![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.2.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo, imam problem sa drajverima, fali jedan i svaki put kada upalim notebook Asuv EeePC 1001HA izbaci da unknown drajver fali i verovatno zato kamera cas hoce cas nece da radi, inace skinuo sam sve drajvere i instalirao sa oficijalnog sajta, ali opet imam problem, ocigledno neki kontroler fali, evo i slika, HI-SPEED USB, inace II put kada prijavi da neshto nije ok sa drajverima je kada zelim da upalim kameru, kao na slici, molio bih za pomoc,
![]() ![]() II pitanje, ako bih se odlucio za instalaciju svezeg sistema na ovaj notebook koji je bez CD-roma, kako bih to izveo? Znam da ima neka fora preko PXE-ja ili mozda da napravim bootabilan flesh ali kako(tutorijal i slicno), ako moze neko iskusniji da podeli iskustvo i sa mnom, hvala. Milan edit: Inace evo kakvo je stanje sa particijama, osim C sistemske i D za podatke (i treca flesh), postoje josh 2, jedna bez oznake i druga "PE", jel to WinPe instalacija ili shta vec ? Kako instalirati nov sistem obzirom da je sadasnji XP Home Edition OEM? ![]() Poslednja ispravka: mozdani (8.12.2010 u 5:47) Razlog: dodatne informacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Skini pa isprobaj driver easy, on bi trebao da ti skine sve odgovarajuce verzije novih drivera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 7.2.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koristio sam Driver Genius, medjutim nije nishta nashao, ali probacu i Driver Easy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ta poruka koju si dobio je uglavnom kada se nov USB uređaj 'ubode' u 1.1 USB port.. Naime pogledaj specifikacije tvog notebook-a, jer verovatno imaš i USB 2.0 i USB 1.1 priključke. Webcam verovatno koristi USB 2.0 sistem a ti si prikljućio kameru na 1.1 USB port. Ako je kamera pak integrisana u notebook, e onda je nešto drugo u pitanju...Koji Windows imaš instaliran na njemu?
Poslednja ispravka: Marshall George (8.12.2010 u 19:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Avioni | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 3931 | 17.4.2022 21:11 |
Koji telefon iz više klase? | NjegovaWisost | Aparati i oprema | 109 | 27.1.2010 21:02 |
Koji player koji se puni preko USB | dodo | Foto i audio/video | 8 | 1.6.2006 21:48 |