![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Pa jbg, sami su nazvali igru Euro Truck Simulator, a u stvari nema ni cele Evropske unije, ceo kontinent da ne spominjem. Igra je odlicna, ali mapa mora da bude veca, ako se cilja na siroko trziste.
Poslednja ispravka: DeCoy (13.10.2012 u 19:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Član
Član od: 13.1.2010.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 21 puta na 12 poruka
|
![]()
Pa verujem da svima smeta sto nema malo vise zemalja, ali to nije razlog da se ne igra igra. Jeste da im je to minus, ali valjda ce doci do nekog prosirenja.
Jedva cekam da probam, izgleda mnogo bolje nego prethodne verzije. Bar da ih ispostujemo za trud, jer stvarno su se maksimalno trudili da bude sto bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Novi član
Član od: 4.10.2012.
Zahvalnice: 533
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Kao prvo ljudi,ostavljena je opcija da se moze ubaciti vise mapa,tj dodatne mape,a posto imamo vec beta testera koji su Srbi,velika je verovatnoca da ce biti i mape Srbije u bliskoj buducnosti.A kao drugo,sta vi hocete za 20 i kusur eura koliko kosta ta igra,mapu cele Evrope??? Mozda jos i da vam Betoven zasvira na uvce?????Dajte ljudi nemojte biti smesni,i pisati glupe komentare tipa,ako nema Srbije ja necu da igram....to ako nema ne znaci da je lose odradjena igra,u prevodu"Ne kudi konja koga jahao nisi" Aj ziveli....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Veteran
|
![]()
Hahaha, pa lepo rekao dečko, ako hoćeš da igraš igrice gde ima Srbije, igraj FIFU i PES jer je jedino tu ima
![]() Momci, njih je, kako kaže Ton, 10-ak u timu. Očekujete od 10 ljudi da naprave igru koja bi zadovoljila ČITAV svet ??? Koliko samo država ima ? Koliko bi im trebalo da naprave igru sa SVIM državama ? Ne budite smešni, biće dodataka, verovatno će se proširiti mapa, sve što sada treba da radite jeste da čekate, a nakon toga slede sugestije, predlozi itd... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laxi na korisnoj poruci: | ||
Markob85 (14.10.2012) |
![]() |
#985 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naravno da nije tacno da samo u FIFI i PESu postoji Srbija.
I kao sto sam napisao, nije stvar u Srbiji nego u tome da vecina Evrope nije uradjena. Za igru sa ovakvom tematikom ne mozes da ocekujes podrsku igraca iz neke zemlje, ako nista nisi napravio da zaiteresujes te ljude. Ok, mi imamo lokalizaciju, sto je izuzetno bitna stvar (i to samo zahvaljujuci nasim ljudima, jos jednom - svaka cast), ali gomila zemalja nema cak ni to. (Govorim samo o evropskim zemljama, jer sumnjam da ce mnogo ljudi iz Singapura da se zainteresuje za voznju kamiona po delu Evrope). Druga stvar koju sam isto napisao, ne ocekujem naravno celu Evropu odmah napravljenu, ali tim mora da pokaze volju da radi dalje na sirenju regiona. Trenutno nemamo pojma kakvi su im planovi povodom toga, napisali su nesto tipa da ce ako bude dovoljno podrske iz neke zemlje, mozda biti uradjena mapa. Niko nije spominjao svet, bilo bi lepo da se procita neciji post pre odgovora na njega ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
djuka006 (15.10.2012) |
![]() |
#986 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Bukvalan si. Postoji i u jos nekim igrama, ali mislim da to nije toliko bitno. Najbitnije je da igra donese sto bolji osjecaj i uzivanje u voznji kamiona. Ako u tome imalo uspiju, svaka im cast. Ja inace volim kamionske simulacije i taj osjecaj voznje je najbitniji. Onaj matori 'King of the road' je bio odlican po t pitanju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Deo inventara foruma
|
![]()
King of the Road je po mom misljenju i dalje najbolja simulacija kamiona, a ETS2 je na dobrom putu da ga skine sa prve pozicije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam ga igrao prije 3-4 godine po prvi put i jako mi svidio iako je i tada bio star. Svo ono ljuljanje i osjecaj voznje... stvarno je bio 5+.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Član
Član od: 19.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao sam ga na XP-u, logicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Novi član
Član od: 28.9.2012.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Član
|
![]()
meni je radio i na Visti SP1 cini mi se, ali na W7 nece. Probam dignuti XP na VMware, pa cu probati tu da pokrenem igru. Mada ce tu zezati graficka vjerovatno
![]() btw, jos 4,5 dana do izlaska igre ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
King of the Road je radjen u 2D engine a ove nove su sve u 3D.Ja sam njega igrao na XP za W7 ne postoji nacin za Vistu ne znam nisam ga probao tad dok sam imao Vista-u.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |||
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Дотад, један видео (претпоследњи):
===== Што се тиче мапа, мораћемо изгледа сами, барем што се Србије тиче. Узгред, ако Мађари не покажу интересовање, или Словенци, Хрвати... тешко ћемо сами да се повежемо са постојећом мрежом путева. Хрвата је мало... Словенце нисам срео, нити Мађаре. Мада, они барем имају преводе, као и ми. Бугари нису ни превели, Грци исто не... тамо се игра неће ни ширити. Сметају ми лоше мапе, са градовима који нису на правим местима или су у другим државама (то сам виђао за ГТС и ЕТС), изгледа као територијална претензија, а последица је што неко покушава да целу своју земљу стави у мали простор, па је лакше да се шири на комшилук. Уосталом, баш као и у ратовима. Да и не говорим о погрешној географији. У том смислу, цртам једну мапу, објавићу је данас касније. Поздрав свима и без свађе! Петак... дан за метак. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Član
|
![]()
Ton, je li se to meni samo cini (bar na osnovu pomjeranja volana), ili ti na svim ovim video-ima igras sa tastaturom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Član
Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 69 puta na 36 poruka
|
![]()
ton_majstor,jel si probao da stavis neki mod,da li radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 | ||
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]() Citat:
Што се тиче ЕТС2, неки тестери су пренебегли молбу СЦС-а да за сваку ВАЖНУ верзију крену са новим профилом, па их има и са 15-16 гаража и педесетак камиона. Ти кажу да више немају шта да раде, јер им сами возачи доносе по 1,000.000-1,500.000 € дневно (то је 6-7 камиона потпуно опремљених), па се тражи излаз. Предложено је да продате гаражу која лоше послује, да неки камион цркне скроз или буде на редовном сервису од неколико дана (за то време не приходује), да гаража ИЗГОРИ (ја! ![]() Видећемо. ===== Citat:
![]() ===== Било је њихових, тимских модова (кочење, управљање, графика) током тестирања, али нисам пробао неке друге. Биће прилике. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Član
|
![]()
Ton, imas li ti kakvih informacija o pomjeranju datuma izlaska igre? Evo na dva mjesta sam nasao da je datum izlaska igre pomjeren za 26.10
1. http://www.game.co.uk/en/euro-truck-simulator-2-184359 (ovdje sam ja preorderovao igru, i ocekivao sam je 19.10, ali sam vidio da je i danas unshipped, pa sam usao da pogledam sta je, kad imam sta i vidjeti) 2. http://www.play.com/Games/PC/4-/3028...ngDetails.html 3. http://www.zavvi.com/games/platforms.../10588416.html (ovaj link sam danas nasao, i tu je promjenjen datum ccccc) na oba linka je 01.10 pisalo da je release date 19.10, jer sam tada trazio po netu gdje cu preorderovati igru. odjednom je taj datum prolongiran za cijelu sedmicu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Član
Član od: 28.5.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 42 puta na 30 poruka
|
![]()
Da li na kamionima izlazi dim iz auspuha?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Član
Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 69 puta na 36 poruka
|
![]()
samo uz pomoc moda
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |