Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 20.8.2011, 10:54   #721
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
Određen forumom Re: Diablo 3

Citat:
Rocker kaže: Pregled poruke
Ako je Keriganka nosila štikle koje joj rastu iz nogu, može vala i ova!
Pa sta, to joj je primarna sexualna karakteristika

Nego mene stvarno interesuje kako se igra Diablo sa gamepad-om O.o U stilu top-down shoot-em-up igara?
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 11:22   #722
Krilce
Starosedelac

Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka

Konzlole ili PC, i dalje stoji da su ovi traileri ocajni, i da vise podsecaju na japanske nindza crtace (nemam licno nista protiv njih), nego sto imaju smek kakav su imala prva dva dela. Bas kao sto je neko napisao u komentarima, da li je ovo Zmajeva kugla ili Diablo?
Krilce je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 12:06   #723
Bascelik
Starosedelac

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka

A pazite Diabla sto se promenio ,skratio rogove i tako to, pedikir,manikir

Bascelik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 14:28   #724
SobeR
Član

Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 76 puta na 37 poruka

Citat:
Bascelik kaže: Pregled poruke
Niko ne trazi dlaku u jajetu samo neki ljudi nemaju nikakvog ukusa pa ce progutati sve sto nosi ime Diablo 3. Ti traileri su na nivou mocnih rendzera i nemaju apsolutno nikakve veze sa prva dva diabla. Po mnogo cemu: retardiranim dijalozima (aka mocni rendzeri), stikle, automatski samostreli, borba u stilu retardiranih japanskih crtaca za decu ispod 10 godina...

Podseti se Diabla 1/2 malo...
http://www.youtube.com/watch?v=w44SmMFy5Dc
http://www.youtube.com/watch?v=sRhY5OXtLd0

ma neeee, nikakve razlike nema izmedju D1/2 i D3 stila
Razlike u stilu ima ali ne mozes ocekivati da bude sve isto kao pre 20 godina. I mislim da trazis dlaku u jajetu.
Grafickom dizajnu D3 nista ne fali, mogao je izgledati mnogo gore, kao npr torchlight. U vreme danasnjih trash igara D3 je prava stvar i upravo ono sto je nedostajalo, igra sa odlicnim gameplayom i odlicnom atmosferom.

Opet kazem, ako ti se nesvidja igraj nesto drugo i nadji neku drugu temu na forumu.
SobeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku SobeR na korisnoj poruci:
pentraksil (20.8.2011), Zuzu (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 14:42   #725
Sir Spamalot
Član

Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka

Ako ovo bude cist prosek, bice super. Skoro sam probao Dungeon Siege 3, strasno.
Bice D3 bolji sigurno, samo mi se ne svidja u kom pravcu sve ovo ide.
A i graficki stil mu ne ide u prilog, ajde bre, jos malo pa ce da imaju siljate frizure...
Sir Spamalot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 14:45   #726
Zuzu
Novi član

Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 12 puta na 6 poruka

Citat:
A pazite Diabla sto se promenio ,skratio rogove i tako to, pedikir,manikir

Ako ti smeta "pedikir i manikir" a ti namesti rezoluciju na 800*600 i resen problem..... Igra izgleda odlicno i normalno je da napreduje graficki sa godinama. Ja da se pitam stavio bi mu i po koji mladez, i koju dlaku da strci iz usiju, kad se vec moze. S obzirom ko radi ovu igru ne sumljam u gameplay i atmosferu!
Zuzu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Zuzu na korisnoj poruci:
SobeR (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 14:45   #727
Krilce
Starosedelac

Citat:
SobeR kaže: Pregled poruke
Razlike u stilu ima ali ne mozes ocekivati da bude sve isto kao pre 20 godina. I mislim da trazis dlaku u jajetu.
Grafickom dizajnu D3 nista ne fali, mogao je izgledati mnogo gore, kao npr torchlight. U vreme danasnjih trash igara D3 je prava stvar i upravo ono sto je nedostajalo, igra sa odlicnim gameplayom i odlicnom atmosferom.

Opet kazem, ako ti se nesvidja igraj nesto drugo i nadji neku drugu temu na forumu.
Kad kazes Diablo, onda mislis na mracnu atmosferu, kao sto je bilo prezentovano u trailerima, a i u samim igrama. Ovde traileri, kao sto sam rekao, izgledaju poput japanskih crtaca, sto ne ide u prilog atmosferi koju je gradio Diablo.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Krilce na korisnoj poruci:
Bascelik (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 14:47   #728
Bascelik
Starosedelac

Citat:
SobeR kaže: Pregled poruke
Naravno, ostavicemo temu tebi da se divis igri do imbecilnosti.

Citat:
Zuzu kaže: Pregled poruke
i normalno je da napreduje graficki sa godinama.
I jeste normalno (iako igra za danasnje standarde ne izgleda nista specijalno),ali si promasio poentu. Nije stvar u grafici ,nego u samom izgledu diabla. Menjao se i u Diablu 2,ali je i dalje licio na Diabla. Ovo ovde ne lici na Diabla iz prva dva dela.
Stara 20.8.2011, 15:06   #729
Asmodeus
Starosedelac

Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka

Ajde smanjite doživljaj, zvučite k'o ucveljene šiparice! Sve vam smeta.
Ovi trejleri za klase, kojih verovatno neće ni biti u igrama, možda deluju cartoony, ali HD cinematici će sigurno biti ozbiljni, kao što je ovaj:
Šta, Diablo vam ne izgleda dovoljno strašno?
http://www.youtube.com/watch?v=sc54_bK604s&t=1m44s
Asmodeus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci:
Aibo (20.8.2011), Obtainer (20.8.2011), SobeR (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 15:07   #730
Zuzu
Novi član

Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 12 puta na 6 poruka

Citat:
Naravno, ostavicemo temu tebi da se divis igri do imbecilnosti.

I jeste normalno (iako igra za danasnje standarde ne izgleda nista specijalno),ali si promasio poentu. Nije stvar u grafici ,nego u samom izgledu diabla. Menjao se i u Diablu 2,ali je i dalje licio na Diabla. Ovo ovde ne lici na Diabla iz prva dva dela.
A sto bi morao da lici ?
Ni ja ne licim na sebe od pre 20 godina pa nemora ni on . Sminka je sminka, ovu igru krasi atmosfera i to je ono sto je vazno i sto ce te ili nece zakucati za stolicu. Moja poenta je, da je nepotrebno unapred pljuvati po necem sto jos niko nije probao, sacekajmo betu pa polako.
Ovo pricam iz licnog iskustva jer sam napravio takvu gresku kod Battlefield Bad Company2 igre gde sam osuo drvlje i kamenje iz "100 razloga" sto grafickih sto gameplaya da bi se kasnije ujeo za jezik i postao VELIKI fan...
Zuzu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Zuzu na korisnoj poruci:
Asmodeus (20.8.2011), SobeR (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 15:08   #731
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Citat:
Asmodeus kaže: Pregled poruke
http://www.youtube.com/watch?v=sc54_bK604s&t=1m44s
NE...
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 15:17   #732
Asmodeus
Starosedelac

Zakeraš mnogo...
Stara 20.8.2011, 15:23   #733
Krilce
Starosedelac

Citat:
A sto bi morao da lici ?
Ni ja ne licim na sebe od pre 20 godina pa nemora ni on . Sminka je sminka, ovu igru krasi atmosfera i to je ono sto je vazno i sto ce te ili nece zakucati za stolicu. Moja poenta je, da je nepotrebno unapred pljuvati po necem sto jos niko nije probao, sacekajmo betu pa polako.
Ovo pricam iz licnog iskustva jer sam napravio takvu gresku kod Battlefield Bad Company2 igre gde sam osuo drvlje i kamenje iz "100 razloga" sto grafickih sto gameplaya da bi se kasnije ujeo za jezik i postao VELIKI fan...
Uz ovakvu grafiku ne ide atmosfera kakvu bi jedan Diablo trebalo da ima. Naravno, tek treba da se vidi na sta ce ovo liciti, ali mi se za sada ne svidja. Potpuno subjektivno.
Stara 20.8.2011, 15:24   #734
Bascelik
Starosedelac

Citat:
Samo ne lici na sebe, dovoljno.
Spoiler za Diablo:

Da nista ne pise, za prvu sliku bi znao da je to Diablo, za drugu isto, a za trecu da nisu napisali da je diablo i da ga nisu najavili, bez problema bi mogao da prodje kao jos jedan lik iz Warcrafta ili kao nekakav zerg.... pogotovo ako bi izbacili vatru.

Citat:
A sto bi morao da lici ?
Hm... zato sto je to centralna figura serijala, po kojoj serijal i nosi ime? Mada postujem to sto tebi to ne smeta, to je tvoje pravo,ali mnogima smeta ta glupost.

Citat:
Moja poenta je, da je nepotrebno unapred pljuvati po necem sto jos niko nije probao,
A ko to radi? Nisam video da se neko ovde zali na sam gameplay.

PS
mada sam negde nasao na netu da izgled diabla u trojci jos nije kompletiran 100% tako da je moguce da ce biti izmena...

Poslednja ispravka: Bascelik (20.8.2011 u 15:34)
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci:
Asmodeus (20.8.2011), Krilce (20.8.2011), Willy (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 15:33   #735
Asmodeus
Starosedelac

Ok, kapiram, ikonografija je promenjena, navikli ste na Diabla iz D1 i D2, ja pošto nisam igrao meni ne smeta, ali stilski i grafički ovaj "novi" Diablo izgleda 10x kvalitetnije i ozbiljnije od prethodnih modela, koji izgledaju naivno, kao da su izašli iz B production filmova. Inače, nije toliki big deal da bi dizali frku kao što dižete.
Inače, skoro sve Blizzardove igre pate od promene likova kroz nastavke, u WC3 i FT Malfurion i Illidan Stormrage, u SC2 Raynor, u D3 Diablo, pa ne vidim da je toliko strašno.
Stara 20.8.2011, 15:34   #736
High life
Starosedelac

Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
Određen forumom

Citat:
A sto bi morao da lici ?

Ovo nema veze sa time dali si probao igru ili ne. U pitanju je kreativni stil (narodski receno - art direction), koji moze da se oceni i na malom uzorku.

Citat:
Ok, kapiram, ikonografija je promenjena, navikli ste na Diabla iz D1 i D2, ja pošto nisam igrao meni ne smeta, ali stilski i grafički ovaj "novi" Diablo izgleda 10x kvalitetnije i ozbiljnije od prethodnih modela, koji izgledaju naivno, kao da su izašli iz B production filmova.
Molim te, objasni mi - naivno, kvalitetno i ozbiljno.

Poslednja ispravka: Aibo (20.8.2011 u 15:47)
High life je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 15:45   #737
Asmodeus
Starosedelac

Ako si pratio na časovima likovne kulture u srednjoj školi/gimnaziji, nema potrebe da ti objašnjavam. Bez uvrede...
Stara 20.8.2011, 16:09   #738
High life
Starosedelac

Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka

Citat:
Ako si pratio na časovima likovne kulture u srednjoj školi/gimnaziji, nema potrebe da ti objašnjavam. Bez uvrede...

Kao prvo, umetnost nema kvalitet. Kvalitet je vezan za objektivna svojstva i okolnosti. Salama npr. moze da bude manjeg ili veceg kvaliteta, kreativni stil ne.

Kreativni stil moze da bude stilski inovativan, originalan, autentican, derivativan, kicast, sund, sklon apstrakciji, sklon detaljima itd. Na osnovu tih osobina, utvrdjuje se umetnicka vrednost, koji je opet subjektivna ocena.
Kvalitet se u slucaju umetnosti jedino moze odnositi na kvalitet samog zanatskog uratka, ali on je ovde van teme jer pricamo o kreativnom stilu.
Ovo je inace namenjeno i svim ostalim koji rec kvalitet upotrebljavaju u kontekstu ocenjivanja igara, filmova, muzike itd.

A ovo "naivniji" i "ozbiljniji" nema nikakav kontekst. Naivan i ozbiljan u kom smislu, u odnosu na sta ?
High life je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2011, 16:20   #739
Doolio
Starosedelac

Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka

Сад и ти... знаш шта је хтео да каже, хваташ га на семантику, каква је корист од тога...
Ја се са њим не слажем, али небитно.
Doolio je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Doolio na korisnoj poruci:
Asmodeus (20.8.2011)
Stara 20.8.2011, 16:58   #740
Rocker
Neozbiljni kolega

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
Cool Re: Diablo 3

Stvar je u tome što čovek nije igrao prva dva dela, a nama soli pamet!

Da, animacija Diabla iz prvog dela igre zaista izgleda kao da je iz neke B produkcije, ako zanemarimo činjenicu da je ista stara punih 15 godina!

Šmek i atmosfera su žestoko promenjeni, sudeći po ovim snimcima koje smo imali prilike do sada da vidimo. I to su promenjeni na GORE, zbog toga i kukamo. Diablo je bio mračan i prilično jeziv na trenutke. A ovde trče zečevi po livadi dok se junaci šibaju sa protivnicima. Sve izgleda kao crtani film za sitnu decu. Blizzard ne samo da je postao alav na pare koje će mu doneti konzolne verzije, nego očigledno hoće da manje brutalnom atmosferom dobije niži rejting cenzora, pa će igra dobiti maximalno 7+ rejting. U prvom delu igre smo viđali krv na sve strane, čudovištima su često letele glave, bilo je ljudi nabijenih na kolac i to potpuno golih, a bilo je isto tako za mlađe uzraste neprikladnih sisatih demona (succubus i ostale). A sad ništa od svega toga, tako da će igru moći da igraju i dečica, da bi i njima uzeli pare.

Mada se i dalje nadam je sve što smo do sada videli opipavanje pulsa i da zato planiraju betu. Da eventualno nešto poprave ako bude dovoljan broj negativnih komentara nas "tradicionalista". Zato i treba pljuvati ovakav Diablo, ne bi li neko iz Blizarda čuo i nešto uradio po tom pitanju. Možda nema svrhe to raditi na SK forumu, ali na stranim popularnim gejmerskim forumima i te kako ima!
Rocker je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci:
Andross (20.8.2011), Equilibrium (20.8.2011), Krilce (20.8.2011)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, diablo, diablo 3

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Diablo (1 i 2) ACHTUNG Role-Play 563 7.8.2022 14:36
Diablo II pomoc za instaliranje WinnieThePooh Role-Play 6 6.7.2015 22:16
Diablo kec na XP-u Hmeljisha Role-Play 1 10.10.2007 22:45
Diablo II online- pomoc Stojke Mrežne igre 3 26.5.2007 22:58
Diablo 3 Aljosa Role-Play 35 22.3.2006 16:18

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:04.