![]() |
![]() |
![]() |
#661 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Heh, trol konzolas i butthurt BW fanboy se udruzili protiv mene!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Član
Član od: 21.4.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 43 puta na 24 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]() Citat:
Koliko sam ja shvatio slicno ce biti i u Skyrimu,npr. ako si usavrsavao vestine vezane za ratnika, dobices perk koji ti povecava meele dmg. Sto je gotovo isto kao da si stavio poene na snagu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]() Citat:
Ali dosta o grafici, nije ona presudni faktor za ukupnu ocenu RPG igre. Svojim postom sam samo hteo da izrazim blago razocarenje u polju grafike jer sam navikao da po izlasku TES- a budem zapanjen onim sto vidim. Licno poznajem dosta ljudi koji su zbog Morrowinda/Obliviona kupovali nove racunare kako bi ih igrali u punom sjaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Član
Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
i taj sistem je bio prosto fascinantan u oblivionu:
-napraviti nekog maga -biflati mu strength, melee i tome slicno -? -profit onda lepo imas lika koji udara ko warrior lvl20, ali je zapravo mag lvl1 = okruzenje je skalirano za lvl1. meni i dalje nije jasno kako je neko mogao da napravi takav sistem. tj, kako je kompanija od vise od jednog coveka koji ima iq20 mogla da napravi taj sistem i da niko u toku od par godina pravljenja igre ne kaze 'a cek, razmislimo o problemima koje donosi scaling okruzenja'... al ono, nisam kao sarkastican ili hiperbolisem nesto, stvarno mi nije jasno, bas bukvalno. cak i da nije moguc takav exploit (koji zapravo i nije exploit, sto je najtuznije... meni se to slucajno desilo i onda sam se smorio), skaliranje okruzenja je sto se mene tice top1 najretardiranijih stvari koje neko moze da uradi u rpg igri. a sto se tice petice, nazalost, ne znam kako neko moze da se nada da ce to biti dobra igra. ne zelim da zvucim ko neki deka doomsayer, ali najava 'rpg' naslova danas, pogotovo visokobudzetnog, moze da znaci samo jednu stvar, a ta stvar sigurno nije da mozemo ocekivati rpg elemente odradjene na visokom nivou ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Grafika u Skyrimu izgleda mnogo bolje od bilo kog drugog rpg-a (osim Witchera 2). Skok u grafici Obliviona u odnosu na Morrowind je manji nego Morrowinda u odnosu na Dagerfall. Jednostavno nije vise tako jednostavno napraviti veliki skok u grafici u odnosu na nesto sto vec izgleda dobro. Citat:
Npr. The Witcher 2? To je taj visokobudzetni "rpg" danas. Znaci po tvojoj logici TW2 ce imati rpg elemente na niskom nivou? Poslednja ispravka: Bascelik (29.4.2011 u 9:00) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |||
Član
Član od: 10.1.2010.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 32 puta na 18 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Drugo, da2 nije imao neku vrijednu pricu,vise je bio kao uvod za da3 i ima se osjecaj da je samo razvlace iako ustvari imaju jos dosta prostora za nesto novo (pobogu pa stvorili su citav svijet za serijal) . Dragon Age 2 nije najgora igrica na svijetu ali je definitivno najgora Biowareova igra za sad. Medjutim to je offtopic jer ovo je tema za skyrim pa vas molim da prestanete sa vs postovima. Poslednja ispravka: Darky (1.5.2011 u 12:04) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Cisto da ti kaze da nisi u pravu.
![]() Anyway ja nikako ne mogu da razimem kako neko moze da bude bas siguran da ce recimo Skyrim biti dobar na osnovu price, da nece imati recikliranih lokacija i slicno samo na osnovu dosadasnjih obecanja i nesto malo vidjenog. Ja licno jos uvek ne mogu nikako da budem siguran da nece biti kako tvrde ali isto tako niti mogu biti siguran da hoce biti bas tako kako najavljuju - jednostavno jos je dug period pred njima i jos dosta toga mogu/trebaju/moraju da ponude da se vidi kako bi se moglo nesto sa sigurnoscu tvrditi tako da me to da je neko vec u ovoj fazi siguran da ce biti ili nece biti tako prosto fascinira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Marti, nikad ne vjeruj svemu što vidiš u trejlerima i screenshotovima dok ne odigraš igru. Dok ne odigram nešto, ne mogu da pričam o tome izuzev nagađanja, očekivanja i slično.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ja i ne verujem - zato sam i postavio pitanje kako neko moze da veruje.
![]() Koliko sam samo puta razuveren cinjenicom da je krajnji proizvod daleko od najavljivanog/ocekivanog, naravno da moram da budem skeptican. Recimo sa The Witcher 2 je sasvim druga prica jer je izlazak igre veoma blizu i vec je dosta toga poznato i vidjeno da moze sa sigurnoscu da se tvrdi da ce na osnovu vidjenog biti odlicna igra ali za Skyrim to na osnovu do sada vidjenog to jos uvek nikako ne moze da se tvrdi iako ne znaci i da nece ali treba ipak sacekati jos malo vremena i materijala kako bi se moglo sa sigurnoscu reci hoce ili nece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Starosedelac
|
![]()
Sad ce Tod tebi da posalje mail i da ti sve lepo objasni,stavku po stavku. Ma sta mail ,platice ti avionsku kartu da dodjes i licno se uveris sta i kako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa sad, ako si se ti lepo proveo kod Toda i lepo ti je objasnio pa si se licno uverio i sad sa sigurnoscu znas bas sve sto treba ne sumnjam ni da ce meni da bude tako, otherwise...
![]() Btw. problem je sto ja Todu ne verujem ni rec. ![]() A ako ti stvarno mislis da su sve igre na kraju ispale onakvim kakvim su ih najavljivali mesecima pre izlaska onda super. Ja sam se prilicno puta uverio da nije sve bilo bas tako kako je trebalo da bude - poslednji slucaj je DA 2 gde sam se, iskreno govoreci, prilicno razocarao u neke stvari odnosno resenja. A ako je tako bilo sa Bioware-om koji mnogo vise cenim i postujem i koji do sada nije pravio gafove po nekim pitanjima ne vidim razlog zasto bih verovao Bethesdi koju mnogo manje cenim i kod koje vec imam negativnih iskustava po pitanju odnosa stazelimo da bude/sta je trebalo da bude i onoga sto/kako je ispalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Starosedelac
|
![]()
Ma ti si mnogo pametan, pa te kao mnogo fascinira kako sam kazes, kad mi slepci verujemo u sve najave sto nam serviraju.
Prvo niko ovde nije rekao ma tako ce biti kako kazu, secem ruku ako ne bude. Ali ako su vec najavili veca je verovatnoca da ce tako i biti. Niko nece znati sa sigurnoscu dok igra ne izadje i ne treba glumiti sad nekog mudraca tu. Da da znamo svi ,razocarala te BS, razocarao te Oblivion ,rekao si jedno milion puta vec do sada,a ja ti opet kazem vecinu nije razocarala/o tako da je logicno da su ljudi prilicno optimisticni i nema sta tu da fascinira bilo koga. Uvek kad je najavljen nastavak nekog popularnog i uspesnog serijala uvek su ljudi optimisticni (Diablo npr.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemoj sad da izvrces posto:
1. Nigde nisam rekao da je neko slepac zato sto veruje u nesto vec samo sam zapitao na osnovu cega neko veruje u nesto jer jos nije izaslo dosta materijala. Ako nadjes da sam ikog nazvao slepcem ili nekim pogrdnim imenom ili implicirao da je neko slepac slobodno me citiraj ovde i prijavi to moderatoru i prihvatam bilo koju kaznu. U suprotnom ne nameci nesto sto nije receno niti cak implicirano. 2. Ti si prvi koji se napravio pametan i obratio se sarkasticnim tonom tako da je savrseno jasno ko je prvi pokusao da se pravi pametan i duhovit. Ja sam krajnje ozbiljnim tonom odgovorio Lone Wolfu a ne kao ti sarkasticno. 3. Sto se tice toga da niko nije rekao "ma da tako ce biti kako kazu" i da niko nije rekao da ce nesto sigurno biti tako ja sam odgovorio na ovo Citat:
Ne znam sta te to toliko pogadja kad neko kaze da je jos rano da se sa sigurnoscu tvrdi da ce biti bas tako. Ne znam ni sta ti je cudno sto ja ipak vise verujem svojim ocima nego Todovim pricama. Kad budem video da je to tako reci cu "Napravili su stvarno ekstra stvar - svaka im cast." do tada zadrzavam pravo da na osnovu prethodno dozivljenog budem skeptik. 4. Zasto ponovo uplices Oblivion kad sam se ovaj put izmedju ostalog pozvao pre svega na DA2 rekavsi "poslednji slucaj je DA 2 gde sam se, iskreno govoreci, prilicno razocarao u neke stvari odnosno resenja" a gde se jasno vidi da mislim na ono sto su najavljivali i ono sto smo dobili. Meni nije tesko da kazem da me je Bioware razocarao iako volim njihove igre za razliku od pojedinaca koji ce BS da brane u svakoj situaciji. Na samom kraju kad vec govoris o optimizmu, jedno je biti optimistican sa premisom "verujem da ce napraviti sjajnu igru i da ce sve biti super" a drugo je biti siguran u tako nesto a bez ikakvog realnog (citaj vidljivog) pokrica osim nesto slika i ponekog trejlercica koji nije izvadjen iz igre vec je namenski napravljen u cilju marketinga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Starosedelac
|
![]()
1. Ne
2. Ne 3. Da ti razjasnim misteriju koja te fascinira. Zasto ljudi zakljucuju da ce TES5 biti dobra igra? Zato sto su im i prethodne igre bile dobre, zato sto su vecinu stvari ispravili iz prethodnog dela koje nisu valjale. Za neke stvari ima direktnih dokaza,za druge nema. 4. Zato sto si sam rekao da si imao negativna iskustva sa BS. Iz tih screenova i trailera se vidi raznolikost teritorija, dizajn istih, izgled likova kao i neke druge stvari (stealth kills, finishing moves itd.) To su sve stvari koje su najavljene, i za koje postoji direktan dokaz. Toliko... PS Bas nekog pogadja sta ko govori u vezi video igrice. Kakva smesna pretpostavka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |