![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Ma ne znam sto se svi cimuju na fazon "E nije novi engine, bice njesra igra". Iskreno mene boli uvo u kojem enginu re radjeno, 100% ce izgledati bolje od njihove prosle igre, sad one neke sitnice koje fale za tako nesto trebalo bi im 10 godina da urade igru, a da je radi blizzard i 15
![]() Nesto mi ovaj vukodlak mnogo OP, bas bih voleo da vidim okrasaj protiv nekog jaceg zmaja. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zokocx na korisnoj poruci: | ||
Nighty (7.11.2011) |
![]() |
#1702 |
Veteran
Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka
|
![]()
upravo tako. sigurno ce biti bolje nego oblivion po grafici, i druga stvar, nema bas puno open world rpg igara pa da ima sa cim da se uporedi. to je cinjenica. witcher je odlican ali nije open world. ja imam veze sa programiranjem i mogu da zamislim obim ovog posla, zato cenim tudji rad.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku orome na korisnoj poruci: | ||
Nighty (7.11.2011) |
![]() |
#1703 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci: | ||
_Grotesque_ (7.11.2011) |
![]() |
#1704 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
^ Developer: ID Software?!
![]() I gde je ocena za pricu? Shit, noob review!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Potkrala im se greska.
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: @Nameless: Ih, bre, ko jos ocenjuje pricu u RPG-ovima? Pratis li ti trendove? Vidis li sta rade EA i Bioware? ![]() Poslednja ispravka: Asmodeus (7.11.2011 u 18:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Mnogo funbojevska ocena 95, realno Kuzma ce to oceniti sa jakih 85
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1708 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Sad sam citao postove jednog lika koji je igrao igru...
-Banditi se ne naoruzuvaju i oklopljavaju zajedno sa igracem kao u Oblivionu. -Strazari su,kada je stao pored njih, komentarisali oklop koji nosi. -Kada je koristio shoutove u gradu, prisla je straza i rekla mu da prestane da vice jer uznemirava ljude... -Naisao je na utvrdjenje koje su drzali magovi, bilo je i leseva neke druge ratnicke frakcije, pobio je magove i otisao, kada je sledeci put prolazio tuda , utvrdjenje su drzali ti ratnici -Magovi su jaki i lako mogu da ubiju igraca ![]() @Vulee Pa bar nece uzeti legendu o kralju Arturu i samo promeniti imena i to nazvati pricom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Kekule Mekule
|
![]()
^Das igro Morrowind kako treba drugaciju bi pjesmu za pricu pevo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1711 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meh, mogao sam to da kažem Basceliku i da pritom iskoristim Baldure, ali davno je to bilo.
Poslednje dve Beth igre, Oblivion i Fallout 3 se nisu baš proslavile po tom pitanju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Starosedelac
|
![]()
Oblivion main story je bio slab ,ali su sporedni questovi dobrim delom bili na visokom nivou...
Sem toga i DA main story je podjednako slab i predvidiv pa se nisi mnogo zalio na pricu ![]() Sta vise DA:O i TES4:O imaju gotovo istu glavnu pricu, samo su imena drugacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam, Oblivionov main story je bio slab i jadan jer nije imao apsolutno nikakvu podršku drugih likova. DAO, sa druge strane, iako ima jako kliše priču (nikad nisam to sporio), je dobro napisan, sa jakim likovima koji taj utisak dodatno poboljšavaju. Ipak je DA:O linearniji i očekuje se da priča bude bolje složena i napisana.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Starosedelac
|
![]()
Slazem se, a Oblivion je imao open world ,dosta sporednih questova, dobar i raznovsan akcioni gameplay,u to vreme nenadmasnu grafiku... svaka igra ima svoje slabosti i kvalitete.
Sto se tice Fallout-a,to nije njihov teren, ima slab main story, ni sporedni nisu mnogo bolji,ali opet istrazivanje i akcioni raznovrsni gameplay su opet u mnogome izvadili stvar. Oni su i rekli da su ponovo ubacili super mutante i enclave posto vecina igraca nije igrala prva dva dela, ali u Skyrimu su opet na svom terenu, prica deluje dosta zanimljivije od one u Oblivionu, a gameplay iz dosad vidjenog ,po meni najbolji do sada u bilo kom RPG-u... PS A da, potvrdjene su katane u Skyrimu ![]() Poslednja ispravka: Bascelik (7.11.2011 u 22:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je F3 ubilo u pojam konstantno tumaranje po onim metroima, igra bi bila kudikamo bolja bez toga, ubijalo je istraživački osećaj.
Za Skyrim još nemam neko čvrsto formirano mišljenje, osim što me konstantno pro*******e Howarda nervira. Svakako ću probati, treba dati igri fer šansu da se dokaže. Ko zna, možda me čak i pozitivno iznenadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Samo da se razumemo, nisam napisao da ce igra biti losa, samo da ce igraci kojima je grafika na prvom mestu (kakvih je danas uzasno mnogo) primetiti da za danasnje mocne PC racunare grafika nece biti bog zna sta, cak ispod proseka!
Inace mene bas briga za grafiku, nit mi je bila vazna niti ce mi biti! Igram zeldu na wii-ju koja ima barm milion puta losiju grafiku od bilo cega sto danas izlazi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Član
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]()
Jel postoje sanse da narodna verzija za PC izadje pre 11-og????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka
|
![]()
Pa uzevsi u obzir da je dosta ljudi igra na XBOX-u , a izlazak najavljen za 11.11. , ne bi me cudilo. Stvarno, odakle im igra?
![]() Inace, svi gameplay klipovi su sa konzola, malopre sam video jedan za PS3, a za PC jos nista, jedva cekam da vidim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
lol koji blood and gore
![]() Prvo ona dekaputacija, pa sada ovo, kako ja ovo da igram pred sinom od 4 god? Kolko vidim i Bethesda je krenula putem serije "Game of Thrones", sneg, led, šume, magije, nasilje i sex i imaš pažnju publike. Svega ima sem sexa, a da li će ga biti igri, će da vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Igra nosi oznaku M sa razlogom - da maloletnici ne bi bili izloženi takvim scenama. E sad, ako roditelji ne mogu da se uzdrže...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |