![]() |
![]() |
![]() |
#3561 |
Starosedelac
Član od: 20.5.2012.
Zahvalnice: 674
Zahvaljeno 1.841 puta na 1.181 poruka
|
![]()
Kompjutersko trziste je tako bilo lepo pre nekih 6-7 godina. Imali smo desktop masine, lap topove i telefone. Danas imamo desktop, lap top,net book, tablet, neke prenosne multifunkcionalne uredjaje, smart telefone, telefone, neki surface, a vecina ovoga ne sluzi nicemu. I na kraju se prica svodi kako ljudi ne mogu da nose lap top na put, pa moraju da imaju i net book i tablet i android telefon. I svi jadni moraju da kuckaju u office na putu do faxa ili nekom putovanju, pa smo dobili Windows 8. . . aj ozb . .Stvarno neko koristi 5 uredjaja da bi gledao YT i kuckao na fejsu? Posto neki diskutanti ovde imaju sve ono gore pomenuto. To sa silnim gadgetima je obicno pro . . . . no nebitno. A windows 8 je dobar za desktop koliko i windows milenijum za tablet, pa nije zanimljivo turati na nos kojekakve kockice i tapete ljudima kojima nikad nece trebati one gore pomenute silne sprave osetljive na dodir.
|
![]() |
![]() |
#3562 |
Starosedelac
|
![]()
Meni je jedino smešno kada 2013. godine kada su dobri, brzi i laki laptopovi realno veoma jeftini neko kaže da su isti nepraktični za daleki put, stalno nošenje i slično. A isti ti ljudi su pre par godina kada je sve ovo gore navedeno bilo daleki san maštali o laptopu koji košta 400-500 evra, nije težak i dovoljno je snažan da može komotno da radi na njemu isto što i na desktopu.
|
![]() |
![]() |
#3563 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
hmm... netbook sam kupio pre jedno 4-5 godine jer mi je izgledao lak za nošenje,a prodao sam laptop, telefon android pre skoro 2 godine jer mi je trebao za skype i da se upoznam malo sa tehnologijom, tablet sam nekoliko puta razmišljao da kupim ali zadnje mišljenje je da ću da uzmem opet neki malo veći telefon jer je ovaj sadašnji malo zastareo.. plus imam 2 mobilna koji vrede 20tak eu koje nosim kad idem do prodavnice i uopšte za svakodnevnu upotrebu jer je tachscreen malo nezgodan za korišćenje kad hodaš a hoćeš na brzinu da razgovaraš.. još zimi kad imam i rukavice..
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
#3564 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Meni je netbook posle eksplozije tableta nepraktičan... Jednostavno, nije mi za ozbiljan rad, a tablet je taman što treba - facebook i twiter, poneka igra, kada se putiuje onda fim..
|
![]() |
![]() |
#3565 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
vi i dalje nista ne razumete... prvo neko rece da uz tablet moras da vucaras tastaturu i ostao ziv. surface pro ima tastaturu u coveru. isto tako tablet mu nije dovoljno jak... pazi molim te... 80% ljudi ima s775 masine a surface ima i5 i nije dovoljno jak.
dalje evo sladjan je napisao cemu milion uredjaja ako mozes da imas jedan! JEDAN!!!!! jedan jedini. ja kad bih imao surface pro ne bi mi trebao ni desktop. realno jaci je od mog desktopa jedno 4 puta. koji ozbiljan rad, koji program? recimo gomila programa za 3d vizuelizaciju molekula i proteina. jedno trista miliona puta bi mi bilo lakse da sa kolegama kreiram ekspement tu na licu mesta u laboratoriji, a ne da idemo u kancelariju do stonog kompjutera ili laptopa. tablet je dovoljno mali i lagan da mogu da ga ponesem svuda sa sobom. zasto da vucaras sa sobom svaki dan laptop na posao, kad mozes da imas kojim ces zameniti sve. a na poslu ako se kreces puno opet ne mozes da nosis laptop jer je preveliki/pretezak. prosto mi je neverovatno koliko ljudi na jednom tehnoloskom forumu ne vide dalje od nosa i razmisljaju kao babe... ja mislim da ovde pricam sa intelektualnom elitom, sa ljudima koji vide buducnost. a ne... ja koliko vidim pricam sa nekima koji bi da imaju stoni kompjuter sa windowsom, laptop sa windowsom, tablet sa androidom ili iosom, i mobilni sa androidom ili iosom. znaci vama je bolje imati 5 uredjaja sa dva ili tri os-a i kupovati aplikacije za svakg od njih odvojeno, nego jedan uredjaj. jedan jedini. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ed_hunter na korisnoj poruci: | ||
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
#3567 |
Član
Član od: 7.2.2008.
Zahvalnice: 45
Zahvaljeno 74 puta na 51 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
ne razumem sta hoces da kazes? desktop je stoni kompjuter. kako bi ga ti drugacije nazvao. molim te saberi se i iskuliraj malo... prosetaj, pljusni se vodom, pa dodji da napises nesto pametno...
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ed_hunter na korisnoj poruci: | ||
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
#3570 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3571 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
nikad nisam kupio nikakav program, pa mi je svejedno koji OS.. a i zašto se držati samo jednog OS ko pijan plota.. a većina običnih korisnika ne radi modele proteina i molekula ni na desktopu... U svakom slučaju, nisam nikad ni čuo da ima tablet sa i5.. U svakom slučaju, nisam ja neki protivnik tableta ili win8, samo komentarišem poruku.. ![]() ah da surface.. to je kao neki netbook-tablet by microsoft.. slično ko moj netbook samo noviji.. http://www.microsoft.com/Surface/en-...specifications |
|
![]() |
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
#3573 |
Starosedelac
|
![]()
Tablet i netbook su bar za mene useless. Ako vec hoces da ljudski radis, dopisujes se, radis u office ili igras igru ozbiljniju od 2D tetrisa onda uzeti lap top. Pa lap top ima kilu i po i ne vidim smisao ovih silnih touch uredjaja. Evo sad kuckam na forumu sa bratovog androida i - zamorno je. Otpale mi ruke dok sam se sa 2 osobe dopisivao na Fb. Ovi touch uredjaji nisu ni za kakav rad sa tekstom. Cak smara i nabadanje sitnih slova na ogranicenom ekranu. Mislim da je p2 lap top daleko korisniji za rad od bilo kog tableta.
|
![]() |
![]() |
#3574 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() I kad sa kolegama odes u kancelariju ono BUm explodira ceo lab sa Surface tabletom unutri. ![]() ![]() |
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vlajko3200 na korisnoj poruci: | ||
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
#3575 |
Deo inventara foruma
|
![]()
šta znam, ja imam netbook nekoliko godina, i bila mu je namena da služi za šetkanje i slično ali mi je vrlo brzo izašo iz volje.. skoro ga i ne palim.. samo dopunjavam bateriju jednom mesečno..
nema leba dok ne razvučeš sliku na 21 inča.. ![]() |
![]() |
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
#3576 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Starosedelac
|
![]()
Taj rad. Mislim ja nemam neko iskustvo sa tabletima, ali vec po ovom Galaksiju vidim da je bolno kuckati na ravnom ekranu duze vreme. Pa udobniji mi i telefon tipa Nokija sa qwerty za internet nego ovo. Onaj ko ima mesta za surface imace i za 14.1 inca lap top. O tabletima da i ne pricam.Lomljenje prstiju po ekranu. Sve me zglobovi bole.
|
![]() |
![]() |
#3578 |
Deo inventara foruma
|
![]()
lako je to kad ne plaćaš iz svog džepa.. kad vidim one naše političare sa iphone i ipad na dnevniku a narod nema leba da jede a za decu se skupljaju pare da se leče putem donacija
sve neki naučnici i stručnjaci.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]() Citat:
![]() Photoshop na dijagonali od 12''... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ColdBoot na korisnoj poruci: | ||
Allegro (20.12.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fail, nefunkcionalno, ruzno, surface, tablet, windows |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows Live Messenger? | mick | Aplikativni softver | 532 | 19.11.2012 20:36 |
Windows 7 (64) problem!!! Hitno!!! | Nastaaki98 | Operativni sistemi | 4 | 9.7.2012 14:05 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows services se ne pokreću | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 15.3.2008 14:07 |