Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.4.2012, 15:53   #5401
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Citat:
NaraYan kaže: Pregled poruke
Mmm da da, pukneš 50 E (lupam, ne znam tačno kolko košta Skyrim) na totalno nekompletnu igru punu kojekakvih bubašvaba a posle mora instaliraš i da nađeš još par vagona kojekakvih tweekova da postane stvarno igrivo. To je tolko nepošteno i bezobrazno da nemam reči. Ovako, realno, za Skajrim ne bi dao više od 500-600 kinti. I ne vredi više od toga.
Skyrim nije neki biser od igre, ali je u poredjenju sa ostalim Bethsoft igrama zlato...osetno manje bagova, bo5e optimizovan, etc. Premotaj film, priseti se Fallout 3, Obliviona...Skyrim je jos i ispao dobar po tom pitanju...
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2012, 20:54   #5402
Ekiman
Starosedelac

Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka

Citat:
Marti Misterija kaže: Pregled poruke
Ma da, ljudi iz Bethesde su inace poznati kao dobri Samaricani i potpuni humanisti koji sve rade iz ljubavi prema ljudskom rodu i igrackoj populaciji i uopste, ali uopste im nije stalo do para... yeah right.

Hocemo li sad i ti i ja da probamo da budemo malo ozbiljniji... Odrasli smo ljudi i svesni smo da i Beth kao i ostali veliki igraci rade to samo i iskljucivo zbog novca, samo sto tok stvari izgleda malo drugacije kada pogledas bilo kog od njih dok je konacni ishod uvek isti - po njih naravno.

Nemoj zaboraviti ove reci
Citat:
zeljom da i drugi uzivaju u igri a ne samo da uzmu pare
Ako si kupio igru imas ovo 100% pravo da kazes,i cak mogu reci da se slazem sa tobom,ako nisi tvoj post je i vise nego besmislen i licemeran...pa se sad ti pronadji
Ekiman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2012, 1:16   #5403
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka

Well, iako nisam kupio igru (i ne nameravam da dajem pare za njihove poludovrsene proizvode), na osnovu svega vidjenog do sada imam 100% pravo da mislim, stavise i tvrdim da Beth apsolutno bas briga za to da li ce neko da uziva u njihovoj igri njima ipak jeste stalo samo do para... kao i Biowareu... kao i EA... uopste ne razdvajam te kompanije kada je profit u istoj recenici.

Sto se moje licemernosti tice, rekao sam apsolutno sta imam da kazem po ovom pitanju tako da je moj post samo iskren, a cak i ako uzmemo u obzir da je i krajnje licemeran, i kao takav je apsolutno isti kao sto je i Bethesda i ja od toga necu da bezim...

Sa druge strane besmislen apsolutno nije jer ne vidim kakve veze ima to da li sam ja kupio igru ili nisam sa tim sto sam rekao da je svim tim velikim igracima stalo samo do novca!? Nije moguce da ti stvarno mislis da nije tako i da oni brinu o tebi kao igracu? Zasto onda Beth ne izbaci igru koja nema toliko bagova i koju ne moraju da krpe moderi da bi napokon izgledala kako treba?
Zasto onda Bioware ne prekine sa praksom izbacivanja milion DLC koji se placaju iako je to mogao da bude ili deo same igre ili su mogli da budu besplatni? Zasto... ma nebitno, slobodno me nazovi i gorim imenom od licemera ali ja i dalje stojim iza toga da je njima zinulo you know what samo za pare, sto je po meni OK jer se zbog novca to i radi i svestan sam da oni tu ulazu dosta toga (novca i vremena - mada mi se ponekad po krajnjem proizvodu cini da ovog potonjeg sasvim nedovoljno) ali nek ne glume da im je isto toliko pa cak i vise stalo i do nas jer neki bas i ne veruju u to!
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci:
NaraYan (15.4.2012), Skenderevo (15.4.2012)
Stara 15.4.2012, 1:32   #5404
Skenderevo
Starosedelac

Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka

I zato je tu, dragi ljudi, CD Projekt!
Skenderevo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skenderevo na korisnoj poruci:
leka (23.4.2012)
Stara 15.4.2012, 1:37   #5405
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Njih namerno nisam naveo jer su oni dosadasnjom politikom pokazali da se bar za sada razlikuju od napred navedenih ali hej polako - jos ima vremena da se i oni iskvare.
Stara 15.4.2012, 8:17   #5406
Ekiman
Starosedelac

Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka

Ja nikad nisam rekao da im nije stalo do novca,naravno da ljudi rade za pare a ne za klikere a tu su na kraju igraci koji ce da ih nagrade/kazne za njihoh konacni prozivod ali ipak milsim da su radili da na tome da poprve igru,posebno na mane iz obliviona,da naprave bolji tes od predhodnika sto im je i uspelo znaci jesu radili za publiku a ne samo copy paste kako je na neki nacin bilo sa F3.
Igre a posebno old school rpg nikada nece biti na nivou devedesetih sa time se treba pomiriti i gotovo.

A o tome da li je igra losa ili nije najbolje govore podaci prodaje svih TES igara,kao i razni drugi abortusi koji su pokusali da kopiraju TES open end world formulu,mnogima se igra ne svidja i ima milion mana ali zato ima mnogo vise ljudi kojima se svidja,a ne verujem da ce stvari da se promene sa narednim izdanjem TESa.

A osobe koje ne podrzavaju igru,ali uvek je skinu i odigraju,posto realno u predhodnih desetak godina nije izaso bolji open end rpg(od f2,arcanuma je proslo vise od 10g ako se ne varam,i ne racunam F:NW koji je po meni naj open w rpg),onda hejtuju igru do smrti,a cim izadje novi tes opet ce skinuti i ponovo odigrati su po meni klasicni hateri

Jer:
Haters, by nature, are going to hate. No matter what you do, they'll find something to hate about it

Poslednja ispravka: Ekiman (15.4.2012 u 8:29)
Ekiman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2012, 10:45   #5407
Krilce
Starosedelac

Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka

Citat:
Ekiman kaže: Pregled poruke
Ja nikad nisam rekao da im nije stalo do novca,naravno da ljudi rade za pare a ne za klikere a tu su na kraju igraci koji ce da ih nagrade/kazne za njihoh konacni prozivod ali ipak milsim da su radili da na tome da poprve igru,posebno na mane iz obliviona,da naprave bolji tes od predhodnika sto im je i uspelo znaci jesu radili za publiku a ne samo copy paste kako je na neki nacin bilo sa F3.
Igre a posebno old school rpg nikada nece biti na nivou devedesetih sa time se treba pomiriti i gotovo.

A o tome da li je igra losa ili nije najbolje govore podaci prodaje svih TES igara,kao i razni drugi abortusi koji su pokusali da kopiraju TES open end world formulu,mnogima se igra ne svidja i ima milion mana ali zato ima mnogo vise ljudi kojima se svidja,a ne verujem da ce stvari da se promene sa narednim izdanjem TESa.

A osobe koje ne podrzavaju igru,ali uvek je skinu i odigraju,posto realno u predhodnih desetak godina nije izaso bolji open end rpg(od f2,arcanuma je proslo vise od 10g ako se ne varam,i ne racunam F:NW koji je po meni naj open w rpg),onda hejtuju igru do smrti,a cim izadje novi tes opet ce skinuti i ponovo odigrati su po meni klasicni hateri

Jer:
Haters, by nature, are going to hate. No matter what you do, they'll find something to hate about it
U poslednjih 10-ak godina jeste izasao Gothic 2, kao i Gothic 2 NotR, kao i, po meni, najbolji TES do sada, a to je Morrowind, tako da nije tacno da nije bilo boljih open world RPG-ova u poslednjih 10 godina (posto ne racunas F:NV). S druge strane, Skyrim jeste dobra igra. Ima mana, ali je velika prednost u tome sto te mane mogu na neki nacin da otklone i korisnici koji se bave modovanjem, a ne samo ljudi iz Bethesde. Velika popularnost vise dolazi od marketinga nego od bilo cega drugog (u retkim slucajevima nije tako). Pa i mrtvi CoD:MW3 je prodat u ogromnom broju, ali to ne znaci da je u pitanju fantasticna igra.
Krilce je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Krilce na korisnoj poruci:
Marti Misterija (15.4.2012), NaraYan (16.4.2012), Skenderevo (15.4.2012)
Stara 15.4.2012, 10:57   #5408
Marti Misterija
Deo inventara foruma

Citat:
Naravno da jesu radili da poprave igru i u tome jesu uspeli, u cemu se slazemo ali su to opet radili prvenstveno zbog profita jer je sasvim jasno da jednom mozes prodati ljudima m00da za bubrege i na tome zaraditi, drugi put bi takav pokusaj bio vec previse te ako hoces vise para moras i da das vise inace ces tek biti napljuvan a ljudi ce dobro razmisliti i da li da skinu tvoju igru a kamoli da je kupe i mozes se pozdraviti sa profitom (primer pljuvanja i nezadovoljstva je BW sa DA2).

Citat:
Zasto uvodis to da li je igra losa ili nije? Da li sam ja igde od pocetka nase diskusije ili cak od izlaska igre naveo da je igra losa pa sada moras to da uvodis kao neku cinjenicu. Znam da sam rekao da ima stvari koje mi se i dalje ne dopadaju ali se nesto ne secam da sam ikada rekao da je ona losa, verovatno zato jer i nisam to rekao. Stavise izrazeno je misljenje da je poboljsanje u odnosu na Oblivion jasno vidljivo iako je bilo mesta za jos istih ali da sam zadovoljan i sa ovim.

Citat:

Jer:
Evo jednog zadatka za tebe i ako mi odgovoris ja se povlacim i sa teme i sa foruma - gde si ti video da sam ja uopste hejtovao Skyrim, da ne govorim da sam ga hejtovao do smrti pa me prozivas i nazivas hejterom!!! Izvoli i slobodno citiraj bilo koji post gde sam ja hejtovao igru!
Nesto si verovatno dobrano pomesao posto ja u zadnjih nekoliko posta koliko traje nasa usmerena diskusija nisam cak ni pominjao sam Skyrim, niti po dobrom niti po losem vec sam govorio o velikim igracima kao sto su Bethesda, Bioware, EA i njihovom primarnom cilju a to je sto vece zgrtanje para bez neke posebne brige za same igrace, sto je cinjenica. Znaci nisam pljuvao niti hejtovao ni Bethesdu, ni Bioware, ni EA posebno vec sam prozvao sve njih zajedno (i one koje nisam naveo) a ponajmanje sam pljuvao i omalovazavao Skyrim (ili da kazem da nisam uopste) tako da me najiskrenije zanima iz kog konkretnog razloga si ti mene uspeo da svrstas u Skyrim hejtere...
Stara 15.4.2012, 11:32   #5409
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.095
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

Zasto placati Kinetik za PC, kad jedan mod moze da ostvari glasovne komande za Skyrim:

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=5626

Sve sto vam treba je mod, znanje kako se instalira i mikrofon.

FUS RO DA!!!!
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2012, 12:31   #5410
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Citat:
Morca kaže: Pregled poruke
Skyrim nije neki biser od igre, ali je u poredjenju sa ostalim Bethsoft igrama zlato...osetno manje bagova, bo5e optimizovan, etc. Premotaj film, priseti se Fallout 3, Obliviona...Skyrim je jos i ispao dobar po tom pitanju...
Ja sam igrao Skyrim 10% vremena koje sam proveo uz Fallout i Oblivion. Aj za Oblivion više manje, dosta je sličan, što se tiče globalnog senzibiliteta nije učenjen nikakav napredak u Skajrimu još su ga i udebilisali otklanjanjem najkreativnije i najlepše stvari i "prizemljili" u borbi, jedino je zasigurno vizuelno lepši. A F je višestruko bolji od Skajrima.

Poenta je u tome da ako su hteli da igrači uživaju u igri (možda al ne verujem da je to primarni motiv) jedan deo novca koji su zaradili na Skajrimu treba da podele sa svakim moderom koji je unormalio ovaj poluzavršeni proizvod. Samo to bi bilo dovoljno pošteno.
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci:
Marti Misterija (15.4.2012)
Stara 16.4.2012, 0:06   #5411
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Citat:
NaraYan kaže: Pregled poruke
Ja sam igrao Skyrim 10% vremena koje sam proveo uz Fallout i Oblivion. Aj za Oblivion više manje, dosta je sličan, što se tiče globalnog senzibiliteta nije učenjen nikakav napredak u Skajrimu još su ga i udebilisali otklanjanjem najkreativnije i najlepše stvari i "prizemljili" u borbi, jedino je zasigurno vizuelno lepši. A F je višestruko bolji od Skajrima.

Poenta je u tome da ako su hteli da igrači uživaju u igri (možda al ne verujem da je to primarni motiv) jedan deo novca koji su zaradili na Skajrimu treba da podele sa svakim moderom koji je unormalio ovaj poluzavršeni proizvod. Samo to bi bilo dovoljno pošteno.
Taj film nece da se gleda...

BTW, govorio sam o tehnikalijama...Skyrim je bo5e optimizovan i manje bagovit od ostalih Bethsoft igara...no, ajd'...
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.4.2012, 20:43   #5412
perablenta
Deo inventara foruma

HAHAHHAA valjao sam se 10 minuta!

NCIS + Skyrim

NCIS
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci:
Marko (23.4.2012), Skenderevo (19.4.2012)
Stara 23.4.2012, 14:03   #5413
Journalist
Član

Član od: 26.12.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

Citat:
starface kaže: Pregled poruke
sta bi sa njihovim idejama vezano za ono okupljanje gde su predstavljali sve sto su uradili za mesec dana ili kako vec? Ima li kakvih vesti o tome,kad i sta ce da ubace u igru?
Стварно, шта је било са гејм џемом?
Journalist je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.4.2012, 23:54   #5414
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka

Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 7 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci:
Ichigo222 (6.6.2012), Krilce (25.4.2012), leka (4.5.2012), pentraksil (24.4.2012), perablenta (24.4.2012), Skenderevo (24.4.2012), virtuoz pavle (24.4.2012)
Stara 24.4.2012, 0:11   #5415
perablenta
Deo inventara foruma

Citat:
Starface kaže: Pregled poruke
Sta bi sa njihovim idejama vezano za ono okupljanje gde su predstavljali sve sto su uradili za mesec dana ili kako vec? Ima li kakvih vesti o tome,kad i sta ce da ubace u igru?
Pa ubacili su u posledjem patch-u slow motion ubistva sa spelovima i lukom i strelom.
Stara 24.4.2012, 10:56   #5416
NaraYan
Starosedelac

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Stvarno ne znam kako igrasmo bez toga...
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci:
acaf (24.4.2012), Marti Misterija (24.4.2012), nidza92 (25.4.2012), Skenderevo (24.4.2012), voodoo_ (24.4.2012), zvucnjak (24.4.2012)
Stara 24.4.2012, 13:31   #5417
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka

Citat:
jaomile kaže: Pregled poruke
da mi je samo znati koliko vas je ovdje platilo skyrim. inace negdje sam procitao da je nekoliko desetina miliona puta bio skinut ilegalno
S tim sto nije ni blizu svaki od tih igrao skyrim, niti bi ga kupio. Ja sam tri puta nabavljao narodnu verziju, samo stoji i zauzima mesto, ne mogu da se nateram da je instaliram, onda obrisem pa tak' vec tri puta
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2012, 10:48   #5418
NaraYan
Starosedelac

U suštini ništa ne propuštaš posebno. Mislim, može da se odigra, nije ubi bože ali nije ni super. Jedan apsolutni prosek bez replay value. Mene bi sad mrzelo da se ebavam sa dodacima koji su btw potrebni da bi ugođaj bio bolji tj normalan.

Stvarno se ponekad pitam kako je moguće da im se toliko yebe za sopstvene korisnike/mušterije i posle onolikog hajpa i blabla izbace jedan nedovršen proizvod.
Kao kad bi kupio jafu bez one čokolade odozgo.... to je samo dokaz koliko su kapitalizam i pare u stanju da upropaste kreativnost i umetničke vrednosti pri tom ne poštovati sopstvene konzumente.
Za takav produkt ne treba dati ni belog dinara. Dobro, 300-500 jer Skajrim po mojoj slobodnoj proceni nikako ne može da bude vredan koliko dve velike čokolade sa celim lešnicima. Zadovoljstvo je neuporedivo veće sa čokoladom.
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci:
filpan (25.4.2012), Marti Misterija (25.4.2012), nidza92 (25.4.2012)
Stara 25.4.2012, 11:23   #5419
Skenderevo
Starosedelac

Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka

^ E sad ga malo pretera Milslim ja se slazem s tobom ali ovde te neki ljudi nevole kao sto te ja nevolim u AC temi
Skenderevo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.4.2012, 11:41   #5420
acaf
Veteran

Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka

Citat:
Skenderevo kaže: Pregled poruke
^ E sad ga malo pretera Milslim ja se slazem s tobom ali ovde te neki ljudi ne vole kao sto te ja ne volim u AC temi
Neću, neseser, nederland...
acaf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bethesda, elder scrolls, skyrim

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Elder Scrolls Online Angelo Serafin MMORPG igre 1190 18.1.2024 23:55
The Elder Scrolls 5 dzangrizalo Role-Play 4 17.1.2010 0:51
Elder Scrolls MMORPG donator99 Mrežne igre 10 14.11.2007 10:42
Elder Scrolls vs Gothic? karlito brigante otpaTci 6 21.11.2006 23:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:06.