![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
@jonathan
Spoiler za svrha androida:
@dacajak Spoiler za alien rasa:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4822 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]() Citat:
Takodje sam u medjuvremenu odgledao i Men in Black 3, kojie me je najiskrenije razocarao, mislim da je prekratak i da je jedina svetla tacka ona scena, saznanje na kraju filma. Vidi se da ce oni sad to da muzu, ocekujem nastavak za godinu-dve. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
Osbourne (14.9.2012) |
![]() |
#4823 |
Veteran
|
![]()
Ono sto se odavde mora odgledati je A Clockwork Orange,jer to je film koji ne lici ni na jedan film koji je do sada snimljen.Film za koji sam ja bio ubedjen da je shit me je toliko pozitivno iznenadio.A od Kjubrika obavezno odgledaj i Isijavanje,ako nisi do sad..licno meni najbolje horor ikad snimljen a ujedno i jedan od iflmova koji ulaze u top 10
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci: | ||
Osbourne (14.9.2012) |
![]() |
#4824 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
![]()
Meni je Paklena Pomorandza bolja kao knjiga, nego kao film (koji nikako nije los) . Preporucujem citanje knjige pa gledanje filma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 | |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
|
![]() Citat:
Филм за сва времена. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Колико год да глупо звучало (зато је и написана књига) - критика модерног времена и, посебно, модерног човека. По мени, није "унисекс" због низ референци које се односе мушки пол; "Ми смо генерација мушкараца које су одгајиле мајке. Питам се да ли је друга жена одговор на наша питања" - да овако невешто парафразирам само један од читавог низа пажљиво уклопљених тема за филозофирање као главног утиска након филма. Чиста филозофија, критика али и идеја.
Филм иде до краја, не иде у изговор за насиље, оправдање за мизатропију и нихилизам. Он је такав какав је и не покушава да буде ишта друго осим тога. Он је Tyler Durden, а он јесте све оно што свако жели да буде. Постоји милион поента и можеш за себе да узмеш било коју. Узми ону која ти се највише свиђа. Али стављати овакво ремек-дело у кош са Инцепшенима и Шатерима, е то тешко. Буквално сам га одгледао најмање десет пута. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rockstar na korisnoj poruci: | ||
goranmax (14.9.2012), pentraksil (14.9.2012) |
![]() |
#4828 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Veteran
Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka
|
![]()
Uvek mi je bilo smesno kako se ljudi primaju na Incepion..... Nisam fan South parka uopste ali on su ga majstorski objasnili, da ako je film komplikovan ne znaci automatski da je dobar. To je isto kao reci da je video igra dobra ako ima dosta cutscena(nesto se prica, ima radnju znaci dobro je). Osim toga Fight Club se dokazao posle skoro deset godina da je dobar. Videcemo kako ce se Nolanovi filmovi drzati kroz deset, petnaest i pedeset godina. Meni je zub vremena uvek bio najbolje merilo za filmove a nisam hteo da ulecem u raspravu pre par stranica gde se pljuvao Blade Runner ali to je jednostavno blasfemija.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Boondock Saint na korisnoj poruci: | ||
tiho86 (14.9.2012) |
![]() |
#4830 | |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4831 |
Veteran
Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka
|
![]()
Ne vidim da je objasnio bilo sta (ali je dosta puta upotrebio "verovatno"
![]() Film je obicna bljuvotina puna specijalnih efekata koja nema nikakve veze sa Alien-om niti bilo cim drugim napisana od strane netalentovanog pisca koji ume samo da postavlja nesto kao "duboka" pitanja a u stvari nema gram talenta(ko je rekao: "(He is) Lost?"). Spoiler za PROMETHEUS MAIN PLOT:
Pa onda sve one gluposti izmedju od kojih se ne zna koja je jadnija i na kraju: Spoiler za FINALE PROMETHEUS-a:
Negde na prethodnim stranama postoji link ka review-u sta sve nije u redu sa ovim filmom) i to je po meni glavni pokazatelj koliko neki film sucks - koliko strana mozes da napises nalazeci gluposti, rupe, nelogicnosti, besmislice i sl. o njemu (a ovaj review je najduzi koji sam procitao o nekom filmu). Zato je jedino objasnjenje za Prometheus: VEROVATNO oni sto su ga pravili nisu imali pojma sta rade!!! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goranmax na korisnoj poruci: | ||
HSVstoned (20.9.2012) |
![]() |
#4832 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.404
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Young Adult (2011), http://www.imdb.com/title/tt1625346/
Soon after her divorce, a fiction writer returns to her home in small-town Minnesota, looking to rekindle a romance with her ex-boyfriend, who is now happily married and has a newborn daughter. ![]() Komedija/drama o ženi sa naizgled sređenim i prijatnim životom, koja zapravo ima puno raznih problema. Odlična Šarliz Teron (btw, njeno prezime u originalu se čita Tron), koja se fantastično transformiše - u jednom trenutku je "dobrica", u sledećem je potpuna "bitch"! Ostali glumci su takođe sasvim OK. Dobar film, mada je malo težak ako se čovek fokusira direktno na probleme glavne junakinje. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Starosedelac
Član od: 4.12.2010.
Zahvalnice: 201
Zahvaljeno 693 puta na 630 poruka
|
![]()
Nzm ni kako da pocnem da opisujem ovo remek delo Lovecrafta, zvano Call of Cthulhu.
![]() Prvi put sam se sreo sa njim u istoimenoj video igri, koja mi je ostala u secanju kao jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, apsolutno nenadmasiva atmosfera od bilo koje igre koju sam ikada igrao. The Call of Cthulhu ![]() Film nije toliko dobar kao igra, da ne pominjem knjigu, ali nije ni podbacio. Atmosfera u filmu je sablasna i perfektno adekvatna ovom naslovu. Moje misljenje je da je ovaj film imao potencijal da bude jedan od najvecih, ali su podbacili jer jednostavno 45min nije ni priblizno dovoljno da se opise ovo remek delo. Od ovog se opusteno mogao napraviti trosatni film, pa cak bi isao i toliko daleko da kazem da se ovo moglo prepricati i u vise filmova(triologija mi pada na pamet). Ali sta je tu je, jesam razocaran, jer je ogroman sadrzaj izbacen, i finalna verzija izgleda jednostavno prazno i veoma je ocigledan nedostatak dubine price, ali je film dobar i bez obzira na to, makar kao neki uvid u dubinu price koje ovo delo nosi. Ocena 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Bachelorette (2012) - bukvalno sam posle 5 minuta prekinuo film iso na Shift+Delete toliko mi je bio glup pocetak i znao sam da bi se do kraja samo mucio.
Bait (2012) - Ovakav film se dobija kad Australijanci pokusaju da imitiraju Amere, od starta doo kraja bum klise bum klise a najveci problem ovakvog filma nije to sto je glup vec sto je izuzetno glup a u isto vreme nije zabavan ni na sekund uz to CGI deluje kao da im ga je radila lokalna ekipa iz kraja. Jos samo da dodam moj utisak sto se tice filma godine ![]() Spoiler za kao npr:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Прометеј
Ех.. Филм може да се погледа, то да. Није лош. Видим да се овде води расправа, и лично мислим да се ту тражи нешто што и не постоји ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka
|
![]()
Za prometej su mi utisci pomesani, vec kod njegove pretencioze najave sam naslutio da ce biti CGI spetakl i nista vise, ali ipak je dobijen prosecan film. Nervira me poprilicno prisvustvo vanzemaljskog entiteta u vidu Wudia Harlesona ili bobana piromana u dobroj formi....
Ko nije neka pogleda delo koji se oslanja na CO http://www.imdb.com/title/tt1172570/ Poslednja ispravka: xandar (15.9.2012 u 2:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Ljudi ja nisam gledao taj Alien ili taj osmi putnik kako li se vec zove, i koliko ima nastavaka nemam pojma. Je li mozete da mi napisete imena filmova na engleskom i redosled kojim bi trebalo da gledam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]() Citat:
![]() Alien (1979) Aliens (1986) Alien 3 (1992) Alien Resurrection (1997) I imas jos dva Alien Vs. Predator filma. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skenderevo na korisnoj poruci: | ||
Auror (16.9.2012) |
![]() |
#4839 |
Veteran
Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka
|
![]()
Alien i Aliens (Alien 2). Ne gledaj nista vise od toga (pogotovo ne Alien vs. Predator).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goranmax na korisnoj poruci: | ||
Auror (16.9.2012) |
![]() |
#4840 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Prvi i drugi su odlični, treći i četvrti onako (četvrti je baš slab film).
Traži Directors Cut/Special Edition verzije. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci: | ||
Auror (16.9.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |