![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Član
Član od: 17.3.2010.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 84 puta na 52 poruka
|
![]() Citat:
da da, Samurai X: T&B OVA je stvar koji bih i ja svima preporucio kao nesto odlicno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Starosedelac
|
![]()
Je l' gledao neko Mirai Nikki (Future Diary). Ja ga danas završio i nije mi se nešto dopao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Veteran
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 97 puta na 64 poruka
|
![]() Citat:
Počeo sam da gledam Deadman Wonderland... Čini se da je na istu foru kao i Mirai Nikki. Odličan početak, kao i (engleski, nekim čudom) OP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ja sam krenuo da pratim D-Gray man stigao sam do 50 ep i ne mogu da verujem kako se, zasada, dobro odvija prica i otkrivaju stvari o glavnim likovima, stvarno posebno iskustvo.
![]() ![]() ![]() BTW jel valja da se pogleda Gintama , ja pogledah par epizoda i nesto mi ne deluje sjajno, pa rekoh mozda kasnije postane bolji...vidim da je ongoing anime i da ima oko 270 ep. pa nije to tako za dzabe, valjda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | ||||||||||
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.161 puta na 1.331 poruka
|
![]() Citat:
A da i meni omiljeni DGM OP
Poslednja ispravka: Exia (11.2.2013 u 23:59) Razlog: DGM |
||||||||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
Dreamfall (12.2.2013) |
![]() |
#2307 | |||
Banned
|
![]()
^ Pogledacu i Gintamu posto sad ciljam neke duze i unikatne anime, ranije sam gledao uglavnom anime filmove i krace anime serije, pa i ono sto se vrtelo po TVu po koju epizodu,Digimoni, Zmajeva kugla,Yu-Gi-O i tako to
![]() ![]() Inace meni se mnoogo dopadaju opening i closing teme za DGM, jedna od glavnih stvari koja me je povukla da krenem da gledam anime je i prvi opening ![]()
Inace i ostali OST u DGM je od 20-e epizode nadalje poprimio karakter awesomeness-a ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da se javim i ja nakon tolke pauze prisilne.
![]() Odgledao u skorije vreme Afro Samurai ono utisci pa mozda najlosiji anime u zadnje vreme, animacija odudara od svega sto sam video(cak i fist of the north star je imao bolji crtez), ne dopada mi se nije ni old style ni new style nego weird style, prica standardna likovi vade stvar tj ninja ninja. ![]() School Days samo jedan komentar TWISTED LIKE HELL od samog starta pocinje lool this just another comedy romansa a zavrsava se kao wtf tragedija i svi ali apsolutno svi likovi u ovom animeu su losi iz nekog razloga, za glavnog protagonistu i da ne govorim to je da davljenje a ne divljenje, i na kraju nikog nisam ni zalio ni zavoleo, ali prica je cool iako ja licno ne volim comedy/teens glupace sa ragbistima or harems ali ovo je izuzetak morbidno i vredno gledanja. Angel Beats ekstra anime dokaz da ne treba da lete delovi tela da bi serijal bio cool, pomalo blesav na momente i u sledecem momentu tuzan jako animacija mi je ekstra crtez simpatican likovi ono skupili se ubilo se svi su ludi na neki nacin, ume i da te nasmeje i da ti napravi knedlu u grlu kraj je fenomenalan zato sto je i ocekivan i neocekivan u isto vreme, kako se protumaci, i ne ostavlja ravnodusnim onog ko se udubi a to je glavno. I jako dobru pouku barem sam ja tako protumacio ima da se od zivota ne odustaje nikad pre vremena, ma koliko da je lose da se pokusa izvuci najbolje, a kada se vreme priblizi i kada nema dalje onda se samo prepustis i olaksas sebi. Poceo i da gledam Claymore i ekstra je akcija i prica su super a Clare je Badass totalni sto bi rekli ameri (mada nista manje nisam ni ocekivao jer sam nacuo iz komentara. Poslednja ispravka: sale94 (13.2.2013 u 0:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | |||
Banned
|
![]()
Pogledah sad DGM do kraja i moram da priznam da me je drugi deo druge sezone odusevio, koliko je prva sezona bila spora i okrenuta prema svakodnevnici glavnih likova, toliko je druga pokidala sa akcijom i revelation efektom
![]() ![]() ![]() ![]()
Kraj je jako glup, ali to ja zovem prvi FMA efektom, jbg kada su sustigli mangu ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Član
|
![]() Spoiler za sta nas ceka za prolecnu sezonu:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2311 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobrih stvari si postavio Pumba od svega toga mislim da obecavaju ova 3 naslova koja ce kad tad da mi padnu saka.
1.Shigeki No Kyonjin deluje totalno epic sa pricom taj survival instinkt etc, a i stil animacije mi se svidja pogotovo oblaci trailer 2. Devil Survivor 2 kolko sam ukapirao radi se po igri sa Nintendo Ds-a, valjda nece da zas**u jer realno igre vecina i nema neki materijal da se prebaci u serijal i to, mozda je ovo jedan od izuzetaka. Inace deluje dobro a glavni lik me podseca po malo na onog iz Code Geass-a Lelounch-a, a stil je ko 2.5 D sa onim pozadinama kao da si u igri . 3. Kakumeiki Valvrave mi se svidja zbog nacina kako su uradjeni roboti. Ovo sve ostalo od serijala deluje tipicno School zaplet, a prvi na listi sa leve strane ko polu hentai scenario i tako to uglavnom videcese ostali deluju budjavo, a Ove nisam osmotrio. Poslednja ispravka: sale94 (19.2.2013 u 11:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Član
|
![]()
ljudi koji su citali mangu(Shigeki No Kyonjin) kazu da je veoma dobra i da je jedna od popularnijih od ovih novijih. videcemo, sigurno cu pogledati prvih par epizoda da vidim o cemu se radi - deluje zanimljivo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Hm... ako sudimo po dobrim manga naslovima, onda je meni potencijalno najinteresantniji Karneval, jer je manga fenomenalna! Slično važi i za Aku no Hana (deluje kao uobičajeni shoujo, ali je manga prilično... pa, drugačija). Crtež je u oba slučaja sjajan, videćemo na šta će anime da liči...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Iris posto ti jedina na forumu na ovih 100+ strana nisi obelezila Gantz u anime verziji kao totalni crap(ne racunajuci mene) vec si ga u celini obelezila kao vrlo dobar (izuzimajuci kraj) pa mi to govori da su tvoje preporuke na mestu.
Reko aj da barem procitam o cemu se radi u Aku no Hana summary, neki iz ovoga zakljucujem jedno ovo je jos jedna od onih Psycho Bitch, Going Crazy Trougao stvari hmm mirisem krv . ![]() Daj jos neki detalj jel intezivna brain-damage prica, ili se odvija polako pa onda postaje wtf sa vremenom, glavno je da nije Flat znaci da te neki motiv tera da citas/gledas dalje, ako toga nema onda dzabe sve. Poslednja ispravka: sale94 (19.2.2013 u 11:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Starosedelac
|
![]()
Aku no Hana jedno što može da uništi je cenzura, a plašim se da će je biti. no biće BD da ispravi stvari. manga je odlična
od ostalih Azazel 2, Ika-Musume, Hoihoi-san i Seitokai Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Banned
|
![]()
Ispratio sam malopre Hunter x Hunter (2011) do 67 epizode i jedva cekam sledecu epizodu, jako unikatan anime
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 | |||
Banned
|
![]()
Krenuo sam sad da gledam Psycho-Pass i moram da priznam da mracniji anime nisam skorije gledao
![]() ![]() ![]() Opening ![]()
Poslednja ispravka: Dreamfall (21.2.2013 u 16:03) |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Dreamfall na korisnoj poruci: | ||
Feferedon (22.2.2013), Marshall George (15.10.2013) |
![]() |
#2319 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
^Deluje zanimljivo. Jel nesto na foru Ergo Proxy-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Banned
|
![]()
Nisam gledao Ergo Proxy pa ne mogu da kazem.
Nego, ako bi neko mogao da mi hronoloski poredja (po toku radnje, ne po datumu izlaska anime) Mobile Suit Gundam anime serijal ( bez filmova) bio bih mu mnogo zahvalan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
animacija, anime, japan, serije |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta slušate od muzike... | Covenant | Opšta kultura | 16381 | 7.5.2025 19:35 |