![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
imam ovo od ponudjenih
wep 64 wep128 wpa psk wpa2 psk wpa psk/wpa2 psk sta da izaberem da kad neko hoce da mi se nakaci na wireless mora da unese sifru??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ja sam stavio bilo koju,i onda na mac filtering dozovlio samo mojim kompjuterima da prodju.
Ostali nemogu ni da mi prdnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naravno, to je moguće i najsigurnija zaštita koju možeš postaviti.
Physical Adress ili MAC možeš pogledati u Network Connections-u, Local Area Connection, details... ostalo već možeš sam. Naravno, znaj da ako ne dodaš MAC adresu (primer) mrežne karte laptopa nekog drugara, on neće moći da koristi internet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ok,a kako da me drugi korisnici ne vide,sem skidanja antene sa rutera(usput jel to stetno?,cale kaze da cu mu ostetiti transmiter ili predajnik),a da ne vadim antenu onda samo deaktiviram access point,jel tako???
i jel treba jos nesto da se podesi??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ruter ima opciju skidanja antene, slobodno skini ako želiš, ali znaj da tako srozavaš signal u toj meri da je korišćenje nemoguće.
Ako ne želiš da iko vidi tvoju mrežu, samo izgasi emitovanje wifi signala u podešavanju rutera. Najbolje rešenje, kako god da okreneš. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
NIDZA bOj (30.1.2010) |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
a da li je normalno da na you tube snimak od 360 p nemogu da odgledam ceo na 1mb,tj. da ne secne???
npr. assassins creed 2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zavisi od snimka ali i od tvoje konekcije. Čuo sam da ovih dana Telekom (ali i još neki provajderi) nešto petljaju, pa dobar broj ljudi ima probleme sa YT-om.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Ja sam na telekomovom HG520 stavio
mac filtering wpa/wpa2 i broadcast ssid na NO i sada se moj AP uopste ne vidi prilikom pretrage, mislim da je ovo jaka fora |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 174 puta na 103 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia N95 kao wireless modem | dkdnt | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 20 | 13.9.2010 20:51 |
Wireless Internet po kući sa Access Pointom i wireless routerom | Mirste | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 17.6.2009 17:15 |
Wireless ruter, spajanje više računara u LAN, a da svi imaju izlaz na net | Master Neo | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 16.6.2009 19:01 |
Laptop gubi konekciju s Wireless mrezom | Anebolos | Kvarovi | 0 | 27.9.2008 10:53 |
Internet i wireless mreža, jedan AP, moguće? | Lord | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 27.5.2006 23:06 |