![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
Starosedelac
Član od: 4.12.2009.
Zahvalnice: 271
Zahvaljeno 275 puta na 235 poruka
|
![]()
Radi ok, samo su mi slova mutna u odnosu na FF i Chrome, kako to da sredim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Interesantan članak: 10 Ways Microsoft Could Make Us Love IE Again.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Starosedelac
|
![]()
Progurali su I9 kroz update na masini na kojoj nije bio instaliran zajedno sa famoznim updatom
![]() KB971033 os win 7 sp1 x86 |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Član
Član od: 15.8.2006.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 117 puta na 70 poruka
|
![]()
Hard/soft scena, str 8: "Prema najavama iz Microsofta, IE 10 nece biti moguce instalirati na Visti, dok je IE 9 moguce instalirati i na Windowsu XP".
WTF? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Starosedelac
|
![]()
IE10 izlazi tek za god dana .
Jasno je ce sa 10 % vista pasti na nekih 5-6% ali ipak je u mainstream support i microsoft je prekrsio sopstveno obecanje. Kad je naterao jadnike da kupe vistu ![]() Vista je u mainstream support i mogli bi da ubace to u vistu koja je skoro ista kao win 7 Jeste IE nije vredan nerviranja za obicne korisnike ali mislim i na poslovne korisnike a ima i obozavaoca IE |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]() Citat:
Sad mi je glavni browser definitivno, probao sam FF, stavio razne popularne addone, ulepsao ga, i pokrece se ko puz, nabijen bezveze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I meni je glavni browser, nemas pojma sta pricas.
Koristi ti FF niko ti ne brani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Evo od kad ga koristim nisam dolazio da ga hvalim i pokazujem "fanboyizam" ,al kad neko tako dodje i odvali nesto, samo da bi zapoceo svadju, ne mogu da precutim. Priznajem da prethodne verzije nisam koristio jer su jako lose sa puno propusta, al IE9 je potpuno drugi browser, i po meni niko mu nije do "kolena". Al hey to je moje misljenje i do sada me extra sluzi sa 0.00% "usporenja" za ovih par meseci. Za razliku od FFa koji zatrokira posle 3 addona. Ako si ti zadovoljan niko ti ne brani da ga koristis i nastavi da ga hvalis u FF temi i izgled vaseg browsera temi.. Ocigledno si navucen na to ko acafaca na norton, mrzi me da prozivam al moram neko poredjenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja imam PUNO više od tri addona na FFu i sve radi savršeno
![]() Inače, naravno da JESAM probao IE9, samo još ne na svom kompu. @ Iceman_37: ma, mislio sam na brojne probleme koje je nosio IE u ranijim generacijama i moje odsustvo poverenja prema celom "brendu". S druge strane, sa ovako brojnom i moćnom konkurencijom, IE9 bi morao da ponudi NEŠTO bitno dobro i zanimljivo, ako hoće da stane na crtu ostalim brauzerima. U ovom trenutku, ne vidim nikakvu prednost IE9 u odnosu na FF4, Chromium 13 ili Operu 11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Starosedelac
|
![]()
Ja ne pricam iz nikakve mrznje ovo. Stavio sam FF 4.1, instalirano oko 20 addona - sve "bitni" i ono za ulepsavanje gornjeg dela. Startujem mi se za 2-3 sekunde, sto je SPORO. Uzmite da brojite... hiljadu jedan, hiljadu dva, hiljadu tri...to je dugo. IE9 za oko sekundu ili manje i to mislim na prvi start.
Kod mene FF sa 20 addona je spor...ne ucitavanje strana, to ok, nego kao aplikacija mi se vuce, imam osecaj kad klinem na new tab da zasecka lol... Ajde i da nesto znace ali i tih 20 addona nikakvu po meni vecu funkcionalnost ne daju pretrazivacu, tako da je meni FF npr bez addona odlican, startuje se ko IE9 i imam takav sleek interfejs. Al FF je poznat po tome sto mozete da mu turite 100 addona on ostaje brz...malo morgen ![]() Zato koristim IE9, treba mi pretrazivac koji stavlja u prvi plan stranicu. Mogu da pinujem sajtove na taskbar sto je vrhunski, kao facebook, twiter i ostale pa su svi na dohvat ruke. To mi treba...a ne ikona u browseru da odem na e-mail, ili da mi proverava vreme koje imam na sidebaru itd... O sigurnosti necu da pricam, vec sam pomenuo testove u temi kao i smart sceen filter koji nije uopste naivan bla bla bla ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() 2. Aha, to znači da koristiš neku extenziju koja usporava pokretanje (npr. neki mail checker i slično)? U svakom slučaju, ti kažeš da su "prazan" IE9 i "prazan" FF4 tebi podjednako dobri i podjednako brzi browseri, ali da IE9 odnosi prednost zbog mogućnosti pinovanja? Ili sam te pogrešno razumeo? A što se tiče toga da extenzije ne daju nikakvu vecu funkcionalnost brauzeru... Uh, to se nikako ne bih složio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
To nije do FF-a, već više do addon-a. Kako god bio napravljen addon interfejs, on ne može nikako da bude spor, već neki addon može da ga uspori, sve zavisi šta si sve instalirao. Ja nemam ništa protiv IE-a, ali sad sam pravio opet neki sajt, i ponovo obnovio onu odbojnost, pošto sam morao da dodajem i štelujem neka CSS svojstva zato što baš u IE nije radio (Firefox, Opera, Chrome, Safari - radi savršeno). Nisam probao sa 9kom doduše, mada sve verzije su mi dosad pravile probleme, videćemo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Podjednako su mi dobri prazni stim sto mi se izgled IE9 vise svidja, bolje slaze sa aerom, i da zbog pinovanja na taskbar takodje.Najkorisnija stvar, ako je nisi koristio/navikao ne mozes da kazes da je bezveze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Što se tiče slaganja s aerom i izgleda... Da, moguće da si u pravu po tom pitanju. Meni se ne sviđa kod IE što mu ostane titlebar neiskorišćen - postoji prostor, ali je on (besmisleno) prazan - ovo može da se "poprravi" pomoću Classic Shell-a ili Quero-a. S druge strane, kod FFa se titlebar lako ceo uklanja, čime se dobija dodatni "red" po visini. Uglavnom, važno je da postoji izbor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Starosedelac
|
![]()
^ znam da nisi, samo je pitanje tako "zvucalo" Cekaj koristis IE9 takoreci SAMO zbog pinovanja...kao LoL
![]() U svakom slucaju da tako je tu je izbor kao sto je receno 100 puta...svidja mi se i to sto kod IE9 kad kliknem na new tab dobijem cesto posecivane sajtove, al ne tipa koje ja pinujem, nego bas one na kojima sam nedavno bio pa cak i samo jedanput. Tu je ako mi opet zatreba. U FF ima neki addon da se namesti da imate nesto tipa opera, al to mi tek uspori FF i ima neke bugove sa cetvorkom. Nakon ciscenja par addona, sad imam oko 20 aktivnih, imao sam 26, startuje mi se za sekund i po, mozda 2. Ali opet IE9 brze to radi, takoreci trepnem i otvori se, a sve sto vidim je mesto gde kucam stranicu i TAB. to je sve sto mi treba, a unutra je stranica. Meni tu nema sta da se popravi, i nebih ni hteo da imam taj deo popunjen...ebiga, neko trazi da svaki cosak ima neku funkciju, a neko voli prazno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako uvesti bookmarke i pasvorde iz FF4 u IE9?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
browser, microsoft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kaspersky Internet Security & Anti-Virus 2010 9.0.0.459 Final | rogi23 | Zaštita | 116 | 18.12.2009 1:00 |
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti | donator99 | Internet usluge | 60 | 17.9.2009 18:17 |
Problem sa internet explorer | Kristijan | Kvarovi | 15 | 16.4.2009 21:59 |
Internet Explorer 8 Beta to begin later this year | jonathan | Aplikativni softver | 6 | 28.6.2007 17:02 |
Internet explorer 7 VS Opera 9.20 | daco kralj | Aplikativni softver | 22 | 20.5.2007 10:45 |