![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Član
Član od: 23.10.2009.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Zna li neko kako da se prebaci brzinometar iz MPH u KMH ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |||
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.220 puta na 7.174 poruka
|
![]()
Odnosno... uđeš u folder igre i preimenuješ folder English u Spanish, a Spanish u English. Onda uđeš u igru, koja će biti na španskom, i u opcijama u igri promeniš jezik na engleski ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Nakon višednevnog igranja i vrhunske zabave, jutros je pao uninstall. Fantastična igra. Bio sam skeptik po pitanju shift opcije, ali sam se uvjerio da je to zaista dobar gameplay element. Trke i upravljanje vozilima su takođe fantastični, forsiranje drifta i pravljenje "policajki" su imperativ i nešto što izaziva nevjerovatnu količinu adrenalina, još ako se stavi kamera iznutra.
Optimizacija je odlična, na max detalja kod mene je išlo bez i najmanjeg sjeckanja u bilo kojoj situaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Starosedelac
|
![]()
Jel neko nasao resenje za Vsync koji se sam upali?Probajte da ga ugasite i onda igrajte nekih 10 min,pa izadjite u meni i pisace da je upaljen.Stavio sam graphics fajl na Read-only al opet se sam upali.Prepolovi mi fps.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
|
![]() Citat:
Patch Changes: - Added support for Logitech G27 Steering Wheel. - Game now supports very high screen resolutions (up to 2560*1600). - Several menu control glitches fixed. - In some rare cases players may observe FPS stutter. This is now fixed. - Fixed an issue when the game was unable to locate player’s saves if his Uplay account contained ‘.’ (dot character). Ne pise da resava bas taj problem ali vredi probati, ja nisam jos instalirao. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Emix na korisnoj poruci: | ||
markos807 (22.10.2011) |
![]() |
#206 |
Starosedelac
|
![]()
Jel mogu odma taj patch,bez predjasnjih?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
|
![]()
Trebalo bi da moze, ne pise nista.
Ali za svaki slucaj skini 1.02 pa 1.03, posto su iste velicine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Starosedelac
|
![]()
Instalirao 1.03 radi igra,al krenulo sve ispocetka,save ispario :P
Nakon patchovanja sam stavio sve fajlove koje sam dobio (necu da pominjem imena zbog pravila foruma) pa je save nestao,a sva sreca,pre toga napravio backup fajlova koje bi trebao da menjam,tako da sam patchovao,vratio stare fajlove imam stari sejv i igra leti ![]() Poenta: napravite backup fajlova koje menjate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Kako da promenim rezoluciju pre nego sto udjem u igru? Neki fajl koji mogu otvoriti u notepad-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Mislim da imaš kod sejvova dokument koji možeš da edituješ i postaviš ručno vrijednosti vezane grafiku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Starosedelac
|
![]()
Preciznije: C:\Users\ime\Documents\Ubisoft\Driver San Francisco i edituj fajl graphics.ini .Kad ga editujes,desni klik i cekiraj Read-only.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]() Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Veteran
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 144 puta na 119 poruka
|
![]()
Merguj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Sve mi se pobrkalo,ostao mi je jedan folder English valjda je dobar,a u jeziku igre mi je engleski ali mi je na spanskom,ja stavim spanski u jeziku igre a onda mi se sve izbrise i ne pise nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Veteran
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 144 puta na 119 poruka
|
![]()
P neznam onda ja kad sam to uradio bilo je dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ma koga briga piše li km/h ili mph, bitno je kad obrišete sve one foldere iz Locale osim engleskog naravno, oslobodite memorije za skoro pola igre
![]() Nego, zna li neko za šta služi onaj fajl "dng.replay" (nalazi se u save folderu) Kad ga obrišem ne vidim nikakvu razliku u igri... a trenutno kod mene zauzima 100mb. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Starosedelac
|
![]()
I jel ti radi brze kad obrises to?Izmeri FPS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Novi član
|
![]()
Kad bih ti sve napisao šta sam uradio da mi igra ređe restartuje komp, ne bi mi verovao..
![]() Evo par mojih mučenja oko toga svega... - Negde sam pročitao da igru treba instalirati direktno na C:\Driver San Francisco (ne u Program Files) i tako sam i uradio... - Obrisao sam folder C:\Program Files\Ubisoft - Uradio sam update grafičke - Isključio sam sve pozadinske procese, čak sam i antivirus obrisao da me on nešto nebi zezao, iako je bio u "režimu za igre" ![]() - Napravio sam podršku za više igrača sa jednog kompa, pošto igra to nema, glupo je da igra samo jedan lik tu igru... - Podesio sam da mi igra radi na "low" prioritetu procesora kad god je pokrenem - valjda mi je to najviše pomoglo da duže igram... - Nisam skužio zašto se mora brisati onaj "settings.yml" fajl, koji se ipak stvara svaki put čim pokrenem igru? Ipak podesio sam da ga obriše pre svakog pokretanja... - Pošto se VSync iz nekog razloga uvek sam uključivao u igri, čekirao sam "read-onli" na "graphics.ini" fajlu gde sam ga predhodno isključio (0) - Save fajl mi nije u My Documents kao kod svih već sam ga premestio u samu igru u folder pod svojim imenom ![]() Uf.. šta sve nisam podesio? ![]() Da, mom bratu se prilikom restarta kompa usled igranja restartovao komp i bukvalno mu s*ebao save fajl (nije mu više bilo Continue opcije), pa sam došao na ideju da napravim i to da se prilikom svakog pokretanja pravi backup (save spakovan u rar gde u nazivu piše vreme i datum pravljenja istog) Sve sam to podesio da radi za mene, moje je sad samo da pokrenem .bat i sve se to odradi u sekundi i diže mi igru... Možda sam nešto zaboravio dodati ko zna i ko zna šta mi je od svega ovoga pomoglo da sam igram i po 5 sati, a nekad sam mogao samo 10 min i kvrc... restart... Eto... odužih ja... a meni niko ne odgovori čemu služi fajl "dng.replay" za koji mi se čini da je višak, ne znam ![]() Poslednja ispravka: borko1dj (27.3.2012 u 11:38) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku borko1dj na korisnoj poruci: | ||
markos807 (27.3.2012) |
![]() |
#219 |
Starosedelac
|
![]()
Obrisi taj dng.replay i pokreni igru,malo odigraj i upali Replay opciju iz menija.Ako ti se ugasi igra,onda je to replay fajl,koji niko ni ne koristi,tako da ti ni ne treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Novi član
|
![]()
Gde je ta opcija? Ne mogu da je nađem u meniju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Realtec Audio Driver problem | coldman | Zvuk na računaru | 11 | 25.7.2010 0:12 |
Ubuntu 10.04 problem sa startom | Fantastic | Slobodni softver | 11 | 13.7.2010 19:06 |
Realtek High Definition Audio Driver | mitrovskiigi | Osnovne komponente | 14 | 14.10.2008 10:23 |
Sabayon Linux: Wireless i DVD, CD Rom problemi | Aksic Srdjan | Slobodni softver | 76 | 6.6.2007 13:53 |
Display Driver problem | Jack In The Box | Kvarovi | 9 | 3.8.2006 11:30 |