Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Kompjuteri i film
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 13.9.2012, 16:01   #4821
Nestor
Deo inventara foruma

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

@jonathan
Spoiler za svrha androida:
ako si pazljivo pratio on je navodno tu da pomaze ljudima u ekpediciji ali ceo film ide i radi sta hoce i ne slusa nikog od prisutnih e sad kasnije se vidi da on u stvari sve vreme prima instrukcije od onog matorca koji je ipak ziv a tokom filma vidi se da sa nekim razgovara i kasnije ga Sarliz pita "sta je rekao" jer i ona zna da je matori ziv, tako da kontam da sve ono kad ubaci Carliju u pice sta mu vec ubaci ja mislim da mu je matori reko cito kako bi videli sta se desava kakve opasnosti postoje a mozda je to i na svoju volju jer vidi carlija razocaranog i pita ga sta je dal je spreman na sve kako bi dobio odgovore i sve vreme mu prati prst dok drzi casu znaci ceka potvrdan odgovor da bi mu ubacio u pice i kad je Carli reko da je spreman na sve on mu i ubaci, to su neke moje dve teorije. Tako da android slusa samo onog ko ga je programirao

@dacajak
Spoiler za alien rasa:
stvaar sa Alienom je da on postaje Alien verzija onog u kog se usadi seme, kao u prvom delu kad se John Hurt uhvati za glavu i polozi mu seme posle dobijamo Aliena sa ljudski likom da kazem to su jos tad rekli tima da je uso u kuce dobili bi kucecu verziju Aliena itd tako recimo to postuju i u Alien vs Predator 2 gde dobijamo Prredator verziju Aliena
Nestor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.9.2012, 16:27   #4822
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka

Citat:
Osbourne kaže: Pregled poruke
@nexexcalibur

A meni je bas Shuter Island bio meh... Jeste dobar ali sam daleko pre kraja ukapirao o cemu se otprilike radi i kraj mi uopste nije bio neki mindblow. Fight Club onako, nisam bio nesto preterano odusevljen, ali dobar je.

Ja sam inace poslednjih nekoliko meseci radio isto sto i ti, gledao dosta najbolje ocenjenih filmova sa IMDB-a i jos puno preko toga i od svega sto sam gledao, sto se tice tih fimova sa za*****im krajem, mislim da su neprevazidjeni Se7en i The Usual Suspects.

I cisto da pomenem da mi je Memento recimo skroz nezanimljiv film.

A generalno od tih top filmova najjaci utisak ubedljivo na mene je ostavio The Good, the Bad, the Ugly, nisam ga gledao pre nego sto sam krenuo sa ovim pregledavanjem top filmova za razliku od Kuma i Bekstva iz Sosenka itd itd... Ja inace prezirem vesterne, ali ovo je neverovatan film, fantasticna atmosfera, gluma... Jednostavno legendarno ostvarenje. Apsolutnih 10/10. Filmovi, koje preporucujem svakom da pogleda ako vec nije, su Awakenings (1990) sa De Nirom i Robinom Vilijamsom, Let iznad kukavicjeg gnezda sa Dzekom Nikolsonom, The Elephant Man (1980), 12 Angry people (1957), American History X (koji bih uveo u nase srednje skole kao obavezno stivo za gledanje)... Ima jos poneki ali da ne davim... EDIT: kako sam smeo da zaboravim http://www.imdb.com/title/tt1185616/ sjajan film...

A vec neko vreme nesto izbegavam da gledam filmove sa ovog spiska pa aj da cujem misljenja: The Big Lebowski, Prestige, Black Swan, The Ilusionist i posebno A Clockwork Orange.
I mene je Memento smorio, imamo slican ukus i s obzirom na to, preporucujem ti Prestige sa te liste, ostale nisam gledao, The Big Lebowski sam skinuo sinoc, kao i The Shawshank Redemption, planiram da odgledam A Clockwork Orange (cuo sam dosta hvale), Black Swan i American History X...

Takodje sam u medjuvremenu odgledao i Men in Black 3, kojie me je najiskrenije razocarao, mislim da je prekratak i da je jedina svetla tacka ona scena, saznanje na kraju filma. Vidi se da ce oni sad to da muzu, ocekujem nastavak za godinu-dve.
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci:
Osbourne (14.9.2012)
Stara 13.9.2012, 17:26   #4823
tiho86
Veteran

Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 230 puta na 140 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku tiho86

Citat:
Osbourne kaže: Pregled poruke
A vec neko vreme nesto izbegavam da gledam filmove sa ovog spiska pa aj da cujem misljenja: The Big Lebowski, Prestige, Black Swan, The Ilusionist i posebno A Clockwork Orange.
Ono sto se odavde mora odgledati je A Clockwork Orange,jer to je film koji ne lici ni na jedan film koji je do sada snimljen.Film za koji sam ja bio ubedjen da je shit me je toliko pozitivno iznenadio.A od Kjubrika obavezno odgledaj i Isijavanje,ako nisi do sad..licno meni najbolje horor ikad snimljen a ujedno i jedan od iflmova koji ulaze u top 10
tiho86 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci:
Osbourne (14.9.2012)
Stara 13.9.2012, 18:01   #4824
Shadowfax
Veteran

Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka

Meni je Paklena Pomorandza bolja kao knjiga, nego kao film (koji nikako nije los) . Preporucujem citanje knjige pa gledanje filma.
Shadowfax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.9.2012, 18:14   #4825
Rockstar
Deo inventara foruma

Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke
[url=http://www.imdb.com/title/tt0357413/][B]
Resio sam da odgledam popularne, kultne filmove iliti jednostavno imdb top 10 sa top 250 liste. Skinuo sam 5-6 komada, i FC sam prvi odgledao. Da nisam pre koju godinu odgledao Shutter Island i nakon toga mindfuck Inception i razne druge filmove o poremecajima persone FC bi me sigurno odusevio, ovako mi je asocijacija na FC jedan veliki meh (da se razumemo, ne sumnjam da je daleke 99-te bio ludnica i VAU, i da se kao takav, nalazi visoko na listi ljudi koji su ga u to vreme gledali). Ocena 6/10
Јаој.. Претпостављам да мислиш на "велики обрт у филму". Не знам како да ти кажем да у њему уопште није поента. Али уопште. Прочитај књигу. И пре краја, човек има јасну идеју о чему се ту ради. "Филмови о поремећајима персоне".. Inception сам гледао, то је класичан СФ. Уређај за снове - не судим, али јасно је да постоји већ једна немогућа чињеница. "Борилачки Клуб" је нешто сасвим, сасвим реално.

Филм за сва времена.
Rockstar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rockstar na korisnoj poruci:
pedjosav (13.9.2012), Tihi (20.9.2012)
Stara 13.9.2012, 18:38   #4826
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka

Citat:
Rockstar kaže: Pregled poruke
Јаој.. Претпостављам да мислиш на "велики обрт у филму". Не знам како да ти кажем да у њему уопште није поента. Али уопште. Прочитај књигу. И пре краја, човек има јасну идеју о чему се ту ради. "Филмови о поремећајима персоне".. Inception сам гледао, то је класичан СФ. Уређај за снове - не судим, али јасно је да постоји већ једна немогућа чињеница. "Борилачки Клуб" је нешто сасвим, сасвим реално.

Филм за сва времена.
Koja je poenta, enlighten me?
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.9.2012, 1:30   #4827
Rockstar
Deo inventara foruma

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke
Koja je poenta, enlighten me?
Колико год да глупо звучало (зато је и написана књига) - критика модерног времена и, посебно, модерног човека. По мени, није "унисекс" због низ референци које се односе мушки пол; "Ми смо генерација мушкараца које су одгајиле мајке. Питам се да ли је друга жена одговор на наша питања" - да овако невешто парафразирам само један од читавог низа пажљиво уклопљених тема за филозофирање као главног утиска након филма. Чиста филозофија, критика али и идеја.

Филм иде до краја, не иде у изговор за насиље, оправдање за мизатропију и нихилизам. Он је такав какав је и не покушава да буде ишта друго осим тога. Он је Tyler Durden, а он јесте све оно што свако жели да буде. Постоји милион поента и можеш за себе да узмеш било коју. Узми ону која ти се највише свиђа. Али стављати овакво ремек-дело у кош са Инцепшенима и Шатерима, е то тешко. Буквално сам га одгледао најмање десет пута.
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rockstar na korisnoj poruci:
goranmax (14.9.2012), pentraksil (14.9.2012)
Stara 14.9.2012, 1:39   #4828
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Citat:
jonathan kaže: Pregled poruke
Spoiler za Prometej:
Sve je to ok ali su sve to vaša nagadjanja.. bez uvrede, razumijem sta hocete reci ali me ljuti sto to film nije rekao.

Druga stvar, neka je on slusao starog, sta je stari kontao ? Ostali su nedoreceni i da je to bila ideja.

Koji je rizik staviti krv (ono je bila krv ..da li onih ljigavih stvorenja ili onih svemirskih ljudi, nisam siguran) koju je pomejsao sa pićem ali koje su to racunice da nece lik umrijeti od toga, da ce ona zaista ostati trudna i da ce se roditi nesto sto ce pomoci.. i rodila se hobotnica.

Spoiler za krv?:
Ako mislis na ono sto je Android stavio onom liku u pice, to nije nikakva krv nego biolosko oruzje koje su napravili oni humanoidi.
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.9.2012, 1:45   #4829
Boondock Saint
Veteran

Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka

Uvek mi je bilo smesno kako se ljudi primaju na Incepion..... Nisam fan South parka uopste ali on su ga majstorski objasnili, da ako je film komplikovan ne znaci automatski da je dobar. To je isto kao reci da je video igra dobra ako ima dosta cutscena(nesto se prica, ima radnju znaci dobro je). Osim toga Fight Club se dokazao posle skoro deset godina da je dobar. Videcemo kako ce se Nolanovi filmovi drzati kroz deset, petnaest i pedeset godina. Meni je zub vremena uvek bio najbolje merilo za filmove a nisam hteo da ulecem u raspravu pre par stranica gde se pljuvao Blade Runner ali to je jednostavno blasfemija.
Boondock Saint je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Boondock Saint na korisnoj poruci:
tiho86 (14.9.2012)
Stara 14.9.2012, 4:19   #4830
Osbourne
Veteran

Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka

Citat:
tiho86 kaže: Pregled poruke
Ono sto se odavde mora odgledati je A Clockwork Orange,jer to je film koji ne lici ni na jedan film koji je do sada snimljen.Film za koji sam ja bio ubedjen da je shit me je toliko pozitivno iznenadio.A od Kjubrika obavezno odgledaj i Isijavanje,ako nisi do sad..licno meni najbolje horor ikad snimljen a ujedno i jedan od iflmova koji ulaze u top 10
Isijavanje sam gledao, nije los film, ali kada ga covek gleda iz ove perspektive, posle mnogo modernih horor filmova, nije nista posebno. Ipak,mogu da zamislim koliki je boom bio u svoje vreme i definitivno je pomerio standarde sto se horora tice. A i kad vidis cover i odgledas onu scenu kad ovaj dodje na razgovor za posao - kao da si odgledao film... Jednostavno tu sve zivo provalis. Fantasticna gluma thou...
Osbourne je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.9.2012, 6:25   #4831
goranmax
Veteran

Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka

Citat:
Kidja kaže: Pregled poruke
^ Nema sta da se objasni toliko dacajak je objasnio sve.
Ne vidim da je objasnio bilo sta (ali je dosta puta upotrebio "verovatno" )
Film je obicna bljuvotina puna specijalnih efekata koja nema nikakve veze sa Alien-om niti bilo cim drugim napisana od strane netalentovanog pisca koji ume samo da postavlja nesto kao "duboka" pitanja a u stvari nema gram talenta(ko je rekao: "(He is) Lost?").
Spoiler za PROMETHEUS MAIN PLOT:

Ideja vodilja ovog filma je da su Space Jokey u stvari "kreatori" ljudskog roda odn. pocetna sekvenca u kojoj onaj jedan popije nesto sto rastvori njegov DNK i onda kao na Zemlji nastane zivot. Ali... Ako od toga nastaje zivot kako su onda oni kreatori coveka zar prvo nisu iz vode nastale ribe pa onda evolucija vodozemci, gmizavci, sisari ... ILI SVEGA TOGA NIJE NI BILO, PRVI COVEK JE JEDNOSTAVNO ISETAO IZ OKEANA

Pa onda sve one gluposti izmedju od kojih se ne zna koja je jadnija i na kraju:

Spoiler za FINALE PROMETHEUS-a:
Slag na tortu dolazi kada oni kao bude poslednjeg prezivelog "inzenjera" i onaj android mu kaze kao: "E, bato, mi dosli da ti das besmrtnost mom gazdi ovde, on star i nece da umre a ima puno para pa zato ajde ustaj i baci se na posao jer je on prilicno krupna zverka tamo odakle mi dolazimo (zasto ne postoji jaw dropping smajli?)

Negde na prethodnim stranama postoji link ka review-u sta sve nije u redu sa ovim filmom) i to je po meni glavni pokazatelj koliko neki film sucks - koliko strana mozes da napises nalazeci gluposti, rupe, nelogicnosti, besmislice i sl. o njemu (a ovaj review je najduzi koji sam procitao o nekom filmu).

Zato je jedino objasnjenje za Prometheus: VEROVATNO oni sto su ga pravili nisu imali pojma sta rade!!!
goranmax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goranmax na korisnoj poruci:
HSVstoned (20.9.2012)
Stara 14.9.2012, 8:53   #4832
ZoNi
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.404
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka

Young Adult (2011), http://www.imdb.com/title/tt1625346/

Soon after her divorce, a fiction writer returns to her home in small-town Minnesota, looking to rekindle a romance with her ex-boyfriend, who is now happily married and has a newborn daughter.

Komedija/drama o ženi sa naizgled sređenim i prijatnim životom, koja zapravo ima puno raznih problema. Odlična Šarliz Teron (btw, njeno prezime u originalu se čita Tron), koja se fantastično transformiše - u jednom trenutku je "dobrica", u sledećem je potpuna "bitch"! Ostali glumci su takođe sasvim OK.

Dobar film, mada je malo težak ako se čovek fokusira direktno na probleme glavne junakinje.

7/10
ZoNi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.9.2012, 15:46   #4833
altec.gs
Starosedelac

Član od: 4.12.2010.
Zahvalnice: 201
Zahvaljeno 693 puta na 630 poruka

Nzm ni kako da pocnem da opisujem ovo remek delo Lovecrafta, zvano Call of Cthulhu.

Prvi put sam se sreo sa njim u istoimenoj video igri, koja mi je ostala u secanju kao jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, apsolutno nenadmasiva atmosfera od bilo koje igre koju sam ikada igrao.

The Call of Cthulhu

Film nije toliko dobar kao igra, da ne pominjem knjigu, ali nije ni podbacio. Atmosfera u filmu je sablasna i perfektno adekvatna ovom naslovu. Moje misljenje je da je ovaj film imao potencijal da bude jedan od najvecih, ali su podbacili jer jednostavno 45min nije ni priblizno dovoljno da se opise ovo remek delo. Od ovog se opusteno mogao napraviti trosatni film, pa cak bi isao i toliko daleko da kazem da se ovo moglo prepricati i u vise filmova(triologija mi pada na pamet).
Ali sta je tu je, jesam razocaran, jer je ogroman sadrzaj izbacen, i finalna verzija izgleda jednostavno prazno i veoma je ocigledan nedostatak dubine price, ali je film dobar i bez obzira na to, makar kao neki uvid u dubinu price koje ovo delo nosi.

Ocena 7/10.
altec.gs je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.9.2012, 22:00   #4834
Nestor
Deo inventara foruma

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka

Bachelorette (2012) - bukvalno sam posle 5 minuta prekinuo film iso na Shift+Delete toliko mi je bio glup pocetak i znao sam da bi se do kraja samo mucio.

Bait (2012) - Ovakav film se dobija kad Australijanci pokusaju da imitiraju Amere, od starta doo kraja bum klise bum klise a najveci problem ovakvog filma nije to sto je glup vec sto je izuzetno glup a u isto vreme nije zabavan ni na sekund uz to CGI deluje kao da im ga je radila lokalna ekipa iz kraja.

Jos samo da dodam moj utisak sto se tice filma godine Prometheus posto se o njemu najvise prica, po meni film je cela prica Religion vs Science odvelo u pogresnom smeru,
Spoiler za kao npr:
Film pocinje tako sto magistar ja pa magistar inzenjer zrtvuje sebe kako bi nastali ljudi, posle viidimo Carlija kako se od jednom zrtvuje i to cini tako sto siri ruke sto podseca na raspece, onda kad prvi put udju u pecinu u jednom trenutku na plafonu se vidi nesto kao raspeti Alien, pa onda imamo zmiju koja je simbol za necasnog, pa imamo kapetana koji se takodje zrtvuje zajedno sa ekipom gde azijat i onaj drugi drajver spominju kako ce se raskusurati u posle smrti a kapetan pre udara vice "hands up" opet raspece, pa kad prvi put vidimo onog matorog sto vise lici na zombije nego coveka i to je verovatno namerno vidimo kako mu Dejvid pere noge sto je simbol iz biblije o ciscenju laznih ideja, ne desava se slucajno da na planetu slecu na bozic a planeta se zove LV-223 sto moze da se protumaci kao Leviticus 22:3, takodje imamo glavnu junakinju koja se ne odrice vere i ideje zivota posle smrti i ako je saznala da je nastala od inzinjera i kao jedini istinski vernik ona ostaje ziva. Siguran sam da mi je gomila slicnih stvari promakla ali to je po meni ono sto je omelo ovaj film da bude stvarno odlican a ne samo da lepo izgleda i da izgleda kao prvi deo trilogije
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Bachelorette-2012-Movie-Poster.jpg
Viđeno:	19 puta
Veličina:	96,4 KB
ID:	44124   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	bait_xlg.jpg
Viđeno:	16 puta
Veličina:	103,2 KB
ID:	44125  
Nestor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.9.2012, 23:37   #4835
Rockstar
Deo inventara foruma

Прометеј

Ех.. Филм може да се погледа, то да. Није лош. Видим да се овде води расправа, и лично мислим да се ту тражи нешто што и не постоји Никада нисам тако замишљао настанак чудовишног "Осмог путника" и оваква визија, визија "Прометеја" ми се никако не свиђа. Недовољно, како бих рекао... "Космички"
Stara 14.9.2012, 23:47   #4836
xandar
Starosedelac

Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka

Za prometej su mi utisci pomesani, vec kod njegove pretencioze najave sam naslutio da ce biti CGI spetakl i nista vise, ali ipak je dobijen prosecan film. Nervira me poprilicno prisvustvo vanzemaljskog entiteta u vidu Wudia Harlesona ili bobana piromana u dobroj formi....
Ko nije neka pogleda delo koji se oslanja na CO http://www.imdb.com/title/tt1172570/

Poslednja ispravka: xandar (15.9.2012 u 2:23)
xandar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.9.2012, 16:56   #4837
Auror
Starosedelac

Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
Cool Re: Dnevnik gledanja filmova II

Ljudi ja nisam gledao taj Alien ili taj osmi putnik kako li se vec zove, i koliko ima nastavaka nemam pojma. Je li mozete da mi napisete imena filmova na engleskom i redosled kojim bi trebalo da gledam?
Auror je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.9.2012, 17:08   #4838
Skenderevo
Starosedelac

Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka

Citat:
Auror kaže: Pregled poruke
Ljudi ja nisam gledao taj Alien ili taj osmi putnik kako li se vec zove, i koliko ima nastavaka nemam pojma. Je li mozete da mi napisete imena filmova na engleskom i redosled kojim bi trebalo da gledam?
Sta cekas

Alien (1979)
Aliens (1986)
Alien 3 (1992)
Alien Resurrection (1997)

I imas jos dva Alien Vs. Predator filma.
Skenderevo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skenderevo na korisnoj poruci:
Auror (16.9.2012)
Stara 15.9.2012, 17:09   #4839
goranmax
Veteran

Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka

Citat:
Auror kaže: Pregled poruke
Alien i Aliens (Alien 2). Ne gledaj nista vise od toga (pogotovo ne Alien vs. Predator).
goranmax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goranmax na korisnoj poruci:
Auror (16.9.2012)
Stara 15.9.2012, 17:09   #4840
Picard
Deo inventara foruma

Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka

Prvi i drugi su odlični, treći i četvrti onako (četvrti je baš slab film).
Traži Directors Cut/Special Edition verzije.
Picard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci:
Auror (16.9.2012)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
filmovi, preporuka, review

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Da li neko zna koji je ovo film? DJ_MY_SOUL Kompjuteri i film 2593 4.12.2024 0:05
Najbolji horror film ikad napravljen? FRIghTMaN Kompjuteri i film 734 6.11.2013 1:57
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno Dijenek Kvarovi 27 15.5.2010 13:19
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... polarnimeda Operativni sistemi 2 14.10.2008 13:12
Taj film... aerochivija Brbljaonica 15 20.7.2008 21:46

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:47.