![]() |
![]() |
![]() |
#4881 |
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]()
nekim ljudima (većini očigledno nije) dosadilo da argumentovano pljuju ME3, pa bi sada napamet da pljuju ME4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4882 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]()
Zashto bi oni koji pljuju ME3 pljuvali neshto shto nemaju nameru da igraju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
Veteran
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 93 puta na 69 poruka
|
![]()
Ja konacno skupih hrabrost da ga isprobam... Dao bih mu solidnu devetku da ne znam kakav ce (tuzan) kraj da ga snadje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4884 |
Veteran
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4885 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Pratim gaming vesti redovno i naravno da sam video da tvorci novog ME traze od zajednice da im javi kakvu igru zele. Da sam ovo cuo pre nekih godinu ipo ili dve, bio bi prvi koji odlazi tamo da klikce kakvu igru zeli od BioWare-a! Trenutno sam potpuno ravnodusno procitao vest i nastavio dalje.
Od ME serijala vise nece biti nicega, dok ne dodje u ruke nekih normalnih ljudi! Moramo se svi zapitati, kad ste poslednji put igrali neki odlicnu igru od developera koji je pod vlasnistvom EA-a (Fifu ne racunamo)? Kad je izasla igra koja zasluzuje vecu ocenu od 75/100? Govorimo o jednom od najgorih izdavackih studija u trenutnoj industriji! Njihove igre su konstantno ispod bilo cega sto moze da zadivi coveka, neka medjustanja napravljena za ljude koji bi posle partije Angry Birds-a na svom iPhone telefonu zaletei da malo pucaju po vanzemaljcima! Igra je operisana od bilo cega sto ima i malo pokusaja da igraca uposli u nekom razmisljanju na bilo koju temu u bilo kom trenutku. Svi ti pokusaji su pateticni i glupavi, bez ikakve ideje! E sad dolzaimo do ME4 i ovog ukljucivanja zajednice u izradu igre! Ovo je jedan od najpodmuklijih, najpateticnijih i najidiotskiih pokusaja u istoriji industrije!!! Zasto? Prvo ovako se peru ruke od bilo cega loseg (a bice mnogo toga loseg) jer ce reci sami ste trazili. Drugo vidi se da ljudi mogu da naprave sta god hoce samo da bi im neko dao novac! U pitanju je slucaj kad bi se fotografija sa licne karte okarakterisala kao umetnicka. Oni nemaju nikakvu ideju, ni malo maste, ni malo kreativnosti kad su u stanju da naprave igru po tome koliko kliktaja ima jedan ili drugi odgovor! Postoje igre koje su u najvecem delu finansirane od strane igraca, a u kojima se ni iz bliza ne postavljaju ovakva nebulozna pitanja! Mislim, oni i da nisu pitali nikoga, napravili bi katastrofalnu igru! Tamo nema vise talentovanih ljudi cija bi jedna ideja dovela do stvaranja univerzuma! Takvi dani za BioWare su prosli! Zeleo bih da totalno ne budem u pravu i da ME4 bude jedna fantasticna igra, da iskoristi ceo potencijal koji je imao kec, sa fantasticnim likovima u dvojci i tako postavi nove standarde u igrackoj industriji, ali se bojim da su DA2, SWTOR, a pogotovu ME3 pokazali da je to gotovo nemoguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4887 |
Starosedelac
|
![]()
Missim da bi im 90% biodronova oprostilo da DA3 krece tako shto se Shepika "inkvizitor"budi u rushevini i vidi da je okruzen darkspawnima
![]() ![]() Jedini nachin na koji ja vidim da mogu da naprave neshto od ME4 je da "nov" heroj razvija svoju prichu uporedo sa shepardom, u prevodu igrash recikliran ME1-3 i on na kraju ME6 "spase situaciju". |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku efil82 na korisnoj poruci: | ||
NaraYan (25.11.2012) |
![]() |
#4888 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
Ja upravo suprotno mislim tj da su se bar malo opametili. Koliko god imena Bioware i Mass effect jaka bila ne mogu ako sledeci upropaste zivjeti na staroj slavi. Moraju sad napraviti proizvod sa dovoljno dobrom pricom, gameplay-om i sa dovoljno RPG-a jer u suprotnom niko nece nastavke kupovati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4889 |
Starosedelac
|
![]()
Vrhunac bi bio da u ME 4 importujes save iz trojke i da u zavisnosti od Shepardovih izbora se generise prica za novog junaka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4890 |
Član
Član od: 9.3.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 6 poruka
|
![]()
efil- izneo si neverovatno zapazanje. ALI, kakva bi to Bioware igra bila, da nema neceg patetnicnog do bola. Jedine ideje koje oni sada imaju se odnose na romanse, koje su gore i od turskih i od spanskih serija zajedno. Ja cenim da ce Morigan i Shepik biti u long-distance vezi , relacija ME4-DA3, i da ce biowere ovo proglasiti kao najvecu gaming ideju u 21. veku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4891 |
Član
Član od: 6.1.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Kakva god sledeca igra iz ME univerzuma bila [dobra ili losa], neka niko ne sumnja da ce se odlicno prodavati. Mozda ce je svi napadati, ali ce je svi i kupovati. Potrebno je mnogo vise od jedne lose igre da bi im svi okrenuli ledja a to u Bioware dobro znaju i iskoristice to..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4892 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
Pa da potrebno je vise od jedne igre ali ako me4 zaj**u i to pocetak nove trilogije onda mislim da se nastavci nece toliko dobro prodati jer zasto platiti da vidis nastavak lose price.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4893 |
Član
Član od: 6.1.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Ma kakva nova trilogija, pa da imaju ideju nebi trazili od igraca da im pomognu pod izgovorom '' sta bi ste voleli da vidite u novoj igri''. Pre ce biti da ih EA forsira da naprave jos novca, a kako je glupo stancati nove DLCove sa ME3 aj onda da najave novu igru ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Starosedelac
|
![]()
Meh... najbolje je prvo probati pa tek onda pazariti što se tiče ovih giganata jer kroz marketing i kvazi gejming recenzije koje su uglavnom plaćene uvek mogu da se kotiraju dobro.
Da sam dao deset dinara za ME3 crko bi od muke. Ovako pojeo vuk magarca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
A znate li sta je najveca tuga u svemu ovome, sto je ME3 najbolje ocenjena igra od strane kriticara ove godine! Pored odlicnog broja fantasticnih igara koje su izasle, ovo je najbolja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4896 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Svakom ko ima više od 16 godina je jasno zašto je najbolje ocenjena igra, tako da nema iznenađenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
Starosedelac
|
![]()
Pa naravno, velike pare su u pitanju, šta ih košta da daju desetak iljada preko, a ovi što pišu olaćaju obrazom, valjda im se najviše isplati da prodaju sopstveno doope...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Zato što su serijal koji je imao ogroman potencijal na kraju banalizovali gore nego Halo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |