![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.876
Zahvaljeno 1.068 puta na 592 poruka
|
![]()
Da prijavim BAG i upozorim kolege! Na Auto-putu broj 3 kroz Nemacku u jednom delu saobracaj je uzsno losh, jurcaju u svim trakama i udaraju vas od nazad, odjednom cujem snazan zvuk udarca ali nista nisam udario niti me je neko udario niti pishe da sam imao "damage", kada sam ostavio prikolicu dobio sam kaznu zbog 8% ostecenja itd... Vozio sam vishe puta i svaki put je bilo udaranja i problema!!!
p.s Tamo gde stoji znak za opasnu krivinu, nemojte da se junacite, znak je tu sa razlogom (proverio sam na tezi nacin) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Član
Član od: 2.8.2011.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 8 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav ljudi
Pratim temu od pocetka, al nikako nesto da napisem ![]() ![]() Pošto trenutno igram ETS 2 rekoh da vam prenesem neke moje utiske... Kao prvo igra me i nije nesto oduševila, bar po meni, nije napravljen neki veliki pomak. Grafika je malo bolje upakovana, kamioni malo detaljnije odradjeni, okoliš i priroda, i uglavnom neke sitnice... -Najveći nedostatak, po meni je sam zvuk kamiona. Imam osećaj da vozim neki kombi. A kao veliki zaljubljenik u kamione to ne mogu da svarim. http://www.youtube.com/watch?v=C7jj2NqZIH8 ![]() ![]() Ipak je to V8 mašinerija ![]() -Definitivno veoma mala mapa, veliki nedostatak su Skandinavija, Španija, Portugal, Rusija... Italija samo severni deo, Francuska samo istočni, a Nemačka da se čovek izgubi. ![]() - Upravljanje kamionom je poboljšano u odnosu na prethodne delove, tako da je tu od mene plus. AI, za koji kazu da je poboljšan, meni i dalje deluje izuzetno glupo. Juče vozim ja, prav put, 89 na sat, cepa AC/DC, kad odjednom na 50m ispred mene istrča jedan idiot u suprotnom smeru, raskovao sam ga, i unuci će mu šepaju ![]() Ne znam zašto niske kabine nemaju spojlere, konkretno msm na volvoa i skaniju i mana, druge nisam video, bar da ima opcija da može da ugradi. -Al uglavnom ja cepam i dalje pun gas ![]() E i još nešto, svaka čast Ton Majstoru i svima vama koji ste doprineli da igra bude bolja!!! ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Rancha na korisnoj poruci: | ||
Filip89x (23.10.2012), Laxi (23.10.2012), Markob85 (23.10.2012), NORTH SIDE BOYZ (23.10.2012), Prief Lirator (23.10.2012), ton_majstor (23.10.2012) |
![]() |
#1305 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Samo da kažem da se slažem sa tobom po pitanju zvuka kamiona i po pitanju nedostatka Skandinavije i Rusije. Kako bi bilo fino voziti uskim, krivudavim putevima prema Tronhajmu ili Tromsu, razgledati norveške četinarske šume sa desne strane, a izvijugane, brdovite fjordove okružene hladnim morem sa lijeve strane. Španiju i Portugal ne volim baš.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (24.10.2012) |
![]() |
#1306 |
Član
|
![]()
skinuo sam ets2 i mnogo mi se svidja i sve je kako treba samo neznam zasto nemogu da upalim dodatna svetla. Nece da se pale (na prednjoj masci ili na krovu) ni pod pozicijom i ni pod kratkim i dugackim svetlima, takodje sam probao na dugme gde se pali rotacija ali nista se ne desava (stavio sam one lumen mark II - cetvrtastog oblika)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: DeCoy (24.10.2012 u 8:47) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Član
|
![]()
hvala @Laxi, probacu veceras kada budem igrao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Član
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Imam problem, ne mogu da kupim kamion, znaci odem na mapu i izaberem prodavca i kad treba da me posalje u salon igra izleti i izbaci mi upozorenje ETS2 stop working...
![]() Jel neko imao slicnih problema? Taman sam uspeo da kupim par kamiona i sad me ovo zeza... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Знам само да на тестерском сајту имамо све кодове који су изашли у јавност.
Пошто игра тражи онлајн-активацију, јелте... мислим да су ти кодови већ убачени и блокирани код њих. Одатле проблеми. ===== Мени је јасно да су тешка времена и да је 3000.- некима пуно, али не могу никоме да помогнем. Никада ми неће бити јасно да неко дели около својим парама плаћен садржај. Једно је делити музику, па чак и програме, ако ниси тај који је то први купио. Ок, сви имамо понешто са торента, али бити примарни пират је у НАШИМ УСЛОВИМА чист"луксуз" и лудост. ===== Лакси, узима се дебитна Виза интернет картица. Не знам да ли мораш бити пунолетан за то? На тај рачун/ту картицу се уплати онолико колико хоћеш евра/девиза, затим дођеш кући, повежеш се на СЦС, одрадиш пријаву и платиш онлајн, дајући податке и одобрење да ти СЦС скине паре са рачуна. Кад банка потврди СЦС-у да имаш толико пара да платиш игру, пребаци им их, а теби од СЦС-а стигне активациони кључ Отприлике тако. Сва непријатност се своди да одеш у своју банку и уплатиш девизни кеш на рачун. 10 минута посла или мање. Мудро је на том рачуну држати мало пара, тј. уплаћивати на њега само ако имаш намеру да нешто заиста и купиш и само мало више пара него што кошта производ. |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
Laxi (23.10.2012), Markob85 (23.10.2012), NORTH SIDE BOYZ (23.10.2012), sasa s (23.10.2012), VELPRO Team (24.10.2012) |
![]() |
#1312 | |
Član
Član od: 24.6.2012.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 31 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
Нема код нас "Straight pipes" издува и онда људи не знају како риче V8, већина мисли ма то је ново то се не чује уопште а возили се никад у камиону нису... А кад би само постојало да се уграде "Straight pipes" да камиони продишу то би била права ствар али можда ће неко од модера и то направити... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Zar nisi primijetio da taj mod osim zvuka motora tvog kamiona, pojačava i zvuk prolazećih auta, ali tako da su auti glasniji od tvog motora? To mi smeta kod tog moda, motor je nešto glasniji, a kada prođe mali golf, kao da je raketa prošla...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Prief Lirator na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (24.10.2012) |
![]() |
#1314 | |
Član
Član od: 24.6.2012.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 31 puta na 21 poruka
|
![]()
Не онај први што се појавио тај је смеће, него овај.
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku NORTH SIDE BOYZ na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (24.10.2012), Prief Lirator (23.10.2012) |
![]() |
#1315 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Zato sto tamo u definicionom fajlu lepo pise:
Interior_Sound: ( pa tu ide cifra ) a u produzetku pise da na zvuk enterijera ide 5% zvuka okoline. Samim tim kada se pojaca enterijer pojacate i eksterijer zvuk. interior_sound_volume: 0.05 // Interior sound attenuation value (the outside sounds will have 5% of original volume) interior_sound_pitch: 0.6 // SOund pitch for outside sound group when camera is in interior Zato vam se jace cuju i vozila i sve ostalo spolja. Jedino resenje da se pojaca zvuk unutra je da se STVARNO pojaca. Znaci program za obradu zvuka, Sound Forge recimo, pa se taj ogg. fajl ili sta je vec pojaca. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dallyborr na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (24.10.2012) |
![]() |
#1316 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Пошто се ја бавим аудиом, можете ми екстраховати све те аудио-фајлове, па да видим који је колико гласан и да ли да појачавамо или стишавамо.
Али, то ми дајте на ПП. ===== Звуци грома и возила споља су претихи. Мотор је тиши за нијансу, али ми више недостаје дубоки брум, који се у кабини више осећа него чује. Мигавци могу још тише. Излазак из камиона (F2), поготово ако нема приколицу (близу је!) је прегласан, али је то теже решити. ===== Мод за физику: Љуљање је само за нијансу прејако, кочење само за нијансу преслабо. Ипак возим са тим модом, јер је реалнији него оригинал. ===== Приколице: многи траже приколице, и то оне дупле, а ја не видим како би се са њима улазило и излазило из многих ситуација. Оштећења ће бити неминовна. ===== Видим на оном списку (на блогу) да Србије нема на листи купаца игре... или смо у оних пар процената "осталих". ===== Имам предлог да овде једном недељно сви који хоће окаче колико је ко стигао и постигао (слика статуса). Такође, ако неко има неки луд камион, да се похвали њиме. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (24.10.2012), NORTH SIDE BOYZ (24.10.2012) |
![]() |
#1317 |
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 490
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka
|
![]()
Nalozio sam cimera na ovo. Epilog- oko 7 sati konstantne voznje xD
Upravljanje misem je odlicno, precizno i lako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Novi član
Član od: 25.1.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Meni se desava nesto cudno na profilu. Uzeo sam od banke ukupno 500k evra, i prosla su 4 ili 5 dana u igri i banka mi uopste nije sama skidala svaki dan po oko 8k evra koliko je trebalo. Kad kliknem dole na banku izbaci mi da treba jos 500k da vratim. Evo sad sam skupio 101k evra i sad mogu da kliknem na ono dugme da isplatim dug i da mi skinu 100k. Jel jos neko ima ovakav bag?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | ||
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Inace krecemo za Kardif... ![]() Poslednja ispravka: dallyborr (24.10.2012 u 1:44) |
||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dallyborr na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (24.10.2012), ton_majstor (24.10.2012) |
![]() |
#1320 |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
"Mod" za probijanje zvucnog zida, 2023 km/h.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Debeli na korisnoj poruci: | ||
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |