![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Internet i WWW vodič |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.10.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Molim ako neko moze da mi pomogne.Naime u jednom od prethodnih brojeva sveta kompjutera,citao sam o tzv. www.mturk.com sajtu na kom se korisnici mogu registrovati i kroz obavljanje razlicitih zadataka zaraditi odredjenu svotu novca.Eto resih da se registrujem danas ali sam u startu naleteo na mali problem.Kada sam pokusao da se registrujem u jednom od polja mi je samo stajalo oznaceno kao zemlja USA.Kada sam sam kliknuo na to polje izaslo mi je ovo obavestenje:
At this time Mechanical Turk does not support Requesters from countries outside the United States. E sad sta da radim da li je ovo privremeno,da li da pisem pismo amazon support sekciji???Hvala unapred,svaka pomoc je dobrodosla |
![]() |
![]() |
#2 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Kao sto je lepo receno, usluga se nudi samo gradjanima SAD. Do daljeg njihove usluge i ponude neces moci da koristis...
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć oko grafike | legendiks | ŠDK - Grafika | 21 | 28.6.2010 15:55 |
Nova Konfiguracija - pomoć | anadjin | ŠDK - Osnovne komponente | 14 | 15.4.2010 9:48 |
Molim vas, treba mi stručan savet | Pavle Savic | Šta da kupim? | 22 | 25.2.2010 22:04 |
Hitna pomoć za konfiguraciju! | Maxi86bg | ŠDK - Osnovne komponente | 66 | 16.12.2009 2:30 |
Potrebna pomoć i savet... | R1DL3R | ŠDK - Osnovne komponente | 5 | 30.3.2008 20:14 |