![]() |
![]() |
![]() |
#361 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Drugaciji ishod nisam mogao da ocekujem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Eh moji dobri ljudi. Da zavrsimo pricu o ovom prepucavanju. Shvatite da cnc3 i cnc4 radi EA koji nema nikakve veze i koji je namjerno preokrenuo tj. prekinuo staru pricu tiberijuma, i poceo sam da pise svoju pricu, zeleci da dokaze ex-westwodu kako on to umije bolje. Nemojte komentarisati o tome sta ce biti u cnc5, cnc6 itd, jer ga sigurno nece biti. Glupi EA je ubacio scrina, pa ga mako, pa mako baze itd... Jednostavno ljudima se vise ne radi CNC serijal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Hmm, mislim da se niko ovde nije prepucavao, al ako je to tvoj lichni i personalni utisak, nek ti bude
![]() U svakom sluchaju ima indikacija da ce praviti josh cnc-ova, ali verovatno ne u skorije vreme. Moguc je sledeci generals, s obzirom da sam dobio info od developer-a, jer ce sledeci cnc imati basebuilding+ neko socialno pro#eravanje.(mislim na online zajednice koje se kolju preko global domination mape). E sad tu sam informaciju dobio pre nekih mesec dana, a shta ce od toga biti, to ni sveti Petar,Ilija etc, ne mogu znati u ovom momentu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa naravno da ce biti cnc i dalje, ali za tiberijum mislim da tu nista nema. Sve u svemu u generals2 ide isto kolo usa, kina i gla. Sad za sad a dal ce biti jos neko to jos nisu izjavili. Videcemo. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Isko ja kontam da ti mozda i ne gotivis EA,ali realno nema svako utisak da c&c3 nema veze sa vezom.Meni je to veoma zanimljiva igra.Dok je C&C4.....pa ne da je fail nego ne znam kako to da nazovem.Izvinite ljudi ali od ovoga i warcraft 1 ima bolju grafiku.Ono je neka fora kao grafika u smeku koja ninasta ne lici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo sta je tu. Generals je pravo djelo EA, i ok je. Nije los cnc3 al ja kazem da je ostao westwood ne bi isao tim putem. CnC4 je zrtva, zivi stit koji je "poginuo". EA je jednostavno iskoristio cnc4 kao stit i pripremu za Generals2. Video je da ne valja i vratice u base build. RA3 je samo mod za CnC3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Veteran
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
|
![]()
Jel moguće da je zoom ovako mali !? Pa staju mi ukupno 4 jedinice na ekran..
(19" u rezoluciji 1280X960) Možda mi se čini pošto sam igrao supreme commandera 1 pre ovoga, ali ovo izgleda kao C&C renegade (ako se sećate )... |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Taj problem sa pola ekrana je uvek postojao u world builderu.Odnosno nikad nisu umeli da naprave mapu ljudi a da to ne postoji i da to nije EA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
Probao sam foru sa big file editorom da mu ručno izmenim setovanja za kameru ali problem je što ne mogu da nađem ini fajl koji to sadrži. Nekako su sve izmenili od ove četvorke. Jedino rešenje koje mi pada napamet je promena rezolucije ali nisam siguran da li će to lepo izgledati na manjim monitorima. Bila je fora sa generalima a i sa the battle for middle earth da se promeni setovanje za kameru pa si mogao bukvalno celu mapu da vidiš bez problema. Probao sam to sa generalima i sada ih igram u 1920 x 1080 i vrlo lepo izgleda. Na četvorci izgleda da to ne pali.
Poslednja ispravka: ilic stefan (18.4.2010 u 1:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 928
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Sto se mene tice, EA je jos solidno uradila CnC3 ...i onaj dodatak Kane's Wrath moze da prodje ako iskopate sebi oci i stavite povez na ocajnu pricu u kampanji.
A ovaj CnC4 sam video kod druga kako igra online ,prica ne znam kakva je tj. da li se dobro nastavlja na CnC3 ili kao Kane's Wrath prezvaka neke stvari vec drugi put (to mu dodje 3. u CnC4). Sto se mene tice ... Long live Westwood games and their fans Moze lock na temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Član
Član od: 19.1.2010.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 23 puta na 18 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Član
Član od: 19.1.2010.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 23 puta na 18 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Član
Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]() Meni je grafika sasvim uredu mada modeli za tanju i natasu su odvratni sve ostalo mi je super,naravno uvek moze bolje.... I ne vidm kako ne valja nista? Ima veci strateski znacaj od c&c3,dosta se fgokusira na mikro i na to kako kombinujes vojsku sa njihovim sposobnostima bla,bla,bla...sve sam to vec pre rekao,onaj ko je inace priveo malo vremena igrajuci ra3 zna o cemu pricam. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wlof na korisnoj poruci: | ||
shrafko (20.4.2010) |
![]() |
#375 |
Starosedelac
|
![]()
Meni bi bilo dosadno da igram stari CnC sa našminkanom grafikom. Ko da igram Dune all over again
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
|
![]()
Dolazi mi igra direkt iz Londona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jos jedan dokaz da svako ima svoj ukus.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Član
Član od: 15.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 73 puta na 41 poruka
|
![]()
Veliki sam fan Tiberium fransize i odma sam pohitao da "kupim" i ovu igru. C&C3 je uradjen fenomenalno i prica lepo kulminira, zaplice se i Kane je kao i uvek glavni baja koji ima neki svoj cilj nepoznat svima.
Krenem ti ja tako pun odusevljenja i strepnje u isto vreme, da instaliram ovo poslednje poglavlje Tiberijum romana. Prica u startu obecava... ali kako vreme odmice shvatate da su samo hteli da sto pre privedu sve kraju. Jako jako losa zavrsnica sa te strane. Malo misija koje si jos i jako traljavo odradjene. Sekvence izmedju misija koje su u svakoj Tiberium igri bile odlicne sada pate od lose glume. Jedini koji je ostao da nekako izvuce sve to je Kane, ali cak ni on ne moze nista da uradi kad tekstopisac upropasti pricu i da mu da je vodi. Stvarno ocajno i tuzno za serijal ovakvog potencijala ![]() Druga jako losa stvar je borba. Kasno su se setili da rade reformu sistema. Ali sto se mene tice, nisu trebali da menjaju uopste. Na pocetku svake misije se bira po jedna mobilna baza, napad, odbrana ili podrska. Sam koncept mobilne baze je donekle razumljiv jer Zemlja je progutana u tiberiumu zar ne? Ali ta mobilna baza je velika kao i mamut tenk koji iz nje izadje. Svaka baza proizvodi samo jedan rod vojske. Ili tenkove i vozila ili pesadiju ili letelice. Samim tim ono Strategy game gubi smisao. Jednostavno niste u mogucnosti da ukombinujete bilo kakav napad, da nesto isplanirate, sve se zaniva na rush taktici. Pomenuh da je zemlja progutana tiberiumom, ali kad pogledate mape na kojima se sve odvija necete naci ni trunku tiberiuma. Nema logike uopste! U C&C 3 sve je vrvelo od polja tiberiuma, velikih stubova zelenih kristala i provalija na cijem dnu se kroz maglu nazire "the beautiful glow". Ovde tiberiuma nema ni za lek ![]() Proizvodnja jedinica je ogranicena populacionim faktorom. Nema smisla to uvoditi sad, i moram da pomenem da je broj jedinica koji se vodi odjednom jako mali. Jos nesto vezano za jedinice, promenjeni su im modeli. I to na neverovatno glup nacin. Scorpion tank sada zaista lici na skorpiona sa sve zaokom i kljestima. Kao da igram transformerse! Tu su jos i nekakvi centurion robori i sta ti ja znam koji bukvalno izgledaju kao transformersi i nose nekakve energetske stitove ![]() Zakljucak je porazavajuci. Hteli su da samo sto pre zavrse fransizu ali su je srozali maksimalno. Sve u svemu igru vredi odigrati ako ste zakoreli C&C fan, ali i to samo da bi ste zaplakali na kraju zbog upropascene fransize neverovatnog potencijala koji na kraju nije nimalo iskoriscen. Znajuci EA, mozemo da ocekujemo povratak Kanea za godinu ili dve, nadam se u boljem izdanju. |
![]() |
![]() |
Sledećih 8 korisnika se zahvaljuje korisniku Strelok na korisnoj poruci: | ||
analayzer (26.7.2010), ilic stefan (13.5.2010), Isko (13.5.2010), Juraj (14.5.2010), Lich_king2 (14.5.2010), player1 (13.5.2010), RUSuper (12.5.2010), SFRJ-Forever [CG] (12.5.2010) |
![]() |
#379 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve u svemu, CnC4 nije los. A sta je to sto ga cini drugacijim, znate i sami.
Da je EA pravio neku drugu strategiju a da nije tiberium, bila bi jos bolja, ali mi smo navikli da harvestujemo tiberijum, i to je ono sto hvali. Svaka cast, cnc4 me je iznenadio i to u pozitivnom. Za mene je dobar, a vjerovatno zbog ovih inovacija. Preko sto jedinica i preko sto "weapno upgradea" je bas cool i nadam se da je EA svojim zaposlenima dao slobode, da od cnc4 urade sta god zele, al da Generals2 bude nesto ludo. Al videcemo sta ce se desiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
CnC4 je extra u 5vs5 klanovskim igrama! |
|