![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
Deo inventara foruma
|
![]()
otvoris notepad, ukucas password, kopiras uneseni tekst misem, i copiras u igri u polje.
Bojim se i da pitam o cemu se radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Član
Član od: 23.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
nije se jos nista desilo ali ko zna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Greetings!
We have already noted that you are trying to sell your personal World of Warcraft account (s). Terms of Use http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/wow_tou.html It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. You must complete the steps below to secure the account and your computer. STEP 1: ACCOUNT INVESTIGATION We now provide a secure website for you to verify that you have taken the appropriate steps to secure the account, your computer, and your email address. Please go to this site and follow the instructions: http://us.blizzard.com/support/article/securitywebform STEP 2: VERIFY YOUR SUBMISSION WAS RECEIVED We will contact you with further instructions once we have received and processed your submission. If you do not receive a reply within 48 hours of submitting this form, please resend it from the address listed above. Please be aware that if unauthorized access to this account, it may lead to further action against the account. Regards, Game Master Dunarthra Customer Services Blizzard Entertainment http://us.battle.net/support/en/ Najbolje od svega sto ovo dobijem na mail na kome mi nije battlenet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Kada prevučem mišem preko us.blizzard.com u ćošku mi se pojavi adresa www.logi-warcrazn.tk
![]() Sva sreća pa mi firefox ne dozvoljava da odem na dotični sajt jer je prepoznat mrežni falsifikat. E ko ovde uspe da se upeca ima IQ manji od broja cipela. Ali svaka čast jer su uspeli da 99% iskopiraju pravi bnet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skoro pa ko pravi.
Pise blizzard 2010 umesto 2012 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Član
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 9 puta na 5 poruka
|
![]()
svaka cast sta si ti primeto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Član
Član od: 24.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
vec 2 puta mi oni mali debli shto su napravljeni od zelene kiseline ubijaju heroja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obichno se pojavljuju u Act III u onim podzemnim delovima. posle prvog puta postao sam oprzniji kada ulazim u prostorije, bezao dok ne explodiraju ili dok ih pomocnica ne ubije. neke sam i sam chkicem ubio. ali juche ![]() kako vi izlazite na kraj sa njma |
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 928
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Aktiviram na monku Serenity skill
![]() Predpostavljam da ne igras Inferno tezinu jer bi imao HP, Armor i resistove da prezivis eksploziju... inace samo bezanija pomaze ili neki stun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Član
|
![]()
igrao sam sa varvarinom na nightmare tezini, imao sam dovoljno hp-a da prezivim jednog 10.062 ali uvek ide ekipa i nadjoshe me kod nekih klupa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Član
|
![]()
Templar moze da ima osobinu da se zalece na neprijatelja prvi da li si mislio na to ili on sam i bez toga ide na dovratak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Deo inventara foruma
|
![]()
bas to, charge na explozivne mobove, dok su stuned ti skocis / bacis sekiru rokes ih, ili se povuces u zavisnosti od situacije
moras da skorjis build u onosu na svaku novu pertnju na hardcore |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Novi član
Član od: 10.12.2011.
Zahvalnice: 0
|
![]()
e ljudi, videh sada da je diablo 3 na nekom popustu sutra http://www.computerlandgames.rs/diab...3-c57-view.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
I kakva je situacija sa diablom posle svega?Da li je vredelo uzimati igru da li se jos igra ili ste vec u fazonu bleh...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 928
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Sad igra najvise ljudi, tj. skoro svi su se vratili koji su prestali igrati zbog krsh kraja igre tj. losih legendary itema primarno.
Sad tek igra vredi nesto, jos kad ubace PvP ili jos neki sadrzaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Kekule Mekule
|
![]()
Jedino bi mogli malo poboljsati dropove za slabije nivoe, da ne padaju konstantno underleveled itemi. Aj 1-2 levela da i razume covek ali 5-7 e to ne razumem (mislim razumem, AH)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ma kakvi... dropovi su takvi kakvi su. Ah i RMAH vladaju igrom i tako ce ostati.
A kad dodje neizbalansirani PvP, gde jedan item sa 1 statom vise moze da znaci popedu... tek tada ce bizzard da zaradjuje na transakcijama. Ko hoce da igra Daiblo 3 mora da zna zasto ce da igra pre nego sto pocne: a) hocu da igram, predjem igru na SC i HC. b) hocu da igram dok mi se igra kad me smori, uninstall c) hocu da igram, nalazim iteme i prodajem za evre d) hocu da igram, uradim sve achivemente, nadjem sve cool iteme i prebijem ljude u PvP-u e) all of the above - game play time next 10 years |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Član
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deshavalo mi se da puca veza (u zadnjih par dana vishe puta i to me nervira) ali ovo nikada! ODE HEROJ SA SVIM ARTIFAKTIMA ![]() da li se nekom desilo neshto slichno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Deo inventara foruma
|
![]()
desinhronizacija.
Ti si video samo ono sto je tvoj deo igre, tvoj lik, prostor oko tebe, i tvoji potezi. Server je video sve to i ono sto je njegov deo posla, mobovi i dmg racuni. Ako ti se to ponovo dogodi nemoj se pomerati nego samo idi Alt+F4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Još 15 evra i imam džabe ekspanziju (kad se pojavi)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Budimir_Trajkovic na korisnoj poruci: | ||
Ekiman (8.9.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |