![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 32 puta na 29 poruka
|
![]()
E nece ni msn weather da radi, isto ne moze da se poveze sa servisom. Ma ja navikao na windowsov weather gadget, najjednostavniji je.
Ispravka: proverih sada ladno rade oba gadgeta, hehehe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Član
|
![]()
e ljudi znali li neko kako pokrenuti starije programe od win xp na win7 home premiumu.
![]() na microsoftovom sajtu kaze da samo professional i ultimate verzija imaju onaj compability mode . ![]() neki kazu da to moze da se pokrene preko virtualnog pc ali je nemam iskustva u tome . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Desni klik na ikonucu programa -> Properties -> Compatability -> Compatability mode i izabereš neki Windows sistem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Proradio servis Weather
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kod mene neće da radi. Bilo koji grad da postavim neće da prikaže vremensku prognozu. Ovaj MSN Weather 2.0 pokazuje vreme za narednih 5 dana, a kada se klikne na Details prikazuje se detaljnija prognoza (brzina vetra, temperatura, vlažnost vazduha, izlazak i zalazak Sunca).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Član
Član od: 1.1.2008.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Instalirao sam Windows 7 x64 pre par dana i desava mi se da ponekada kada kompjuter stoji upaljen,nista ne radim na njemu, da par puta trepne ekran. Zbog cega se to desava ?
Dok sam imao XP to se nije desavalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Imam problem sa windows update-om.
Desava se to da nakon sto kad hocu da ugasim komp, kada kliknem shutdown, on instalira 24 update, i sve to prodje dobro, a kada ga upalim i kada dodje do welcome screena krene kao configuring updates, i onda BSOD, ili ako ne BSOD, onda se samo zaledi. Tada moram da odem u safe mode i kada bootuje safe mode pre welcome screena kaze "failed to install updates , reverting ...." tako nesto, i tada se poniste ti updateovi, ali kada udjem ponovo normalno, opet kada hocu da ga ugasim on instalira te updatove. Ne znam koliko je dobro da totalno iskljucim windows update, ili bolje da mi neko pomogne da resim taj problem. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Starosedelac
|
![]()
@nino da pokusas da prebacis update na manuelno i onda instaliras ne sve od jednom vec u recimo u nekoliko paketa .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.787
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
tako taman mozes da vidis koji konkretno updejt zeza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Starosedelac
|
![]()
Neki mogu neki ne mogu ..a sto svi zapeli na 64 bit Ko hoce da pokrece egzticne i starije aplikacije ili ima manje od 4 gb rama win 7 32 bit nema nikakve razlike . Na deskopu ima 64 bit na laptopu 32 bit win 7 i kad se iskljuci hardver nema razlike
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Nabavi novije verzije programa, ako ti treba to za rad sa diskom Acronis disk director je moja preporuka ver. 11
![]() Ako bas hoces da koristis te prastare programe onda instaliraj Win 7 ultimate ako nisi i instaliraj XP mod(u njemu ces mocu da runujes te starije aplikacije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
Da li neko zna kako da se ovoga rijesim:
![]() Uploaded with ImageShack.us Izbacuje mi mozda svakih sat vrfemena. VEc sam imao prije mozda mjesec-dva ovakav problem. Skinuo sam bio zadnji flash player te nije pomoglo. Nakon uninstala se isto desavalo te nakon nekog klikanja i jednog i drugog (Yes/No), samo je prestalo izbacivati. Sada evo opet isto. Sinoc sam skino zadnji flash player i instalirao ali opet izbacuje. Zaista ne znam o cemu se radi ni sta ga konkretno pokrece. Pretrazio sam racunar prvi put i nisam nasao neki slican fajl koji bi se mozda sam aktivirao |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Provjeri Startup.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovako:
Odes u Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts I kliknes na zadnje change user acc ... i spuces slider skroz dole na never notify,i resio si se tog problema. Al sad nije mi jasno,kad malo bolje procitam,jel ti ovo izbacuje kad nes oces da instaliras,ili samo od sebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
Nema ga na startup listi.
Ne zelim da gasim UAC. Smatram ga dosta korisnim (..evo sada mi opet izbaci). Da, samo od sebe iskace. Kilnem ili yes ili no, isto opet.. svakih mozda sat vremena. Ne znam tacno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad udjem na operativne sisteme primetio sam da dosta ljudi pravi nove teme u cijem naslovu pise windows 7 i satro neki problem
![]() Niko od njih ne proverava drajvere ili nesto drugo sto je dovelo do problema, i na kraju covek kad udje i vidi sve te teme moze se zakljuciti da je win7 "najbagovitiji" win ![]() A od silnih problema vecina je do nekih drugih stvari u kompu a ne do win7. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Potreban mi je drajver za PCI zvučnu karticu C-Media CMI8738/C3DX za Windows 7 x64, možda sam glup ali posle dosta guglanja nisam uspeo da nadjem, kao da ne postoji, ima li to uopšte i odakle da ga skinem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Jedino da pokušaš da instaliraš drajver za XP preko Device Manager-a ako je to ikako moguće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Najveći problem je što taj ortakov komp nema internet, tako da ne možemo da računamo na Windows Update, jedino da ga donesem kod mene (mada nismo baš blizu) bolje mi je rešenje umesto nošenja tog kompa, da nadjem i skinem driver kod mene i da ga instaliram od njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |