![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Ovaj ko da je reci za mene pisao....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Ко све неће снимити спот
![]() Spoiler za исказивање мог незадовољства:
Poslednja ispravka: Nikola16789 (28.3.2010 u 18:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Kuća - pos'o, pos'o - kuća, OMG! Koja glupost, majko moja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |||
Veteran
|
![]()
Same reči nisu smešne koliko je smešno pevanje. Obavezno poslušajte celu pesmu XD
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Sta ovo bi na 2:15
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |||
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
A sad malo horora.
Ovo je u originalu od izvesne domaće grupe Horror Picnic (nisam slušao, ali moj kolega kaže), ali je obrađeno u narodnjačkom maniru (OMFG) ![]()
Ovaj što peva je, kanda, pevač grupe "Pero deformero", saznajem iz istog izvora ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.780
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovako nesto do sad nisam video. . Ovo je metal original: http://www.youtube.com/watch?v=gOgg6M1h1CY (nimalo smesno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da,to je Goran Biševac - Biške,inače moj dobar prijatelj i pjevač u grupi Pero Deformero,inače parodista,veliki zabavljač,umjetnik i humorista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Banned
|
![]() Poslednja ispravka: VojaM (6.4.2010 u 17:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Starosedelac
|
![]()
- Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku!
- Varao me dragi, nek je zdrav i živ, kad ga žene vole nije, nije kriv! - Najbolji si, najbolji od svih faca slavnih, ti voziš Ferari u gradu si glavni! - Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini, moja mala nosi suknju maksi ispod maksi napisala taksi! - Igra kolo, a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti! - Uz vetar sam uvek iš'o i nikoga nisam šiš'o, od malena radim tako, ja sam rođen naopako! - Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! - Nemoj da plačeš na mom kućnom pragu, da mi nova vrata ne povuku vlagu! - Pijem vino i rakiju vruću i ne mislim na njivu i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema? - Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male! - Kraj kazana svako veče gledam kad se šljiva peče! Gradiram ljuto piće, pa ga punim u buriće! - Kaži mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Neće cica tu da srlja, hoće samo da podrlja! - Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! - Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! - Hop mala bosonoga, kako živiš bez onoga, kako živiš bez onoga lole garavoga. - Sladak šećer, hladna voda, hajde mala dok je zgoda, 'ajde mala dok je zgoda ljubav da se proba! - Plitak potok, a voda duboka...! - Majka Muju šišala na struju, kuka Mujo zbog varoških cura, u modi je dugačka frizura. - Pozn'o bih te među ruža trista, ali nije svaka ruža ista! - Nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš! - Koka Kola, Malboro, Suzuki, diskoteke, gitare, buzuki, to je život, to nije reklama, nikom nije lepše nego nama! - Mala žena od velike slađa, mala žena u srce pogađa, mala žena lepa kao slika, telo malo a duša velika! - Zec voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i garavu i bosu! - Crna il' plava, crna il' plava, ej kad bih znao koja je prava. Obe il' ništa, obe il' ništa, obe il' ništa idem do kraja! - Aj koliko je tu u kolu cura, najlepša je kumina frizura. - Drum dugačak, kola trula, mala moja jesil' čula. Jesil' čula ej garava ja ne vozim za badava! - Ej da su suze srebrni novčići, palatu do neba mogla bih podići! - Zar ja mala da idem po sudu, i da slušam nečiju presudu, da me tamo pita čika strani oćeš ćerko il' tati il' mami. - Moja mala lutkica, tvrdi da je devica, kaže pre venčanja nema milovanja. Devo, devo device, prelepa lepotice, nemoj sa mnom da se svađaš, bolje decu da mi rađaš. - Sve, sve, sve, možeš da mi daš, al' ja neću s tobom jer si mafijaš! - Da zavoliš mene ti nije bilo sile, 1:1000 šanse su mi bile! - Opasan je jež kad ga neko takne, izbo' je Snežu ne može da makne! Broji bodlje Sneža pored starog plota, sećaće se ježa celoga života! - Prvo pa muško nek' se zove Duško, kolo veže sitno ime nije bitno! - Hej, hej, konobaru donesi mi stok, hoću da se napijem da zaigram rok! - Ej meseče pobratime samo noćas isprati me, popio sam koju više, sokaci se ukrstiše, dok pronađem onaj pravi, već će zora da zaplavi! - Uvek svratim na po jednu, ali imam dušu željnu, potego sam noćas dobro, pomozi mi stari pobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |||
Starosedelac
|
![]()
Ovo sam okacio malopre na YouTube, prosto sam morao da ljude podsetim na Epic Fail od pesme. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |||||||||
Starosedelac
|
![]()
Samo slusajte reci... neverovatno...
![]()
Doticna "peva" u emisiji... ![]()
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
information junkie
|
![]()
Sejo Kalač - Kupi mi Crnu Goru
Deo teksta: Hej, hej, hej danas stvarno sam OK jer je divan dan today ti si tu i by me stay Zato, hej, hej, ho ja te volim, sagapo a ja nisam bilo ko ja sam Sejo, to je to (a ja nisam bilo ko, ja sam Sejo govedo!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
smesno, turbo-folk |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaše iskustvo sa SBB-om | vladale | Internet usluge | 3970 | 20.10.2023 20:13 |