![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Danas sam uzeo ovaj monitor.Primetio sam da bela boja nije svudge ista,na desnoj strani i na vrhu monitora bela boja je "normalna" dok na dnu i levoj srani je tamnija,zuckasta.Zanima me da li se ovo desava kod svih monitora iz ove serije ili je mene zapao los model?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Jel bi mogao sliku neku da okacis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Pokusao sam da slikam ali bas se lose vidi,probacu sutra sa drugim fotoaparatom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. PSU Guru
Član od: 14.7.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 609 puta na 451 poruka
|
![]()
U principu, uniformnost boja nije savršena ni na jednom panelu (kao ni uniformnost osvetljenja i kontrasta). čak ni na onima od 2k+ evra. Međutim, ako je baš jasno izraženo, možeš pokušati sa reklamacijom... Možda bude više sreće u narednom pokušaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 18.2.2008.
Zahvalnice: 2.341
Zahvaljeno 2.255 puta na 634 poruka
|
![]()
Imam ovaj monitor i nisam primetio taj problem.A kako si to primetio i gde, na nekom sajtu, fotografiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Los mi je fotoaparat,nikako da se vidi na slici to sto bi hteo da pokazem.Primetio sam na par sajtova i na fotografijama sa svetlijim bojama
I sa crnom bojom imam problem u donjem levom uglu ![]() Slabo se vidi ali donnji deo ekrana je tamniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 12.4.2009.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 50 puta na 49 poruka
|
![]()
Nije tako strasno imali su ljudi mnogo gore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Ti svetliji delovi dole, levo i desno, su IPS Glow. Nažalost poprilično standardan problem za ovaj monitor, i kod mene postoji, ne primećuje se na svetlim pozadinama, naravno, ali ume da iznervira ponekad, ali nije toliko vidljivo...
![]() Pošto ti je donji deo primetno tamniji, da vidi reklamiraš monitor ako možeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 12.4.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 103 puta na 86 poruka
|
![]()
ips glow, prisutan kod svih monitora ovog tipa, da li će zamena biti bolja čisto sumnjam (samo će izgubiti vreme na reklamaciju i ko zna koliko čekati) te panele pravi lg za gotovo sve marke
- naravno prisutan je i kod mene a intezitet i površ na kojoj se vidi zavisi od ugla pod kojim ga gledate i udaljenosti - na rukohvat od posmatrača (70cm) je vidljiv i iritantan u tamnim scenama igrica (filmove ili serije ne gledam iz te blizine) - ako se udalji na oko 130cm ja više ne primećujem taj odsjaj ali ako bi ga koristio na toj udaljenosti to je kao da imam monitor od 20 in koji nema te probleme - treba se prilagoditi na ovu manu ili uzeti tn panel koji opet nema uniformne boje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dell Insipiron N5110 Bluetooth problem | Pimpdude | Kvarovi | 4 | 18.10.2011 15:49 |
Problem sa driverima za laptop dell vostro a840 | cimbo007 | Kvarovi | 1 | 13.9.2011 21:48 |
Dell inspirion 1545 problem sa wirelesom | Alibunarac | Prenosni računari | 2 | 17.11.2009 0:34 |
Problem sa adapterom i baterijom DELL Ispiron 1300 | maximusbrut | Kvarovi | 0 | 12.11.2009 11:15 |
Problem sa rezolucijom Dell monitora! | Vladimir Majakovski | Kvarovi | 6 | 25.8.2009 7:06 |