![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
Xampp 1.7.4.
PHP 5.3.5. Све је шљакало као сат, заправо шљака и даље, али... Почео сам да мало радим и са базама података. Углавном су то туђе скрипте које покушавам да у одређеним стварим преправим да би одговарале мојим потребама. Е ту већ настају проблеми. Прво ми је правио проблеме при прављењу табли јер није знао шта је то, рецимо TYPE=MyISAM... већ сам морао да преправљам у ENGINE=MyISAM... Сада ми често избацује да је Deprecated ово, deprecated оно... (Застарело???) Undefined index за сто чуда... које кад поставим на сајт rade!? Нисам нешто "компатибилан" са mysql и php, још сам мање чачкао по подешавањима xampp-а. Нашао сам на нету да треба да се у фајлу php.ini промени пар линија у вези обавештавања о грешкама, али бих волео када би ми то објаснио неко стручнији. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.380
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
A šta misliš o WAMP-u http://www.wampserver.com/en/download.php
Ili da bar apdejtuješ MySQL i PHP na najsvežiju verziju? A možda su, tj. najverovatnije skripte koje pokušavaš da koristiš zastarele i koriste deprecated metode i f-je iz starijih verzija MySQL i PHP? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
XAMPP Greska | mcdhappy80 | Serverske aplikacije i baze podataka | 2 | 29.3.2011 14:49 |
Xampp i Win 7 64bit | dbaja | Serverske aplikacije i baze podataka | 8 | 4.7.2010 22:04 |
Xampp i MySQL problem | nepoverljiv | Programiranje | 5 | 27.9.2009 17:52 |
[Tutorial] Instalacija sopstvenog web servera - XAMPP | Lich_king2 | Serverske aplikacije i baze podataka | 6 | 10.3.2009 17:22 |
Xampp, promena IP-a | nighthawk | Programiranje | 2 | 9.5.2007 16:02 |