![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 26.9.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 4 poruka
|
![]()
Ja sam skoro ponovo prešao FallOut 3 (ta igra stvarno može da se igra milion puta
![]() Poslednja ispravka: Exalted (26.9.2010 u 23:22) Razlog: jel sada prihvatljivo za gospodu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 458 puta na 183 poruka
|
![]() Citat:
![]() ... I will pray for you, for the salvation of your soul and a quick redemption at the blade of a chainsword or swift burst of a bolter Fallen One, so be it by the will of the Golden Throne and light that is our Emperor *murmurs more prayers in a zealous fervor* ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Don't waste your breath, samo jedan nutjob koristi izraz "RPG-ejevi", i taj je poznati troll.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
|
![]()
Zanimljivo...ako se dobro secam valjda je bio neko takav na BG-Anime forumu...mada nisam siguran jer dugo dugo nisam poustovao tamo, godinama dugo...a sad mi fax polako jede i ovo malo vremena koje sam teo da posvetim SK forumu d: meh.
I ma koliko paradoxalno bilo, Oblivion fanovi su korisni in a way i ja ih "gotivim", u relaciji i zavisno od trenutnog godisnjeg doba^^ In other words, kad vec ne mozes u basketu da se izivis, ono, duga je zima treba je prekratiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() SKF, doesn't scale to your level. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Mislim da imam oko 10 GB raznoraznih D&D handbookova u kolekciji, pretezno 3.5 i ostatak 2nd :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Iskreno se nadam da je to taj 'trol', a ne neko drugi (jadnicak bi dobio traume zbog vas)..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Moram priznati da je SK forum po nekim pitanjima izuzteno rigidan :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Član
|
![]()
Nisam nikakav trol. Nisam nikada bio na BG anime forumu niti poznajem ovog Vuleta od pre.
Stvarno je jadno kakve načine vi nalazite da biste nabudžili broj postova. Niko od vas nije rekao šta nije u redu sa mojim postom niti zbog čega vam smeta, samo pišete neke nepovezane nebuloze koje nemaju veze ni sa čime a kamoli sa ovom temom. A za ovog Vuleta, kod mene brate svi kažu "RPG-ejevi" a ne "RPG-ovi". Ti što svuda vidiš reč gej i gejevi je tvoj problem i to problem o kojem bi morao da malko porazmisliš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam ni očekivao da ćeš napisati "Troll sam, banujte me".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() covece, nemoj da se prepoznajes, niko nije tebe napao ni rekao da si to bas TI, vec je skrenuta paznja da samo podsecas na tog nekog lika po toj kovanici "RPG-ejevi". Mada moj odgovor nema nikakve veze sa sintaxom vec kontekstom onoga sto si rekao, tj: Oblivion i Titan Quest? Stari rpgovi? Ok ako ih ti volis i uzivas u njima, to je tvoja stvar i druga prica ali mislim stari rpgovi? Come on, you can try better than that. I ne vidim kako je uopste relevantno ko ima koliko poustova ili ko ih je koliko kako ti kazes "nabudzio"...nije bitan kvantitet vec kvalitet onoga sto neko pise. Malo off topica nikom nije zla nanelo ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Great_Sun_Jester na korisnoj poruci: | ||
Vulee (26.9.2010) |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
1. Nije u redu to sto Oblivion i Titan Quest smatras starim RPG-ovima, pored gomile starijih i narocito kvalitetnijih RPG-ova.
2. To sto kod tebe svi kazu RPG-ejeva umesto RPG-ova ne znaci da je to ispravno (kao sto i nije) i da zato sto svi rade/govore pogresno trebas/moras i ti. Pa jos ako i znas da je to pogresno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Član
|
![]() Citat:
Ali OK. Šta kažeš na ovo: Ja izbrišem to "stari" iz svog posta a ti i Vule zaboravite na sve ovo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Veteran
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ih bre, pa ne jede Vulee a ja jos manje nove clanove foruma svako vece, opusti se bre xD I nemoj da brises nesto iz svog pousta molim te sem ako bas moras, ne bi bilo u redu ni sa tvoje ni sa nase strane. Imas pravo na svoje misljenje i sta ti smatras starim, smatraj starim, svako ima svoju perspektivu...samo zavisi sta koja obuhvata i na koji nacin^^ Nije to zlonameran, vec, ako mi dozvolis, "iskusniji" komentar/savet. Ima toliko drugih cRPG sem ta dva koja si ti pomenuo => tacka 1 koju je M&M naveo... @Vulee: MCA ima sve moje simpatije takodje; sve bih pesme pevao samo da mogu 5 min dnevno da provedem u njegovom prisustvu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da me nista od ovih novih naslova ne privlaci toliko, pa bih molio za preporuku dobrog RPG-a koji je open world... da mene, ultra mega razvijenog ratnika, ne moze da spreci kamencic na putu da stignem na neku lokaciju. Kada takvu igru nadjem, onda mozemo pricati i ostalim aspektima i gameplay-u. U poslednje vreme nabasavam samo na linearne rpg-ove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koje ludilo?!! | ATAMAH | Kvarovi | 14 | 8.12.2006 3:35 |
Koje igre vise volite? Starije ili novije? | madsrdjan | O igrama uopšte | 20 | 10.11.2006 13:27 |