Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 20.8.2011, 17:43   #741
SobeR
Član

Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 76 puta na 37 poruka
Određen forumom Re: Diablo 3

Ono sto sam ja voleo kod D1 i D2 je gameplay, a to kako je igra izgledala mi je bilo manje bitno. Cak mi se grafika i nije dopadala ali je gameplay bio odlican. Ovo vazi za sve igre koje igram, grafika mi NIJE na prvom mestu. Evo na primer Frozen Synapse nema nikakvu grafiku a igra mi je EXTRA. Tako i za D3 mi je bitan gameplay i atmosfera a koliko vidim iz snimaka to ce biti bas kako treba. Nije mi bitan izgled samog Diabla, moze da bude i zelen, a ljudi nabijeni na kolac u igrama mi i nisu nesto strasni.
SobeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SobeR na korisnoj poruci:
Zuzu (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 17:44   #742
Nighty
Banned

Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka

Citat:
loshmeebre kaže: Pregled poruke
pa sta, to joj je primarna sexualna karakteristika :d

nego mene stvarno interesuje kako se igra diablo sa gamepad-om o.o u stilu top-down shoot-em-up igara?
Било би јако глупо играти ову игру на играчком систему (конзоли) исто као и играти pes 06 (рецимо) на тастатури. Нека се нико не увреди, чисто кажем).

Diablo 3 изгледа сасвим задовољавајуће. Нејасне су ми жалопојке поводом сваке ситнице. Не би требало очекивати Diablo 2 већ Diablo 3.
Nighty je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Nighty na korisnoj poruci:
SobeR (20.8.2011), Zuzu (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 17:47   #743
Doolio
Starosedelac

Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka

Рокер:

Ја се са свим тим слажем, само сам коментарисао прилаз расправи

Што се теме тиче, не знам, очекивао сам овакве ствари од тројке јер је то неки природни пут који је зачет још са двојком (мада, скок са кеца на двојку је мањи него са двојке на тројку, али то се може приписати и временском размаку - да је ово петица, имали бисмо тројку и четворку као међуступњеве).
Тако да ја лично нисам изненађен, а нисам ни сморен јер сам једноставно прежалио те ствари још пре неколико година, тако да сам сад у фазону да или ћу да играм и да ми буде лепо или нећу ни да играм, а одабрао сам ово прво
Ја против Активижнизације и Електроникартсације Близарда не могу осим да не играм њихове игре, а некако трипујем да ће Д3 ипак да ебе кеве кад се све узме у обзир, па сам набацио помирљиви мајндсет Ко зна, можда Д3 буде Близардова лабудова песма (што се тиче квалитета, не зараде). Мада, људи се данас ложе на десете ствари, на овом форуму ће за десет година у топ10 људи стављати Diablo 5: lollypop edition и Mass Effect 6 the non-interactive choiceless edition, као и Lands of lore 6: non-inventory xbox5 edition.

Собер:

Реално, и то је тачно. Често људи развију Павловљев рефлекс за те ствари и онда одбацују промене. То ми се десило са гомилом игара (МК3 рецимо), па кад сам се навикао, видео сам да је просто објективно боља игра од двојке, али је требало проћи тај иницијални шок за систем. Верујем да ће наша искуства са Д3 бити у стилу ''хрмпф, нећу да играм ово шаренило... па добро, да пробам... хм, види ово што је добро... ТАЈ РАД, ДОЂИ ВАМО МАЛИ ДЕМОНЧИЋУ!
Doolio je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Doolio na korisnoj poruci:
SobeR (20.8.2011), Zuzu (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 17:48   #744
Bascelik
Starosedelac

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka

To sto su za nekog sitnice, za drugog su jako bitne stvari. Bas je izgled Diabla sitnica...

Citat:
Doolio kaže: Pregled poruke
али то се може приписати и временском размаку
Zapravo, to mozes da pripises samo drugom razvojnom timu...

On August 1, 2005, Blizzard Entertainment announced the closure of Blizzard North. A key reason for the closure was Blizzard North's poor development of what was to be Diablo III which did not meet the expectations of Vivendi.

Tako da to nisu nikakve zalopojke ili potrage za dlakom u jajetu, nego skroz realno vidjenje stvari...
Bascelik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 17:54   #745
Nighty
Banned

Мени Diablo 3 портрет изгледа усклађено према данашњем добу и данашњем времену.

Уосталом, говоримо о Диаблу који може да се материјализује и као печурка, што се мене тиче.

Ја сам туговао за тим што су уклонили Илидана или Артаса из Warcraft будућности, али ово су ипак изузетне ситнице које нису претежно велике. Уосталом, није готово, можда и промене. Big deal.
Stara 20.8.2011, 17:56   #746
Asmodeus
Starosedelac

Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka

@High Life:
To što se hvataš za termine i baviš teorijom sa wiki-ja je lepo i za pohvalu, ali znaš ti šta sam ja hteo da kažem, kao sto kaže Doolio.

Pominjes umetničke stilove koji su prisutni u slikarstvu u istoj rečenici sa Diablom??
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	diablo1-credits.jpg
Viđeno:	24 puta
Veličina:	43,0 KB
ID:	40773
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	diablo_ii-71656-1249881540.jpg
Viđeno:	21 puta
Veličina:	100,1 KB
ID:	40774
Ovo ima umetničku vrednost koju treba akademski analizirati?
Get outa here!

Jednostavno gledam ih sa produkcione vrednosti igara i filmova, a ako ćemo da igramo po tvome, i stilski bar po sklonosti ka detaljima, skladu elemenata i kompoziciji za koplje ispred prva dva!
Sa tog aspekta produkciona vrednost ili što ne reći kvalitet (termin koji ti tumačiš kanonski kao svojstvo objekata) je na strani diabla iz trojke.
Edit:
Kao što sam već napomenuo u prethodnom postu, razumem da vam se ne sviđa menjanje ličnog opisa diabla, ali to nije "big deal", naročito što dolazi od Blizzarda, kome je to postala praksa u poslednje vreme.

Atmosferu u igri i nivo gore-a u igri, koju nisam spominjao, neću da komentarišem niti sam kome "solio pamet", kako kaže Rocker. Samo pričam o onim stvarima koje sam video i uporedio sa istim iz pređašnjih delova.

Poslednja ispravka: Asmodeus (20.8.2011 u 18:05)
Asmodeus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 17:57   #747
Krilce
Starosedelac

Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka

Citat:
SobeR kaže: Pregled poruke
Ono sto sam ja voleo kod D1 i D2 je gameplay, a to kako je igra izgledala mi je bilo manje bitno. Cak mi se grafika i nije dopadala ali je gameplay bio odlican. Ovo vazi za sve igre koje igram, grafika mi NIJE na prvom mestu. Evo na primer Frozen Synapse nema nikakvu grafiku a igra mi je EXTRA. Tako i za D3 mi je bitan gameplay i atmosfera a koliko vidim iz snimaka to ce biti bas kako treba. Nije mi bitan izgled samog Diabla, moze da bude i zelen, a ljudi nabijeni na kolac u igrama mi i nisu nesto strasni.
Mesas kvalitet grafike i stil. Sto se mene tice, mogu modeli da imaju milione poligona i detaljne teksture, ali kada se stil u potpunosti promeni, to je vec druga prica. Na atmosferu ne uticu poligoni, vec stil, kao sto sam vec rekao. Ako vidis nage ljude nabijene na kolac (koliko god to morbidno zvucalo), onda je i atmosfera mracnija . Ako vidis da zecevi trce po polju, kao sto je neko vec rekao, onda atmosfera ne moze biti mracna = potpuno razlicita od prethodna 2 dela. Atmosferi doprinose stil grafike, muzika, dobra prica, itd.
Krilce je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 18:07   #748
Bascelik
Starosedelac

Cinjenica je da mnoge stvari u Diablu 3 nisu uradjene kako treba, tj. ne onako kako su fanovi (dobar deo njih) ocekivali, sto je i logicno jer igru ne rade isti ljudi koji su radili prva dva dela.

Od prvog dana je bilo prituzbi (osnovanih) na WoWozaciju Diabla, da igra nije dovoljno mracna, na totalno debilne trailere itd.

Sada se vec preslo i na prodavnicu itema i arenu... pitanje je sta ce sve od toga biti...ali sigurno je da se smrad WoW-a oseca...
Stara 20.8.2011, 18:09   #749
Doolio
Starosedelac

Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka

Крилце:
Е, ал замисли зечеве који трче по пољу и мрмљају нешто на неком неразумљивом људском језику и мало мало, па стану и загледају се у тебе на пет секунди!
:d

Башчелик:
Нисам знао да је промењен тим... Мада, ипак мислим да то није једини разлог за овакав развој ствари, штавише, не мислим чак ни да је један од главних.
Doolio je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Doolio na korisnoj poruci:
Krilce (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 18:11   #750
Nighty
Banned

То је sacred ^_^
Stara 21.8.2011, 14:41   #751
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka

Meni je ovaj novi diablo mnogo kuliji od starih crvendaca, no dobro. Slazem se sa vecinom ostalih da je stil koji forsiraju (vidjen na screen-ovima) promasaj, ako zele da naprave atmosferu slicnu kecu i dvojci.

Tako mi se nije svideo ni StarCraft 2 stilski, zapravo jos manje. Secam se da je bila prica kada su izbacili screenove da zergovi izgledaju kao da su ispali iz Tabilenda. Onda su odgovorili na prozivke fanova tako sto su malo smanjili presijavanje i potamneli kolor paletu (i dalje po meni izgleda ocajno u odnosu na SC1, no to nije poenta price). Moja poenta je da se nista ne moze promeniti sustinski, mogu oni ukloniti zeke i staviti da boja peska bude tamno smedja umesto zlatno zute, ostace taj cartoony WoW stil koji se meni ne svidja i ne ide mi uz Diablo atmosferu. No zivi bili pa videli, mozda se spoj muzike, slike i gejmpleja pomesa na pravi nacin i dobijemo nesto odlicno.

Nego, pitanje u vezi lore-a. Mrzi me da kopam sada da li su dali objasnjenje, interesuje me kako je kog djavola Diablo ziv?. U prvom delu, osoba koja ga je ubila je sacuvala njegov rog, poludela i postala on (ili tako nesto, nije ni bitno). Kada smo ga ubili u drugom delu, zar to nije to?
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci:
bokela (24.8.2011)
Stara 21.8.2011, 15:50   #752
SobeR
Član

Pricu jos uvek neznamo, po neku informaciju koja je procurela mozes procitati ovde

http://www.diablowiki.net/Storyline
Stara 21.8.2011, 18:37   #753
Nighty
Banned

Мислим да није могуће заиста га убити. Могуће је једино башовати форму у други вид постојања. Уосталом, питање је да ли је то све заиста био Диабло, или је, можда (неким случајним случајем) наставио да ''живи'' или ''да се фидује'' лудилом које је настало и које се проширили на ликове, односно хероје током 20 година.

Како год да се окрене то је више метафизичко питање :d
Stara 21.8.2011, 18:43   #754
Andross
Kekule Mekule

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 1.387 puta na 715 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Andross

Njegove forme su se menjale u zavisnosti od "domacina" (prvo Albrecht, pa heroj iz D1) i ni u jednoj nije imao punu moc jerbo je i dalje to zaposeto ljudsko telo (na kraju keca se to i vidi, Diablo se transformise nazad u Albrechta). Tako da unistenjem soulstone-a je njegova dusa efektivno proterana iz Sanctuma, ali unistenje Worldstone-a je omogucilo demonima potpun pristup, tako da je ovo verovatno Diablo u svojoj pravoj formi direktno iz goreceg pakla.
Andross je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Andross na korisnoj poruci:
LoshMeeBre (22.8.2011), Nighty (21.8.2011)
Stara 21.8.2011, 19:02   #755
Nighty
Banned

Само, зар не бејаше Black Abyss пре него ли Burning Hells?

Зна ли неко која је корелација између Black Abyss-a и Burning Hells?

Citat:
Bas je izgled Diabla sitnica
Што, иде на Beauty Contest?

Баш изгледа моћно у Daiblo 3. Да се тако појавио пре петнаест година сигурно не би било ''безвезе''. Уосталом, постоје и разлике између првог и другог дела тако да није много битно, заиста није. Сигурно нећу пљувати игру због самог Cover-a или онога што није ни довршено... :]
Stara 21.8.2011, 19:28   #756
Lich_king2
Veteran

Član od: 29.6.2008.
Zahvalnice: 769
Zahvaljeno 223 puta na 152 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Lich_king2

Blizzard North way:
Lich_king2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Lich_king2 na korisnoj poruci:
Bascelik (21.8.2011), bokela (24.8.2011)
Stara 21.8.2011, 19:40   #757
Bascelik
Starosedelac

Citat:
Nighty kaže: Pregled poruke
Што, иде на Beauty Contest?
Баш изгледа моћно у Daiblo 3. Да се тако појавио пре петнаест година сигурно не би било ''безвезе''. Уосталом, постоје и разлике између првог и другог дела тако да није много битно, заиста није.
Jeste ,ide na Beauty Contest. Za nekog ko moze da proguta budalastine u JRPG-u naravno da nije bitno, medjutim za ostale igrace...

Citat:
Lich_king2 kaže: Pregled poruke
Blizzard North way:
Epic!
Stara 21.8.2011, 19:47   #758
SobeR
Član

Citat:
Lich_king2 kaže: Pregled poruke
Blizzard North way:
Nedaj boze, kakvo g.... od grafike ili stila ili kako god !!!
Stara 21.8.2011, 19:49   #759
Nighty
Banned

За ''остале играче'' или за тебе?

Заита, изглед некога ко може да се манифестује апстрактним начинима је сасвим глупа замерка. Победило је и целулит

Него, мани се ти jRPG - није то твој фах.

Diablo 3 изгледа сасвим задовољавајуће и биће одлична видео-игра, надам се да ти је то јасно :]
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nighty na korisnoj poruci:
SobeR (21.8.2011)
Stara 21.8.2011, 19:54   #760
Andross
Kekule Mekule

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 1.387 puta na 715 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Andross

U Black Abyss su on i braca bili proterani od strane manjih zla.
Black Abyss ti je pandan Void-u, dimenzija u kojoj obitava sve i nista i nezavisna je od ostalih. Savrseno mesto da tutnes nekoga ko ti smeta

Sto se tice ova dva shota ocigledan photoshop.
Andross je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Andross na korisnoj poruci:
Nighty (21.8.2011)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, diablo, diablo 3

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Diablo (1 i 2) ACHTUNG Role-Play 563 7.8.2022 14:36
Diablo II pomoc za instaliranje WinnieThePooh Role-Play 6 6.7.2015 22:16
Diablo kec na XP-u Hmeljisha Role-Play 1 10.10.2007 22:45
Diablo II online- pomoc Stojke Mrežne igre 3 26.5.2007 22:58
Diablo 3 Aljosa Role-Play 35 22.3.2006 16:18

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 21:22.