![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Fargo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Kako se zove film glavni glumac je mentalno ogranicen mislim da je automehanicar ili kosac trave i druzi se sa deckom koji ima problema u porodici ili skoli,nisam siguran na kraju fillma taj glavni glumac ubije nekog da bi zastitio decaka glavni glumac je dobio oskara za glavnu musku ulogu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Član
Član od: 16.8.2009.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 117 puta na 82 poruka
|
![]()
Verovatno misliš na Sling Blade
![]() Billy Bob Thornton je režirao film, glumio glavnu ulogu i pisao scenario za koji je dobio Oskara ( a ne za glumu, mada je bio nominovan ) ![]() Poslednja ispravka: Stepski Vuk (3.8.2010 u 13:23) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stepski Vuk na korisnoj poruci: | ||
Ekiman (3.8.2010) |
![]() |
#864 | |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.194
Zahvaljeno 665 puta na 484 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Veteran
Član od: 16.6.2010.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 83 puta na 73 poruka
|
![]()
Zna li neko koji je ovo film? U pitanju je stariji film, dva tipa odu da pljackaju neku kucu, medjutim vlasnik je odsutan i u tom trenutku dok oni pljackaju pocinju da dolaze razni likovi za audiciju, ne secam se kakvu. Mislim da je to bila lepa komedijica, secam se jos da je jedan od glavnih likova nosio oni kapu sa limenkama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Novi član
Član od: 4.8.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
mislim da je u pitanju glumac Kurtwood Smith iz veselih 70tih.
prvo sam mislio da je serija twilght zone, ali koliko se secam u pitanju je kolor verzija pa sam mislio da je u pitanju pozoriste reja bredberija. lik odjednom otvori oci i vidi da se nalazi na raskrsnici, u odelu i ima tasnu. krene da se skloni sa raskrsnice i dozivljava deza vu. cim je trepnuo opet se nalazi na raskrsnici. kako prica ide on se sve vise udaljava od raskrsnice da bi na kraju nasao nekog doktora i taman kad bi trepnuo, on se nasao na raskrsnici, epizoda se zavrsava tako sto ne on ubije jer nije mogao da vise zivi tako. aj pomozite lupam glavu ne mogu da se setim ime serije./ |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Član
|
![]() Citat:
Zanimljivo je da su već pomenuti pisac i režiser filma Jonathan Heap razmišljali o tužbi protiv Columbia pictures-a i kreatora popularnog filma Dan Mrmota ( Groundhog Day ) zbog krađe ideja, ali su posle 6 meseci razgovora sa svojim advokatima, ipak odlučili da odustanu. Poslednja ispravka: Stepski Vuk (4.8.2010 u 19:30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Veteran
Član od: 16.6.2010.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 83 puta na 73 poruka
|
![]()
Bas taj! Seti se ako znas slucajno nekog glumca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#871 |
Član
|
![]()
POZ svima!
![]() 1. Mislim da u imenu ima "ICE"(kolko se secam na nas je bio preveden "Hladan kao led", ali nisam siguran)Radi se o nekoj bandi bajkera, Secam se da je glavni glumac imao duzu plavu kosu(valjda), i zadatak mu je bio da se usunja u tu bandu i postane clan... 2. Secam se samo da lik ceo film vozi neki muscle car jer juri da stigne u bolnicu kod zene valjda, i znam da na kraju filma sazna da je ona umrla i on se ubije zbog toga... Nemojte mi zameriti, ovo sam objasnio onako "naa brzaka", nadam se brzim odgovorima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Veteran
|
![]()
Mene interesuje takodje jedan slican film. Ne secam se skoro icega u vezi radnje. Jedino znam da se radi o grupi bajkera, i secam se u jednom trenutku da se u nekoj pustari odvija dvoboj, tj. trka jedan na jedan, izmedju glavnog lika i vodje bajkera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možda Biker Boyz?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
gamer4life (9.8.2010) |
![]() |
#876 | |
Član
Član od: 22.3.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 40 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku BrunnenG na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (10.8.2010), srksi (10.8.2010) |
![]() |
#877 |
Banned
|
![]()
Kakav si ti car!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Član
Član od: 22.3.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 40 puta na 26 poruka
|
![]()
Pa setio sam se naziva. Davno bese al sam se setio.
Voleo sam komedije iz tog doba. I sad mislim da su bolje od danasnjih seksualno izopacenih komedija. Broblem je nastao kad sam poceo da ga trazim na netu jer ima desetak filmova sa istim nazivom ali razlicito godiste. Tu mi je pomogao opis koji se skoro u rec poklapa sa imdb-ovim plot-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Guest
|
![]()
Radi se o filmu u kome jedan momak pokupi neki kompjuterski virus (moze sam da razmislja i sta ja znam) ode kod oca koji je sef neke firme, i preko njegovog kompjutera taj virus se prosiri preko cijelog svjeta. Film je pravljen 90-ih po mom slabom sjecanju izgleda kompova... na kraju virus proba ubiti porodicu tog momka (preko nekog dima, ja mislim )
Ete, ako neko moze da pomogne, bio bih mu zahvalan. Poslednja ispravka: Iris (10.8.2010 u 19:16) Razlog: gramatika |
![]() |
![]() |
#880 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.194
Zahvaljeno 665 puta na 484 poruka
|
![]()
Pre 30-ak godina bio na TV; crno-beli film
(Ako se dobro secam-avion se srusio) i grupa prezivelih se kroz snezne planine probija i dolazi do skrivenog grada Shangri-la (nema filma tog naziva na IMDB). Tamo su ljudi vecno mladi, ugodna klima,... Nekolicina resava da se vrati u ``civilizaciju`` i vode sa sobom mladu mestanku koja se zaljubila u jednog od njih. Cim su napustili reon Shangri-la devojka naglo ostari i umire. Sad nemojte da me pitate zasto zelim da ponovo gledam taj film kad ga se tako dobro secam ![]() C`mon Iris ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |