![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]()
Konachno sam uspeo da zavrshim demo na insanity rpg mod
![]() Kad se malo naviknesh borba je ok ali pati od istog problema kao povecavanja tezine u DA2-bezvezno mnogo veliki hp neprijatelja a tebe skinu s 3 pogotka.U ME2 sam bar znao zashto poginem ovde sam zaginuo bezbroj puta a da pojma nisam imao od chega(bio skriven,niko mi se nije prishunjao sa strane niti je bila bomba u mojoj blizini) ![]() I sve ostalo smrdi na DA2,a ko je igrao DA2 demo zna da kvalitet grafike nece ici na gore u celoj igri.A ovo za sada je vizuelno degradacija u odnosu na ME2. Ali sve je to nevazno i moze da se zanemari,ono shto mene zabrinjava je da smo 99% stvari do sada videli samo u vezi borbe,chak su i iz demoa isekli sav "story" sadrzaj...ja se sve mislim da ce na zalost interakcije sa likovima biti srkesane u awakening stilu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.786
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
![]() Dodata su high i very high podesavanja sa dosta boljim osvetljenjem/senkama, kao i high res. teksture. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
Ne, isao je na gore, jer nismo jos bili sigurni da ce biti toliko lose
![]() Eh kad se setim da je Vulee u nestrpljenju skinuo demo na nemackom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.786
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Budimo realni... graficki puna igra je izgledala bolje nego demo.
E sad... konzolna verzija je izgledala isto ko demo (medium PC podesavanja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^^Yeah, toliko nade i dobre volje...
Sad sam iskvaren za sva vremena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]()
Skinuo sam demo i nakon toga odlučio da ne zalazim u ovu temu. Međutim, kako mi đavo nije dao mira, evo, tu sam i već sam zažalio, jer sam predosetio kakav će atmosfera da preovladava (Vulee vs The World).
S druge strane, ni sam ne znam sta da mislim. Raduje me što sve i dalje ima taj Mass Effect feel, ali mi sve nekako deluje kao da je spajano selotejpom, umesto superlepkom. Sve je nekako puno suprotnosti - unapređena mehanika borbe naspram nemogućnosti da se odloži oružje kad nema napucavanja (to zaista izgleda amaterski i potpuno je neoprostivo, s obzirom da je ovo AAA naslov); grafika u drugom nivou vs grafika u prvom... neko je spominjao ono dete... meni dete i cela ta priča oko njega nije zasmetala, ali i jedna i druga Šepikina replika u razgovoru sa Andersonom, odmah nakon što klinac pobegne u ventilacionu cev - to mi je nekako toliko jadno bilo, da me na momenat bio blam. S druge strane, ono sa Kroganskom princezom i Wrex-om mi nešto bilo skroz šmekerski. Oh, well... doći će i taj mart, pa ćemo da vidimo na šta će sve ovo na kraju da liči. Lično, dosta sam skeptičniji, al nadu ne gubim. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pandemonium na korisnoj poruci: | ||
mniz (18.2.2012) |
![]() |
#1587 |
Veteran
Član od: 20.2.2006.
Zahvalnice: 450
Zahvaljeno 169 puta na 109 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ma Bioware je imao gotovu igru za kraj 2011 pa je zbog necega pomerio release date...ovaj demo je mozda bio planiran vec za novembar prosle godine , ali nije pusten za download, a po svemu sudeci, nisu ni radili na build-u demo-a od tada...ovaj demo,takav kakav je, je sigurno zaintrigirao CoD zavisnike,kojima se upalila crvena lampica koja im pokazuje da je na pomolu nova mindless pucacina, a jos kad krene multi...
![]() ![]() ![]() BTW ako ne ubace mogucnost holster-ovanja oruzja za PC verziju onda cu da skuvam kafu i opletem masovan visecasovan flejm po oficijalnom forumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Tako ti je to kada brzas igru kako bi cika Ray imao para da se kocka, a Ritichelo da kupi jos jednu jahtu, a igrace ko sisa, vazno je samo da im se uzme novac (zao me je tu developera, godinu i po dana je izuzetno mali period da se napravi neka epic igra danas).. A da vidimo sta kaze cika Ray: Citat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma ajde ja cu sve ovo i da istrpim al mi nemogucnost holsterovanja bode oci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Samo da bude FoV bolji jer ono je uzac,konzolitis....Holsterovanje takodje i bicu zadovoljan jer ovo je katastrofa,za ostalo ne mozemo da pricamo dok ne odigramofull,ali kao sto neko rece ovo mnogo smrdi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]()
Zna li neko zasto su oni uopste i uklanjali spustanje oruzja ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo je zvanična izjava:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Heh, kad nema dovoljno memorije na kutiji, svi moraju da ispastaju!
![]() Mada, ja mislim da je sve to sarena laza, a glavni razlog je los koding, ili nedovoljno vremena da se sve odradi kako valja.. Bilo kako bilo, zavrsio sam sa hejtom. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
doctor (19.2.2012) |
![]() |
#1597 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Mislim da posle igara kao sto su Batman Arkham City ili RDR svi izgovori kao sto je ovaj ne opravdani. Sve se moze kad se hoce. Animacije su uzasne, onaj video gore koji sam pogledao me je ubedio da ne skidam demo, a za full igru cu se dobro razmisliti. Bolje animacije mozemo da vidimo na pojedninacnim vojnicima u Total War serijalima, ovo je zalosno.
Ne mogu da opisem koliko mi je zao, obozavao sam ME, cak kupio obe igre. Ovo u inat treba piratizovati cak i ako covek ne zeli da je odigra, da shvate poruku. Glupi nismo, smece kupovati necemo! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dragomix na korisnoj poruci: | ||
mniz (18.2.2012) |
![]() |
#1598 |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]()
Искрено ми почиње ићи на живце што неки овде криве конзоле за нешто што је очигледна лењост и неозбиљност аутора. На конзолама имате одличне игре које итекако потврђују да нешто на конзоли не мора да буде лоше или одрађено за будале.
Приче о неком "конзолитису" (поготово за серијал који је почео на конзолама) су смешне. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Da, ali ko ih je terao da zaposle nesposobne programere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |