![]() |
![]() |
![]() |
#6461 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To each his own. Ja takodje imam gomile modova instaliranih (90% za poboljsavanje grafike) ali sam se toliko navikao na ovaj nesrecni UI da nikako ne mogu da se nateram da instaliram SkyUI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6462 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
dakle smithing mroam da pravim sve jacu i jacu opremu da bih ga podigao :/ auuu,a kako one handed,bas sporo ide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6463 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
Ne moras stalno jacu ali ce jedan daedric armor da donese mnogo vise exp poena nego iron dagger. Na niskim nivoima mozes relativno brzo levelovati ako samo iron dagger pravis ali kad vec 50 u smithing predjes premal napredak od njih dobijas. Pored pravljenja i unapredjivanje oruzja i oklop donosi napredak u smithing-u.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6464 |
Starosedelac
|
![]()
aha a kao assassin kako ubiti dragona ,gianta,mamootha ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6465 |
Veteran
|
![]()
Na pocetku tesko ali koristi okolinu kao pfednost. Mamute i divove nemoj odmah napadati jer ce te divovi izbaciti u stratosferu. Ako bas zelis onda se popni na neku stjenu u blizini i gadjaj strelama. Ako uspiju da ti pridju samo trci oko stijene i pucaj dok ne umru. Zmajevi su meni laksi cim malo ojacas jer vrsta zmaja zavisi od tvog lvl-a pa su srazmjerno teski. Nadji neko drvo i pucaj dok ne padnne na zemlju i nr moze vise letjeti a onda ako imas dovoljno jake maceve dokraci ga ili njima.ili nastavi sa lukom i strelama. Ako ti nije tesko pravi napitke koji daju gire/frost resistance i povecavaju dmg luka i strele ili one handed oruzja i naravno health potion su obavezni na pocetku.
![]() |
![]() |
![]() |
#6466 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zavisi na kojoj tezini igra covek, koje iteme ima i koji su mu level skilovi. Ne moze bas tako generalno da se govori.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6467 |
Veteran
|
![]()
Pa ako igra na novice i 50ti lvl sa daedric oruzjem onda ne bi trebao imati problema jer ce da oneshot-uje sve protivnike. Predpostavljam da igras na adept. Posto je tek poceo sa igranjem jer trazio par savjeta a i pita kako ubiti mamute i zmajeve znaci da je jos uvjek nizak nivo sa max orcish bow mada je dwarven ili imperial najvjerovatnije. Sam je rekao da igra kao pure assassin tako da ima slab oklop a vjerovatno je sve u archery, sneak i one-handed stavljao perkove.
![]() |
![]() |
![]() |
#6468 |
Starosedelac
|
![]()
igram na master,i planiram legendary...tako da ono
![]() upravo te perkove i koristim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6469 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, master je bome zeznut na pocetku. Ja sada prvi put igram na toj trezini i dosta sam se pomucio na pocetku, a i kasnije umeju da te iznenade i popijes patos iz 1,2 udarca.
Preporucio bih maksimalno koriscenje skilova koji se mogu levelovati van borbe tipa alhemija, lockpicking, pickpocket, sve grane magija, speech, da bi sto vise poena nakupio za perkove i H,S,M. A master level 100 iz smithing i enchanting pod hitno. Nisam osetio moc u prstima dok nisam nabacio 100 enchanting i napravio gir da bacam besplatno magije. Tebi treba da bi mogao da napravis prstenje, ogrlice sa maksimalnim % bonusa. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
AcMilan91 (3.4.2013) |
![]() |
#6470 |
Starosedelac
|
![]()
H,S,M ? da koristim maceve ili samo daggere za blizinu kad me neko provali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6471 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Health, Stamina, Magicka, i najbolje je da koristiš šta ti se svidja. Skyrim je generalno laka igra. Čak i na Master posle ~15 lvl-a nećeš imati previše problema, osim ako ne koristis hardcore mod, a pretpostavljam da ga ne koristiš.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Krilce na korisnoj poruci: | ||
AcMilan91 (3.4.2013) |
![]() |
#6472 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za blizinu kada te napada vise neprijatelja najbolje ti je da izvezbas Conjuration prizoves lepo dva daedra lorda i gledas kako prave mesne preradjevine sa 2H macevima
![]() Salu na stranu, mozes da ih koristis kao tenkove i nastavis da rokas sa strelama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Ne znam za vas ali ja nikad nisam koristio magije, sem kada je to u cilju misije.
Naravno ne racunam "glasnovne" magije ![]() Kao assassin na pocetku ce ti biti jako tesko, moraces da nosis gomilu health potiona sa sobom posto si suvise slab. Ali kasnije, kad nabavis dva daggera sa health absorb, bices neunistiv. Nego, ima li neko neki dobar quest mod da preporuci, sto duzi ako moze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6474 |
Veteran
|
![]()
Slazem se da su dremora lords jedni od najkorisnijih conjuration magija ali treba dosta pure pojesti da se do njih dodje. To je expert level spell ako se ne kosti "Ruza" ali ni ona se koliko ja znam ne moze na niskom nivou dobiti a osim toga ako igra rogue/assassin tip onda koristenje magije se ne uklapa najbolje. Moj ti je savjet-jacaj smithing i nabavi sto jaci luk. Elven ili Dwarven bow su dobri za pocetak jer je lako doci do Elven/Dwarven smithing perk-a.
![]() |
![]() |
![]() |
#6475 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta mu vredi luk ili neki extra assassin potezi kad udje u deo kripte od 5mx5m i unutra 10 draugr. Mora da ima nekog tenka a kao assassin ne moze da vodi kompanjerosa.
A to da se ne uklapa magija... pa imas u dark brotherhood-u i vampira i destructo maga. Za conjuration bar ima jako laka fora za brzo levelovanje: 1000 puta Soul Trap na jednom lesu i gotovo. (aktiviras onaj efekat posle misije za magove sto ti stavi regneraciju mane na nenormalno brzo sat vremena i za taj sat vremena mozes da nabudzis 200 nivoa magija). Mozes i ilusion da izlevelujes kad imas taj efekat na sebi, najdes ovcu i radis jos ovo : http://www.youtube.com/watch?v=KfkRID-smAo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6476 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
tako nije zanimljivo..
![]() iluziju je najbolje da treniraš u gradu jer ima puno ljudi brže se leveluje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6477 |
Starosedelac
|
![]()
E ovako ja sam birao assassina i igram tako kako se ocekuje od istog,i realno mnogo mi je zanimljivo ovo mi je omiljena igra ikad,a nisam igrao toliko rpgova...btw juce sam naleteo na neki quest moram 4 neka parceta da nadjem u dwermer pecinama ,nasao sam 2 dela al ostala dva nema na mapi to ce mi se verovatno sam updateovati ,budzim sad smithing enchanting one handed pokusavam da dignem,i razmisljam dal daggere da koristim oci u oci ili 2 maca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6478 |
Veteran
|
![]()
Nema ih na mapi ali su oznaceni na knjizi ili papiru koji si dobio u questu. Sam moras da nadjes lokacije (bar je meni tako bilo). Nagrade po meni za taj quest i nisu neke iako jr quest sam po sebi zanimljiv (dobijes i onaj luk koji je 30% brzi od ostalih dwarven lukova).
Ja se dok sam igrao sa assassinon nikad nisam nasao okruzen drauger-ima. Dok se sunjas nece te primjetiti dok ne prodes kraj njih a lako je prepoznati one koje ustaju iz groba od onih koji ne. Pucas odmah u njih prije nego sto ustanu. Uradices dva pogotka sa duplo vecim dmg sto ce ima bar pola healtha oduzeti. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jaomile na korisnoj poruci: | ||
AcMilan91 (5.4.2013) |
![]() |
#6479 |
Starosedelac
|
![]()
gde nalazite daedra heart,al da to nisu shopovi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6480 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Ubijes dedru, ukrades negde (recimo od Kodaka u Jorvaskru), od 2 briar harta dobijes jedno dedra kao kad od rude dobijes polugu...
Moj savet ti je da istrazujes svet i resavas kvestove i sve ce vec samo doci na svoje, nema potrebe da bas za svaki "problemcic" postavljas pitanje - gde je onda tu draz igranja open world igre kad ti non-stop pricaju "idi tamo, uradi to..."!? Probaj, Skajrim nije uopste tezak... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
Leonida (5.4.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |