapa!
Ja bih voleo da nasa bude slicna. http://www.youtube.com/watch?v=vgcHt...ature=youtu.be |
![]() |
![]() |
![]() |
#6699 |
Član
Član od: 19.6.2013.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Pozz nov sam i nadam se lepoj saradnji.Inace obozavam ets i hteo bih dosta toga da naucim u vezi njega,vidim pravite AI vozila za mapu srbije bas lepo i ja bih hteo da napravim neko tj da zamenim postojece pa ako ima negde neki tut ako nema mogli bi smo da napravimo na YT nalog da se zove ETS Srbija i tako i tu da kacimo tutorijale radove i tako.
Srele vozila su ti odlicna sve sam ih probao Gosa je super jedna lepa 9-tka Yugo 7-mica a 101 10-tka a nadam se da ce mecka biti cista 100-tka ja mogu da vam dam neki model koj va zatreba za AI i tako,a da Srele dali bih hteo da napravis jedan video tut kako ubaciti novo ai vozilo a sto posto sam siguran da bi to i drugima trebalo da ibace svoje koje oni hoce. Kojote mapa je super i nadam se brzom izlasku ako nesto zatreba vikaj.. Jos jednom POZZ svima.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Srbija u <3 na korisnoj poruci: | ||
Laxi (20.6.2013), Wile E. Coyote (19.6.2013) |
![]() |
#6700 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |