![]() |
![]() |
![]() |
#4641 |
Član
Član od: 28.5.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 42 puta na 30 poruka
|
![]()
Evo izasla je i kamera na suvozacevom mestu, nije bas nesto al bolje ista nego nista
![]() http://www.youtube.com/watch?v=5pRCp...layer_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
#4642 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
OK, ova druga mi bas i ne fali, ali ony prvu nije trebao da dira. Nisam probao mod, a ni nemam bas potrebu, ovo komentarisem na osnovu njegovog infoa (ispod videa). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4644 |
Član
|
![]()
@Laxi, nasao sam jos jednu "takoreci" gresku u prevodu koju sam veceras primetio. Naziv robe (tereta) je Mineralwasser sto bi trebalo da glasi Mineralna voda, mozda treba da se skrene paznja na to u sledecem pachu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4645 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4646 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4647 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]()
Nova firma, Trucksim i Sorglos 8.1 rade savrseno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4648 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4649 |
Veteran
|
![]()
За шта тачно служе ти модови, Trucksim и Sorglos 8.1 ?
Поштуј свој камион - поштоваће и он тебе Хахахахахахаха ![]() ![]() Poslednja ispravka: Laxi (17.1.2013 u 1:13) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4650 |
Član
|
![]()
[QUOTE=Laxi;1679517]За шта тачно служе ти модови, Trucksim и Sorglos 8.1 ?
Trucksim 1.5 je prosirenje mape, nekih 20 novih gradova, ukljucujuci i severnu Afriku. Sorglos 8.1 pegla fiziku, AI, marke kamiona, prikolice, tovare, cene poslova i odrzavanja, grafiku, etc... Procesljaj forum i Google |
![]() |
![]() |
![]() |
#4651 | |
Veteran
|
![]()
[QUOTE=moravatz;1679583]
Citat:
Nasao sam jedino onaj neki nemacki sajt i tamo se nikako ne snalazim. Nigde nema download linka. Edit: pronasao sam download link, konacno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Član
|
![]()
@ Moravac - Zna Laxi sta je TCM mapa, mislim da je vozi, nego je mislio da se i mod tako zove.
@ Ksrele - Ni ja nisam mogao da skinem sa onog nemackog sajta, a ne verujem ni da bih stavio taj mod, ali me zanimalo da raspakujem da vidim sta ima, mozda bih parcijalno nesto ubacio. On je verovatno odlican ako nemas nista drugo, kao paket, ali ja vec imam gomilu (kao i svi uostalom). Da sad nesto trazim koji mod pegla neke od ovih koje imam i koji kojeg iskljucuje - ne mogu, nemam zivaca. Od ovih modova moze da se poludi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
Član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
|
![]()
pa svoj ,imas tu skaniju dosta strana unazad za skidanje pa prosetaj temom
![]() probao sam mapu sa rusijom ,naravno da bi sve radilo kako treba mora se pocne novi profil ![]() putevi do sume su mnogo dobri ,kamion skace ko jarac po onim rupcagama i razbija monotoniju dobrih puteva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Član
|
![]()
Zanima me od vas koji vozite sa volanom kako na ETS-u funkcionisu volani za formulu (koji se okrecu obicno samo 90 stepeni levo i desno, tj. 180 stepeni ukupno), je l' to moze (posto u ETS-u nekad okrenes dva i vise krugova) ili mora da se ima volan koji obrce pun krug i vise?
Poslednja ispravka: Alchemist (17.1.2013 u 16:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4657 |
Član
Član od: 19.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka
|
![]()
Dobro, kakvu vi to rusku mapu igrate? Nisam podugo citao forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Da, ovi modovi prave veliku zbrku. Citat:
Imas u podesavanjima da podesis "nelinearnost" volana/misa. To znaci da ako taj slajder pomeris skroz desno onda ce ti se volan u igrici okrenuti za ceo krug jako brzo a da ti u stvarnosti pomeris volan/misa malo. Samim tim ces moci okrenuti volan za 90° a u igri ce se okrenuti za celih 900° ili koliko vec. Verovatno ces cak i doziveti da ako ti je slajder skroz desno da neces ni stici doterati volan do kraja a da ce ti kamion skrenuti vec u pun levi/desni. E sad, ovo ne treba da te zbuni sa podesavanjem osetljivosti. Sta radi taj slajder? Pa taj slajder ti podesava osetljivost u poziciji volana bliskoj sredini. Znaci ako je slajder skroz levo onda je volan jako ne osetljiv u podrucju sredine. Ti ga pomeris malo vise a volan se u igri pomeri malo. Predpostavljam da ako povuces slider skroz desno da onda volan postane mnogo osetljiviji, tj taj "mrtvi" tj "manje osetljiv" ugao zakretaja volana se smanjuje tako da sada kada malo odmaknes volan od sredine vec onaj volan u igri pocinje vise da se okrece. Za ovo podesavanje moras da imas zivce. Pa malo pomeris pa ides da vidis da li valja, pa se vratis pa malo pomeris i tako. Ja sa misem ludim jer nikako da podesim da mi odgovara. Zna li neko kako jos da smanjim osetljivost? Ali opstu osetljivost. Znaci zelim da misa pomeram malo vise a da mi se volan i igri pomera malo manje i to LINEARNO. Ako neko zna gde se krije ovo podesavanje neka ga podeli sa nama. A inace, moram da vam se pozalim na jedan problem u igri. Ustvari, to je samo previse realno. Eto neke previse realne stvari u igri mogu da je pokvare. Naime, kada brzo pomerim misa, volan se u kabini brzo pomeri ali tockovima treba vremena da se pomere. Ovo jako smara. Da se bar i volan u kabini okrene istom brzinom kao i tockovi pa da znas na cemu si... ili jos bolje, da se tockovi malo brze okrenu. Sta vi mislite o tome? Ajdmo malo diskutovati na ovu temu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4659 |
Član
Član od: 19.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka
|
![]()
pa to je bug, i nnema se sta diskutovati tu. Linearnost (nelinearnost) odnosno brzinu okretanja volana mora pratiti brzina okretanja tockova. ne mozes ti smotati volanom puni, i onda sacekas dvije-tri sekunde dok se i tockovi smotaju puni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
Član
|
![]()
@Alchemist @Ksrele
Pa sa modovima je veliko drndanje jer ne rade svi zajedno kako treba, a i gomila sitnih modova vise opterecuje igru. Secam se jos iz 18WOS koliko je muke bilo uklopiti gomilu razlicitih modova da rade zajedno. Ja se sad nesto slabo bavim sminkom kamiona, vazniji mi je utisak realisticnosti. A ovaj Sorglos slobodno skini sa tog nemackog sajta, dobar je link, a ko se ne snalazi sa nemackim, browser moze da mu prevede stranicu. Pored Sorglosa, ne verujem da imam vise od jos 6, 7 aktivnih modova u igri jer Sorglos odlicno funkcionise. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |