![]() |
![]() |
![]() |
#4261 |
Banned
Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 150 puta na 87 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wroomster na korisnoj poruci: | ||
Boris Lozac (24.12.2012) |
![]() |
#4262 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]()
Mis, volan? Ima te svuda po putu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
Član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
Banned
Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 150 puta na 87 poruka
|
![]()
Volan, ali stalno zveram okolo, prvi put sam vozio tuda, a teško je držati pravac dok gledaš u stranu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4265 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Gledah malo ovaj tvoj enterijer, mislio sam da se niko vise ne bakce time, pa se prijatno iznenadih, pogotovo sto je za Volva koga i ja vozim, jer svi voze i sminkaju samo Scaniu kao da je Sveto pismo
![]() ![]() ![]() Inace mi je od estetskih modova kabina najbitnija, mozda i jedina bitna, jer to je ono sto gledam non-stop dok vozim i jako mi je bitno da mi boje vizuelno odgovaraju i da me nista ne iritira. Kakav je spolja -ok, i za to koristim neki svoj skin, ali da mi je preterani bitno - nije, jer ga ne vidim tokom voznje. Vidim da ljudi prave sve i svasta, i sve je naravno za pohvalu, ali meni neke stvari prosto nisu bitne. Da li su logoi na Ai vozilima originalni ionako ne vidim nikad kad prolazim pored njih, jedino to mogu videti negde na raskrsnici kad se zaustave ispred mene i sl. Gomila drugih detalja mi takodje nije bas mnogo vazna, ali svakako doprinose potpunoj realnosti igre ko to juri. Po meni, od vizuelnih modova kabina je najvaznija, od sustinskih prosirenje mape i fizika. Poslednja ispravka: Alchemist (25.12.2012 u 5:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Evo jedan zanimljiv mod sa moje strane.
Radi se o izmeni Pezoa 407 (nije novo auto u pitanju, samo izmena postojeceg). Postao je kabriolet. ![]() Probajte kako vam se cini. ![]() Readme: Kod:
Peugeot 407 cabrio for Euro Truck Simulator 2 made by Srele My first 3D model mod. It is not final version but I think it is OK to try it and send me feedbeack to ksrele[et]yahoo.com. I will try to correct all errors that you find. This mod is free to share, you don't need to ask me. But it will be nice of you if you send me link where did you share (post) it. http://dl.dropbox.com/u/35988013/Peu...o_by_Srele.zip |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku ksrele na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#4267 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]()
De sad cabrio na ovu zimu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4268 |
Član
|
![]()
Srele, lep ti je kabrio, svidja mi se. Jedino je problem sto ce i po kisi nastaviti da ide bez krova, al' jbg, ne moze se bas sve...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Veteran
|
![]()
Hvala momci.
Jbg, sta da mu radim, neka kisne ![]() Bas bi bilo extra da se moze podesiti da kada pocne kisa da se kabrioleti (koliko ih ima trenutno na putevima) sklone sa strane i da podizu krovove. Nije tesko napraviti animaciju dizanja krova, ali kada ne mozes da iskontrolises njeno pustanje kao ni automatsko detektovanje kise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 |
Član
|
![]()
@Alchemist
slazem se sa tobom da najvise modova se pravi za skaniju ,a npr man je daaleko bolji kamion i u igri a i u realnom zivotu ,ali ne samo man tu je i volvo i reno pa mogu reci i daf ,ali tako je kako je ![]() dobri su ti enterijeri i postujem tvoj izbor i misljenje da je samo kabina vazna,ali ja volim ceo kamion da bude sredjen a volim i da caprkam i po drugim sitnicama. @ksrele odlican pezo ![]() ali ![]() ![]() sto se animacije dizanja krova tice ,ako te nemrzi odradi i to pa nema veze dali to radi samo po kisi ,mozda ljudima smeta i sunce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4271 |
Veteran
|
![]()
Iskreno, nisam razmisljao o zadnjim vratima ali skinucu ih i malo produziti prednja. Nije problem.
A animacija, pa nije problem napraviti je. Mislim nisam probao ali kontam da je relativno prosta stvar (u zavisnosti koliko je ZModeler "pametan" po tom pitanju) ali kako da se aktivira? Ako stavim da se loopuje tj da dok se automobil krece da mu se stalno dize i spusta krov, to je malo bzv. Jednostavno nemas mogucnosti da mu kazes "E sad je kisa sada stavi krov" ili "Eno sunce izaslo skidaj krov". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4272 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Obozavam Skaniju pogotovo jos od onda kada sam joj ubacio pravu instrunemt tablu, originalna HiRes slika prave table. I od kada je Boris sredio crni enterijer koji mi je zakon. Ali, volim da probam i da vozikam malo i ostale kamione. Voleo bih da Actros ima malo lepsu unutrasnjost, njega bi vise vozio od Skanije. A Skanija je lepa i spolja. Nalepse prihvata ona "chichkanja" sa diodicama i ostalim glupostima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Sve je naravno stvar ukusa, ali generalno - mislim da je Scania precenjena, a neke marke kao Iveco potcenjene, uopste nije los. Kad sve saberem i napravim neki presek (izgled, kabina, snaga, upravljivost) mislim da je MAN ponajbolji. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alchemist na korisnoj poruci: | ||
PREDATOR 011 (25.12.2012) |
![]() |
#4274 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Meni (po defaultu) najljepši enterijer ima Renault. I Daf i Iveco imaju zanimljiv enterijer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Član
|
![]()
po meni je MAN neprevazidjen sto se tice preglednosti i sredjenosti kabine ,ali to je individualno i netreba puno raspravljati oko toga
![]() sto se tice pezoa to, produzi prednja kad eliminises zadnja ,sto se krova tice nemora stalno da dize i spusta ili samo po kisi nnego neka ima neki vremenski interval (kao sto kisa pada) kada ce da dize i kada ce da spusta ,tako da bi nekad bili sa spustenim a nekada sa dignutim krovom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 |
Veteran
|
![]()
Ej, super slike. Gde si ovo nasao na mapi?
Evo sad cu videti da resim vrata, ona su najmanji problem. Sto se tice tog iznad soferke, ostavio sam ga malo ali iz ovog ugla bas izgleda da je previse. Smanjicu taj deo a dodati one stitnike za sunce, to sam zaboravio. To je kod kabrioleta zastitni znak. ![]() Za taj savitljivi krov... kako god razmislim nece biti logicno. Nema teorije da se potrefi da kod svakog u isto vreme pada kisa. Mnogi su to sebi razdesili sa default tajminga. Tako da ce kod nekog da bude otvoren krov a padace mu kisa. Tako da, nazalost, necu se sada zadrzavati na tome. Imam jos drugih ideja koje hocu da sprovedem u delo. Inace, mislim da cu uspeti da zeznem ovaj ZModeler da radi mnoogo duze nego sto traje free licenca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
A zašto se uopšte bakćete sa ''tuđim'' autima koji samo prolaze pored vas i tu su da učestvuju u saobraćaju i prave atmosferu, nije bitno kakvi su? Meni ne bi smetalo da prolaze samo Zastave (zapravo, to bi bilo baš moćno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
sto se tice pezoa to, produzi prednja kad eliminises zadnja ,sto se krova tice nemora stalno da dize i spusta ili samo po kisi nnego neka ima neki vremenski interval (kao sto kisa pada) kada ce da dize i kada ce da spusta ,tako da bi nekad bili sa spustenim a nekada sa dignutim krovom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nemoj se zezati s tim izgubices zivce jer je ionako nepotrebno a osim toga jedva ga i vidis u toku igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Član
|
![]()
ima i ko obracapaznju na ostala vozila
![]() @ksrele neslusaj ih samo radi ![]() i ja imam u planu 3d samo da resim hard jer mi je trenutna zauzetost oko 99%(riknuo mi pa sam na starom od samo 80Gb ![]() opet ti nece da se dize kad je kisa ,pa i nemora neka se dize i kad je suvo ,razmisli zar nisi video kabrio sa krovom i kad je sunce ali bi bila fora da neki put ih vidis sa dignutim a neki put sa spustenim krovom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |